open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked EVE crash after ship boarding
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Omuro Takeda
Posted - 2008.08.31 14:23:00 - [1]
 

Edited by: Omuro Takeda on 31/08/2008 14:23:53
So I get to a POS, eject to jump into an iteron and KABLOOM blue death, PC reboots. Logging back in and all my settings, overview tabs, shortcuts and whatnot are reset to default, even though I've been using them forever... anyone has experienced something like that and know how to fix it ?

Thanks
Omuro

Lorna V
Minmatar
IronPig
Sev3rance
Posted - 2008.09.02 06:18:00 - [2]
 

Yep, same problem. Ship change causes me to crash about 75% of the time when running classic graphics. Even happened during the "ship change" from ship to capsule once. Any help on this would be appreciated as I can't run multiple clients efficiently with premium graphics.

Thanks,

L.V.

bugs 11
Caldari
Boob Heads
Fat Kids Cause Lag
Posted - 2008.09.02 19:22:00 - [3]
 

yep same here thought i was only one

BattleM00se
Posted - 2008.09.04 08:53:00 - [4]
 

Also experiencing exactly the same issue, changing ships at a POS has about a 90% chance of bsod, got about 4 yesterday, it changes the ship, but then crashes instantly afterwards.

Zanpt
Caldari
Posted - 2008.09.08 00:23:00 - [5]
 

I have only ever experienced crash of the Eve client when changing ships at a POS ship maintenance array, never BSoD. If my PC crashed or I lost all settings I would be really ****ed. I'm ****ed as it is, since this is a basic bug and cripples the use of ship maintenance arrays. I no longer deploy maintenance arrays at my POSs and I no longer keep ships at any POS.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only