open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked MWD BUG
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Sabine Demsky
Failed Diplomacy
B A N E
Posted - 2010.12.19 18:15:00 - [1]
 

Edited by: Sabine Demsky on 19/12/2010 18:48:52
There is a bug for MWD's and GMs wont acknowledge it. What happens is your mwd wont turn on and it says, "[ 2010.12.19 00:07:17 ] (notify) External factors are preventing your 100MN MicroWarpdrive I from responding to this command". Yet no one has you warpscrammed, i have screenshots of this happening to me on a highsec gate and no one has me locked, not to mention there is no one in system that can even shoot me without getting concorded. If that has happened to you please spam GMs with it and post in this post.

GIVE ME MY CYNABAL BACK CCP!!!! Twisted EvilTwisted EvilTwisted EvilTwisted Evil

EDIT: The log i posted is from the phoon this bug occured to, this first happened to my cynabal.
To fix this bug you have to dock up, get out of your ship, then get back in.

FullNelson Mandella
Posted - 2010.12.20 19:53:00 - [2]
 

CCP is aware of this issue, but has not yet acknowledged or commented. I would recommend that you post your experience into the "Nothing F'ing Works" thread on scrapheap.

http://scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?t=38118

That said, When you are scrammed, you are unable to activate your MWD or warp out until the scram has finished it's cycle (up to 5 seconds). This is regardless of whether the target is jammed, out of range, or has deactivated the module only to have it auto-cycle again due to the repeat-cycle bug.

Make certain that you were not scrammed at any point prior to attempting to activate the MWD.

FNM


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only