open All Channels
seplocked EVE Alliance Tournament Discussion
blankseplocked Has the tournament feed started?
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Lekegolo Khanid
Arbeitaholics Anonymous
Posted - 2010.06.20 15:16:00 - [1]
 

I'm getting nothing.

Taak Coram
Gallente
Outdated Host Productions
Posted - 2010.06.20 15:17:00 - [2]
 

It has started. Try refreshing the browser over and over. Helps me sometimes.

Sarge Ironside
Posted - 2010.06.20 15:17:00 - [3]
 

Me neither... :(

Hejsearch1
Posted - 2010.06.20 15:19:00 - [4]
 

Edited by: Hejsearch1 on 20/06/2010 15:18:57
Thats just great CCP, crashing the feed to half the players, you bastards should be shot >_>

and yes the first match has even ended.

Has gotten nothing for 30mins.

Kholto
Caldari
BIG
Majesta Empire
Posted - 2010.06.20 15:19:00 - [5]
 

Edited by: Kholto on 20/06/2010 15:22:41
Same thing here. Tried two different computers, both with chrome and internet explorer. nothing.
EDIT: In chrome, after i while I get a message along the lines of "plugin isnt responding: unknown" "stop it? *yes* *no*"

Anfauglith
Retired Soldier Ltd.
Posted - 2010.06.20 15:22:00 - [6]
 

Nothing here either, tried refreshing several times...still nothing Evil or Very Mad

khilto
Posted - 2010.06.20 15:26:00 - [7]
 

It might be a case of our internet provider not providing properly.
I have Telenor.
I have also discovered i can't go to twitter.com

Sarge Ironside
Posted - 2010.06.20 15:28:00 - [8]
 

Seems that Norway, Sweeden and Germany are primarily blocked out. Seen a couple of other nationalities speak up, but the 3 mentioned are blocked for sure.

Anfauglith
Retired Soldier Ltd.
Posted - 2010.06.20 15:29:00 - [9]
 

I use BBB...

Mumboz
Minmatar
AWE Corporation
Intrepid Crossing
Posted - 2010.06.20 15:32:00 - [10]
 

I have the same problems. Cannot access certain websites, cannot log on messenger and trying to watch the feed makes Chrome semi-freeze Sad

Telenor in Denmark.

washy2
Caldari
Angle Of Attack
Frontier Exploratory Logistics
Posted - 2010.06.20 15:34:00 - [11]
 

Watching from Norway on high def...works fine

Rixiu
The Inuits
Posted - 2010.06.20 15:35:00 - [12]
 

Edited by: Rixiu on 20/06/2010 15:35:16
Can't connect to the video feed/twitter either, is it possible that the twitter feed is preventing the video stream from loading? Firefox get stuck on "connecting to twitter.com" when loading the video page for me.

Psychotic Maniac
Caldari
Head Shrinkers
Posted - 2010.06.20 15:36:00 - [13]
 

pacific time zone and nothing here

Antonio Marques
Posted - 2010.06.20 15:49:00 - [14]
 

Edited by: Antonio Marques on 20/06/2010 15:49:49
Portugal Here and nothing streaming or broadcasting.
CCP Problems??

Back to you guys...

Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad

Michael Kristiansen
Caldari Provisions
Posted - 2010.06.20 16:03:00 - [15]
 

I work at telenor, and i cant get it 2 work.

Changing your DNS wont help either, so its not really Telenor as a provider.

It must be general routing problems in the grid.

Somekind Damage
Posted - 2010.06.20 16:05:00 - [16]
 

Originally by: Michael Kristiansen
I work at telenor, and i cant get it 2 work.

Changing your DNS wont help either, so its not really Telenor as a provider.

It must be general routing problems in the grid.


they better fix it or they will have 100 less customers tomorrow.

Michael Kristiansen
Caldari Provisions
Posted - 2010.06.20 16:15:00 - [17]
 

http://www.telenor.dk/privat/kundeservice/kundeservice/bredbaand/loes-dit-problem/status-paa-driften/index.aspx

Its sadly a general problem for Telenor customers, they are working on finding the error, new status at 18:00 eve time.

U could try and change your DNS 2 OpenDNS, google wont work.. tried it.

Eulalinda
Posted - 2010.06.20 16:22:00 - [18]
 

Originally by: Somekind Damage
they better fix it or they will have 100 less customers tomorrow.

No offense intended, but just curious, do you have 100 accounts?

BRITNEY SPEAR5
Posted - 2010.06.20 16:28:00 - [19]
 

Originally by: Mumboz
I have the same problems. Cannot access certain websites, cannot log on messenger and trying to watch the feed makes Chrome semi-freeze Sad

Telenor in Denmark.



Yea, Telenor is also my problem

Quote:
20-06-2010 18:05:46
Der er i øjeblikket en fejl på Telenors DNS-Servere. Fejlen bevirker at Kunder kan opleve nedsat fremkommelighed til internettet. Der fejlrettes i øjeblikket. Ny status kl 20:00. Vi beklager de gener det medfører for vores kunder. Med venlig hilsen Telenor.




 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only