open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0.1 Feedback thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4

Author Topic

CCP Navigator


C C P
C C P Alliance
Posted - 2011.06.28 14:00:00 - [1]
 

EVE Online: Incarna 1.0.1 has been deployed. This release includes fixes to issues introduced with Incarna 1.0. For full details of this release please check the patch notes.

This thread is for general feedback. If you encounter any issues please use the Incarna 1.0.1 issues thread here.

PresidentScrewb
Posted - 2011.06.28 14:05:00 - [2]
 

Placeholder

E Wan
Posted - 2011.06.28 14:14:00 - [3]
 

Ran standard update that client offered and after installation I receive message:
Quote:
Some of the files have been modified!
Please re-install


Again fail?

Illadelph Justice
Sniggerdly
Pandemic Legion
Posted - 2011.06.28 14:15:00 - [4]
 

Sometimes I found myself wondering if you guys could possibly still be working on stuff normally, or if you were just sitting in the office talking about how mad everyone was.

Glad to see that stuff is still happening o7 o7

E Wan
Posted - 2011.06.28 14:19:00 - [5]
 

From logs:
Examining File : /Contents/Frameworks/libgdi.dylib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Frameworks/libhid.dylib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Frameworks/libimm.dylib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Frameworks/libmpr.dylib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Frameworks/libmsi.dylib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Frameworks/libsfc.dylib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Frameworks/libsti.dylib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Frameworks/liburl.dylib -> SHA1 Error
Examining File : /Contents/Frameworks/libver.dylib -> SHA1 Error

Rest is OK ugh

Snikende Ullteppe
Posted - 2011.06.28 14:27:00 - [6]
 

ok im kind of happy the warpeffects works again. i almost missed that one as much as stationspinning

E Wan
Posted - 2011.06.28 14:39:00 - [7]
 

Any patch to fix this?

Handsom Dan
Posted - 2011.06.28 14:41:00 - [8]
 

I would like another update please that breaks a bunch of stuff. Right now I have nothing to complain about and that makes me a sad panda. Sad

keserooz
Posted - 2011.06.28 14:42:00 - [9]
 

Originally by: E Wan
Ran standard update that client offered and after installation I receive message:
Quote:
Some of the files have been modified!
Please re-install


Again fail?


Have posted same in Macintosh discussion area....

Have tried numerous auto patching, manual patching, and reboot of computer... Still doesn't work. Failing around foreign language files by the looks of my logs... Russian, Greek etc etc..

CCP are you telling me as a Mac user i have to re download your crappy client again????

Miss Teri
Art of War Alliance
Posted - 2011.06.28 14:52:00 - [10]
 

Originally by: E Wan
Any patch to fix this?


Have you tried running the repair tool?

E Wan
Posted - 2011.06.28 14:54:00 - [11]
 

Originally by: Miss Teri
Originally by: E Wan
Any patch to fix this?


Have you tried running the repair tool?


Haven't seen any published yet for Mac's.

Miss Teri
Art of War Alliance
Posted - 2011.06.28 15:08:00 - [12]
 

Issues with incarna:

- New turrets are nice, but too dark compared to everything else. It is almost impossible to see the turret-icon on the target. So if I have 4 things targeted and gun is active, it is really hard to see what the gun is shooting at.

- Loading CQ takes a long time (compared to loading the hangar before incarna). This means docking and swapping ships takes longer than it needs to. And this have made me uncheck "Load Station Environment". Would be nice if this was made into a tri-choice ("Load CQ", "Load Hangar" and "Don't load"). And of course an "Enter CQ" button in the hangar.

keserooz
Posted - 2011.06.28 15:20:00 - [13]
 

Originally by: Miss Teri
Originally by: E Wan
Any patch to fix this?


Have you tried running the repair tool?


Haven't seen any links for the repair tool as of yet.

Palovana
Caldari
Inner Fire Inc.
Posted - 2011.06.28 15:41:00 - [14]
 

I've seen questions about this twice in the last 10 minutes or so in GD.

Can someone please explain the ship bonuses issues? What bonuses are not being applied? Skill bonuses only, or also rig/module/booster bonuses?

Do you recommend setting our shield/armour/structure HP display to absolute numbers instead of percentages so we can visually verify all is correct?

Originally by: "Patch Notes"
Skills
  • An issue causing skills to not be applied to ships has now been resolved. This will be addressed in a future release. Currently you can apply a workaround which is to relog in a station or Log off in space, wait until your ship gets removed from space and then log back in.


Gujolais
Posted - 2011.06.28 15:59:00 - [15]
 

Originally by: Miss Teri
Issues with incarna:
- New turrets are nice, but too dark compared to everything else. It is almost impossible to see the turret-icon on the target. So if I have 4 things targeted and gun is active, it is really hard to see what the gun is shooting at.



This.

Tek Handle
Biotronics Inc.
The Initiative.
Posted - 2011.06.28 16:21:00 - [16]
 

Edited by: Tek Handle on 28/06/2011 16:22:21
Originally by: Palovana
I've seen questions about this twice in the last 10 minutes or so
Originally by: "Patch Notes"
Skills
  • An issue causing skills to not be applied to ships has now been resolved. This will be addressed in a future release. Currently you can apply a workaround which is to relog in a station or Log off in space, wait until your ship gets removed from space and then log back in.




WTF? Who needs skills anyway, ay? Can I get this fixed for aurum?

Endymi Typhirr
Posted - 2011.06.28 16:46:00 - [17]
 

Edited by: Endymi Typhirr on 28/06/2011 16:46:56
Originally by: Palovana
I've seen questions about this twice in the last 10 minutes or so in GD.

Can someone please explain the ship bonuses issues? What bonuses are not being applied? Skill bonuses only, or also rig/module/booster bonuses?

Do you recommend setting our shield/armour/structure HP display to absolute numbers instead of percentages so we can visually verify all is correct?

Originally by: "Patch Notes"
Skills
  • An issue causing skills to not be applied to ships has now been resolved. This will be addressed in a future release. Currently you can apply a workaround which is to relog in a station or Log off in space, wait until your ship gets removed from space and then log back in.




Any details on how exactly this bug triggers? What skills are affected? Is it random? Will I need to relog multiple times in a day due to this? Will reimbursements be made if we happen to lose ships while affected by this bug?

This seems a pretty serious issue to miss today, so why was the change reverted? When is this being fixed? Tomorrow? Next day? Soon(tm)?

Rasz Lin
Caldari
Uitraan Diversified Holdings Incorporated
Posted - 2011.06.28 16:47:00 - [18]
 

WARPING still gets stuck

Duvida
Gallente
The Scope
Posted - 2011.06.28 16:48:00 - [19]
 

Quote:


Solution:

Don't use a mac


I didn't see the valid point or even the worth of this post. And no, I don't use a Mac, but bashing Mac users here when we're all getting the shaft from CCP is pointless. The GPU-burning shaft, in my case. This patch hasn't addressed that aspect, so the game is no more playable today than yesterday.

Aykeo
Posted - 2011.06.28 16:50:00 - [20]
 

Originally by: Snikende Ullteppe
ok im kind of happy the warpeffects works again. i almost missed that one as much as stationspinning


you said it

Rigamrts
Posted - 2011.06.28 16:57:00 - [21]
 

Edited by: Rigamrts on 28/06/2011 16:57:51
ok here's my question. i know you guys are busy fixing issues. but how come you guys haven't fixed the mining laser sound to either match the new animation or just put it back to the old way. cause it's a 10 second fix you can add real quick to fix it. i'm not complaining just wish the sound matched the animation.

Razin
The xDEATHx Squadron
Legion of xXDEATHXx
Posted - 2011.06.28 17:17:00 - [22]
 

While in CQ there is still no "enter ship" command.

Maybe this should be in the issue thread.

Myshella Drake
Caldari
Omega Exploration And Reclaimation
Posted - 2011.06.28 17:26:00 - [23]
 

My Salvagers Crying or Very sadCrying or Very sad

Klezmer
Amarr
In Praise Of Shadows
Posted - 2011.06.28 18:03:00 - [24]
 

Edited by: Klezmer on 28/06/2011 18:08:31

An issue causing skills to not be applied to ships has now been resolved. This will be addressed in a future release. Currently you can apply a workaround which is to relog in a station or Log off in space, wait until your ship gets removed from space and then log back in.



Nice to see this is finally acknowledged. Shame the fix didn't work. I hope to god it is being treated as a hands down priority since your game has been unplayable without a deathwish since Incarna.

Nice workaround though. I'll be sure to mention that next time I get in a dogfight. I'm sure they will understand. Sarcasm aside I honestly can't believe this hasn't been treated with anything but priority #1.

Halgirsand Verneraal
Posted - 2011.06.28 18:24:00 - [25]
 

Originally by: Klezmer
Edited by: Klezmer on 28/06/2011 18:08:31


Nice workaround though. I'll be sure to mention that next time I get in a dogfight. I'm sure they will understand. Sarcasm aside I honestly can't believe this hasn't been treated with anything but priority #1.



I heard priority number one is currently to fix CCP's money running out due to funding three games'dev with one game ... I hope EvE doesn't go bankrupt :(

Nathanael Ashcroft
TAKAGI Corp
Posted - 2011.06.28 18:53:00 - [26]
 

Edited by: Nathanael Ashcroft on 28/06/2011 18:57:34
Does this patch fixes the aurum problem ? YARRRR!!

Aslo, as said above, turrets icons are too dark/lack contrast ; they are hard to see inspace (target area) or to identifie in hangar and cargo.

Alexandar Pavlovic
Posted - 2011.06.28 19:18:00 - [27]
 

Originally by: Snikende Ullteppe
ok im kind of happy the warpeffects works again. i almost missed that one as much as stationspinning

Still not working for me...

whaynethepain
Dissident Aggressors
Mordus Angels
Posted - 2011.06.28 19:27:00 - [28]
 

Edited by: whaynethepain on 28/06/2011 19:29:12
Still the best game ever, well done, Incarna takes it to another level.

Would it be possible to let the Operating System software companys know I would like an on line gamers version of their products please.

I am using what is considered the best OS for game players, and it's very substandard.

Then Incarna could be perfected even more.

Dirk Magnum
Blue Republic
RvB - BLUE Republic
Posted - 2011.06.28 19:29:00 - [29]
 

Ship speed not reflecting actual ship speeds. I've noticed it randomly lock on certain random speeds and stay there, even in warp. It resets itself to zero after a gate jump, but then randomly freezes again once accelerating in the new system. But as far as I can tell, the ship is still moving at the speed it should be (i.e. 100% for 100%, warping at 75%, speed mod effects still applying) regardless of what the speedometer is reading.

Wool Lou
Posted - 2011.06.28 19:34:00 - [30]
 

my key shortcuts are working v sporadically now

gave up and docked after a short time

ive no urge to jump onto the rage bandwagon but it would be nice if the game was playable



Pages: [1] 2 3 4

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only