open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Tyrannis Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 ... : last (27)

Author Topic

Dracko81
Posted - 2010.05.27 14:09:00 - [391]
 

Originally by: AnonyTerrorNinja
Arrow Camera Rotating Issue
The camera rotation in system view as well as ship view on some (most?) ships is significantly slower than it used to be in relation to the amount of mouse movement.

Arrow Camera Panning issue
The camera in system view pans significantly slower than it did in relation to the amount of mouse movement.


This is causing for a lot more movemouse-grab-movemouse-letgo-movemouse-grab-movemouse-letgo than used to be required, and as someone that has to deal with arthritis this makes probing painful, to say the least.

Can we either get back the speed of camera rotating/panning pre-tyrannis or get a slider allowing players to adjust the proportions?


Also having the same issue. Is this intended or a side effect from the fix on the screen res issue?

Honestly CCP you should remove posts that are duplicates of other posts that are already answered. Just because people are too lazy to read a thread from start to finish, to see if their issue has been posted and responded to, does not mean you have to answer them again. People please read the whole thread, so you don't clog up the thread and waste other peoples time.

Der Shiny
Posted - 2010.05.27 14:16:00 - [392]
 

ship module go offline and get stuck offline, after moving them on fitting window to an other slot while using a SMA at POS. if you are fast engoth you can active the module before it goes offline and get an active offline module what you can't deactivate because its offline Laughing

Reproduction steps:
- fly to an POS with SMA
- open fitting window
- move any module to a free slot
- after 0.1 sec the module goes offline and cant online by press "put online". the log shows "Hint Covert Ops Cloaking Device II is already active"

workarround:
relog or unfit the module and fit it again

Calette Zardina
Deep Space Supplies
Violent Entity
Posted - 2010.05.27 14:26:00 - [393]
 

Following bug appeared to me:

Ship: Hawk, System: Jita
PC-System: Windows 7 (Unrelated i think)

Bug: When in Warp, my ship-model does not align with its front to the goal.

Thx for fixing

Mara Kell
Steel Beasts
Property Management Solutions
Posted - 2010.05.27 14:27:00 - [394]
 

Tried to patch manually after the automatic patch failed. On extracting the manually downloaded patch im getting:
Extracting evepremiumpatch127381-154366.exe
Extracting EVEPREMIUM.6.21.127381-6.30.154366.7z
CRC failed in EVEPREMIUM.6.21.127381-6.30.154366.7z
The file "???" header is corrupt

Shadow's Caress
Lone Sword Production
Posted - 2010.05.27 14:36:00 - [395]
 

I cannot access planet view from the science and industry tab. No planets show up on the list. I have trained all of the PI skills up to at least level three with the exception of Advanced Planetology.

This was a feature in the official tutorial video, but it doesn't work ingame.

Zarox Ilphukeira
Amarr
Oberon Incorporated
Posted - 2010.05.27 14:43:00 - [396]
 

Edited by: Zarox Ilphukeira on 27/05/2010 14:46:59
Gimme back me folders!!!!!

Mails send by Eve Gate are send without any formating.

No New lines,
No Bolt, Italic, Underline
No highlighting of URLs

WTF!
I just hit my Corp with a solid wall of text.

Tinker Zeal
Posted - 2010.05.27 14:46:00 - [397]
 

The in station items window when in list mode (without icons) no longer shows small yellow triangles on T2 items. This makes it harder to scan a large hanger for what you're looking for. Crying or Very sad

Maverick202
Posted - 2010.05.27 14:54:00 - [398]
 

With fiddling around these past few days me and 2 friends found that in the Player owned stations Ship maintenence array sometimes you can't see all of the ships I could see 2 he couldn't and he could see 2 i couldn't

Alan Wheeler
Posted - 2010.05.27 14:55:00 - [399]
 

Originally by: Nicholajev
Originally by: Flamewave
AlienFX support doesn't work, using latest Command Center version on an Alienware Aurora. When fully enabled, entering character selection turns the case LEDs off and disables AlienFX events. Re-enabling from the taskbar only turns the default lights back on, no events occur.


I'm using the m17x and can confirm no events what so ever...


I'm also on an m17x, same issue.

Keana Hime
Posted - 2010.05.27 15:01:00 - [400]
 

Originally by: Zarox Ilphukeira
Edited by: Zarox Ilphukeira on 27/05/2010 14:46:59
Gimme back me folders!!!!!

Mails send by Eve Gate are send without any formating.

No New lines,
No Bolt, Italic, Underline
No highlighting of URLs

WTF!
I just hit my Corp with a solid wall of text.


Did you seen "BETA" on evegate portal ?

Ephemeral Waves
Silver Snake Enterprise
Posted - 2010.05.27 15:10:00 - [401]
 

Auto-Fit now removes all modules and replaces then when the only difference in fits is 2 modules. In the past, Auto-Fit would only replace the different modules.

BR 95934


Hammerswift Thunder
Caldari
The Graduates
Morsus Mihi
Posted - 2010.05.27 15:12:00 - [402]
 

Originally by: Tyana Oro
Edited by: Tyana Oro on 26/05/2010 21:52:35
Edited by: Tyana Oro on 26/05/2010 21:48:59
Originally by: Missbe Haven

anyones alien fx feature working after deployment? mine doesnt seem to be and can find no oprions for it




AlienFX Light Effects

The feature isn't working for me, tried low cap and full hold while mining. There is an option to enable it on the display/graphics settings page, middle column at the bottom. When trying it last week on the test server the dmg notifications worked fine. I would love the option to set what events triggered the lighting. Having it set to just warn when you are scrambled would be very handy in fleet fights.


Idont have that option in my display/graphics setting page did my update fail ?

seeker one
Posted - 2010.05.27 15:20:00 - [403]
 

unable to get missile launchers to work on my hurricane

Jonthar Ready
Posted - 2010.05.27 15:33:00 - [404]
 

Originally by: Shadow's Caress
I cannot access planet view from the science and industry tab. No planets show up on the list. I have trained all of the PI skills up to at least level three with the exception of Advanced Planetology.

This was a feature in the official tutorial video, but it doesn't work ingame.


Only planets where you have infrastructure shows up in the science and industry tab.

Grozen
Caldari
Titan Core
Posted - 2010.05.27 15:34:00 - [405]
 

Can we have an official statement from CCP if reprocessing pos modules to get PI goods is considered exploit or not?

dakin
Minmatar
Kymmer-yn-Edeirnion
BR0WNC0ATS
Posted - 2010.05.27 15:41:00 - [406]
 

Running level one courier missions. Dev blog stated that the missions were supposed to fit in a frigate's cargo hold but I received a mission for four crates of corporate documents that fills 160m^3 but my frigate's (Vigil) cargo hold is only 150m^3. I was concerned previously when I had 150m^3 courier mission (3 crates of holoreels). One crate should be sufficient of these materials to meet the required frigate goal.

Mcflie
Posted - 2010.05.27 15:51:00 - [407]
 

Selected item window shows actual distance to item, overview becomes frozen and does not change.
Selecting an item seems to trigger the error. Tried in Phobos and Nemesis, both got error.

Bellasarius Baxter
Caldari
Zilog Enterprises
Posted - 2010.05.27 16:07:00 - [408]
 

Two things I have noticed:

1) Mining crystals now seem to have sizes ??
2) It is no longer possible to set destination from the transactions tab in the wallet, by right-clicking, and selecting "Location" ??


Snabbik Shigen
Posted - 2010.05.27 16:07:00 - [409]
 

Originally by: dakin
Running level one courier missions. Dev blog stated that the missions were supposed to fit in a frigate's cargo hold but I received a mission for four crates of corporate documents that fills 160m^3 but my frigate's (Vigil) cargo hold is only 150m^3. I was concerned previously when I had 150m^3 courier mission (3 crates of holoreels). One crate should be sufficient of these materials to meet the required frigate goal.


Use a bigger frigate, there are frigates for all races with 250-350 m3 of cargo, even without expanded cargohold modules in the lows. (Such as the Kestrel which has a 305 m3 cargo bay, before adding modules or rigs.)

Callum545
Posted - 2010.05.27 16:11:00 - [410]
 

Edited by: Callum545 on 27/05/2010 16:12:11
Just been in a little skirmish and it seems overview was not updating. Two ships were travelling at warp speed but overview was saying they were 40km away so double tapped tab and overview reset and they were 300km away

we were both in same fight http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1325508

Hammerswift Thunder
Caldari
The Graduates
Morsus Mihi
Posted - 2010.05.27 16:16:00 - [411]
 

Originally by: LufT HaNsA
Originally by: Nicholajev
Originally by: Flamewave
AlienFX support doesn't work, using latest Command Center version on an Alienware Aurora. When fully enabled, entering character selection turns the case LEDs off and disables AlienFX events. Re-enabling from the taskbar only turns the default lights back on, no events occur.


I'm using the m17x and can confirm no events what so ever...


I'm getting the same issue with an Alienware TactX keyboard. In the AlienFx control panel I have both "enable 3rd party alienfx access" and "enable alienware alienFX events" check-marked and in Eve the AlienwareFX support box is also check-marked. Once I log into Eve and get to the character selection screen the keyboard goes dark, turning off all lights on the keyboard. If I alt-tab out of Eve and then look at the taskbar the Alienware AlienFX status is now in Disabled Mode. Just like previous users have stated, I can re-enable the program and turn the keyboard lights on, but it has no effect in-game.
i dont have enable alienwareware fx in the setting tab did my patch fail

Tymordius
Posted - 2010.05.27 16:17:00 - [412]
 

I have the retail box edition of EVE. After downloading the update and restarting my computer multiple times I still receive this message: "There are files in your EVE client installation. If you recently applied a patch you may need to restart your computer."

Darian Drake
Gallente
Under The Southern Cross
Posted - 2010.05.27 16:40:00 - [413]
 

Sorry if this has been posted already, but I noticed that when I'm perusing items on the market that I don't get the "back" and "forward" buttons anymore in the description's window.

I'd also like to suggest that CCP add a "comparison" feature in the market Group view. I'd love to be able to click a "compare" box on several items and have one window open with all the items side by side.

What say you CCP?
Nothing's impossible, right?

MuppetsSlayed
Minmatar
Posted - 2010.05.27 16:44:00 - [414]
 

Edited by: MuppetsSlayed on 27/05/2010 16:54:21
When the server came back up after the Patch I purchased the 2 new planetary skills and set them to train to level 2 and added in drone navigation to 4 (8 hrs to finish) and fighters to 4 (long skill at the end). I pressed apply and a short while later I think tranquility crashed again. Im not sure but I got booted from all 3 toons and couldnt get back on so just figured screw this and turned my PC off assuming TQ was down.

When I logged back in today I have no skil in training on my main. I checked the training queue and the 1st skill in the queue finished but the subsequent skils didnt start. ive lost 18 hours of skil training. In the hour I was able to play i suffered a Socket Closed error on 1 of my 3 accounts twice, I havent seen this socket closed crap for months.

Can TQ be rolled back to Dominion, as nice as it is to be able to play a 1995 version of simcity on a planet and have my characters participate in a space face book I feel it is far more important that the core game of EVE works. It is after all Internet Spaceships were paying you to play and not space facebook and certainly not an ingame mini game of simcity that looks like it is being played on the Atari i had in 1983.

In my opinion the only use for eve gate is something to do / look at in the daily downtime. I attempted to do this yesterday post patch when TQ crashed. From my experience yesterday when EVE is down so is Eve Gate. I now fail to see any use for it.

On a completely unrelated issue: What gives with the thupid tiny message box on this forum. I have a large screen size and a tuny message box to type in and 80% blank screen. When typing in this tiny box the stupid think is jumping all over the place making it impossible to see what I am typing. I had to write this info into a word processor and paste it into the forum message box as the issues forum where were supposed to have issues has issues making it very dissicult to use to tell you about said issues. Is this behavious by design?

Mrs Bush
Posted - 2010.05.27 16:48:00 - [415]
 

doing a level 4 mission realised when i warped in cant load my weapons or launch drones. a few members of the corps im in are also having trouble launching drones and reloading. has anybody gfot any suggestions? Mad

Arra Lith
HUSARIA
Curatores Veritatis Alliance
Posted - 2010.05.27 16:48:00 - [416]
 

1) Overwiev sometimes gets stuck and stops updating distances to objects. Havent found cause as it seems very random. Sometimes it happen stright after jumping into system. But once it stucks it will stay that way, until you relog / dock and undock or jump out and back into system. Very annoying.

2) Item hangar: in list mode t2 triangle icon doesn't show any more for T2 items and blueprints.

Damarn Price
Posted - 2010.05.27 16:52:00 - [417]
 

Originally by: CCP Oneiromancer
** If you are having issues with patching **

If you are on a Windows machine, please try deleting both the cache and the settings folders for your client (they should be in AppData in your user folder under CCP\EVE\<client path>).

Then try patching by either using the autopatcher or downloading the full patch from HERE.

If you have already uninstalled your client, try the full installer from HERE.



I have tried all of this and still no luck updating by patching or downloading a full install. It all seems to be fine until I try to log in and without getting to the sign in screen, but with the new "TYRANNIS" emblem showing, the process stops and returns to my desktop with a the white notecard message that says " ""CCPEXE FILE HAS STOPPED WORKING. WINDOWS WILL CLOSE PROGRAM". Without fail it closes and return to the desktop, without ever making it to the log-in screen. This went on all night Wednesday and early Thursday morning. Removing and re-installing, and downloading. I have not been able to log in since the deployment of TYRANNIS. From virtually no problems at all.

I have Dell 630i QX9450, 4 GB , NVIDIA 9800GT, running Windows Vista Ultimate. Please help.

Squidling
Posted - 2010.05.27 16:54:00 - [418]
 

Another Mac client crash when I clicked the planet mode button in the overview while looking at another planet. The crash upload failed again in the same way as before. Here's the exact error:

Upload of data to TransGaming Inc. server failed

Not Found
The request URL /crash_reporter/upload.php was
not found on this server.

DaydreamBeliever
Posted - 2010.05.27 16:55:00 - [419]
 

Originally by: Arra Lith
2) Item hangar: in list mode t2 triangle icon doesn't show any more for T2 items and blueprints.


This! I hadn't seen it in the Patch notes either - and while it appears this way of viewing your items hangar isn't too commonly used it's really annoying that they changed it. It's completely impossible to easily distinguish the T2 items now. Confused

Primevil259
Transfixion
Reverberation Project
Posted - 2010.05.27 16:55:00 - [420]
 

anyone else not able to reload guns/cap boosters and unable to launch drones? nicely screwed up the plans for grinding through missions this afternoon!


Pages: first : previous : ... 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 ... : last (27)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only