open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Crashing...
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 [3] 4 5 6

Author Topic

Agent Li
Caldari
CCCP INC
Posted - 2006.11.29 20:33:00 - [61]
 

Originally by: Karash Amerius
This was happening to me before the patch, and now it looks like that code is effecting even more players after the patch.


Do you have a dual core machine?

Frogzuk
Gallente
Federation Security
Posted - 2006.11.29 22:32:00 - [62]
 

i dont have a dual core, just an amd64

still not able to play ... grrrrr

Alimok
Posted - 2006.11.29 23:09:00 - [63]
 

Single Core AMD64 here as well...

Katherim
Posted - 2006.11.29 23:45:00 - [64]
 

Edited by: Katherim on 29/11/2006 23:45:43
Crashing before get login window.

I will uninstall old version because it was corrupt as say path, and reinstalled full fresh version [EVE_Setup_27912.exe]. And still problem, i cant login. Appears image with EvE Revelations banner, its close and end, no appear login window. I was tried restart computer but nothing, it still crashing.

AMD Athlon XP 1,25 ghz
512MB RAM
nVidia GeForce4 MX 440 256MB

s.o.s.

Mokaphyyr
Gallente
The Renegade Order
Posted - 2006.11.29 23:48:00 - [65]
 

ive got an older system and i have exsperienced majority of the crashes listed so far. though
-amd 2700+
-radeon x800 pro
-creative audigy 2
-asus a7n8x

VulkanXx
Minmatar
The Ankou
The Reckoning.
Posted - 2006.11.30 00:05:00 - [66]
 

Originally by: LeviUK
Edited by: LeviUK on 29/11/2006 10:06:11
Likewise, was actually fine this morning until I hit the first system outside of 0.0 on my route (Lonetrek) and then it instantly ctd on the other side of the gate. Logging in repeatedly afterwards has me crashing either at char selection or I do get in and it warps me to a gate where I promptly crash again. I managed to jump through on one of these attempts but as soon as i was on the other side... you guessed it, Crashes.


I am having basically the EXACT same problem, right next to 0.0

oddly enough it was happening two systems away, but I finally managed to get to the next system and boom, happened again, been stuck there since -_-

Nash Wraithwind
Dodge this inc
Vanu Space Command
Posted - 2006.11.30 00:35:00 - [67]
 

Edited by: Nash Wraithwind on 30/11/2006 00:36:30
Edited by: Nash Wraithwind on 30/11/2006 00:36:00
Originally by: VulkanXx

I am having basically the EXACT same problem, right next to 0.0

oddly enough it was happening two systems away, but I finally managed to get to the next system and boom, happened again, been stuck there since -_-


See this thread for more discussion on this topic. Something in there may help you.

Barek
Amarr
hirr
Morsus Mihi
Posted - 2006.11.30 01:36:00 - [68]
 

Originally by: Lanielle
As already stated this can be used as a workaround for those crashing at char select/warping to gates.

1) Rename your eve/cache/browser/img folder to anything, i use abc.
2) Open eve
3) Delete newly created img folder
4) Login
5) Voila, no crashing. Just delete the img folder it creates on each login.

Lan


this is the only thing that will work for me. i'm running..

2600xp+ (barton core)
x800 (256mb)
2gb ram


ctd atagate
Posted - 2006.11.30 03:59:00 - [69]
 

warp to gate = CTD . ty for the img idea ill try it and maybe have the time to change my skill .

Pressure Line
Amarr
Extreme Pressure Developments
Posted - 2006.11.30 08:29:00 - [70]
 

Edited by: Pressure Line on 30/11/2006 08:44:09
Originally by: Shar Lavon
Update: I flew one of my alts a couple of jumps away and now it is having the same problems. The fact that folks seem to be noticing stuff to do with the cache/img folder makes me wonder if there are particular locations or -- you saw it here first -- maybe BILLBOARD pictures -- that are causing the problem?



i always thought those billboards needed nerfing. could we have them removed? its not like they are useful for anything, and a lot are placed in line with jump vectors into a gate (obviously not an issue unless you are on AP...

*edit* just switched off kaspersky... and did a few test jumps. all seems to be well :)

Nadec Ascand
British Legion
The Core Collective
Posted - 2006.11.30 09:31:00 - [71]
 

EventType : BEX P1 : ExeFile.exe P2 : 1.10.1520.0 P3 : 455c425e
P4 : msvcr80.dll P5 : 8.0.50727.163 P6 : 44849dd9 P7 : 0000bc38
P8 : c0000409 P9 : 00000000

Got also this kind of pb when crashing before jump,

using X800 and P 745M with 1go ram

Narshal
Posted - 2006.11.30 10:49:00 - [72]
 

having crashing problem myself not getting cought in loop am able to log right back in but i crash jumping,docking ,and sometimes just flying i have a 7900gtx liquid cooled so i know it isnt a heat problem or an old card problem

GS Armada
Caldari
Dark-Rising
Posted - 2006.11.30 11:03:00 - [73]
 

im running on a dual core proc and i disabled one core add the task manager screen it works but youll still crash sometimes i crash when i reach a gate or when i leave a station or even hanging in space.and iam getting outrages lag on the server even when i am alone in the system but my MS is ad 25 constant have updated graphic card drivers. nothing worked even deleting the IMG folder only worked for 5 jumps.

Kontrax
Posted - 2006.11.30 12:18:00 - [74]
 

As I have mentioned before, setting the game to "window mode" in the graphics options has fixed it for me...

ctd atagate
Posted - 2006.11.30 12:37:00 - [75]
 

The img thing didn't work for me I'm still stuck at the
gate and ctd at log in . I reformatted .
updated my graphic divers windows & other bare minim updates ( no security not even firefox yet ) bone clean !
still ctd at the dang gate !
FYI don't have a dual-core .
saw somewhere could be CPU or RAM so i played with speeds still same ,even replaced RAM with old sticks SAME !! Only thing left for me to do ( at my computer skill level ) is to do an old Apache Indian dance I learned in north Arizona I'll let you know how it works out =)

PaddyPaddy Nihildarnik
Gallente
The Night Crew
Posted - 2006.11.30 13:21:00 - [76]
 

well deleting the new image folder works for me. Thx for that workround guys. Running a 7800GT. But now i crash warping away from gate !!! Before it was just to gate. Anyhoo keep up the solid brainstorming on this one. I dont think this problem seems to be duel core specific as I have a 3700+AMD single core

Samanti TX
Posted - 2006.11.30 13:28:00 - [77]
 

Edited by: Samanti TX on 30/11/2006 13:31:38

Sir Erighan
THE MuPPeT FaCTOrY
Minor Threat.
Posted - 2006.11.30 13:30:00 - [78]
 

The game freezes on me when jumping at gates as well. I don't have a dual core either. I have a P4 2.8, ATI X800 Pro, and Intel MB.

Is there a fix that doesn't envolve deleting files every time I jump into a new system? Sorry, but that's a little ridiculous to have to do something like that.

Please, CCP post a response as soon as possible.

Samanti X
Amarr
Posted - 2006.11.30 13:30:00 - [79]
 

OK well here goes it

I have done all of the recommendation that you have suggested and nothing has worked my computer is still crashing so here is what I have done so far.

• Graphics upgrade – Done
• Set the exefile.exe process affinity in Windows Task Manager to a single cpu.
• Do not run with the client minimised and on autopilot. - Done
• Cache clean out – Done
• Windows upgrade – Always Done
• Uninstall reinstall – Done
• DirectX Upgrade – Done

Now the issues I have that I see when my computer Crashes

• When I target lock onto a AI ship BAM my computer crashes
• When I use the hull repairer BAM my computer crashes

I have not tried anything else as yet for fear of my computer Crashing again and again.
So here it is I have tried everything on my guys I do believe that it is my Charter file on your end where the problem is sorry to say that but my computer I take real good care of please have another look around file on your end and we’ll see how things pan out.

Thank you very much guys hope you find it soon

Samanti X

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 11/30/2006, 18:07:23
Machine name:
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: GBT___
System Model: AWRDACPI
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPUs)
Memory: 2048MB RAM
Page File: 362MB used, 20531MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

Tracker III
Posted - 2006.11.30 13:42:00 - [80]
 

i've got the same problem :/

Eva Unit
Caldari
Steel Battalion
Circle-Of-Two
Posted - 2006.11.30 13:47:00 - [81]
 

Blah!! Sad Same here

uNtOldOne
Posted - 2006.11.30 13:55:00 - [82]
 

For the last two days i have been crashing non stop. Anything I do. For example...Talk to someone, Jump to another system, Mine a rock, and RattingRolling Eyes. I have filed a Petition but this looks like a fix or work around is not working. I download the patch and yesterday I downed the whole new client. Cleaned my reg files...deleted and eve folder...downed the new client...It didnt work. I seem to crash less when i dont talk to people at all. Anything I do in eve I dont dare let out my drones because I lose them.Confused

Computer:
3200xp/1gig pc3200/600gigs/ATI x800xtAIW/
WindowsXP/Radeon Omega Drivers 3.8.291 (Catalyst 6.9)/DX9c

Insomnious
Zero Tolerance Corp
SOLAR FLEET
Posted - 2006.11.30 14:22:00 - [83]
 

Same here. However, solution with deleting Img folder seems to help.
Only I can do is laugh at CCP... Ordinary users have already found (let it be even temporary!) solution, and u, skilled professionals, still keeping silence like threarened nubs! Lol! Laughing

Nash Wraithwind
Dodge this inc
Vanu Space Command
Posted - 2006.11.30 14:51:00 - [84]
 

Originally by: Samanti X
OK well here goes it

I have done all of the recommendation that you have suggested and nothing has worked my computer is still crashing so here is what I have done so far.

• Graphics upgrade – Done
• Set the exefile.exe process affinity in Windows Task Manager to a single cpu.
• Do not run with the client minimised and on autopilot. - Done
• Cache clean out – Done
• Windows upgrade – Always Done
• Uninstall reinstall – Done
• DirectX Upgrade – Done

Now the issues I have that I see when my computer Crashes

• When I target lock onto a AI ship BAM my computer crashes
• When I use the hull repairer BAM my computer crashes

I have not tried anything else as yet for fear of my computer Crashing again and again.
So here it is I have tried everything on my guys I do believe that it is my Charter file on your end where the problem is sorry to say that but my computer I take real good care of please have another look around file on your end and we’ll see how things pan out.

Thank you very much guys hope you find it soon

Samanti X

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 11/30/2006, 18:07:23
Machine name:
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: GBT___
System Model: AWRDACPI
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPUs)
Memory: 2048MB RAM
Page File: 362MB used, 20531MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode


Turn off sound, it will probably let you play.

Nash

Japanx
Caldari
Bull-Ets
Posted - 2006.11.30 15:20:00 - [85]
 

Tried disabling sound, deleting folders... and crashing over and over.

This is ridiculous. What CCP needs to say something about that???


Nash Wraithwind
Dodge this inc
Vanu Space Command
Posted - 2006.11.30 15:25:00 - [86]
 

Originally by: Japanx
Tried disabling sound, deleting folders... and crashing over and over.

This is ridiculous. What CCP needs to say something about that???




You need to provide more information about your crash for me to help.

Also, anyone experiencing a reboot (not a CTD), check the other thread I linked earlier.

Nash

Mandible
Posted - 2006.11.30 15:48:00 - [87]
 

I crashed to desktop every day or so before the patch. now i crash almost every 30 minutes, it reaches the point of unplayability.....tried l0oads of things without results.

I have a dual core system with a 6600GT graphic card

Mandible
Posted - 2006.11.30 15:49:00 - [88]
 

Crashing mostly after leaving a station/jumpgate.

Von Krieg
Posted - 2006.11.30 16:24:00 - [89]
 

Edited by: Von Krieg on 30/11/2006 16:30:48
Sorry, wrong :/

Vincent S
Republic Military School
Posted - 2006.11.30 16:37:00 - [90]
 

I am having massive crashing problems since the revelations deployment. Basically I'm crashing at least once every half hour.

I've only had a single crash before in the year I've been playing, so I sincerely doubt it's my computer's fault.


Pages: 1 2 [3] 4 5 6

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only