open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Incursion 1.1.0 Issues
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 : last (33)

Author Topic

ZaBob
Twilight Labs
Unsung Voices
Posted - 2011.01.22 11:54:00 - [871]
 

I still have the problem, that when I minimize the app when in planetary mode (I'm not sure it's only then, but that's usually what I'm doing when I minimize), it sometimes gets into a minimize/restore loop. I think this may be an interaction with some other application, perhaps Eclipse.

But that's the the problem. When I bring it back up, it has MANGLED ALL MY IN-GAME WINDOWS. They are all stacked around the upper-left corner of the game window., mostly off screen, and rather difficult to restore. (Note -- all were pinned, and should not have moved at all. I have to unpin them to move them back, adding to the pain).

It may be somewhat relevant that I usually run with my game window on the lower of my two monitors (may laptop LCD screen). But only somewhat, since the window locations should not have changed.

ZaBob
Twilight Labs
Unsung Voices
Posted - 2011.01.22 11:58:00 - [872]
 

I sent an email to a corporate mailing list a few minutes before the downtime for the update.

Now, every time I log in, it shows me I have new mail. Except it's the same message every time. Opening it does seem to make it appear to have been read -- until the next time I log in.

ZaBob
Twilight Labs
Unsung Voices
Posted - 2011.01.22 12:03:00 - [873]
 

Originally by: CCP StevieSG

PI extraction and routing amounts are not correct.



I'm not sure if if you're referring to the amount shown as the extraction per hour in the extraction program window -- but that's a completely useless number! What it turns out to be is the per-hour value of the LAST cycle, rather than anything useful (like average, or peak).

I've learned to ignore it when placing extractor heads.

Jennifer Starling
Amarr
Posted - 2011.01.22 12:26:00 - [874]
 

Small bug:

When re-making your portrait the editor picks all your previous choices - except the lipstick opacity!

Fr8nzic
Posted - 2011.01.22 12:41:00 - [875]
 

Hi

Some of my corp mates and myself are having an issue with energy rigs giving reduced capacitor recharge rates since patch. We are all running different ships but we think the common factor is that we all use energy grid rigs.

Has anyone else encountered this problem?

I'm using a Myrmidon with 2 x T2 CCC and 4x T2 Cap rechargers but cap stable is only 20.1% which is less than when I had 1x T2 CCC and 1x T1 CCC with 4x T2 Cap Recharger's

Thanks

Fr8

Janek Dax
Gallente
Posted - 2011.01.22 12:45:00 - [876]
 

Edited by: Janek Dax on 22/01/2011 12:46:31
Hi, I have found that when I go to the log-in screen and try to click the links you put in the information box

EVE Online: Incursion 1.1.1 has been deployed. Patch notes can be found here. More information about the deployment can be found here.

The links don't work for me, now is that just me?? have you changed how we follow the links?? am I just stupid ??

I will accept that the latter may be true, I am an old man and one hell of a dinosaur when it comes to technology Very Happy So that means that if I now have to do more than put my mouse over the link and click, I need to be told Rolling Eyes

Ty in advance for any info you can impart

edited for crap punctuation :)

Moleculor
Gallente
Center for Advanced Studies
Posted - 2011.01.22 13:09:00 - [877]
 

The Primae (the ship designed for PI) now can only hold one CC at a time. (1600 hold, 1000 sized CCs).

Karia Sur
Posted - 2011.01.22 14:03:00 - [878]
 

Apologies if already mentioned but ive not gone through all 30 pages.

When opening contracts, they always open at the default size and wont remember any adjusted size that you make them.

Hooch Flux
Caldari
Posted - 2011.01.22 14:11:00 - [879]
 

Could we have an MD5# for the Eve_Premium_Setup_222391_m.exe? I've downloaded it three times from different locations (where I was downloading) and tried on two different PC's and each time it goes to unpack it fails on CRC data currupt!

El'Niaga
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2011.01.22 14:18:00 - [880]
 

So are the Devs taking the weekend off? I mean after that disaster of a patch from yesterday? Not a peep this morning from them. I'm starting to wonder if they really care. When I first joined EVE they communicated regularly. They stayed on and worked late to help fix problems. Now doesn't seem that way as much. I mean they cut the size of the patch down a lot to begin with, and sadly what's there doesn't work well....and broke more important elements of the game. You'd expect someone to be here, instead they'll log on Monday see the 30+ pages, unsticky the topics and then start news ones probably without reading them. Least that's how I feel right now.

Voidest
Posted - 2011.01.22 15:13:00 - [881]
 

Edited by: Voidest on 22/01/2011 15:23:51
Logged in last night to change a skill (after I had to download a patch) and now although I can log into my account, it doesn't allow me to enter eve. sometimes. Might be something wrong with the new picture edit program.

Gabriel Rosencrantz
Gods of Freight
Posted - 2011.01.22 15:16:00 - [882]
 

What is up with the login delay? It is taking an average of 1.5 minutes from the time I click the EVE icon until I can actually enter my password. Then even more time to actually get through the loading process. This is getting super annoying.

Venge Daveed
Posted - 2011.01.22 15:40:00 - [883]
 

Took approximately 7 tries to login on my Mac last night. Initial splash graphics, then dark screen. No way to know if and when a login screen will appear.

Waited for several minutes each time and was forced (since it is a Mac) to hold the power button to shut down the system. Never happened until the latest patch. VERY bothersome. This morning, the snake is biting me again. Haven't been able to login yet at all.

I would think this would be considered a serious issue that would instigate rapid movement among EVE developers since it appears lots of folks are having the same problem.

Other than that, in the rare situation that I do get logged on, I am pleased with what you've done in your Incursion release efforts.

Leoviscus
Crimson Empire.
Nulli Secunda
Posted - 2011.01.22 15:42:00 - [884]
 

After running the avatar character update on 2 of my toons a significant portion of my ships in my hangars have gone missing. Approximately 20 ships. The toon that I did not run the avatar update on still has all his ships in his hangar. I have filed a petition but find myself unable to play the game without the necessary ships. Anyone else have this issue?

Dirk Decibel
Posted - 2011.01.22 15:54:00 - [885]
 

Erm, with Daytrading trained to lvl 5 I could all of a sudden not modify my market orders remotely anymore. I get this error message:
Quote:

Your current trade skills level only allows you to issue remote orders with range limited to 20 jumps distance from the bound station


There are 2 things wrong here:
1) I have daytrading lvl5 so I should be able to do it anywhere withing the region.
2) I was actually within 20 jumps when I tried to change my orders but STILL it wouldn't....

This basicly means I have to stop trading for now as my orders are usually spread all over the region...

Is this a known bug or am I one of the lucky few?

Venge Daveed
Posted - 2011.01.22 16:19:00 - [886]
 

Just a selfish thought ...

For those who cannot even login to EVE and whose skills training thus finishes and sits idle (possibly for days), will there be skill points available to apply where ever we wish? Rolling Eyes I got barely a day left in active training and would be much displeased to let all the potential lost time go to waste.

Yeah, "fat chance" right? Thought I'd ask anyway.

Michel Karvain
Posted - 2011.01.22 17:29:00 - [887]
 

Hi and sorry for my english. I have a problem with character creator. I created portrait twice and always it changed later. I created avatar on wednesday (after patch 1.1.0.) and on friday (after patch 1.1.1.). If i finished creating everything was fine but a few minutes later portrait changed. Show up hood on my head and face changed little too.
This was right portrait which i was created. (i want look like this)
before
This is changed portrait
after
I don't know why is always portrait changing and i am afraid that if i have a chance to create portrait again, the portrait will change again.
What can i do?


Cash'Lua
Caldari
Zephyris Corp
Zephyris Alliance
Posted - 2011.01.22 17:50:00 - [888]
 

The ship interface (area where you have the modules, speed, etc...) is still getting stuck between two monitors even with the "offset interface" option enabled and the offset set to either left or right.

Toxic Raioin
Posted - 2011.01.22 17:57:00 - [889]
 

Originally by: Michel Karvain
Hi and sorry for my english. I have a problem with character creator. I created portrait twice and always it changed later. I created avatar on wednesday (after patch 1.1.0.) and on friday (after patch 1.1.1.). If i finished creating everything was fine but a few minutes later portrait changed. Show up hood on my head and face changed little too.
This was right portrait which i was created. (i want look like this)
before
This is changed portrait
after
I don't know why is always portrait changing and i am afraid that if i have a chance to create portrait again, the portrait will change again.
What can i do?



nothing its a bug that they havent fixed.

Claudius Sol
Posted - 2011.01.22 19:22:00 - [890]
 

Edited by: Claudius Sol on 22/01/2011 19:27:48
Edited by: Claudius Sol on 22/01/2011 19:26:24
My issue is that after re-creating my character for the 2nd time with the new Character Creator it failed to update my portrait. My portrait is the same as after the first time I ran the new system. It has been about a day since the change. Is there a way to fix this and have the new portrait I created a day ago?

EDIT: I'd like to note that the portrait here in the forum is the new portrait I made yesterday but differs from the one I have in-game.

EDIT2: This issue has apparently been fixed! The portrait in-game has updated.

Karia Sur
Posted - 2011.01.22 19:58:00 - [891]
 

Originally by: Claudius Sol
Edited by: Claudius Sol on 22/01/2011 19:27:48
Edited by: Claudius Sol on 22/01/2011 19:26:24
My issue is that after re-creating my character for the 2nd time with the new Character Creator it failed to update my portrait. My portrait is the same as after the first time I ran the new system. It has been about a day since the change. Is there a way to fix this and have the new portrait I created a day ago?

EDIT: I'd like to note that the portrait here in the forum is the new portrait I made yesterday but differs from the one I have in-game.

EDIT2: This issue has apparently been fixed! The portrait in-game has updated.


you tried clearing your cache?

Amanda Wolfe
Posted - 2011.01.22 20:57:00 - [892]
 

Something is not right with the way eyeliner gets rendered when the portrait is generated on the images server. My Character is a Female Caldari Civire. I had black eyeliner on the 3d model and the portrat that was generated when I hit "Finalize" was fine. The portrait that is now rendered in game and on the images server has white eyeliner. This is most noticable on the 512 version of the image. This has resulted in a completely different, and terrible, look for the character.

CCP Zymurgist


Gallente
C C P
Posted - 2011.01.22 21:09:00 - [893]
 

I somehow managed to accidentally the first page of this forum thread and we can no longer update the original post with known issues. As we work on fixing this please be sure to check the temporary EVE Online: Incursion 1.1.0 Known Issues thread located here.

Please feel free to continue bringing to our attention other issues with the Incursion patch in this thread.

Stoned Dragonias
Amarr
Southern Cross Empire
Flying Dangerous
Posted - 2011.01.22 21:21:00 - [894]
 

Edited by: Stoned Dragonias on 22/01/2011 21:36:58
Neutral pilots do not have a colortag in the local window or the overview unless you manually set them neutral.

Easy solution would be to add another check box in overview settings > appearance > colortags/background Pilot has no standing = True if pilot has no standing.

That would allow players to add a colortag to pilots with no standing without having to manually add pilots to neutral standing.

Sarina Berghil
Minmatar
New Zion Judge Advocate
Yulai Federation
Posted - 2011.01.22 21:45:00 - [895]
 

Changes made to filter settings in the calendar in Eve gate seems to revert back after logoff.

Sarina Berghil
Minmatar
New Zion Judge Advocate
Yulai Federation
Posted - 2011.01.22 21:50:00 - [896]
 

When dragging stacks of items into a 'bay' in POS'es the action fails with an error if the whole stack doesn't fit. This affects fuel bays in towers, silos, refineries and possibly other types of storage.

The workaround is to shift-drag the stack. Before 1.1.0 a partial move was assumed in the same way as it works with normal containers.

Vladikov Orrico
Posted - 2011.01.22 22:30:00 - [897]
 

Sure nice to see you repatched to allow people to redo their character pic,...

Know what would be nicer? Figure out how to get ALL the people able to enter the character generator instead of tweaking for the folks who can.

I have heard zero, nadda, nothing, zip other than "known issue" on the fact that a large portion of the community cannot even enter the character generation as the loading bar feezes at 100%. You've made darn sure we know that at an unspecified date in the future we will have to do the character generation in order to get into the game....but you have done nothing to assure us we will have access to be able to do that (for those of us with that problem).

I am back on EVE after a 4 year hiatus....was super excited to see my old character...got familiar with the UI again....and then BOOM. Really? this is how my first month back subsciption is going to pass? Gotta say I am not one to complain but the lack of comment on this widescale issue is not inspiring a lot of confidence in me to keep my subsciption going after this first month.

Right now I am Faceless Blob #1334.....soon to be Faceless Blob #1334 Who Cannot Log In.

Ze'ev Sinraali
Ataraxia Pharmacies
Posted - 2011.01.22 22:46:00 - [898]
 

Originally by: Lexa Hellfury
Holding down the ctrl key no longer freezes the overview. Not sure if this was a deliberate change or not, but it is unbelievably annoying.


This is indeed highly problematic.

penmonkey
Posted - 2011.01.22 22:47:00 - [899]
 

i have tried countless times to recreate using the potrait and every time eve stops responding as soon as the bar is full i tried minimizing it and bringing it back up the bar just disappears and the backroud is still blank. any suggestions?

penmonkey
Posted - 2011.01.22 22:50:00 - [900]
 

Oh wait i forgot CCP isnt checking there own issues thread


Pages: first : previous : ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 : last (33)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only