open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Test Server. New Patch.
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

The Shamen
Chemical Vision
Posted - 2005.05.25 17:50:00 - [1]
 

The test server link seems to be broken. This seems to be correct

http://patch.eve-online.com/test/evepatch.2.05.3366-2.06.3467.exe

Strangey
NibbleTek
Posted - 2005.05.25 18:15:00 - [2]
 

Thank you Very Happy

Lorde Falcao
Gallente
M. Corp
-Mostly Harmless-
Posted - 2005.05.25 19:06:00 - [3]
 

Thanks Cool

Pottsey
Enheduanni Foundation
Posted - 2005.05.25 19:34:00 - [4]
 

Thanks

The Hole
Posted - 2005.05.25 22:39:00 - [5]
 

Thanks


Daniel Jackson
Caldari
Planet Watchers
Posted - 2005.05.25 23:05:00 - [6]
 

thanks Very Happy

Pepperami
Rionnag Alba
Northern Coalition.
Posted - 2005.05.26 08:24:00 - [7]
 

Ah! Cheers :)

Draec Sjet
Dark Knights of Deneb
Against ALL Authorities
Posted - 2005.05.26 13:12:00 - [8]
 

how can you access the test server? it says my account is isn't valid?

Sastria Kasadoraska
Posted - 2005.05.26 14:23:00 - [9]
 

How long have you been playing. Data only gets copied to the test server in certain intervals. Chances might be he doesn't know you yet. And if you can log on, don't expect to find the same skills as on Tranquility...

Xavier Arron
Minmatar
The Knights of Ni
Posted - 2005.05.26 19:39:00 - [10]
 

Mucho appreciatedVery Happy

Bam2
Posted - 2005.05.27 04:25:00 - [11]
 

Wow thank god. thank you so much, my life is back to normalVery Happy

smr 1965
Minmatar
Dark Wolf Research Corp
Dark Wolf Alliance
Posted - 2005.05.27 22:49:00 - [12]
 

downloaded the 2 latest patches and back to being stuck at the entering station screen again, anyone else got this.
Didn't have it with the 20Mb patch, just after the last 5Mb one

RunToTheHills
Posted - 2005.05.27 23:54:00 - [13]
 

Originally by: smr 1965
downloaded the 2 latest patches and back to being stuck at the entering station screen again, anyone else got this.


yea seems to be doing the same for me any time i go to dock or try and load a charater in a station it just dies on me

Atar
Perpetua Umbra
Brotherhood Of Steel
Posted - 2005.05.28 00:45:00 - [14]
 

Edited by: Atar on 28/05/2005 00:48:42
Yup same problem too.

Well works fine so long as you're not docked but in space, something about the setup station part is causing the problem.

Bam1
Gallente
Department of Defence
Posted - 2005.05.28 09:25:00 - [15]
 

ya the same thing is happening to me to. try to enter the game and i get right to loading the station setup than i die. sitting there.Sad

Rath Amon
Amarr
Fire Mandrill
Posted - 2005.05.28 10:57:00 - [16]
 

same here....stuck in station....bah

R31D
Caldari Provisions
Posted - 2005.05.29 11:18:00 - [17]
 

I've got the ENTERING STATION Problem as well

londo milarie
Caldari
STK Scientific
The Initiative.
Posted - 2005.05.29 12:29:00 - [18]
 

Add me to the above problemConfused, any idea when it will be corrected?


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only