open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.2 Issues
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 [3] 4 5 6

Author Topic

DragonHelm III
Solaris Project
Border World Enterprises
Posted - 2011.02.15 22:07:00 - [61]
 

Alot of good improvements this time, good work CCP

But :P

When dragging items to a container they are by default deposited as locked. They should be deposited as per the container settings

Rivqua
Caldari
Omega Wing
Snatch Victory
Posted - 2011.02.15 22:30:00 - [62]
 

All kills I've had today have had really low damage numbers (multiple Bcs reporting ~1000 damage taken on killmail, abaddon reporting 1200 damage taken).

There was no jumping wierdness, or anything. No lag, highsec, straight up fight, ships explode, and damage numbers are really low on the mails, completly inaccurate.

Can anyone else confirm this, please ?

Manssell
Posted - 2011.02.15 22:32:00 - [63]
 

Still getting the black box "!" for most of my icons.

Tippia
Caldari
Sunshine and Lollipops
Posted - 2011.02.15 22:35:00 - [64]
 

Originally by: Rivqua
All kills I've had today have had really low damage numbers (multiple Bcs reporting ~1000 damage taken on killmail, abaddon reporting 1200 damage taken).

There was no jumping wierdness, or anything. No lag, highsec, straight up fight, ships explode, and damage numbers are really low on the mails, completly inaccurate.

Can anyone else confirm this, please ?
Yup. Like someone mentioned earlier, it looks like the "total damage" number is actually "final damage from the killing volley".

NiteNinja
Posted - 2011.02.15 22:50:00 - [65]
 

Having an initial issue, I am trying to see if its a local problem, but upon opening the client, it does not bring up a popup to download the latest version.

I attempted the links within this topic for the repair tool, they too give an error.

After digging, here is the code for the error.


Traceback (most recent call last):
File "repair.py", line 144, in <module>
File "repair.py", line 115, in main
File "updateSelf.pyc", line 88, in UpdateSelf_nt
File "updateSelf.pyc", line 18, in ReadUpdateInfo
File "urllib2.pyc", line 124, in urlopen
File "urllib2.pyc", line 381, in open
File "urllib2.pyc", line 399, in _open
File "urllib2.pyc", line 360, in _call_chain
File "urllib2.pyc", line 1107, in http_open
File "urllib2.pyc", line 1082, in do_open
urllib2.URLError: <urlopen error (10061, 'Connection refused')>


Source: repair.exe.log

Arovinia
Minmatar
Posted - 2011.02.15 23:15:00 - [66]
 

Even the latest Updater has Problems with big GPT-Partition.
I checked all Folderrights and so on but I think it's the size.

Currently I'm only able to patch via Repair Tool (firstly got the error on page 1 but the latest Version Download postet there fixes it and I was able to patch).

Here's a Screenshot from failing Updater
Screenshot

OS: Windows 7 Ultimate x64 with all the latest patches
UAC is disabled.
Runnning as Administrator the same.
Also disabling Antivirus (avast Free 5.1.889) doesn't help.

I hope the Developers can find something.

Mashie Saldana
Minmatar
Veto Corp
Posted - 2011.02.15 23:34:00 - [67]
 

The portrait capture feature makes the wrong size screenshot, it is 512x512 just like the server side portraits. The old captures were 1024x1024 and would as such be useful.

manidu
Posted - 2011.02.15 23:54:00 - [68]
 

Originally by: CCP Punkturis
Originally by: Morar Santee
Left-clicking anywhere on the fleet window (outside of the actual fleet display / buttons / dropdown menus) now acts the same as right-clicking for me. This leads to horrible confusion and accidentally closing the window all the time.


This has been fixed internally and will be deployed in a future client-patch.


Pay attention that this also happens e.g. in every "SHOW INFO" window when clicking outside of the actual info area as well as in the POS management interface.

JetRed Secundus
Posted - 2011.02.16 00:31:00 - [69]
 

Since DT I haven't been able to switch between my two clients—attempting to do so (COMMAND-TAB) kills one of the clients.

I receive a message saying "Exception raised - Unhandled page fault on read access to 0x0000008 at address 0x10097ccf. Do you wish to debug it?" Y/N

Selecting either Y or N only kills it further.

Sevarus James
Minmatar
Meridian Dynamics
Posted - 2011.02.16 00:57:00 - [70]
 

Autopatcher still borked, but saying no to all it "fails" and gives the link to the full patch. Downloaded that, and no issues patching at all. (And on my connection the full patch takes the same amount of time to download and start as the silly autopatcher. Laughing

Just an fyi for wine 1.13.13 and linux.


Ehbdfgf Intaki
Posted - 2011.02.16 01:05:00 - [71]
 

Originally by: JetRed Secundus
Since DT I haven't been able to switch between my two clients—attempting to do so (COMMAND-TAB) kills one of the clients.

I receive a message saying "Exception raised - Unhandled page fault on read access to 0x0000008 at address 0x10097ccf. Do you wish to debug it?" Y/N

Selecting either Y or N only kills it further.


I dont use that to switch between 2 clients - i use the variable window they gives us few months ago and position them 1 cm off - i switch to the other client by simply cliking on that one cm i see of the other window - it works well


Ehb

Varoweii
Posted - 2011.02.16 02:05:00 - [72]
 

Just like with the LAST patch update, I downloaded the patch only to have the updater loop repeatedly and have the client keep restarting itself.

macbook
2.1 ghz intel core duo
1 gb 667 mhz ddr2 sdram

Indeterminacy
THORN Syndicate
BricK sQuAD.
Posted - 2011.02.16 02:25:00 - [73]
 

Hey,

Bookmarks on objects within jump range accessed via the right-click context menu now provide a menu including "warp to" and "warp to range" instead of approach. If you select warp to, nothing happens.

Previously accessing a bookmark to an object within jump range yielded to option to "approach".

This in on a PC.

Cheers.

Voro Vadamee
Posted - 2011.02.16 03:06:00 - [74]
 

Im running on a mac and every time I hit log out of my account at the esc sreen, the client multiplies into like 4 different clients and it overruns my computer. I try to hit esc-quit game but by the time I know whats happening, my computer is so clogged up that I cant hit anything and have to manually "pull the plug"Neutral

Jikkarr
Posted - 2011.02.16 07:34:00 - [75]
 

Originally by: Sevarus James
Autopatcher still borked, but saying no to all it "fails" and gives the link to the full patch. Downloaded that, and no issues patching at all. (And on my connection the full patch takes the same amount of time to download and start as the silly autopatcher. Laughing

Just an fyi for wine 1.13.13 and linux.




I had a similar problem here, followed these steps and now working fine.

wine 1.2.2

Keyser Kahn
Stellar-Parallax Corp
Posted - 2011.02.16 08:25:00 - [76]
 

To second or third the above posters - killmails are borked - total damage is shown as one hit from the pilot with the killing blow and all other involved parties show as 0%.

Would be nice to see a comment on this.

Confused

Lord Sqyre
Posted - 2011.02.16 08:44:00 - [77]
 

Edited by: Lord Sqyre on 16/02/2011 08:48:09
I had a 500,000,000isk buy order that no-one excepted as i didn't receive the item and i didn't get my escrow back...
It was still there yesterday but when i logged in just now...No buy order... No implant... no 500mill...
Sad

I lodged an in-game petition... is that working ok???

Ariane VoxDei
Posted - 2011.02.16 09:02:00 - [78]
 

Originally by: Eclorc
Edited by: Eclorc on 15/02/2011 18:18:40Not sure if it's to do with the 64bit windoze environment, or not?

Downloading the full install now, not sure what I could do really to help troubleshoot the issue with you?

Could the checksumming for the 7z file give different results between platforms?


No, W7 x64 is ok. I run eve on that (and on Xp 32bit). Both have run all the incursion patches correctly.
No, checksumming should not vary, they would be pretty useless if they did. Checksum algorithms are strictly defined, as is they use of them in archive formats, TCP headers, etc.
E.g. CRC32, MD5, SHA.

What you can possibly do to help troubleshoot:
If you still have (or can get) the patch files that are giving you problems, then:
Post the name and size of the files, and their checksums.
E.g. compress with winrar and look at what CRC it has.

This will help CCP identify exactly which file you got (and whether is it corrupted) and where/how you might have got it.

CCP Veritas

Posted - 2011.02.16 09:42:00 - [79]
 

Originally by: Keyser Kahn
To second or third the above posters - killmails are borked - total damage is shown as one hit from the pilot with the killing blow and all other involved parties show as 0%.

Would be nice to see a comment on this.

Confused



We've diagnosed this problem and are working on a fix.

zoltar pdp
WALLTREIPERS
Posted - 2011.02.16 10:08:00 - [80]
 

We are all aware that none of the devs are actually playing the game they develop, but it would be awesome if the QA team could spend _10 minutes_ doing some fake pvp to check everything is ok. Too much work i know...

CCP Atropos

Posted - 2011.02.16 10:28:00 - [81]
 

Edited by: CCP Atropos on 16/02/2011 10:37:23
We're working on getting a newer version of the Repair Tool up to fix the "c:\builds\chaos" issue.
edit: Here's the updated Windows Repair Tool: http://cdn1.eveonline.com/client_repair/322/repair.exe

Floydd Heywood
Posted - 2011.02.16 10:38:00 - [82]
 

Originally by: CCP Veritas

We've diagnosed this problem and are working on a fix.

That's good to know Smile

Maybe, while you're at it, fix them thoroughly so we get no more missing ship types and weapons and unreliable stats. PvP is also a competition for many and a killboard isn't worth much if half of the data is bogus.

CCP Veritas

Posted - 2011.02.16 10:47:00 - [83]
 

Originally by: Floydd Heywood
Maybe, while you're at it, fix them thoroughly so we get no more missing ship types and weapons and unreliable stats. PvP is also a competition for many and a killboard isn't worth much if half of the data is bogus.


I noticed some oddities while sorting out this problem. Maybe fixing those will make it better...maybe it'll drive me over the edge. Only time will tell!

Dungar Loghoth
Caldari
Gank Bangers
Posted - 2011.02.16 11:37:00 - [84]
 

Quick Question regarding one of the Patch Notes pasted below; does that include Remote Sensor Boosters (RSB)? Will someone who has an Alt for RSB goes global, will that RSB alt go GCC?

NPC:
It is no longer possible to lose a ship to CONCORD by only using logistic modules (like remote armor repairer, shield transporter, energy transfer array, ...) or logistic drones. They cannot be activated in high-sec on targets with Global Criminal Countdown (GCC) or outlaws and they will be deactivated if the target gets GCC while being assisted.


Thanks CCP

Umbriele
Gallente
Natural Inventions
Solyaris Chtonium
Posted - 2011.02.16 12:22:00 - [85]
 

the skill wich allow to place market orders remotely is broke, like it was the one to modify orders remotely, wich was corrected few patches ago

CCP Explorer

Posted - 2011.02.16 12:46:00 - [86]
 

A fix to killmails was deployed during DT today. We also deployed a couple of UI fixes, see "Client update #1 for Incursion 1.2" (near bottom).

Marco Redwolf
Quantum Horizons
Veni Vidi Vici Alliance
Posted - 2011.02.16 12:58:00 - [87]
 

Playing with everything on low settings and weirdly, my ship thumbnails and some icons in the fitting screen are really low quality (like, streched 16x16 picture quality). They're blurry and ugly. Never ever experienced this before even with everything set to low.

Also, resetting the cache does not help.

Ferlia arian
Posted - 2011.02.16 13:18:00 - [88]
 

inside the hangar/customs office, when you are next to it in space, the r-click stack all doesn't work anymore it seems

Vetria VonK
Posted - 2011.02.16 13:39:00 - [89]
 

Edited by: Vetria VonK on 16/02/2011 13:57:39
Edited by: Vetria VonK on 16/02/2011 13:42:05
Made a new portrait yesterday after the patch, 3 hours later my friends still saw the old one, I tried to clear the cache but all it did was to restore my old portrait and apparently erase the one I just created. I don't even have the option to make a new one anymore, made a petition about it.

Edit : apparently my forum avatar is the new portrait, it's driving me crazy ^^.
Edit 2 : Got it, don't know if you fixed it or if it took more time than expected to refresh but thanks anyway :)

Flan Scarlet
Posted - 2011.02.16 13:45:00 - [90]
 

Edited by: Flan Scarlet on 16/02/2011 14:12:09
i myself cannot log into eve gate anymore - keeps showing the input fields for username and pass (error messages show when i input wrong password as usual)

hope its not the same problem as the password-change showed.. back then it only worked with windows based firefox and the same ff version on linux did not work :s

edit: yep its only my linux firefox... why is this site so forcefully fixed to windows :(

another edit: same problem at the account management page now, i logged in there a few weeks ago without problems


Pages: 1 2 [3] 4 5 6

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only