open All Channels
seplocked Test Server Feedback
blankseplocked How to connect to Singularity
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (24)

Author Topic

Karlemgne
Tides Of War
Posted - 2007.10.05 22:54:00 - [61]
 

Edited by: Karlemgne on 05/10/2007 22:55:42
Edited by: Karlemgne on 05/10/2007 22:54:40
Okay, I need a better walk through than this. Copying my eve folder into a sisi folder, then launching EVE results in an incompatible build warning.

I go, download the "build" manually, and it wants me to manually find my Sisi folder. Fine, I do this and launch eve directly from the sisi folder. The result? Connecting to local host, server status unknown.

So I come here, see this thread, so I'm thinking "great all I have to do is copy the target line and put it in my sisi shortcut!"

Unfortunately, attempting to do this results in an "invalid target" error. So I try to start over, and go to erase my sisi folder. What's the result? "You cannot delete this folder." So I restart, twice, and am still unable to erase the folder.

Just as I am about to go looking for the particular file that is holding up my delete, it finally allows me to delete it, but not before telling me that two files I am trying to erase don't exist.

At this point, windows dies and I get a BSOD. Yippie. Now I'm back, everything looks straightened out, so someone spell out for me EXACTLY what I have to do from the moment my eve folder is copied.

Thanks.

-Karl

DaveW
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2007.10.05 23:25:00 - [62]
 

Edited by: DaveW on 05/10/2007 23:49:16
OK, I just spend 20 minutes trying to understand this from the posts above. I copied my main EVE folder to my D: drive, I ran the patch, I deleted the offending folders, I added the extention to my shortcut.

Now, I get a brief EVE splash screen (3-5 seconds) and then 'poof', nothing.

Yes, the server may be down but I have no way of knowing this.

Part 2: Another 20 minutes of double checking 'spaces' and such and I'm now at the logon screen with the message "Connecting to Localhost Server status unknown" But.. I do have music...!!! Am I getting closer to a connection..???

Markus Aurelian
Posted - 2007.10.06 02:23:00 - [63]
 

I copied the /end/ message into a shortcut, and as the poster above me, I get the splash screen, and then nothing. i had also received the message about the 2 files, but when i looked in the test folder i couldnt find them. wtf am i doing wrong?

Felcoree
Posted - 2007.10.06 05:55:00 - [64]
 

I am getting a entirly diffent problem an I have tryed on 3 differnt computers an encontering the same problem
its says
Relocating offending File(s):
Failed to move D:\EVE3\bin\win2k to C:\Documents and settings\user\local Settings\Temp\EVEade0.tmp\win2k
Failed to move D:\EVE3\bin\winxp to C:\Documents and settings\user\local Settings\Temp\EVEade0.tmp\winxp

I have try diffent thigs but the sam for 3 differnt computers and I even tryed the short cut tag change to /end /server:87.237.38.50
but no luck



Liontoth
Caldari
Carebear Research and Produktion Agency
Posted - 2007.10.06 13:36:00 - [65]
 

the localisation is corrupt:

join your normal eve client - change language to english - restart client - close client

copy the english client to another place - patch with singularity patch - delete the win2k/winxk folders in the bin folder and enjoy eve on singularity.

Lion

Felcoree
Posted - 2007.10.06 16:41:00 - [66]
 

Originally by: Liontoth
the localisation is corrupt:

join your normal eve client - change language to english - restart client - close client

copy the english client to another place - patch with singularity patch - delete the win2k/winxk folders in the bin folder and enjoy eve on singularity.

Lion


my eve is in enlish I do not speak any other langage
:(

DaveW
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2007.10.06 18:54:00 - [67]
 

Edited by: DaveW on 06/10/2007 19:22:42


Null Post

DaveW
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2007.10.06 19:19:00 - [68]
 

Edited by: DaveW on 06/10/2007 19:24:57

Felcoree,

I was finally able to get on. The trick is that you need a NEW shortcut.

Do everything like before. Copy the client, do the update, delete the folders and then make a NEW shortcut. Then add the extention for the server (remember to add that space after the .exe) and you should be in business.

That was SO much fun.... Evil or Very Mad


HUNCHBACK
Posted - 2007.10.06 19:43:00 - [69]
 

At noon today I still came on the test server.
Then I had to install computer new for mine.
Are that has I this error, has someone an idea?

Please visit your user settings to re-enable images.

Blue Binary
Polychoron
Posted - 2007.10.06 20:02:00 - [70]
 

Some people were wanting a step-by-step guide...


The dummies guide to setting up the test client Very Happy

  • First create a new folder under C: called SiSi.

  • Copy your Eve directory from C:\Program Files\CCP\EVE to C:\SiSi [screenshot]

  • Download the Singularity patch from here. Run the patch and make sure you select the C:\SiSi\EVE directory! Don't launch the Eve client yet.

  • Delete the 2 directories named win2k & winxp from C:\SiSi\EVE\bin [screenshot]

  • From the C:\SiSi\EVE directory, right-click eve.exe and select Send To > Desktop (create shortcut) [screenshot]

  • From the Desktop right-click the eve.exe shortcut you just created (you might want to rename the shortcut) and select properties:

    In the target box add /end /server:87.237.38.50 to the end of C:\SiSi\EVE [screenshot] (Note: if you want to keep the /LUA switch then use /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50)


  • Now you can start the client. Make sure you select Singularity from the server list!


Hopefully this will get you going.

HUNCHBACK
Posted - 2007.10.06 20:22:00 - [71]
 

Quote:
The dummies guide to setting up the test client


Does not thank I am dummie.
I made it and go in such a way it not.

Thus a solution or do only stupid words have?

Blue Binary
Polychoron
Posted - 2007.10.06 20:31:00 - [72]
 

Originally by: HUNCHBACK
Quote:
The dummies guide to setting up the test client


Does not thank I am dummie.
I made it and go in such a way it not.

Thus a solution or do only stupid words have?


It's a reference to the "Dummies guide" books... nothing personal Rolling Eyes

linky

DaveW
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2007.10.06 20:33:00 - [73]
 

Edited by: DaveW on 06/10/2007 20:51:11
Hunchback, there are some 'Dummies' here for sure, but people like you, the people having problems, are not amoung them.

BTW, Blue's explination is the best one here. Just remember not to use your old shortcut.

Good luck...

Dave

Empyre
Chaotic Balance
Posted - 2007.10.07 03:21:00 - [74]
 

ah i'm so glad other people can make these mistakes before i do. so on behalf of myself and.. well, that's about it, myself.. i'd like to say, 'thank you, op. thanks for throwing yourself on the grenade.' Wink

Deadly Huntress
Mining Bytes Inc.
Posted - 2007.10.07 04:31:00 - [75]
 

Any way to get rid of the darn CMD prompt? Seeing that run window seems kind of..worthless.

Tareen Kashaar
Gyoza Society
The Star Fraction
Posted - 2007.10.07 04:47:00 - [76]
 

Originally by: HUNCHBACK
At noon today I still came on the test server.
Then I had to install computer new for mine.
Are that has I this error, has someone an idea?

Please visit your user settings to re-enable images.


Ditto, getting the same. With no scrollbar, there's no way to scroll to the bottom even with the mousewheel. So yay, we're stuck on the EULA agree screen without an EULA to agree to.

Fix pls?

Tareen Kashaar
Gyoza Society
The Star Fraction
Posted - 2007.10.07 10:26:00 - [77]
 

Anyone, please?
I copied my settings folder and prefs.ini from the tq install, hoping it would rid me of the eula screen, but it didn't. Any suggestions on how to get past this?

Pinky Panther
Gallente
Southern Cross Incorporated
Flying Dangerous
Posted - 2007.10.07 14:40:00 - [78]
 

I am having a problem with the display of the start up window. It's all black. I hear sound but see a big black box instead of the usual. This is my first time trying to play on singularity.

Blue Binary
Polychoron
Posted - 2007.10.07 14:57:00 - [79]
 

Originally by: Pinky Panther
I am having a problem with the display of the start up window. It's all black. I hear sound but see a big black box instead of the usual. This is my first time trying to play on singularity.


Black window after splash screen

Clarys Malton
Posted - 2007.10.07 15:12:00 - [80]
 

Edited by: Clarys Malton on 07/10/2007 15:11:53
will it be diff for vista OS? if so please put up a guide for those of us who are "Dummies with Vista™"

Cryshannon
Amarr
The Peg Legged Carebears
Posted - 2007.10.08 02:48:00 - [81]
 

Edited by: Cryshannon on 08/10/2007 02:49:08
Well not sure if its a vista thing or not. I've done the shortcut thing .. I see 125 on .. but when I connect says my account is suspended ... not this again.. Now last week I got my sisi account reactivated Very Happy
Now not even a week later its not active....
Last week I had to use my old old old password .. now it doesn't work but the new one I changed not too long ago puts me into the suspended state. ugh
So did we just have a mirror or wth is happening? Can this be related to vista or this something new?? Shocked

Noxin Azur
Project Stealth Squad
Majesta Empire
Posted - 2007.10.08 16:27:00 - [82]
 

Originally by: HUNCHBACK
At noon today I still came on the test server.
Then I had to install computer new for mine.
Are that has I this error, has someone an idea?

Please visit your user settings to re-enable images.


If you are using the german client of EVE, switch to the English version first. i edited it in the "Prefs.ini" simply search for the line "LanguageID=" and write "EN" instead of another id. Worked fine for me.

hiko seijiro
Posted - 2007.10.08 17:43:00 - [83]
 

aaaaawwww............. the sisi server and the multi server aren't letting me in... Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad

Dominator9987
Minmatar
Posted - 2007.10.08 21:31:00 - [84]
 

bump for people having this problem. it fixed it for me.

Sky Marshal
IMpAct Corp
Not Found.
Posted - 2007.10.09 18:33:00 - [85]
 

Edited by: Sky Marshal on 09/10/2007 18:33:53
Ok so one problem, the TQ to Singularity Patch, in the singularity download page, doesn't exist (The requested URL /test/eveclassicpatch37459-4556_test.exe was not found on this server).

Paladineguru
Gallente
Aliastra
Posted - 2007.10.09 18:58:00 - [86]
 

same here

The requested URL /test/eveclassicpatch37459-4556_test.exe was not found on this server.

000Hunter000
Gallente
Missiles 'R' Us
Posted - 2007.10.09 19:16:00 - [87]
 

u guys patch the testserver too fast hehe, now i need to prolly copy my eve folder again Laughing

Pinkfluff
Lone Wolf Supply Co.
Posted - 2007.10.09 19:20:00 - [88]
 

I right clicked the link and got the eveclassicpatch37459-4556_test.exe file but when I tried to use it it said illegal operation along with some other stuff.

Gindar
Aliastra
Posted - 2007.10.09 21:57:00 - [89]
 

bump

Not Found

The requested URL /test/eveclassicpatch37459-4556_test.exe was not found on this server.


still not there

Ciphero
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2007.10.09 22:02:00 - [90]
 

I have to ask - why nerf the server selection dropdown? Having to edit shortcut targets just to play on a different server seem a hell of a lot of hassle when we used to just use a dropdown ...


Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (24)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only