open All Channels
seplocked Test Server Feedback
blankseplocked New Carbon character creator issue
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Jihn Anolar
Minmatar
Autistic Sharks
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2011.01.06 06:38:00 - [1]
 

Whenever I start the new character creator it sits on a loading screen indefinitely. I've submitted a bug report and was simply wondering if anyone else is getting this too - and if so - if there was a possible workaround. You can see how ugly this guy is, he desperately needs a new face!

Thanks.

System specs as follows

Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00 GHz
Realtek HD Audio output (onboard sound card)
NVidea GeForce 9600 GSO
2GB RAM
Windows XP Professional 5.1, Build 2600

easy e
Posted - 2011.01.06 07:58:00 - [2]
 

what i did was got to your setting tab and optimize, u r computer to performance it well help out with issue.

Battle Dog
Minmatar
Bushwhackers
Rough Necks
Posted - 2011.01.08 18:51:00 - [3]
 

Edited by: Battle Dog on 08/01/2011 18:57:35
Edited by: Battle Dog on 08/01/2011 18:51:24
i am also experiencing this issue.

I have tried optimising for memory and performance and seems to be no change at all.

I can run the game fine with all settings on high on TQ without any issues.

Anybody else experiencing this?

My only other thought is this might be related to earlier problems i had getting my SiSi install to run without reporting missing files. I ended up doing a full copy of one of my TQ clients, running manual patch, running repair tool and eventually running repair tool through SiSi launcher. This then allowed client to start and auto patch to latest build.

Any other ideas?

Edit this appears to be down to more missing files which i am currently downloading


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only