open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Fix warp tunnel graphics bug please!
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Night Epoch
Stimulus
Rote Kapelle
Posted - 2011.06.28 15:38:00 - [1]
 

Ever since Incursion 1.6 (CarbonUI), I see the "warp tunnel" effect MAYBE 50% of the time. The rest of the time I see the blueshift / redshift effect, but no "vortex" effect.

I know a bunch of other people have this problem - does everybody have it?

I run the client on max graphics settings at 1900x1220, Win7, nVidia card, drivers up to date, cache cleared etc. etc.

Ivan Joukov
Gallente
Soviet System
Posted - 2011.06.28 15:45:00 - [2]
 

Edited by: Ivan Joukov on 28/06/2011 15:45:42
I'd like a fix of the "perpetually considered pressed control key locking everything I click on overview" bug, if they just can fix one :)

Hydraka
Posted - 2011.06.28 15:46:00 - [3]
 

Same issue here, no warp tunnel.

Crispin McTarmac
Posted - 2011.06.28 15:50:00 - [4]
 

If this does get fixed, I want a graphics option to turn the vortex off. It looks really tacky, and I've come to enjoy warping without it

Vaya DeLopasz
Posted - 2011.06.28 15:58:00 - [5]
 

i was hoping 1.0.1 addressed this silently, since it worked for me now, even zooming in (while most of the time it didnt work)

but it wasnt in the changelog, so...

I guess if they fix that, they could fix the sometimes appearing wrongdirectional vortex too. thats one of the most confusing effects appearing.

weird, would have never thought somebody wants the vortex actually gone :/
but if there would be vortex settings, I want a checker for louder warpbarrier breach sound, too. that rocks so much, I cant get enough.

Kestrix
Posted - 2011.06.28 15:59:00 - [6]
 

I quite like it without the warp tunnel effect so take your time CCP no rush :P

Markus Jome
Posted - 2011.06.28 16:00:00 - [7]
 

I have the same bug. Fix pls.

CCP Navigator


C C P
C C P Alliance
Posted - 2011.06.28 16:00:00 - [8]
 

Moved from General Discussion.

Rolix FallenOne
Posted - 2011.06.28 16:05:00 - [9]
 

I really would like to see a warp vortex fix. Now when i warp without vortex i feel like my ship isn't moving at all and is hanging in space, sometimes it gives a feeling of hanged game.

Pumpkin Pi
Caldari
The Dragon Formation
Posted - 2011.06.28 16:58:00 - [10]
 

Same for me. Breaks the immersion.

Kyros II
Posted - 2011.06.30 00:41:00 - [11]
 

Edited by: Kyros II on 30/06/2011 00:40:57
Got the same issue, but its not 50% of the time for me. More like 80% of all warps are without the "vortex".


Pyrna Elkali
Posted - 2011.06.30 06:19:00 - [12]
 

Edited by: Pyrna Elkali on 30/06/2011 06:20:58
Originally by: Ivan Joukov
Edited by: Ivan Joukov on 28/06/2011 15:45:42
I'd like a fix of the "perpetually considered pressed control key locking everything I click on overview" bug, if they just can fix one :)



this is a joke ccp do all they can to fix bug (with priority) you just wish they can do it instant .... but no its not the case.

more on your bug: eh? i never seen that one, have you checked that: your ctrl touch is blocked or have a malfunction ( ok less sarcastic since when you have that bug ?)

about warp tunnel i got that bug only once since incarna deployement : turn off HDR and turn ON again for me it works just try that

Draycen Trell
Amarr
1st Praetorianorum Fabri
Posted - 2011.06.30 08:15:00 - [13]
 

I run two clients, one has warp effects and one does not! Wierd a a little annoying.

Dark Poizen
Posted - 2011.06.30 10:11:00 - [14]
 

For me, has been coming on/off at random since Incursion. Now with Incarna I have no tunnels at all. With the previous patch the 90deg alignment bug made an appearance again, i.e. tunnel or ship is 90deg to the direction of travel.

Fun stuff this...

GFX maxed, Nvidia doodah wotsit... Windoze 7... Incidentally I get no-tunnel at all on a mac either, but none of the other weirdness.

Victoria Wolfe
Caldari
Posted - 2011.06.30 15:07:00 - [15]
 

I also experience this. The warp tunnel effect is very hit and miss. Sometimes I see it, sometimes I don't. Can't really explain why it's only there part of the time but you really do lose the sense of speed and movement without it.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only