open All Channels
seplocked Sell Orders
blankseplocked [SERVICE] EVSCO/EVE-KILL - KB Hosting (Now IPv6 enabled aswell)
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 : last (16)

Author Topic

Tahl Jor
Gallente
Federal Defence Union
Posted - 2010.08.01 23:37:00 - [361]
 

Originally by: Karbowiak
Finaly finished our API Key importer..

http://eve-kill.net/?a=apikey

You can add your corporation or character API details and have mails fetched to EVE-KILL every 3 hours, and all keys are encrypted.
This is incase you dont feel like setting up your own killboard! ;)


Oh, there we go. So if I were to do this, all EVSCO killboards would fetch my "kills?" I've noticed that my losses are already on a few boards. I'm guessing that is because the pilots who destroyed me have their mails fetched?

HyperBeanie
Phantom Squad
En Garde
Posted - 2010.08.09 13:15:00 - [362]
 

Originally by: Tahl Jor
Originally by: Karbowiak
Finaly finished our API Key importer..

http://eve-kill.net/?a=apikey

You can add your corporation or character API details and have mails fetched to EVE-KILL every 3 hours, and all keys are encrypted.
This is incase you dont feel like setting up your own killboard! ;)


Oh, there we go. So if I were to do this, all EVSCO killboards would fetch my "kills?" I've noticed that my losses are already on a few boards. I'm guessing that is because the pilots who destroyed me have their mails fetched?

Yes! Exactly. All 3282 evsco killboards would know you kills/losses (and if it was a corporation, the whole corporations kills/losses)

So, go do it! yay!

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.08.30 20:11:00 - [363]
 

Everything is now also available via IPv6..

There is no difference between the domain names for IPv4 or IPv6 - both work on both technologies, but if you want to be 100% sure you access an IPv6 address - then look no further than http://ipv6.eve-kill.net
Laughing

Have fun with it! ;)

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.09.18 14:04:00 - [364]
 

Been a while, and there isnt much new to tell - we are looking at starting a new project that will require some coders, but we have yet to decide which language it will be in - or if we will make it opensource or not.

But yeah, we are still here - and we are still awesome!

Keep up the good job of reporting mails! ;)

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.09.24 21:30:00 - [365]
 

And finaly after some people requested it (And me being bored enough)

We finaly launched regular website hosting..

check out http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1389332

HyperBeanie
Phantom Squad
En Garde
Posted - 2010.10.14 05:05:00 - [366]
 

Bump.

Another day, another killboard!

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.01 10:42:00 - [367]
 

Time for a bump, atleast so the entire topic doesnt get autolocked :(

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.12 17:11:00 - [368]
 

And server update happened today during a 2 hours downtime.

What we have switched to is more (or less, depending on your point of view) powerfull than what we had.
The new machine is a 16core AMD Opteron, with 32GB Memory - however there is no SSDs so the database performance is lower than before (But, i think we've compensated it in a good way)

What we had before was two quadcore Xeons with 8 and 12GB memory, one with SSD one without.

Please leave a comment with how you experience the killboards speed atm - and if you have any troubles with stuff not loading, or loading incorrectly (Yes, we know there where problems, even before - but were interested in new ones :P )

Anyway, hope that everyone is satisfied with the effort we put into this - also we will announce a new project very soon, that will interest alot of people im sure! ;)

ROSSLINDEN0
AQUILA INC
Posted - 2010.11.12 17:14:00 - [369]
 

Your kb is ****e, its always down or it takes hours to post a ****ing killmail, good day Sir.

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.12 17:21:00 - [370]
 

Originally by: ROSSLINDEN0
Your kb is ****e, its always down or it takes hours to post a ****ing killmail, good day Sir.


Thats not very nice - but glad to hear, and yes - the mailqueue is ******ed most of the time.. It will get fixed however! ;)

Aareya
Posted - 2010.11.12 18:00:00 - [371]
 

Edited by: Aareya on 12/11/2010 18:03:19
Edited by: Aareya on 12/11/2010 18:02:49
It feels a little sluggish. For example, it took at least 10 seconds to load http://tnt.killmail.org/?a=home. However, at the bottom of the page, it says "Hamsters made this page in 6.2356 seconds".

When I click Losses (from the above kb home page), I get "500 - Internal Server Error".

MAKPOC
Posted - 2010.11.12 18:59:00 - [372]
 

Thanks for all the efforts of your team in support of the killboard engine. But some remarks. Could you make related report of the battles to be more accurate? After the recent start antidrakes firewalls and frendly fire from smartbombs, all such related is messed up.
May be separate friendly/hostile based on the standings or if that impossible by recieved/inflicted damage in the battle.
Is there any module/add-on with a timeline of the battle?
Is it possible to indicate alliance instad of corp of finalblow maker, at the front page?(what ally kill our pilot?)

Cedric deBouilard
Gallente
PonyWaffe
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2010.11.12 19:08:00 - [373]
 

Edited by: Cedric deBouilard on 12/11/2010 19:09:40
As of Nov.12 19:05 EVE time,
* the Killboard pages load painfully slow

* sometimes the page loads without any styling (imagine the page wtihout css styling, real ugly)

* it is impossible to comment on killmails (the comment section wont show up)

* irc applet wont load (the one on support page)

* di i say it was slower than before?

Zelot Blueice
XTC Cartel
Posted - 2010.11.12 19:12:00 - [374]
 

500 - Internal Server Error

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.12 19:31:00 - [375]
 

Originally by: Aareya
Edited by: Aareya on 12/11/2010 18:03:19
Edited by: Aareya on 12/11/2010 18:02:49
It feels a little sluggish. For example, it took at least 10 seconds to load http://tnt.killmail.org/?a=home. However, at the bottom of the page, it says "Hamsters made this page in 6.2356 seconds".

When I click Losses (from the above kb home page), I get "500 - Internal Server Error".


The overall board is slower now yes, since the database isnt on SSDs anymore - and everything is running in VMs (on ESXi) instead.
It made it easier for us to keep everything backed up, and also incase we move server again (who knows) we could easily do just that.

The 500 - Internal Server Error SHOULD!!!!!!!!!! have gone away, it was lighttpd being too limited with its "children", if it crops up again i'd like to know :)

Originally by: MAKPOC
Thanks for all the efforts of your team in support of the killboard engine. But some remarks. Could you make related report of the battles to be more accurate? After the recent start antidrakes firewalls and frendly fire from smartbombs, all such related is messed up.
May be separate friendly/hostile based on the standings or if that impossible by recieved/inflicted damage in the battle.
Is there any module/add-on with a timeline of the battle?
Is it possible to indicate alliance instad of corp of finalblow maker, at the front page?(what ally kill our pilot?)


The kill_related stuff is way inacurate, and theres no real way of making it more accurate im afraid (bar recoding it from the bottom up :\)
And indicating finalblow for alliance should already be happening - i'll take a look when i get some time :)

Originally by: Cedric deBouilard
Edited by: Cedric deBouilard on 12/11/2010 19:09:40
As of Nov.12 19:05 EVE time,
* the Killboard pages load painfully slow

* sometimes the page loads without any styling (imagine the page wtihout css styling, real ugly)

* it is impossible to comment on killmails (the comment section wont show up)

* irc applet wont load (the one on support page)

* di i say it was slower than before?


1) New server, still tweaking the http server and database server :)
2) Styling might have crapped out due to lighttpd being too limited - i'll look at adding an extra layer of cache to prevent this from happening
3) Seems there is a bug with the comments not showing up after having posted them, but if you load the page again, its there.. dunno what might be causing this - but i'll check it out :)
4)The IRC applet works, the 2nd question it asks, you just press no to (asks if you want to block this potentially unsecure java applet, ofc you dont want to do that :P)
5) See first answer.

Originally by: Zelot Blueice
500 - Internal Server Error


See previous answers :)

Random MonDistinct
Minmatar
Alternative Innovations
Unknown and Beyond
Posted - 2010.11.12 19:36:00 - [376]
 

Set up kb to work from main site subdomain, http://kb.eve-odessa.com/?a=home instead of http://smart.eve-kill.net/.
Took about 15 minutes to contact admin over IRC & set it up? easy enough, thou price could be lower.
Then it took few hours wait till my hosting registerd subdomain record update (may be less, i did not check every 15 minutes), now it works.
Works with about same speed as b4, no problems so far.

P.S.
Dev's pls remove annoying reminder
Quote:
Please give feedback on how the board is running here http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=931579&page=13
from KB.

VLAD VIRONS
Gallente
United Kings
Strategic Operations Brigade
Posted - 2010.11.12 19:38:00 - [377]
 

Edited by: VLAD VIRONS on 12/11/2010 19:39:49
we have a wrong cached corp logo on the "stats" page, its was said -its fixed, but its not,

KB link
Ingame Logo link

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.12 19:46:00 - [378]
 

Originally by: Random MonDistinct
Set up kb to work from main site subdomain, http://kb.eve-odessa.com/?a=home instead of http://smart.eve-kill.net/.
Took about 15 minutes to contact admin over IRC & set it up? easy enough, thou price could be lower.
Then it took few hours wait till my hosting registerd subdomain record update (may be less, i did not check every 15 minutes), now it works.
Works with about same speed as b4, no problems so far.

P.S.
Dev's pls remove annoying reminder
Quote:
Please give feedback on how the board is running here http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=931579&page=13
from KB.


Cool, and the notification will go away sometime tomorrow :)

Originally by: VLAD VIRONS
Edited by: VLAD VIRONS on 12/11/2010 19:39:49
we have a wrong cached corp logo on the "stats" page, its was said -its fixed, but its not,

KB link
Ingame Logo link

The corp logos in the killboard are still showing the old type, instead of the new - we're still working on the update for the board - but its taking forever.. :\

Pneumon Blaster
Quondam Souls of the Universe corporation
THE R0NIN
Posted - 2010.11.12 19:52:00 - [379]
 

happy customer here :)

Cedric deBouilard
Gallente
PonyWaffe
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2010.11.12 20:09:00 - [380]
 

Originally by: Karbowiak

3) Seems there is a bug with the comments not showing up after having posted them, but if you load the page again, its there.. dunno what might be causing this - but i'll check it out :)



Well I've been refreshing the page for like the last 2 hours on two different PCs, still no comment section. And I need to leave a comment on it (my corp requires me to drop a comment on a killmail :p) I'd really appreciate if you take a look at it.

Daneel Trevize
Gallente
Posted - 2010.11.13 01:40:00 - [381]
 

Edited by: Daneel Trevize on 13/11/2010 01:41:06
Quote:
Update3: Well, its taking a bit longer than expected - QUITE A BIT LONGER.. Probably another hour or two :\ sorry
Update4: Gosh, who would have thought that importing a database would take this long - its 02:21 in the morning now, and theres still probably 3-4 hours left before its done.. *sigh*..
Glad you tested this against a backup copy first, you know, to check it actually works & know how long your production/live systems would be down for. Razz
Also, can't your system be serving up what data is has in its database while it's importing more? Even better, start with the latest and work back? Question

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.13 10:04:00 - [382]
 

Originally by: Daneel Trevize
Edited by: Daneel Trevize on 13/11/2010 01:41:06
Quote:
Update3: Well, its taking a bit longer than expected - QUITE A BIT LONGER.. Probably another hour or two :\ sorry
Update4: Gosh, who would have thought that importing a database would take this long - its 02:21 in the morning now, and theres still probably 3-4 hours left before its done.. *sigh*..
Glad you tested this against a backup copy first, you know, to check it actually works & know how long your production/live systems would be down for. Razz
Also, can't your system be serving up what data is has in its database while it's importing more? Even better, start with the latest and work back? Question


Bit hard to test when its actually a completely new server, that will only show it it'll work under the normal load :P

As for serving old data, not doable - anyway, patience still working out the kinks (only slept 4 hours.. :\)

Knauer
Posted - 2010.11.13 11:34:00 - [383]
 

10 hours after the battle the killboard has imported only 2 of the 19 mails.
I manually posted the missing mails copying them from other KBs, on a couple of them I get the message "that kill doesnt exist", and it takes forever to actually load and show pages.
Previous server worked much better


Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.13 11:50:00 - [384]
 

Originally by: Knauer
10 hours after the battle the killboard has imported only 2 of the 19 mails.
I manually posted the missing mails copying them from other KBs, on a couple of them I get the message "that kill doesnt exist", and it takes forever to actually load and show pages.
Previous server worked much better




The API imported and feed importer has been down all night, and is still down for another hour or so.
As for the pages taking forever, which pages? :)

Im looking at the board atm and trying to find places where its slower than before - so i can see what makes it slow

Suitonia
Gallente
Genos Occidere
HYDRA RELOADED
Posted - 2010.11.13 16:10:00 - [385]
 

Not able to view or post comments on the Genos killboard we have through eve-kill (killmail.org), comments are enabled and I've tried turning it off and back on in the administration panel to no avail.

Morgenholt Blue
RED.Legion
Posted - 2010.11.13 16:36:00 - [386]
 

Backend server did not respond.

We are probably just working on the server. Have a a little patience!

Please contact an evsco.net representative if this keeps showing

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1259335481

Varnish

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.13 17:44:00 - [387]
 

Edited by: Karbowiak on 13/11/2010 17:47:46
Originally by: Suitonia
Not able to view or post comments on the Genos killboard we have through eve-kill (killmail.org), comments are enabled and I've tried turning it off and back on in the administration panel to no avail.

Yeah, there is some kind of bug with the comment system that i cant seem to pinpoint.

Beans has apparently seen it before - but hes getting wife aggro, lol..
Will get fixed as soon as we can! :)

edit://
Found the problem, i was a ****** - and set the DNS to point to .37, not .35 :D
Every *.killmail.org domain was sent DIRECTLY to the httpd, and not varnish (This also explains why the killmail.org killboards was a bit sluggish.. rofl)

Originally by: Morgenholt Blue
Backend server did not respond.

We are probably just working on the server. Have a a little patience!

Please contact an evsco.net representative if this keeps showing

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1259335481

Varnish


Was probably when i restarted Lighttpd to fix it (fam, a file table cache was stuck doing god knows what.. restarting it all helped)
Also lowered the amount of children, lowering the overall responce time of the killboard pages, and also lowered the load of the server, a win win :)

Daneel Trevize
Gallente
Posted - 2010.11.13 18:21:00 - [388]
 

Originally by: Karbowiak
new server
So while the existing one's still up, couldn't you copy a backup without impacting the existing systems, run the import on that backup copy to see it doesn't mangle anything and to get the time taken? A dry run? And then point load testing scripts/tool at it? Perhaps next time? Smile

Karbowiak
Sniggerdly
Posted - 2010.11.13 19:14:00 - [389]
 

Originally by: Daneel Trevize
Originally by: Karbowiak
new server
So while the existing one's still up, couldn't you copy a backup without impacting the existing systems, run the import on that backup copy to see it doesn't mangle anything and to get the time taken? A dry run? And then point load testing scripts/tool at it? Perhaps next time? Smile


That wasn't doable, cause if we had let the database be up, while we convereted a copy of it - once the copy was done converting and being imported, the other database would be far ahead of the new one.

So it was easier to close it all down, rather than have to do some fancy stuff which would take forever :P

Ghost GW
Ganker's Delight
Posted - 2010.11.13 20:56:00 - [390]
 

Edited by: Ghost GW on 13/11/2010 21:12:49

here's some feedback fer ya - Manual API pulls are WAY faster now. All I've noticed so far but GG.


EDIT: For me - posting is taking very long time before it hand you a link - general browsing is much slower than the usual, almost like you have less bandwidth now but might just be tons of visitors checking out the update.


Pages: first : previous : ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 : last (16)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only