open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online Apocrypha 1.2 Issues thread.
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 ... : last (17)

Author Topic

D'ceet
Posted - 2009.05.14 20:05:00 - [331]
 

Update failed with the following error: File Not Found: res\Audio\10136021985.ogg



wtf?

Galahad Cardarn
Posted - 2009.05.14 20:08:00 - [332]
 

Edited by: Galahad Cardarn on 14/05/2009 20:10:26
I have had the issues with corrupt installers, but I think I have found a work around.

It seems like the installer is corrupt some how. The archive is not-

What I did was:

Open installer with winrar, yes its a self extracting winrar archive. Did a test on the archive, and it turned out okay. Then I tried running the installer and again, the corruption.

Then I restarted my computer, opened the installer with winrar again, and extracted all files to a directory, and there were no corruption then.

Now I am happily installing EVE.

This leads me to believe that the selfextracting part of the archive is somehow corrupting the files within.

I experienced the corruption issue on two different machines, one running vista ultimate x64, the other running windows 2008 server x64.

Both with 4 gigs of memory and multiple cores.

Valhallas
Gallente
The Executioners
Posted - 2009.05.14 20:18:00 - [333]
 

5.4 K per sec patch download speed Sad

I usually get the full bandwidth of my connection downloading patches, but not this time.

For folk complaining about the black screen issue, I envy you, its my dream to get as far as the black screen.


Pure Achura
Posted - 2009.05.14 20:24:00 - [334]
 

Originally by: Pure Achura
I cannot update a new patch, its says:

''Updating failed with the following error:
Unknown patching failure. Error Code: 29''

Same error showed when i started directly from the game, or manually from windows.

Help?


Im still waiting...

Jilly Serkov
Posted - 2009.05.14 20:35:00 - [335]
 

Edited by: Jilly Serkov on 14/05/2009 20:38:02
Edited by: Jilly Serkov on 14/05/2009 20:37:14
Edited by: Jilly Serkov on 14/05/2009 20:36:21

(sorry for the edits I had the patch numbers mixed)

About to patch the client and I have a quick question ...

On reading the torture from earlier for XP / linux users (I am on XP) I noted that the "fix" patch was 88517-88737.

But, I havent installed the patch from 86756-88517, so when i check my current version (which is 86756) and download a manual patch for that version, it says it is 86756-88737.

So my question is, do I have the right patch i.e. CCP have made the black screen fix the latest version ? Or should I be doing something else ?

/confused ...

IronCross
Posted - 2009.05.14 20:46:00 - [336]
 

yep, works for me.

thx guys :)

Nareg Maxence
Gallente
Posted - 2009.05.14 20:58:00 - [337]
 

I have not been able to pin this issue down, but sometimes probing filters stop working.

If I select all, I see signatures in the result list. If I switch to my predefined cosmic signature filter, the signatures disappear.

Workaround is to rebuild the filter from the show all option.

GigiLevier
Gallente
Posted - 2009.05.14 21:03:00 - [338]
 

Originally by: D'ceet
Update failed with the following error: File Not Found: res\Audio\10136021985.ogg



wtf?


i have exact same problem would appreciate if ccp could respond on how to fix this

Naliaa
Posted - 2009.05.14 21:22:00 - [339]
 

Problem solved with the patch, thx !

RedSplat
Posted - 2009.05.14 21:44:00 - [340]
 

Eve still crashing/freezing for no discernible reason, such that i have to switch the PC off at the mains to gain use of it back

Pure Achura
Posted - 2009.05.14 21:46:00 - [341]
 

Originally by: Galahad Cardarn
Edited by: Galahad Cardarn on 14/05/2009 20:10:26
I have had the issues with corrupt installers, but I think I have found a work around.

It seems like the installer is corrupt some how. The archive is not-

What I did was:

Open installer with winrar, yes its a self extracting winrar archive. Did a test on the archive, and it turned out okay. Then I tried running the installer and again, the corruption.

Then I restarted my computer, opened the installer with winrar again, and extracted all files to a directory, and there were no corruption then.

Now I am happily installing EVE.

This leads me to believe that the selfextracting part of the archive is somehow corrupting the files within.

I experienced the corruption issue on two different machines, one running vista ultimate x64, the other running windows 2008 server x64.

Both with 4 gigs of memory and multiple cores.


I tried this, not working for me...:((( Damn I wanna playyyy

Arkaihnen
Caldari
Perkone
Posted - 2009.05.14 21:48:00 - [342]
 

My eve and evemon just stopped working entirely. They won't even start anymore. The exe runs and it looks like it's starting but after the Apocrypha 'prescreen' dissappears it just stops working. No error's no messages, nothing, just an exe running in my register that takes up memory but does nothing.

Donny Osmond
Strategic Syndicate
-Mostly Harmless-
Posted - 2009.05.14 21:48:00 - [343]
 

Edited by: Donny Osmond on 14/05/2009 21:48:49

Downloaded patch earlier today, made my copy of eve corrupt, had to uninstal. Since then, I have downloaded 3 new clients, all 3 of them seem to have issues and need to close. I am not at all tech minded, but come on ccp, what the hell is going on? Where can I download a full copy of eves that will actually install?

Pure Achura
Posted - 2009.05.14 21:55:00 - [344]
 

I really cant believe that they are still not saying anything about patching problem...it seems they fixed 'black screen'' problem after which they havent said anything...for us, leftovers... :(

Rileck
Posted - 2009.05.14 22:01:00 - [345]
 

I think they just don't know yet how to solve the problem. But I hope they're working on it ;)

Kelly Luzita
Minmatar
Posted - 2009.05.14 22:03:00 - [346]
 

Originally by: Ambrosse Brutus
This new patch seems to have put more stress on the GPU, before my computer could run three windowed clients smoothly with no problem, now the GPU fan is spinning crazily and there is some tearing when spinning the camera, this is most noticable when docked in a station. I read in the patch notes that they where meant to be improving station graphics so they run more smoothly on older graphics cards, I am running a 8800GTS 512MB and my performance seems to haved got worse. Has anyone else noticed this?


Yes i have seen this too.http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1072391

Donny Osmond
Strategic Syndicate
-Mostly Harmless-
Posted - 2009.05.14 22:04:00 - [347]
 

Edited by: Donny Osmond on 14/05/2009 22:17:59
Originally by: Rileck
I think they just don't know yet how to solve the problem. But I hope they're working on it ;)


An update for their customers would be fair though.

Edit, your offline installer leads to this btw.....

Not Found

The requested URL /EVE_Premium_Setup_88737_m.exe was not found on this server

Nemar Eldoon
Posted - 2009.05.14 22:36:00 - [348]
 

I can no longer use fullscreen - it just goes to Windowed when i hit 'Apply.'

MukkBarovian
Posted - 2009.05.14 22:42:00 - [349]
 

Again this patch was horrible. Sitting around for 2-3s unable to do anything when you uncloak sucks completely. On a non-regional gate nobody will be able to escape a bubble camp. You get scrammed and webbed before you can activate your mwd. Meaning you cannot burn towards or away from the gate. You cant cloak cause youll already be targeted.

Its unfair and game breaking to be unable to act when you're uncloaked and the people trying to kill you have free range of motion.

Pure Achura
Posted - 2009.05.14 22:43:00 - [350]
 

Originally by: MukkBarovian
Again this patch was horrible. Sitting around for 2-3s unable to do anything when you uncloak sucks completely. On a non-regional gate nobody will be able to escape a bubble camp. You get scrammed and webbed before you can activate your mwd. Meaning you cannot burn towards or away from the gate. You cant cloak cause youll already be targeted.

Its unfair and game breaking to be unable to act when you're uncloaked and the people trying to kill you have free range of motion.


Pls dont complain, at least you can play Confused

Donny Osmond
Strategic Syndicate
-Mostly Harmless-
Posted - 2009.05.14 22:50:00 - [351]
 

Installer keeps crashing still, think I shall try another day Confused

MukkBarovian
Posted - 2009.05.14 22:54:00 - [352]
 

I can gate camp if I want. Other than that, no not really. If I lived in highsec it would be ok. Maybe a frig in lowsec...

But I live in 0.0. And the current state is that everytime I run into a gatecamp with an interceptor and a bubble I die. It doesnt matter what I'm flying. If I ask someone else to scout they have the same problem. The only solution is to roll around in a blob thats so big that noone else is going to be able to fight.

So I *can* play. Should I play? No. I'd just be making lolmails. I won't be fighting until they fix it for exactly the same reason I don't log on when my internet connection is bad and I get discos.

Back Again
Caldari
Hazardous Situations Club
Posted - 2009.05.14 23:06:00 - [353]
 

Edited by: Back Again on 15/05/2009 00:05:22
After the patch, I have more problems with SOUND.

As example, after aproaching an accelerator gate, its sounds don't let me hear anything else and even if I activate it and warp to the mission, the sound stay there, as the accelerator gate was, yet, next to the ship. Workaround for this is deactivate sound and activate again or slide the "world level" to zero and back to the normal position.

Can't hear my missiles being launched neither their explosion noise, even if the target is side-by-side with my ship.

My system:
Windows Vista 64
Realtek High Definition Audio (last drive available)



Khalina Drakona
Posted - 2009.05.14 23:07:00 - [354]
 

I had about 15-20 buy orders set to expire today.

No returned isk in wallet tab, no large purchaces to close out buy orders in transactions tab, no indications of large isk transfers to show account hack or anything.

Anyone else have dissapearing isk/orders?

Kentucky Smith
Republic-Commando
Ev0ke
Posted - 2009.05.14 23:23:00 - [355]
 

280 gun sounds still dont work rght. They still sometime dont give a sound on fire and they make my speakers crack.

when logging in for first time and u go into space to rat or mine. when u open a jet can or a wreck cargo hold it opens in the top rght corner of the screen. not in the place u drag it to always open. auto defaults to upper rght corner.

warriorsblade
Gallente
Insidious Logistics
Dragehund
Posted - 2009.05.14 23:25:00 - [356]
 

Hello EvE support team, Very Happy

I used to play EvE a year ago, but stopped because of so many bugs and errors the Mac client used to have. Exclamation
I recently came back to EvE, hoping that all the bugs and errors would be fixed by now. Apparently I was wrong. Evil or Very Mad

Not only have I been unable to play the game since the 1.2 patch came out, but every time I even attempt to re-download the Mac Client for EvE, it stops at 308MB of 2.6GB download on every browser and says "error not able to download". Rolling EyesMadEvil or Very MadTwisted Evil

I had been playing EvE for 4 days since I returned and it was great Laughing. Now, ever since you guys shut off the servers to put down the Apocrypha 1.2 patch, I have been unable to play, or even re-download the Mac OS X client Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad. Please fix this. I really like EvE, but if this problem is not solved, I might as well go back to World Sad of Shocked Warcraft Crying or Very sad (at least they fix things fast even for there crappy game).

All I want are 3 things Cool Idea:

1. Make it so that the new Mac OS X Client will download all the way to the end and not give any errors.

2. Make it so that the patch does not stop halfway into the downloading process. Surprised

3. Just please fix these two problems. I love your company, and I love EVE. I would like to just play it on my mac. Please make it so it downloads to the computer without any errors, and please make it so that the patch downloads instantly and not get stuck in the middle of the game bar.

In my opinion, patch 1.2 ruined EVE as we know it unless you fix it right away. ughEvil or Very Mad

Kentucky Smith
Republic-Commando
Ev0ke
Posted - 2009.05.14 23:30:00 - [357]
 

ship explosions also make the speakers crack loud now.

MrBlindMan
Minmatar
Hello KItty Entrepreneurs
Posted - 2009.05.14 23:36:00 - [358]
 

ok i was able to accept the fact of missing 65k pwg grid from my nag but WTF ccp you took 81,250 power from it now i cant even fit 2 cap autos and 2 cit launchers.... if i do then no siege module... i mean seriously... now i cant fill my high slots.... its hard enough flying minmatar and doing well but thanks for screwing them on the cap ship end of things as well...

Kommander Kool
Caldari
Infinite Improbability Inc
-Mostly Harmless-
Posted - 2009.05.14 23:38:00 - [359]
 

EVE no longer works under wine. (Seems OK on XP.)

Fails to start service "audio", with the error "Variable 'sys' is not defined."

Did someone forget an import in the hurry to release? :P Who'd've thunk'd a re balancing patch would cause this?

Dr BattleSmith
PAX Interstellar Services
Posted - 2009.05.14 23:54:00 - [360]
 

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Test your patches before deployment.

Something is missing from the test cases.

Dr BattleSmith


Pages: first : previous : ... 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 ... : last (17)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only