open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked Incarna Login Animation
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Teclador
Caldari
Stardust Heavy Industries
Fidelas Constans
Posted - 2011.06.25 16:42:00 - [1]
 

Hi CCP Dev's,

is it possible to disable the Login Animation,
because they suck that much Performance that i have big problems to start the Game.
It took me for every Start / Re log up to 5 Minutes and 6 out of 10 tries my graphic is ****ed up.

Example during Character Creation: http://imageshack.us/f/163/failcc.png/

And yes all Drivers are up to date.

Vic Mason
Caldari
SP4RTANS
Posted - 2011.06.25 16:59:00 - [2]
 

Edited by: Vic Mason on 25/06/2011 17:00:15
Edited by: Vic Mason on 25/06/2011 16:59:20
The resulting image you're seeing could be a hardware issue, this is pretty common when a videocard is over heating or it has reached the end of its life. I'm an IT of over 10+ years and I've seen this kind of glitch many times before. There is a possibility it could be corrupt EVE texture files so you could try reinstalling EVE Online, but if it's not that your videocard probably is maxed out and isn't being cooled properly.

The load EVE Online puts on a videocard/GPU outside of station is far less than inside of it with Incarna, example: my frames per second maxed undocked range between 100-200fps, docked in station they drop to 43-49. The load difference is massive and even Mass Effect 2 which looks very similiar performs better under the same settings and conditions that said however, I don't have any technical issues running Incarna.

My System specs relative to your query.
GTX 480
[email protected]

Hope this helps.

Cave Lord
Posted - 2011.06.25 17:00:00 - [3]
 

You might want to disable "Load Station Environment" as well. If the main screen kills your graphics, Walking In Stations is going to murder it three times before it is re-incarnated and murdered another 3 times.

Esc > Display and Graphics > (right panel) > *deselect* Load Station Environment.


As far as I know, there is no way to disable the login animation. =\

Napoleon Baleine
Interstellar Exploration Initiative
Posted - 2011.06.25 17:01:00 - [4]
 

Sorry but you probably need a new GPU. There have been many cases seen on the forums where Incarna has literally burnt out GPUs.

Teclador
Caldari
Stardust Heavy Industries
Fidelas Constans
Posted - 2011.06.26 15:48:00 - [5]
 

"Load Station Environment" is already disabled.

With active Station Environment, my Frames drops down to 10, disabled I'm stable at 64 Frames, also outside the Station.

When I'm Relog, i get more and more issues with my Graphics like that one close before Login Screen appears: http://imageshack.us/photo/my-images/835/failcc2.png/

Before Incarna Patch I played Eve on max details and all settings up to high and had no problem, but now...


At the end, yes your right a new GC will hopefully fix some of the problems.
I'm open for any suggestion for a new GC, whats up to date atm, i have no clue about...

Alejan Gerakh
Minmatar
Clan Hyena
Posted - 2011.06.26 15:57:00 - [6]
 

Edited by: Alejan Gerakh on 26/06/2011 15:58:50
For me, Captain's Quarters seems to cause just a smidge less heat than sitting outside a station. In fact, I would wager the protesters are more in danger of burning their cards than those sitting in CQ.

My video card was sitting at 78 C sitting outside a station, it sits around 74 C inside CQ.

For further notes on this: I have a Phenom II X4 975 w/ 6870 1G, and I have all settings set to High or on for max graphics.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only