open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incarna 1.0 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 ... : last (34)

Author Topic

Pyrna Elkali
Posted - 2011.06.23 17:43:00 - [721]
 

Originally by: Cristiaaan
Only I have something to say:
*********, The game is not free, we pay for the service


and so ?

ok back to the topic : only issue i get is warp effect not showing (hum removed?)

setup Phenom II x6 1035T 2ghz 8gig ram GeForce GTX 460 FTW (for the win edition heavy overclock) but i doubt it come from my setup.

otherwise good job on that one, stable and smooth (i reckon low end comp will have problems since i run a midrange setup)

34 DD
Posted - 2011.06.23 17:46:00 - [722]
 



I am unsure weather you no that there is no sound from the mining lasers only when you start a new cycle.
this is with missle lauchers for drake has no sound thanks and my captains qaurters
has a black dot all over it can this be sorted plz i love playing eve but i cant keep playing it if it becomes more graphic oriented also is there an option not to have incarna active because before i installed incarna it was running perfect now im lucky to be able to leave system with out crashing.this is bad i tried to leave ststem in orca with full load of minerals i got to the gate it crashed then it tells me that my systems drivers are not upto date when there are i reatarted \ reboot and docked back in the station i was in i cant even leave the sysmtem. this is unfair and not on to all the people what could play before incarna was installed who have been playing for while and had no need to upgrade comp until this patch came out or should i say upgrade. can you plz help the older people of the game so we can continue playing.
this is depressing i cant play my favorite game both of my accounts are paid up to date and still cant use them is there any sort of refund for this i cant play the game.ill just cancel subscription if there is no way round it i beleive i would not be the only to quit because of this patch\upgrade all the people want is a game that plays well its not asking alot im sure.Rolling EyesRolling EyesRolling EyesCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad

coolzero
Gallente
Posted - 2011.06.23 17:54:00 - [723]
 

dunno if this been reported yet..

seems when you get jammed by a npc even after killing it the jamming warning still comes back and stays.


Hakaru Ishiwara
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2011.06.23 17:57:00 - [724]
 

Originally by: Rykoszet
...

I ani't got problems with warp tunels.. There's something wrong with your machines guys...
That is not necessarily true.

I see warp tunnels sometimes and sometimes not. I have no idea what causes that graphical effect to appear and disappear as this bug takes place in different systems and with different ship types.

My OS is patched and graphics drivers are up-to-date. CQ is running surprisingly well (15FPS in-station; 60-ish FPS in-space) on this hardware with all settings turned all the way down.

Dallenn
Minmatar
Jericho Fraction
The Star Fraction
Posted - 2011.06.23 18:09:00 - [725]
 

On PC:

Was creating contracts for several items. There seem to be multiple in this batch which give me

"Failed to create the contract because one or more items have been changed from the time you selected them.

Please close the wizard and try again."

over and over again.

Dies Afflictus
Posted - 2011.06.23 18:19:00 - [726]
 

still having issues with an entirely black screen when in space when shader quality is set to high. ati 5970, core i5, 8 GB ram. i KNOW my system can handle this game maxed out on settings. wth?

34 DD
Posted - 2011.06.23 18:24:00 - [727]
 

sent a partition in at 14.30 eve time still no reply
this is what i call customer services MadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadMad

Lucius Voltar
Gallente
The ArchAngel Vanguard
Posted - 2011.06.23 18:32:00 - [728]
 

I have an issue, With the lack of information regarding the changes to unprobeable ships.

All it says is they aren't any more, there is no description as to what physically has changed, what effects it actually has on a unprobeable ship, for example a unprobeable t3, (gank link or low/null sec mission runner doesn't matter) Obviously the ship is probeable now, but does it mean it can be found like any other random ship? or with the mods does it make it exceedingly difficult to find unless you have maxed skills/ship/mods/implants???

And for gods sake be more clear about it than the dev post and the useless GM that just said "We are unable to disclose the mechanics behind this game design change as it has not been released publicly." because it was frankly unhelpful and pointless.

Naga Tokiba
Posted - 2011.06.23 18:37:00 - [729]
 

Ahhh, a new menuitem: To Hangar and refine.

Please tell me who came up with someting as stupid as this ?

Intelligent programming would have been to make a menuitem: Move all to hangar.
And this should be WITHOUT having to right-click, SELECT ALL first.

Please STOP the click-sink and make USER FRIENDLY SOFTWARE.

Adrian Dixon
Posted - 2011.06.23 18:37:00 - [730]
 

Originally by: Bagee
Originally by: Glaso Fruix
Edited by: Glaso Fruix on 23/06/2011 10:07:13
Transparency on active modules in space seems to be fuxxed, i can see white lines rotating around the icons.


Please visit your user settings to re-enable images.

I have ATI Radeon HD 5850

I am also getting these graphical lines using a Nvidia 260GTX and also on all different parts of the hud.

Nvidia 260GTX all latest driver and DirectX, windows vista 64bit.

Also the X and Minimise buttons on windows are randomly dissapearing I have to drag the window to make them re-appear.

Also the targeting and focusing on random ships has come back with Incarna, its not as bad as last time but it is definatly there.

Onnen Mentar
Murientor Tribe
Posted - 2011.06.23 18:39:00 - [731]
 

It has been reported earlier on page 14 already, but I'd like to confirm that as a director I cannot right click a member from the corp chat and edit their titles/roles. There is no error message, simply nothing happens. Other corp directors are reporting the same issue.

IVI430
Posted - 2011.06.23 18:40:00 - [732]
 

Originally by: 34 DD


I am unsure weather you no that there is no sound from the mining lasers only when you start a new cycle.
this is with missle lauchers for drake has no sound thanks and my captains qaurters
has a black dot all over it can this be sorted plz i love playing eve but i cant keep playing it if it becomes more graphic oriented also is there an option not to have incarna active because before i installed incarna it was running perfect now im lucky to be able to leave system with out crashing.this is bad i tried to leave ststem in orca with full load of minerals i got to the gate it crashed then it tells me that my systems drivers are not upto date when there are i reatarted \ reboot and docked back in the station i was in i cant even leave the sysmtem. this is unfair and not on to all the people what could play before incarna was installed who have been playing for while and had no need to upgrade comp until this patch came out or should i say upgrade. can you plz help the older people of the game so we can continue playing.
this is depressing i cant play my favorite game both of my accounts are paid up to date and still cant use them is there any sort of refund for this i cant play the game.ill just cancel subscription if there is no way round it i beleive i would not be the only to quit because of this patch\upgrade all the people want is a game that plays well its not asking alot im sure.Rolling EyesRolling EyesRolling EyesCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad


same here...
i play this game since 2006 and i really like this game, and i pay for this game... i am paying for 2 accounts btw...
BUT i am NOT going to upgrade my computer for this game.
guess it comes to an end

ArmEagle Kusoni
Posted - 2011.06.23 18:40:00 - [733]
 

Originally by: Trinity Roze
Originally by: ArmEagle Kusoni
Edited by: ArmEagle Kusoni on 23/06/2011 11:41:28


well....to solve your problem, go to Home Depot and buy a few new bulbs and change them....but maybe having no light in your CQ is a good thing for you...

Heh, the ... lights ... do ... work ... . They ... just ... work ... intermittently ... when ... I ... walk.

Starting to understand the annoyance that causes? :)

Anyway. I reported my issues. Now to hope CCP looks after old hardware more serious than Dice.

DHuncan
Posted - 2011.06.23 18:41:00 - [734]
 

The little icon of tractor beam and salvager, at the right of locked targets is blure. And some turret icons in hangar are invisible.

stg213
Posted - 2011.06.23 18:45:00 - [735]
 

Hi!

So far I haven't had any major issues with CQ, it's running stable around 60 FPS when standing still, and jumping around 55-60 FPS when moving around (all settings maxed out except FSAA which is set to medium).

My specs are:

Win7 x64
X6 Phenom 2 3300 Mhz
16 GB Ram 1600 Mhz (mem usage while in CQ rises about 1 GB)
GF 470 GTX (latest drivers)

When Alt + Tab -ing to windows CPU usage goes to around 10% which is just a few % above where it usually is with the same programs open.

My issue is this:
While running ingame, CPU usage goes through the roof, all 6 cores get around 70% usage. 6 thumbs up for the 6core support BUT cmmon... i've seen no other game that uses that much CPU... if I where running 4x cores (at the same Mhz) on the same settings they would be maxed out and I would practically not have enough resources to run. This is way too extreme! And although the gfx are pretty, they are not THAT pretty, I mean not on par with something like Crysis 2. CQ needs a lot of optimization as I can fully understand ppl with lower end rigs complain about performance issues.

What I can debunk is the memory usage... and the stuff about running multiple clients, as long as the client is minimized it shouldn't take GPU at all and memory ~ 1GB / client. But i think the CPU issue remains and probably what most ppl have issues with.

What I also noticed is a quite big delay when undocking, approx 20-30 seconds for the station behind the ship to pop into existence (previously to CQ this was maximum 1s). Again optimization is needed when switching between environments (unloading CQ textures and loading space textures).

DHuncan
Posted - 2011.06.23 18:46:00 - [736]
 

Originally by: Adrian Dixon
Originally by: Bagee
Originally by: Glaso Fruix
Edited by: Glaso Fruix on 23/06/2011 10:07:13
Transparency on active modules in space seems to be fuxxed, i can see white lines rotating around the icons.


Please visit your user settings to re-enable images.

I have ATI Radeon HD 5850

I am also getting these graphical lines using a Nvidia 260GTX and also on all different parts of the hud.

Nvidia 260GTX all latest driver and DirectX, windows vista 64bit.

Also the X and Minimise buttons on windows are randomly dissapearing I have to drag the window to make them re-appear.

Also the targeting and focusing on random ships has come back with Incarna, its not as bad as last time but it is definatly there.


Yeah the puppeter lines I have described before. I have them too, and reported before, never got fixed and they are here since incursion 1.6.

Fred Munro
Gallente
Silicis Luguolo
Posted - 2011.06.23 18:48:00 - [737]
 

Originally by: Rykoszet
Edited by: Rykoszet on 23/06/2011 17:44:42
I ani't got problems with warp tunels.. There's something wrong with your machines guys...


Disabling HDR re-enables warp effects again, having HDR on removes it, which is a bug, you must not have HDR enabled so you are not effected, Ive tried and confirmed this on two machines.

Shale Shade
Posted - 2011.06.23 18:58:00 - [738]
 

On a pc, during World's collide mission, after finfishing off Guiristas I keep getting a jammin notification throughout the mission even tho there is nothing jamming me

Adrian Dixon
Posted - 2011.06.23 18:58:00 - [739]
 

When I press CTRL-F to open FPS monitor it works fine, when I press it again to close FPS monitor it now opens another window, see image. Seems i could open windows until it crashes.

http://i.imgur.com/UubJX.jpg
Please visit your user settings to re-enable images.

Artik Fawkes
Posted - 2011.06.23 18:59:00 - [740]
 

Two issues I've had, one more major than the other.

Major issue: Salvagers aren't showing up properly on the Prowler. One of them is floating somewhere in front of it, the other is down and to the right. They are not even attached to the ship. I mean unless the goal here was to finally implement salvage drones.

Minor issue: The Vargur's high slots are scattered all over the ship. I mean, yes, it's Minmatar, but it's also T2. Putting guns in the first four high slots should make a solid two-by-two arrangement of guns on both sides, not a box on one side and a silly s-shaped block from Tetris on the other. The other three slots are a little weird, too. One of them is on top of the ship, in a place that looks pretty interesting, but the other two are down with those guns on the side. Unify the turret arrangement, please?

34 DD
Posted - 2011.06.23 19:11:00 - [741]
 

six hours have past since i posted a petition and still no answer
excellent customer services i would say Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadMad

Lucius Voltar
Gallente
The ArchAngel Vanguard
Posted - 2011.06.23 19:18:00 - [742]
 

Originally by: 34 DD
six hours have past since i posted a petition and still no answer
excellent customer services i would say Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadMad



CCP has never been known for its customer service, and if your lucky to get a reply 95% of the time the GM can't do anything to help.

Syrte
Gallente
Lyonesse.
Wildly Inappropriate.
Posted - 2011.06.23 19:21:00 - [743]
 

Originally by: Lucius Voltar
Originally by: 34 DD
six hours have past since i posted a petition and still no answer
excellent customer services i would say Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadMad



CCP has never been known for its customer service, and if your lucky to get a reply 95% of the time the GM can't do anything to help.


Just six hours....mine is almost 24 hour old, with two updates from myself. But not even a "we are buzy, but we will get back to you soon" Evil or Very Mad

Lucius Voltar
Gallente
The ArchAngel Vanguard
Posted - 2011.06.23 19:23:00 - [744]
 

Originally by: Syrte
Originally by: Lucius Voltar
Originally by: 34 DD
six hours have past since i posted a petition and still no answer
excellent customer services i would say Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadMad



CCP has never been known for its customer service, and if your lucky to get a reply 95% of the time the GM can't do anything to help.


Just six hours....mine is almost 24 hour old, with two updates from myself. But not even a "we are buzy, but we will get back to you soon" Evil or Very Mad


I got a response on mine, Saying basically I can't help you but in their usual shpeel.

34 DD
Posted - 2011.06.23 19:23:00 - [745]
 

at least im not the only one suffering Very Happy

d1v1n1ty
Posted - 2011.06.23 19:25:00 - [746]
 

Originally by: Adrian Dixon
When I press CTRL-F to open FPS monitor it works fine, when I press it again to close FPS monitor it now opens another window, see image. Seems i could open windows until it crashes.

http://i.imgur.com/UubJX.jpg
Please visit your user settings to re-enable images.


Hmmm...mine works fine.

What language / region are you using for your keyboard (just curious).


DG J
Posted - 2011.06.23 19:28:00 - [747]
 

http://i.imgur.com/FSOCI.jpg

Cynojammers do not work

Siabhra
Amarr
Interstellar Archaeology
Posted - 2011.06.23 19:28:00 - [748]
 

Originally by: stg213
Hi!

So far I haven't had any major issues with CQ, it's running stable around 60 FPS when standing still, and jumping around 55-60 FPS when moving around (all settings maxed out except FSAA which is set to medium).

My specs are:

Win7 x64
X6 Phenom 2 3300 Mhz
16 GB Ram 1600 Mhz (mem usage while in CQ rises about 1 GB)
GF 470 GTX (latest drivers)

When Alt + Tab -ing to windows CPU usage goes to around 10% which is just a few % above where it usually is with the same programs open.

My issue is this:
While running ingame, CPU usage goes through the roof, all 6 cores get around 70% usage. 6 thumbs up for the 6core support BUT cmmon... i've seen no other game that uses that much CPU... if I where running 4x cores (at the same Mhz) on the same settings they would be maxed out and I would practically not have enough resources to run. This is way too extreme! And although the gfx are pretty, they are not THAT pretty, I mean not on par with something like Crysis 2. CQ needs a lot of optimization as I can fully understand ppl with lower end rigs complain about performance issues.

What I can debunk is the memory usage... and the stuff about running multiple clients, as long as the client is minimized it shouldn't take GPU at all and memory ~ 1GB / client. But i think the CPU issue remains and probably what most ppl have issues with.

What I also noticed is a quite big delay when undocking, approx 20-30 seconds for the station behind the ship to pop into existence (previously to CQ this was maximum 1s). Again optimization is needed when switching between environments (unloading CQ textures and loading space textures).


Hi back. Smile
I really appreciated this post as it was clear and concise. I do hope that CCP take optimization seriously, and soon. I do not want to quit playing EVE, as I really enjoy it. I just paid for a 3 month subscription but still have yet to get the client re-downloaded. (Had it, played long enough to create a new character, get into the CQ then got the blue screen of death. Joy.)
Thanks for your input!

Ibis Drago
Posted - 2011.06.23 19:38:00 - [749]
 

Edited by: Ibis Drago on 23/06/2011 19:39:15
As anyone else notice that when you walk away from your ship down the catwalk into the CQ your docked ship gets larger, and when you walk towards it gets smaller, lol

Adrian Dixon
Posted - 2011.06.23 19:38:00 - [750]
 

Edited by: Adrian Dixon on 23/06/2011 19:39:59
Originally by: d1v1n1ty
Originally by: Adrian Dixon
When I press CTRL-F to open FPS monitor it works fine, when I press it again to close FPS monitor it now opens another window, see image. Seems i could open windows until it crashes.

http://i.imgur.com/UubJX.jpg
Please visit your user settings to re-enable images.


Hmmm...mine works fine.

What language / region are you using for your keyboard (just curious).


English (United Kindom) on both keyboard settings

Originally by: Ibis Drago
As anyone else notice that when you walk away from your ship down the catwalk into the CQ your docked ship gets larger, and when you walk towards it it get smaller, lol

Yes, I dont like it. I think the hanger is a sky box and the end of the ramp is set as sky... thats how it looks to have been done to me anyway.


Pages: first : previous : ... 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 ... : last (34)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only