open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked Count your CTD´s
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 [2] 3

Author Topic

Reva Ortov
Net-7 Inc.
Posted - 2005.01.29 22:13:00 - [31]
 

2004.08.30 to 2004.11.23
0 lost connections
7 crashes

2004.11.24 to 2005.01.29
15 lost connections
0 crash

RedClaws
Amarr
Macabre Votum
Morsus Mihi
Posted - 2005.01.29 22:18:00 - [32]
 

Actually Eve (on my pc) is a very stable game if i would compare it to lord of the rings : battle for middle earth that game would get uninstalled in under a day.

I don't think i ever "normally" quit lotr, the game does it for me on random occasions

Redblade
Reikoku
Cascade Imminent
Posted - 2005.01.29 22:41:00 - [33]
 

55 crashes and 81 lost since 2004.06.15 16:23:59

NiPeng NuWong
Posted - 2005.01.30 00:22:00 - [34]
 

33 crashes and 31 lost connections since 2004.09.11 17:11:19

no, i am NOT happy...Evil or Very Mad

Aolain Krieger
Posted - 2005.01.30 00:49:00 - [35]
 

Between 16 June 2004 and 24 Nov 2004: 2 Crashs, no disconnects

Between 25 Nov 2004 and 29 Jan 2005: 3 crashes, 33 disconnects (and I do not believe that is all the disconnects i have had).

Yes, it could be our systems, isp, etc, but did something happen in late november 2004? Did my system change then? no. Hmmmmm. I wonder what could be the problem.

pardux
The Collective
Against ALL Authorities
Posted - 2005.01.30 00:58:00 - [36]
 

Edited by: pardux on 30/01/2005 01:00:15
today 4x lost connections and when i logged in after the 1. one i was 18km from a gankageddon i was at war with ugh managed to get him to structure and orbit him at 500mLaughing(me in a tempest) he ran when his cap was gone Razz


edit: ctd while i was writing thisugh

Kar Harkuna
Posted - 2005.01.30 01:26:00 - [37]
 

Originally by: Vicker Lahn'se
2004.08.30 to 2004.11.23
0 lost connections
6 crashes

2004.11.24 to 2005.01.29
29 lost connections
1 crash

Hmmm...


Yep mines about the same but can go back to June. Run 23x7 in 6 months upto exodus maybe 2 node crashes and a I think 1 freeze. Since 24/11/04 its usually probably 1 node drop per day and can be up to a few dozen freezes. So to the person saying its your hardware thats not necesarily the case have been running with the same machine throughout with no changes other than eve patches.

I'll live with it just wish I didn't have to.



1man army
Amarr
Baby Daddy Removal Team
Posted - 2005.01.30 02:31:00 - [38]
 

Edited by: 1man army on 30/01/2005 02:31:50
HA i only lost connections 3 times and crashed 2 times since 9-30-2004.
i play everyday too.

Andromedus
Paxton Industries
Paxton Federation
Posted - 2005.01.30 02:51:00 - [39]
 

Edited by: Andromedus on 30/01/2005 02:51:49
I didn´t bother counting...
before I started turning the sound off with the conveniant "ctrl-alt-shift-f12" I was having ctd´s every random 5-10 minutes...

so much for sound ehRolling Eyes
nah who needs sound Razz just really big flashes of light Twisted Evil

DeeCo
INDUSTRIA BATTLETECH
Posted - 2005.01.30 03:24:00 - [40]
 

6 lost connections in the past 4 days ! No crash's ever!

SkyLander
Minmatar
Dragon's Rage
Intrepid Crossing
Posted - 2005.01.30 07:13:00 - [41]
 

Since 12/26/2004

Crashes 8

Connection Lost 16

Sable Moran
Gallente
Moran Light Industries
Posted - 2005.01.31 14:55:00 - [42]
 

Since 15.06.2004:

95 crashes
45 lost connections

Averages to about 1 crash every two days. Confused

Diablo
Dark-Designs
Posted - 2005.01.31 16:34:00 - [43]
 

Can anyone pinpoint when these CTD started was it the after the first Exdus patch, or when they upgraded some hardware???

Im getting sick of it, was in a battle at the weekend and the enemys jumped through the gate, i locked the first red and it was targeting for ages, hasten to say i then CTD.

Connection lost rubbish, yet i know it isnt my setup cos my alt waqs still logged in fine and flying about.

What is it, have they got some apprentice on the clusters ? or have they not paid there bills at the ISP.

But i gotta say the CTD are sorta subscription cancelling BUgs that i want them to sort, Lets hope the patch does something wonderfull.


HITANDRUN
Minmatar
Omicidio Colposo Corp
Posted - 2005.01.31 18:36:00 - [44]
 

Since 12-04-2004

40 Lost connections(23 in January alone)Shocked
1 Crash

Roba
Caldari Provisions
Posted - 2005.01.31 18:39:00 - [45]
 

Edited by: Roba on 31/01/2005 18:42:00

4 lost connections, 0 crashes

no chrashes on my new machine after i got all my drivers straight'nd out.

i've noticed that people in the same regions (in rl) normally drop at the same time.

Arkazzul
Caldari
Posted - 2005.02.01 05:53:00 - [46]
 

51 lost
1 ctd

2 megathrons lost due to that. wish to play eve = vanished. ktnxbye

pleXi
Caldari Provisions
Posted - 2005.02.01 08:31:00 - [47]
 

Since 2005.01.04

Crashes : 5
Disconnections : 18

Bon3s
Caldari
Nictus Astartes
Posted - 2005.02.01 19:14:00 - [48]
 

since 2004.06.15

29 crashes
didn't count the lost connections, to much.

So far no ship loss, just some drones in deep space 0.0

agrizla
Posted - 2005.02.01 19:33:00 - [49]
 

Edited by: agrizla on 01/02/2005 19:33:42
7/6/04 - 22/11/04 : 0 lost connection; 0 crash
23/11/04 - 1/2/05 : 37 lost connection; 1 crash

Lorn Miirato
Posted - 2005.02.01 21:05:00 - [50]
 

I posted this in another topic but it applies here as well and this is a much more popular thread.


Run Memtest86, clean out your computer of dust, make sure your SOUND (straight from the chipset/card brand if possible), VIDEO (straight from Nvidia or ATI if possible), and MOTHERBOARD drivers (VIAarena.com for VIA drivers) are up to date. Avoid BIOS updates :-/ they can be more pain than they are worth if the system has been stable otherwise.

My wife's system had a lot of problems with WoW during beta (system locking up and bluescreening), but not other games. It turned out the memory stick was overclocked (ran Memtest86 on it). The mobo wasn't reading the SPD on the chips correctly (Nforce 2 mobo, notoriously picky) and a BIOS upgrade had reset the settings from slower, safer settings. I adjusted the CAS latency on the RAM and the problems went away! Sometimes, these problesm don't manifest immediately, either, but suddenly pop up months later.

We were still plagued by a popping and clicking on the audio, and I noticed it only happened when she was pressing keys or had just released a key. Switching the keyboard to a USB keyboard (it was a PS/2, and her optical mouse was on a PS/2), solve the issue - apparently some Nforce 2 motherboards also have issues regarding excessive voltage draw on the PS/2, which is part of the southbridge chipset, and would in turn affect voltage across the PCI bus, which her Audigy was on... which was also working hard with lots of sounds and music in an EAX4 environment.

Neither problem was WoWs fault; they WERE system issues, that were exacerbated by WoW pushing the system memory wise (she only has half a gig of RAM, it used all of it and then some), and sound wise. There wasn't anything Blizzard could have done, other than seriously cut back the features of a game, just for one system which WAS technically unstable, even if only WoW was the only APPARENT cause of the problem. Memtest86 (memtest86.com) proved the MEMORY was faulty, not the game.

My work system rebooted itself twice during EVE, within 30 minutes of each other, right at the end of finishing mining. Normally it's a VERY stable system, since it's used for software development. I updated my sound drivers, and the problem never came back. Other games worked fine as well.

Sometimes, there are bugs in the drivers that only a few games will bring to the surface. In this case, the flaw is NOT with the game, and often has already had a fix released.

Harakiri
Amarr
Viziam
Posted - 2005.02.01 21:30:00 - [51]
 

28 Lost connections .. 0 Crashes!!

Since 2004.06.28

Cant see any problems really cause lots of these lost connections are when downtime comes and i still havent closed my client Cool

LeiLani Caliente
Gallente
the united
Negative Ten.
Posted - 2005.02.01 21:37:00 - [52]
 

37 connection lost
4 crashed

Lanu
0utbreak
Outbreak.
Posted - 2005.02.01 21:45:00 - [53]
 

65 connection lost and 22 crashed since 2004.06.15 13:29:25 . Thats not that much for the 6 months that are in the logs right? In theory this would mean I had about 130 connection losts and 40 crashes in all the time I play eve.

marioman
Caldari
Caldari Macrominer Waste Management
United Corporations Against Macros
Posted - 2005.02.01 23:13:00 - [54]
 

0 crashes 4 connection losses since 12/9/04

2 of those losses i know were server issues, the other 2 are prolly when i get cut off every 12hrs from Earthlink, otherwise its pretty stable for me.

Argonaught
Minmatar
Cabbage Tea
Posted - 2005.02.01 23:48:00 - [55]
 

Edited by: Argonaught on 01/02/2005 23:54:02
Edited by: Argonaught on 01/02/2005 23:52:48
Edited by: Argonaught on 01/02/2005 23:49:46
From 2004.09.23 23:37:50 (Date Started playing EVE)
Lost Connections 0
Crashes 2


From 2004.11.24
Lost Connections 48
Crashes 3

It was after exodus patching that my connections got really bad uptill that point I had really stable gamepaly and only those 2 crashes.

I should point out I have Broadband and connection is as solid as they come.

EDIT: Home Built System here Zero problems with it or any of the hardware (This goes out to "Easy Target")
Razz

Easy Target
Minmatar
Brutor Tribe.
Posted - 2005.02.01 23:49:00 - [56]
 

Edited by: Easy Target on 01/02/2005 23:51:29
maybe u guys with high crash rates should stop buying PC`s from PC World?? :)

maybe i should update my sig....
hmmmm...

Nero Scuro
Jejaikaro Corporation
Posted - 2005.02.02 01:16:00 - [57]
 

I get quite a few CTDs, but it's mostly from doing something stupid (ctrl+esc and winamp related mostly). What I have found, however, is that whereas the game pre-Exodus would sometimes juut flat-out crash when minimizing, now it only does that during the aformentioned stupidity.

So Exodus made things more stable for me at least.

Archbishop
Amarr
PIE Inc.
Posted - 2005.02.04 05:37:00 - [58]
 


Connections lost four tonight. The bad part is I couldn't log directly back on due to "cant connect to port". I had to wait 10-15 minutes each time. The Eve website was down then too so it was on the server side.

Archbishop

Darzerb
Delictum 23216
Posted - 2005.02.04 05:54:00 - [59]
 

First error reported on 2004.11.30. Since then I have had:

37 Crashes
8 Lost Connections

...14 of those crashes occurred in a 4 hour time span Thursday night.

Gunsnroses
Hmmzor.
Posted - 2005.02.04 07:21:00 - [60]
 

lol like 130 crashes and 21 lost connects since mid jan, like 18 of the disconnects is in the last day.


Pages: 1 [2] 3

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only