open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked Some ppl can't connect to www.eve-online.com :'(
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2

Author Topic

DaHeaVYFo
Trauma Ward
Posted - 2005.07.10 19:41:00 - [1]
 

'This document contains no data' -is the error I'm getting, and I'm not alone,

About 3 ppl were on the Help channel this afternoon, we all can't connect to neither www.eve-online.com or www.eve-online.is

I have this problem for about 3 days now.

http://myeve.eve-online.com as you can see, is working.
Even a GM and ISD guy was out of sollutions.

ughugh


Rakasashan Endir
Caldari
The Black Rabbits
Fatal Persuasion
Posted - 2005.07.10 19:59:00 - [2]
 

These past few days, I've been traveling a lot, and it seems to be hit and miss. As I travel to a new location, I can sometimes connect, and sometimes I can't. It depends on where I am and what ISP I am using at the time. Right now, in Indiana, I cannot connect, but yesterday, in Ohio, I could.

DaHeaVYFo
Trauma Ward
Posted - 2005.07.11 00:01:00 - [3]
 

Edited by: DaHeaVYFo on 11/07/2005 00:07:57
crosslinking
crosslinking #2

soz, but some other victims...


Update: A person that lived 2miles from the EVE servers in London couldn't connect neither...


Nybbas
Guiding Hand Social Club
Dystopia Alliance
Posted - 2005.07.11 00:03:00 - [4]
 

same problem here, im in california USA

Reptar
Posted - 2005.07.11 00:19:00 - [5]
 

Edited by: Reptar on 11/07/2005 00:19:34
Same probem at work which has unresticed net access no probs till Thrusdayish last week I could not get to www.eve-online.com

EDIT: I live in Bournemouth UK

Dufas
Amarr
freelancers inc
-Mostly Harmless-
Posted - 2005.07.11 00:34:00 - [6]
 

same ^^^^^

Adam C
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2005.07.11 00:44:00 - [7]
 

yes same 'this page contains no data' also can't access eve patches, im in ipswich/uk - i thought it could be my isp...

what would be the best course of action for this error?


csebal
HUN Corp.
HUN Reloaded
Posted - 2005.07.11 00:54:00 - [8]
 

Some IPs seem to have problems, as with one dynamically assigner IP my ISP gives i get in, then the next day, im out. I reconnect to get new IP though, and im in again.

Kaemonn


ISD YARR
Posted - 2005.07.11 01:03:00 - [9]
 

Yes this is a known issue. It is currently being investigated. We do not know why this is occuring to some users, but it seems to be widespread. The odd thing is that some users are having no problems what so ever. Obviously for now just use http://myeve.eve-online.com/ for forum viewing.

Thank your for your patience and I hope this will be solved soon.

Kaemonn~

Queen Agave
Caldari
Doomheim
Posted - 2005.07.11 02:17:00 - [10]
 

Yeah, it sucks not being able to access item database.

Akaviri
Interstel
Posted - 2005.07.11 02:25:00 - [11]
 

I have no problems with www.eve-online.com and I'm in Seattle.

Toshiro Khan
Gallente
Posted - 2005.07.11 05:33:00 - [12]
 

Also try http://eve-online.com that works for me as i sometimes get problems with the www. url.


Liinn
Harbour Rats
Posted - 2005.07.11 08:37:00 - [13]
 

This is insane. I can acess eve-online webage from work but not from home and i work in the same city (Gothenburg, Sweden).

A tracert at home stoped me at
ipnet-muli-gw.isholf.is [157.157.255.133] (my ISP is Telia).

If i do a tracert at work it stopes me at same address BUT i can still reach the webpage from explorer. (And they are not "cached" pages)

Avon
Caldari
Versatech Co.
Raiden.
Posted - 2005.07.11 08:39:00 - [14]
 

I was going to post a solution, but only the people who don't need it would be able to read it. ugh

Liinn
Harbour Rats
Posted - 2005.07.11 08:42:00 - [15]
 

Originally by: Avon
I was going to post a solution, but only the people who don't need it would be able to read it. ugh


Please do it.
"We" can still read the forum because it is on "myeve.eve-onlnie.com" and that address works.

Avon
Caldari
Versatech Co.
Raiden.
Posted - 2005.07.11 08:45:00 - [16]
 

Originally by: Liinn
Originally by: Avon
I was going to post a solution, but only the people who don't need it would be able to read it. ugh


Please do it.
"We" can still read the forum because it is on "myeve.eve-onlnie.com" and that address works.
Rolling Eyes
Think about it...

Liinn
Harbour Rats
Posted - 2005.07.11 09:14:00 - [17]
 

Originally by: Avon
Originally by: Liinn
Originally by: Avon
I was going to post a solution, but only the people who don't need it would be able to read it. ugh


Please do it.
"We" can still read the forum because it is on "myeve.eve-onlnie.com" and that address works.
Rolling Eyes
Think about it...


I thought u had a solution for the rest of the eve-online pages. Not only the forum. For example i wanted to download the test patches and they are not on myeve.

Rodj Blake
Amarr
PIE Inc.
Posted - 2005.07.11 09:23:00 - [18]
 

It seems like a routing problem to me.

I can access the site fine from home (ISP there is Zen) but not from work (NewNet).

Nanos
EVE Corporation Making Everything
Posted - 2005.07.11 18:56:00 - [19]
 

Solution:

http://www.freeproxy.ru/en/free_proxy/howuse.htm

I used one from here:

http://www.publicproxyservers.com

This one worked pretty fast for me, I'm in London UK.

83.146.17.60 port 3128

Have a nice day all :-)


Nanos.

Nanos
EVE Corporation Making Everything
Posted - 2005.07.11 19:03:00 - [20]
 

Oh and for patches, a handy link given to me by ISD;

http://yasa.e-technik.uni-rostock.de/~hagen/EVE/patches/

hylleX
Herrow Inc
Posted - 2005.07.11 19:34:00 - [21]
 

Same problem here. Sweden

myeve.... blabla works

Saladin
Minmatar
Minmatar Ship Construction Services
Ushra'Khan
Posted - 2005.07.11 19:41:00 - [22]
 

I have the same problem. The workaround is to connect to:
http://myeve.eve-online.com

This doesnt fix the problem with the main page, but this URL will work and you will be able to access the 'EvE Insider' section which includes account management, dev blogs, forums, patches....etc.

Drakxter
Gallente
Fortunis Novum
Posted - 2005.07.11 20:04:00 - [23]
 

At least you could have posted some news on myeve.eve-online.com about this error... Rolling Eyes

And could someone please post a link to the full download of EVE as I need it after the patch messed. (You know I was downloading it when all this did happen.. I had left my PC downloading, and when I came back it was done, and the file was there, but it was bad I found out, and only took up about 250mb.. So connection was lost halfway though the download.. sigh..)

Scorpyn
Caldari
Infinitus Odium
Posted - 2005.07.11 21:19:00 - [24]
 

Edited by: Scorpyn on 11/07/2005 21:20:28
www.eve-online.com and eve.is (same ip) don't work for me at home. Not sure if it's the right ip it's trying to access...
Quote:
C:\>tracert www.eve-online.com

Tracing route to www.eve-online.com [213.167.138.92]
over a maximum of 30 hops:

1 [removed]
2 [removed]
3 [removed]
4 [removed]
5 <10 ms <10 ms <10 ms pos9-0.br3.sto1.se.bredband.com [195.54.123.186]
6 2 ms 2 ms 2 ms 195.54.123.2
7 1 ms 1 ms 1 ms ge-3-2-0-ycr1.skt.cw.net [166.63.220.145]
8 9 ms 9 ms 9 ms so-1-0-0-ycr1.cpi.cw.net [208.173.216.25]
9 20 ms 20 ms 20 ms so-5-2-0-dcr2.amd.cw.net [195.2.10.181]
10 26 ms 26 ms 27 ms so-4-0-0-dcr1.tsd.cw.net [195.2.10.146]
11 26 ms 26 ms 26 ms so-4-0-0-bcr1.tsd.cw.net [195.2.10.57]
12 26 ms 27 ms 28 ms iar2.tsd.cw.net [166.63.210.23]
13 27 ms 26 ms 27 ms iceland-telecom1.tsd.cw.net [166.63.214.198]
14 68 ms 67 ms 71 ms 157.157.55.246
15 72 ms 73 ms 69 ms ls-bb-gw1.isholf.is [157.157.173.254]
16 68 ms 69 ms 69 ms ipnet-muli-gw.isholf.is [157.157.255.133]
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.

Trace complete.


C:\>tracert myeve.eve-online.com

Tracing route to myeve.eve-online.com [157.157.139.201]
over a maximum of 30 hops:

1 [removed]
2 [removed]
3 [removed]
4 [removed]
5 <10 ms <10 ms <10 ms pos4-0.br3.sto1.se.bredband.com [195.54.123.113]
6 6 ms 5 ms 5 ms 195.54.123.2
7 2 ms 2 ms 3 ms ge-3-2-0-ycr1.skt.cw.net [166.63.220.145]
8 11 ms 12 ms 12 ms so-1-0-0-ycr1.cpi.cw.net [208.173.216.25]
9 21 ms 21 ms 21 ms so-5-2-0-dcr2.amd.cw.net [195.2.10.181]
10 28 ms 27 ms 27 ms so-4-0-0-dcr1.tsd.cw.net [195.2.10.146]
11 28 ms 28 ms 27 ms so-4-0-0-bcr1.tsd.cw.net [195.2.10.57]
12 26 ms 27 ms 26 ms iar2.tsd.cw.net [166.63.210.23]
13 30 ms 30 ms 31 ms iceland-telecom1.tsd.cw.net [166.63.214.198]
14 131 ms 299 ms 263 ms 157.157.62.26
15 27 ms 28 ms 27 ms 157.157.139.201

Trace complete.

Xavier Arron
Minmatar
The Knights of Ni
Posted - 2005.07.11 22:04:00 - [25]
 

Edited by: Xavier Arron on 11/07/2005 22:10:16
Edited by: Xavier Arron on 11/07/2005 22:05:36
Only recently since last thursday maybe.

Cant get to www.eve.is or www.eve-online.com but can get to the boards via myeve.eve-online.com site (thank goodness for eve-i.com Very Happy)

Tracing route to www.eve.is [213.167.138.92]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms [removed]
2 16 ms 15 ms 16 ms [removed]
3 17 ms 17 ms 15 ms eth3-6.cr1.uk5.systems.pipex.net [62.241.161.21]

4 15 ms 16 ms 16 ms POS5-0.GW2.LND9.ALTER.NET [146.188.56.101]
5 15 ms 16 ms 15 ms so-4-0-0.XR2.LND9.ALTER.net [158.43.150.161]
6 17 ms 17 ms 15 ms so-1-1-0.TR1.LND9.ALTER.NET [146.188.15.37]
7 16 ms 17 ms 18 ms POS1-0.BR1.LND9.ALTER.NET [146.188.7.242]
8 17 ms 17 ms 16 ms 146.188.69.102
9 15 ms 15 ms 17 ms linx-gw13.LON.GB.net.DTAG.DE [62.154.5.38]
10 17 ms 16 ms 17 ms 62.153.203.190
11 57 ms 56 ms 56 ms 157.157.55.226
12 56 ms 54 ms 56 ms 157.157.55.226
13 55 ms 56 ms 58 ms ipnet-muli-gw.isholf.is [157.157.255.133]
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.



Tracing route to myeve.eve-online.com [157.157.139.201]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms [removed]
2 18 ms 15 ms 16 ms [removed]
3 15 ms 16 ms 16 ms eth3-4.cr1.uk5.systems.pipex.net [62.241.161.13]

4 19 ms 15 ms 16 ms POS4-0.GW2.LND9.ALTER.NET [146.188.56.97]
5 16 ms 16 ms 17 ms so-4-0-0.XR2.LND9.ALTER.net [158.43.150.161]
6 16 ms 17 ms 17 ms so-1-1-0.TR2.LND9.ALTER.NET [146.188.15.45]
7 18 ms 16 ms 15 ms POS2-0.BR1.LND9.ALTER.NET [146.188.7.246]
8 17 ms 17 ms 17 ms 146.188.69.102
9 16 ms 18 ms 17 ms linx-gw13.LON.GB.net.DTAG.DE [62.154.5.38]
10 17 ms 16 ms 17 ms 62.153.203.190
11 17 ms 17 ms 17 ms 157.157.62.26
12 18 ms 17 ms 16 ms 157.157.139.201

Trace complete.

Inanna Sumer
GoonFleet
GoonSwarm
Posted - 2005.07.11 22:04:00 - [26]
 

It's the right address, www works for me at home and work, traceroutes from work....

$ traceroute eve-online.com
traceroute to eve-online.com (213.167.138.92), 64 hops max, 44 byte packets
1 IQ-209-43-20-GW.ind.iquest.net (209.43.20.1) 4.624 ms 0.648 ms 0.859 ms
2 Gi4-0.CoreA.IND.IQuest.net (206.246.190.61) 193.560 ms 447.024 ms 2.467 ms
3 sl-gw32-chi-3-0.sprintlink.net (144.223.60.217) 6.625 ms 5.523 ms 4.305 ms
4 sl-bb21-chi-4-2.sprintlink.net (144.232.26.33) 12.615 ms 22.970 ms 20.674 ms
5 sl-bb22-nyc-15-0.sprintlink.net (144.232.9.148) 32.892 ms 27.770 ms 27.550 ms
6 sl-bb21-nyc-14-0.sprintlink.net (144.232.7.101) 226.380 ms 139.068 ms 28.783 ms
7 sl-gw37-nyc-0-0.sprintlink.net (144.232.13.64) 26.825 ms 26.481 ms 27.690 ms
8 sl-cwame-1-0.sprintlink.net (144.223.27.146) 26.874 ms 26.472 ms 55.851 ms
9 so-2-0-0-dcr1.tsd.cw.net (195.2.10.114) 96.696 ms 97.117 ms 97.178 ms
10 so-4-0-0-bcr1.tsd.cw.net (195.2.10.57) 97.259 ms 97.799 ms 97.589 ms
11 iar2.tsd.cw.net (166.63.210.23) 98.187 ms 98.132 ms 99.636 ms
12 iceland-telecom1.tsd.cw.net (166.63.214.198) 98.702 ms 98.633 ms 98.286 ms
13 157.157.55.246 (157.157.55.246) 152.626 ms 146.069 ms 151.283 ms
14 ls-bb-gw1.isholf.is (157.157.173.254) 141.580 ms 142.906 ms 142.362 ms
15 ipnet-muli-gw.isholf.is (157.157.255.133) 150.790 ms 145.735 ms 149.425 ms
16 *^C

$ traceroute myeve.eve-online.com
traceroute to myeve.eve-online.com (157.157.139.201), 64 hops max, 44 byte packets
1 IQ-209-43-20-GW.ind.iquest.net (209.43.20.1) 0.597 ms 0.538 ms 0.453 ms
2 Gi4-0.CoreA.IND.IQuest.net (206.246.190.61) 1.657 ms 1.572 ms 1.126 ms
3 sl-gw32-chi-3-0.sprintlink.net (144.223.60.217) 5.486 ms 4.808 ms 4.656 ms
4 sl-bb21-chi-4-2.sprintlink.net (144.232.26.33) 5.208 ms 5.298 ms 7.127 ms
5 sl-bb22-nyc-15-0.sprintlink.net (144.232.9.148) 110.700 ms 56.811 ms 119.087 ms
6 sl-bb21-nyc-14-0.sprintlink.net (144.232.7.101) 27.389 ms 26.632 ms 27.107 ms
7 sl-gw37-nyc-0-0.sprintlink.net (144.232.13.64) 26.939 ms 27.168 ms 27.192 ms
8 sl-cwame-1-0.sprintlink.net (144.223.27.146) 26.926 ms 77.237 ms 27.727 ms
9 so-2-0-0-dcr1.tsd.cw.net (195.2.10.114) 97.995 ms 97.506 ms 97.162 ms
10 so-3-0-0-bcr1.tsd.cw.net (195.2.10.53) 98.261 ms 97.840 ms 97.277 ms
11 iar2.tsd.cw.net (166.63.210.23) 101.237 ms 97.980 ms 97.672 ms
12 iceland-telecom1.tsd.cw.net (166.63.214.198) 98.775 ms 97.928 ms 97.375 ms
13 157.157.62.26 (157.157.62.26) 97.885 ms 99.464 ms 96.954 ms
14 *^C

all looks well in the BGP routing tables- no rogue announcements that I can see (and since you get to the same last hop I do I'm guessing the next hop is CCP's equipment/firewall). Wierd that www works for some and not others...

Michael Lamont
Posted - 2005.07.11 22:10:00 - [27]
 

Originally by: Nanos
Solution:

http://www.freeproxy.ru/en/free_proxy/howuse.htm

I used one from here:

http://www.publicproxyservers.com

This one worked pretty fast for me, I'm in London UK.

83.146.17.60 port 3128

Have a nice day all :-)


Nanos.



This solution here worked for me, using Firefox 1.04 from Australia on Internode ADSL 512/128 plan.

Dionysus Davinci
The Scope
Posted - 2005.07.11 22:13:00 - [28]
 

Edited by: Dionysus Davinci on 11/07/2005 22:15:55
Locally on Verzion DSL I can't connect and get a resolve of IP 213.167.138.92 and I cleared the DNS server cache and flushed the DNS tables locally from the client. If I connect though to the Texas web server via RDP I have no problem getting on. This stinks of routing issues.

Quote:
13 55 ms 56 ms 58 ms ipnet-muli-gw.isholf.is [157.157.255.133]
14 * * * Request timed out.



A previous poster got this above. This is where mine ends as well. Backbone Provider is Qwest.

Freedo0m
Posted - 2005.07.12 03:39:00 - [29]
 

First, 24hour unplayable time with the cw patching, next the longer daily downtime, now this?

I just cleaned my comp and came here to grab the client file... I can't.
Are these things get any better soon?

J'tarel
Gallente
ECP Rogues
Dusk and Dawn
Posted - 2005.07.12 03:49:00 - [30]
 

Actually I was playing fine up until 30 mins ago then suddenly my connection to tranquility is on a MASSIVE go slow, just to get the server status.. i can connect but it takes many many minutes by the time i reach the character selection.. i dare not go beyond in case i loose my ship while Aeons pass as i load in..

funny thing is using my test client, i can ping Tranquility instantly...

I rather hope wednesdays patch fixes this or indeed they achieve it sooner..



Pages: [1] 2

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only