open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Overview Bug
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Torp Turner
The Exploited.
Nulli Secunda
Posted - 2010.05.07 15:58:00 - [1]
 

Edited by: Torp Turner on 07/05/2010 15:58:51
Hi,

I can't see about 10% of the reds on my overview. Cleared the cache, cleared the settings folder (after making a petition), installed twice, installed Vista again. Nothing helps.

Observe the screenshot below.
Overview Bug - Zealot not showing up
It shows the Vaga alright, but not the Zealot on the overview. Pretty nasty during a fight.
Can anybody help me with this? I have this ever since I installed Vista 64 bit. Never had the problem on XP.

Using Vista 64 bit
GFX: GTX295
Intel I7

Gr,
Torp

cataran denovel
Posted - 2010.05.07 16:18:00 - [2]
 

i have not able to replicate but however for futture reference dont us rapid share for images just upload it to image shack it makes viewing a hell of alot easier

Botia Macracantha
Minmatar
Volition Cult
Posted - 2010.05.07 16:25:00 - [3]
 

Edited by: Botia Macracantha on 07/05/2010 16:27:01
I'll state the obvious and ask if you've double checked again to make sure the missing ship type is set to be displayed on that overview tab.

edit : just re-read u can see vagas ... presu,ably using same tab.

I am concerned about the overview bug that has friendlies jumping/bridging into a lagfest system appearing as neuts. This is not good with a large fleet of twitchy fingers ...

Torp Turner
The Exploited.
Nulli Secunda
Posted - 2010.05.07 16:28:00 - [4]
 

Edited by: Torp Turner on 07/05/2010 20:11:03
Originally by: cataran denovel
i have not able to replicate but however for futture reference dont us rapid share for images just upload it to image shack it makes viewing a hell of alot easier

I have a paid subscritption to rapidshare, that's why I'm using it.

As soon as Eve is online again, I'll make screenies of my overview settings as well.
Thanks for your replies.

Originally by: Botia Macracantha
Edited by: Botia Macracantha on 07/05/2010 16:27:01
I'll state the obvious and ask if you've double checked again to make sure the missing ship type is set to be displayed on that overview tab.

edit : just re-read u can see vagas ... presu,ably using same tab.


Yes, same tab which is called "PVP ALL".
If one can see a Vaga then heavy assault ships have been selected. The zealot is a hac too (duh) but that one doesn't show...

Torp Turner
The Exploited.
Nulli Secunda
Posted - 2010.05.07 16:34:00 - [5]
 

Edited by: Torp Turner on 07/05/2010 20:12:40
Ok, so here are the screenshots of my settings and color tags.

Filter
Color Tag settings


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only