open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked client crash's since patch
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

branodn lee
Minmatar
kadian blades
Posted - 2011.01.21 02:58:00 - [1]
 

let me start by saying ive been playing this game since mid 2003 so i do have my time in and understand things slip by testing. now to the prob at hand...

since the patch half the time after i load eve, i log in and omg as it tries to load local window and the new charicter photos it crash's eve out and ask me to error report it to microsoft. so i log in, crash out a few time before i can stay loged in. i have change graphix drivers, went from lowest setting to maxed out. none of that helped. then today as i was finaly able to stay loged in for more then a few mins before getting the crashed crap, i finaly undock and try to travel lol.. i make 1 jump and yet again it tries to load local with photos and CRASH.. so ccp, does anyone there know what your broke. also here is what come up as info to send to microsoft of the crash...


Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: ExeFile.exe
Application Version: 6.40.21.9061
Application Timestamp: 4d26e887
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.0.6002.18005
Fault Module Timestamp: 49e03821
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0003e13d
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 40d4
Additional Information 2: 4062ad41ec8067256aa4c5e2b56d3c79
Additional Information 3: 40d4
Additional Information 4: 4062ad41ec8067256aa4c5e2b56d3c79




branodn lee
Minmatar
kadian blades
Posted - 2011.01.22 16:38:00 - [2]
 

well i have now uninstalled eve and all folders that had to do with eve. installed fresh client and yet every time i try to browse local potrats my eve stops working with that same app failure.... is there some hidden file im not finding that is bugged. i have again tried different gpx drivers. nothen is working. i went and did a stability test on my system and nothen is reading as bad or having a issue. i never had this issue untill the charicter portrits changed...

i can still play bad company 2 in medium setting with no issue so my card should have no problem with eve. i am running vista home 32bit. intel quad core 2.66, 4 gig dd2 ram, 500gig hd, 9800gt gpx card.

for side note i also have a asus g50 laptop and it has no problem at all. so i have no idea what to look for on my desktop that could be making this happen. if ccp could give me a little help it would be nice.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only