open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Socket Closed
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (52)

Author Topic

Goldfrapp
Posted - 2008.11.30 19:06:00 - [61]
 

Also having same issues and for now will just log on to skill change and quick chat, timing is bad as now on 5 week break from work and no working eve to get my fix.

Princess Ventil
Gallente
The Undertakers
Posted - 2008.12.01 14:05:00 - [62]
 

bump

PhantomVyper
Dirty Filthy Perverts
Posted - 2008.12.01 17:46:00 - [63]
 

This is happening to me as well ever since patch 1.02.

Its getting really hard to play the game this way and I won't even attempt to PVP with the game like this.

Opis
Dead Drop
Posted - 2008.12.01 18:41:00 - [64]
 

Bump for these pilots who pay each month and cant play the game.

Rramar Claime
Amarr
Knights of Kador
The Black Armada
Posted - 2008.12.01 19:10:00 - [65]
 

Edited by: Rramar Claime on 01/12/2008 19:11:46
Guys please file petitions, and send them ping plotter results, and logserver results when the game disconnects. I have petitions open to them about this issue since QR is out and although i think they only answered in copy-paste standard answers i cant provide them more info on this, cause fortunately i dont get the socket closed dc that often anymore.
So please help me and yourself with running logserver and saving it when you disconnect and filing a petition and sending them that result, cause that was the last thing they asked from me too.
Edit: and as you know (since we cant find a workaround it seems) we cant solve this problem in the forums, you MUST file petitions about this.

Btw i didnt change anything and my corpies still have this problem, somehow for me it only happened 1 time since the latest patch.
Now i and the whole region and alliances here "only" get insane lag when doing... actually anything.

Louis DelaBlanche
An Outlying Variable
Posted - 2008.12.01 22:05:00 - [66]
 

Just thought would add name to list of affected. Have sent bug report hopefully with right info (logserver & pingplotter). Guess all can do now is wait & hope either it fixes itself or a fix is coming coz EVE aint playable in 5minute spells Smile

PhantomVyper
Dirty Filthy Perverts
Posted - 2008.12.01 23:18:00 - [67]
 

Originally by: Rramar Claime
Edited by: Rramar Claime on 01/12/2008 19:11:46
Guys please file petitions, and send them ping plotter results, and logserver results when the game disconnects. I have petitions open to them about this issue since QR is out and although i think they only answered in copy-paste standard answers i cant provide them more info on this, cause fortunately i dont get the socket closed dc that often anymore.
So please help me and yourself with running logserver and saving it when you disconnect and filing a petition and sending them that result, cause that was the last thing they asked from me too.
Edit: and as you know (since we cant find a workaround it seems) we cant solve this problem in the forums, you MUST file petitions about this.

Btw i didnt change anything and my corpies still have this problem, somehow for me it only happened 1 time since the latest patch.
Now i and the whole region and alliances here "only" get insane lag when doing... actually anything.


I had already filled a petition and sent the requested files before I posted in this thread.

Just for future reference, my petition now has a status of "Attached to a defect" whatever that means.

So if anyone who posted here hasn't done so, please file a petition and send in the files that CCP requests you to send. Hopefully it will help them identify and solve the problem faster.

Princess Ventil
Gallente
The Undertakers
Posted - 2008.12.01 23:41:00 - [68]
 

don't file a petition. file a bug report.
I filled a petition and they told me to file a bug report.
The status is also "Attached to a defect".
I hope that means that we are both doing the right thing :)

Touchofevill
Amarr
Corpo de Intervencao Universal
Posted - 2008.12.02 02:20:00 - [69]
 

I was having this problem yesterday, now i think its fixed!

Tornikey
Gallente
Garoun Investment Bank
Posted - 2008.12.02 07:31:00 - [70]
 

Still having the problem. Fortunately I'm able to play the game at home, but this problem hasn't stopped appearing at work.

Killieth
Gallente
The Demons Of Razgriz
R-I-P
Posted - 2008.12.02 12:09:00 - [71]
 

This seems to happen to me a lot. Unless I spend 15mins going round and round between startup and disconnection I can't play - and thats not always guarunteed to work!

Sereach Alto
Prompt Research
Posted - 2008.12.02 17:18:00 - [72]
 

happening to me past few weeks and it's getting annoying
please do something, or let me know what i can do to lessen this.
I'll try to find out how to take logs and petition.

Astro Glyde
Wormhole Rescue Service
Posted - 2008.12.02 20:37:00 - [73]
 

How many more weeks before we have a fix for this? Or even acknowledgment from CCP that they're investigating this? It's a total game-buster, unplayable and has been for far too long. CCP, your paying customers insist on a quick resolution to this crippling issue.

Jester 1K
Posted - 2008.12.02 20:42:00 - [74]
 

Been having this problem since the 'bug fixing' patchs for QR, seems to be getting worse. Filled in a bug report, seems to be spreading as some corp mates who weren't having this are now so this could be a serious issue.Sad

Zaknussem
Everybody Loves Donuts
Posted - 2008.12.02 20:49:00 - [75]
 

I keep running into this same problem...but only at certain times. Namely, when there are more than 34.000 people online.

Someone here on the forum said that this was due to my router dropping idle connections and suggested I open up the in-game Help channel to prevent it from idling. This suggestion has helped improve the situation, but it still happens and far too often.

ShadowDraqon
The Quantum Company
Independent Faction
Posted - 2008.12.02 20:59:00 - [76]
 

Another one here, get "The socket was closed" message about once a day, sucks, want fix. Running classic via wireless.

Biancha
Red Frog Freight
Red-Frog
Posted - 2008.12.03 14:06:00 - [77]
 

I am also having this problem with 2 different pc's running classic.

mooey27
Posted - 2008.12.03 17:05:00 - [78]
 

+1, this sucks, come on ccp i pay for 2 accounts and cant use them for more than 15 minutes.

RIP T'orn
The Dead Parrot Shoppe Inc.
Posted - 2008.12.03 17:18:00 - [79]
 

+1 more.

This problem SUCKS! Hey CCP. I can't play. What's this about?

Straight Chillen
Gallente
Solar Wind
Posted - 2008.12.03 17:34:00 - [80]
 

I dual box, and 1 of my boxes has this issue, the other does not, Its quite odd. Its definitly something in the client, as my other box does not drop.

GM Retrofire


Game Masters
Posted - 2008.12.03 18:45:00 - [81]
 

See if the following works for any of you.

In Windows press the Windows button + R and in the command window type cmd and press enter

In the terminal window type "netsh winsock reset catalog" without the "

This will reset your Winsock protocols and prompt you to restart your computer, after you've restarted see if you are able to connect to EVE again.

Rusty Nals
Amarr
Empire Logistics and Holding Co.
Posted - 2008.12.03 18:56:00 - [82]
 

Trying it now just got booted both accounts 3 times in 5 mins..hope it works...thanks for the help!!!Rolling Eyes

RIP Trader
Posted - 2008.12.03 20:01:00 - [83]
 

Edited by: RIP Trader on 03/12/2008 20:09:26
Edited by: RIP Trader on 03/12/2008 20:01:21
I tried doing that, but it says "The requested operation required elevation."

I'm using Vista.

Thanks for the Reply.

EDIT: Whoops. Wrong Character haha. This is RIP T'orn
EDIT AGAIN: Found a fix for that. Directions to run cmd as an administrator can be found here: http://www.petri.co.il/vista_command_prompt.htm

RIP T'orn
The Dead Parrot Shoppe Inc.
Posted - 2008.12.03 20:55:00 - [84]
 

Hmm. It's seemed to help lessen the frequency of the error, but hasn't stopped it.

PhantomVyper
Dirty Filthy Perverts
Posted - 2008.12.04 01:24:00 - [85]
 

Seems to have fixed it for me, didn't have a single disconnect today! Twisted Evil

And thanks to RIP T'orn as well, I'm also using Vista and that link helped with the permissions problem.

Louis DelaBlanche
An Outlying Variable
Posted - 2008.12.04 02:10:00 - [86]
 

Tried it but sadly does not seem to have helped Sad. Still able to enter game for a couple minutes before becomes unrespnsive then gets the socket closed popup n restarts.

Piotr Varens
Posted - 2008.12.04 06:22:00 - [87]
 

Hello again all,

Since my last post on the 28th, I have made a correction to my connection and I had no "socket closed" since. I changed the MTU values but other would have to experiment to see if this could be a viable temporary solution. I also have some doubts about it because I rolled back to the old values and the connection didn't failed yet; might be just some luck.

I won't give any receipe since it's not everyone that can feel safe with editing Windows registry. What would be nice is for those who would give it a try and report back here, this can lead to a solution. Just check out the internet for Windows MTU modification, especially from Microsoft, many sites offer little programs doing it and some can be hazardous.

I had this idea by reviewing StacklessIO's implementation on QR expansion.

Hope my english is all right. Cheers!

Rusty Nals
Amarr
Empire Logistics and Holding Co.
Posted - 2008.12.04 10:52:00 - [88]
 

I also tried it (XP) and "So Far" I have not had a socket close...so we'll see what today brings....

Goldfrapp
Posted - 2008.12.04 14:52:00 - [89]
 

Trying this fix on XP as of 00:01 am left account running and doing same as of now.
So far no socket closed pop ups but not leaving undock till im sure its working.


ardik
GoonFleet
GoonSwarm
Posted - 2008.12.04 16:36:00 - [90]
 

i got this error like 4 times in an hour, then i changed cache from small to high or whatever its called. havent had any issues since.


Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (52)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only