open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Can't get to fittings
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3

Author Topic

Dek Kato
Amarr
Delusions of Mediocrity
Posted - 2011.04.06 20:39:00 - [1]
 

Tried to get into my fittings, the screen to choose what 50 to save came up. No matter how many I chose, it won't go past this screen. All I can do is cancel out (still can't get to fittings). I've talked to at least one other person having this same problem. Have tried clearing the cache, still no dice.

Any ideas or anyone else having this issue?

Mattias Kerensky
Minmatar
The Flying Tigers
Intergalactic Exports Group
Posted - 2011.04.06 22:17:00 - [2]
 

I have the same problem, tried relogging and clearing cache and still not working.

Nocturrne Solace
Posted - 2011.04.07 04:31:00 - [3]
 

Same problem here. Selecting fittings to move does nothing. Hitting OK does nothing, restarting eve does nothing. I have 438 fittings total. I am sure there are many ppl with similar numbers though.

Silence iKillYouu
The innocent criminals
Posted - 2011.04.07 05:45:00 - [4]
 

NEED FITTINGS PLEASE
Why keep adding crap that doesn't work or lags.

TeaEarlGray HOT
Posted - 2011.04.07 05:46:00 - [5]
 

PLEASE FIX THIS! I have 183 fittings, the window forces yo uto choose 50 (with no preview!), and then dumps the rest to drive. THEN, to import, by default all 183 of my fittings are selected and I'd have to deselecte 133 of the ones I don't like (again with NO PREVIEW). And finally, I want my 183 fittings, why can't I just have my local view!

....... brutal!

Zenton Karvash
Amarr
Ryn Incorporated
Posted - 2011.04.07 05:52:00 - [6]
 

Have to agree while the fitting screen is working for me being limited to 50 fittings is silly, I cannot see why they need to be saved on the the server over loaded off the local machine.

Dagren Darius
Posted - 2011.04.07 05:58:00 - [7]
 

Thanks for continuing to update EVE and keep it exciting. Don't think the fittings thing was thought through well. First time you open it you have to pick the 50 you want, without any preview. Then if you only pick a couple, it auto checks everything when you go to import and you have to go through and uncheck all of them you don't want to keep. It would be nice to have 2 window's or something that showed your server side fittings and your local. Also, why do I have to manually fit rigs now. Was hoping that would go back to auto-fitting with the old decline window. Otherwise still love the game keep up the good work.

ChaeDoc II
Gallente
Sigillum Militum Xpisti
Important Internet Spaceship League
Posted - 2011.04.10 00:36:00 - [8]
 

Is there a workaround for this? Does anyone know where on my Windows 7 computer where these fittings are saved so i can actually see them in text format?

Lavititcus
Gallente
Dark Nexxus
Posted - 2011.04.10 01:48:00 - [9]
 

I too, suffer from this. Cannot save the fits i want to the server, cannot browse my fittings. I sent a petition about this yesterday.

Palmput
Broski Enterprises
Elite Space Guild
Posted - 2011.04.10 03:59:00 - [10]
 

I have this issue as well. I've tried selecting no fits, just 1 fit, or all 50 possible random fits, but whenever I click on OK, it won't go any further. This has persisted across several playing sessions.

Desyz
Posted - 2011.04.10 03:59:00 - [11]
 

I have the same problem as Dek Kato, I can't seem to get passed the screen no matter what i do.

unimatrix0030
Gallente
Viperfleet Inc.
Narwhals Ate My Duck
Posted - 2011.04.10 10:01:00 - [12]
 

I have the same issue.
Running eve on a vista PC.
I go to the fitting screen click browse.
It says i have already one fitting saved, but i never ever got beyond this screen.
If i select 49 or less, nothing happens when i click the ok button.
Only cancel seem to work.

Hagan Sirius
Gallente
Super Batungwaa Ninja Warriors
Posted - 2011.04.10 11:26:00 - [13]
 

Same issue as listed above, someone again "fixed" something..............

HiltoftheWarlords
Posted - 2011.04.10 11:35:00 - [14]
 

Originally by: Lavititcus
I too, suffer from this. Cannot save the fits i want to the server, cannot browse my fittings. I sent a petition about this yesterday.


Im having this problem as well. Its getting to be a pain now as im needing fits and i cannot access the list or even the window where the list is. As dar as petitions go, i have put 2 petitions in with no replies yet. That tells me that CCP is aware of the problem and has decided to try to scurry for a fix. They could at least tell us that and close the petitions instead of ignoring them.

Biife Stuhe
Jericho Fraction
The Star Fraction
Posted - 2011.04.10 15:08:00 - [15]
 

Edited by: Biife Stuhe on 11/04/2011 07:35:41
Same problem.
I can't get past the 'upload fittings to server' welcome menu.

I've selected all the fittings I want to upload, which is less than 50, but not all.

Then I click 'ok' and nothing happens.

Sad I miss my fittings.

ps. I'm on a PC using windows vista, if that is useful knowledge.

Melina Lin
Posted - 2011.04.10 17:09:00 - [16]
 

I have this problem, too. I think it is because I have illegal fittings in my collection. Things like cattle, nerf bat, concord battle ships. Don't know how to fix this.

MrCoolShades
Posted - 2011.04.10 18:09:00 - [17]
 

Originally by: Melina Lin
I have this problem, too. I think it is because I have illegal fittings in my collection. Things like cattle, nerf bat, concord battle ships. Don't know how to fix this.


Same issue here! Hope to get some help from CCP soon.

Deuce Syundai
Posted - 2011.04.11 06:57:00 - [18]
 

Edited by: Deuce Syundai on 11/04/2011 20:06:46
Same issue, fitting migration window does nothing when you click on the OK button. The fact that such an untested feature made it into the release in the first place without any SISI testing at all is quite disturbing.

Other people raging about it and the 50 fitting limit here

Anybody who's upset with this situation, please voice your support for fixing this issue to the CSM here.

Also, everybody who has this problem, are you on a PC or a Mac? I'd be interested in knowing if it's platform-specific as nobody's mentioned this yet.

Nadarius Chrome
Celestial Horizon Corp.
Posted - 2011.04.11 08:04:00 - [19]
 

Only thing I can think of that stands out is the first time I tried to import it whined that one of the fits I was bringing in was invalid (it was a cow).

After that, it never let me even try again.

Goddamnit CCP. You are truly, truly incompetent.

Melina Lin
Posted - 2011.04.11 08:24:00 - [20]
 

I have given up on my saved fittings and found out how to start fresh.

Warning: Stored fittings are gone. Subscribed chat channels are gone. There may be more I am not aware of.

If you want to do this too, here is how:

  • Find out your character ID. Check the link to your portrait in Evegate, the .jpg has a number in the file name. This is the ID. Make sure you choose the right char.

  • Go to your settings folder. Location to be found here.

  • Find the file named core_char_character_id.dat For Melina this is for example core_char_1045374684.dat.

    Back up this file! As a matter of fact back up the entire folder! I take no responsibility for your possible failure, mkay?

  • Delete the file and start up EVE.

  • Re-enter your chat channels. Import fittings from EFT.

  • Rage. Become more jaded and bitter.



Nadarius Chrome
Celestial Horizon Corp.
Posted - 2011.04.11 09:30:00 - [21]
 

I had a copy of that file for my character from the day before patch day. What can I say, 5 year vet, I know how badly CCP shags things.

It still didn't work with a prepatch char file though, so it's not a damaged one. Must be something else about the saved fits breaking it. I'm NOT trashing my settings just for that though, CCP can f'ing well fix it. Petitioning it now.

Razin
The xDEATHx Squadron
Legion of xXDEATHXx
Posted - 2011.04.11 14:49:00 - [22]
 

Originally by: Dek Kato
Tried to get into my fittings, the screen to choose what 50 to save came up. No matter how many I chose, it won't go past this screen. All I can do is cancel out (still can't get to fittings). I've talked to at least one other person having this same problem. Have tried clearing the cache, still no dice.

Any ideas or anyone else having this issue?

Same problem.

Luna Ladybug
Posted - 2011.04.11 17:57:00 - [23]
 

I have 363 fittings and only get the crappy thing with saving 50...
what is this crap???

Nadarius Chrome
Celestial Horizon Corp.
Posted - 2011.04.12 02:45:00 - [24]
 

Main PC, same client install, different account, very few fittings (less than 10), worked fine.
Secondary PC, same account, no worky worky.

So I renamed my core_char dat file, went into the game, was able to access the few server-stored fits I had, quit out, renamed it back, no go again. RAGE. Evil or Very Mad

Presidente Gallente
Dark-Rising
Executive Outcomes
Posted - 2011.04.12 06:19:00 - [25]
 

Edited by: Presidente Gallente on 12/04/2011 06:20:56
I had the same issue. Reason was that I am using EVE on two different PC's daily. I started on my home PC and copied the fittings successfully on the server. Usually I copy the settings files between the PC's but not everytime like in this case. I tried to open the fittings window on my office PC and was stucked because the core_char_...dat was not updated there what will cause this issue. When I replaced the settings folder it was fine and the fittings were loaded from the server. Deleting the file is no option because this would delete all my folders organizing hundreds of bookmarks since 2006 ugh

Neko VII
Posted - 2011.04.12 11:56:00 - [26]
 

I to am also having this same problem.

Is there any possible update from a Dev to see that you Dev guys are indeed aware of this issue?

Many thanks

Eve Gengod
Posted - 2011.04.12 12:26:00 - [27]
 

Edited by: Eve Gengod on 12/04/2011 12:26:39

johnx360
Posted - 2011.04.12 12:33:00 - [28]
 

Originally by: Dek Kato
Tried to get into my fittings, the screen to choose what 50 to save came up. No matter how many I chose, it won't go past this screen. All I can do is cancel out (still can't get to fittings). I've talked to at least one other person having this same problem. Have tried clearing the cache, still no dice.

Any ideas or anyone else having this issue?


I had that issue went to "C:\Users\<username>\Documents\EVE\fittings" removed them all then when i started eve and i choose some and it worked before i removed the fittings from that folder i couldent press the OK button.

Even though i removed all the fittings in "C:\Users\<username>\Documents\EVE\fittings" they dident get removed in-game.

Razin
The xDEATHx Squadron
Legion of xXDEATHXx
Posted - 2011.04.12 14:28:00 - [29]
 

Edited by: Razin on 12/04/2011 22:58:25
Did the patch fix this?

/Edit/ did for me.

Deuce Syundai
Posted - 2011.04.13 04:55:00 - [30]
 

Patch did not fix it for me.


Pages: [1] 2 3

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only