open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked target locked modules dont activate
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 [2]

Author Topic

Spurty
Caldari
V0LTA
VOLTA Corp
Posted - 2011.08.17 16:44:00 - [31]
 

Not a new bug!

Lately though, my interceptor has entered war, then noticed messages that I'm being scrambled .... But I'm so far into my warp, the bubble is collapsing as I'm arriving.

Two confused players in local

1) Guy that thought he scrambled me
2) Me reading these daft messages on my screen (I don't do wcs btw).

Fun game though :)




Wa'roun
Quantum Cats Syndicate
Posted - 2011.08.17 17:02:00 - [32]
 

Originally by: Soi Mala
Originally by: Jacob Holland
It may be entirely unrelated but...

I've been suffering something similar when trying to lock Serpentis ships in missions...

The chances to lock when every elite cruiser and half the frigates are hitting you with un-nerfed sensor dampners are few and far between of course and when the chance is available the changing number of sensor damps will vary the locktime in mid process and I will often achieve lock, hit F1 and... lose lock.

I suspect that in my case at least the problem is caused by the changing locktime, the client attempts to show the locktime accurately (but has a delay in taking into account the ewar) and when it thinks you should have a lock it puts up the lock window - but the server thinks the lock hasn't yet completed or is now impossible (in my case because another damp or five hit and I don't have the targetting range, perhaps in yours because the target is in warp) but it's not until moments later that the client realises that you haven't locked the target.

Perhaps the high numbers of SeBos you're presumably running has a similar effect?


NPC EWAR is screwed up at the moment, I still find myself being jammed when no rats remain, and even if I jump to a new system, I occasionally get the jam timer appear at the bottom of the screen mid warp etc...

:excellence:




That is just an old display bug. It does nothing to you.


Pages: 1 [2]

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only