open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE Online: Quantum Rise 1.0.5 Post Patch Issues & Feedback
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4

Author Topic

CCP Navigator


C C P
C C P Alliance
Posted - 2009.01.27 12:40:00 - [1]
 

The EVE Online Quantum Rise 1.0.5 patch has been deployed and Tranquility has returned to service. If you are experiencing any issues after the deployment, please check this thread as well as the Known Issues page to see if the Dev Team is already aware of it and submit a bug report. If you are unsure of what has been changed in this patch, please take a look at the Patch Notes page.

Yammarra
Posted - 2009.01.27 12:48:00 - [2]
 

Edited by: Yammarra on 27/01/2009 12:49:45
Edited by: Yammarra on 27/01/2009 12:47:52
Having troble getting the patch to work.

After DL and install i get the following message:

"Patching error in file script\compiled.code. An unknown error has occured. please try to install this patch again.

If the error persists you might want to try reinstalling the game.
Error= error ept0018: "

Anybody know what this means / how to fix it??

Can I replace the "compiled.code" file from another computer with a functioning EVE client?

I really do not want to reinstall...

Rivqua
Caldari
Omega Wing
Snatch Victory
Posted - 2009.01.27 12:48:00 - [3]
 

Seems to be working.

When can we expect information on the PLEX buying mechanics? When will it go live?

/Riv

CCP Explorer

Posted - 2009.01.27 12:51:00 - [4]
 

Originally by: Rivqua
When can we expect information on the PLEX buying mechanics? When will it go live?
The current plan is to open the web frontend in the next 2 weeks.

RiverdanceMcDiscoDa4th
Posted - 2009.01.27 12:59:00 - [5]
 

patch file corrupt, running classic gfx, see bug report 68898

NegateZero
Minmatar
Broski Enterprises
Posted - 2009.01.27 13:07:00 - [6]
 

There was an unexpected error while retrieving patch status:

Unable to download file o2/evepremiumpatch72263-75883.exe from the server.
Error: [Errno socket error] (11001, 'getaddrinfo failed', 'thread::getaddrinfo failed with error 11001: No such host is known.\r\n')


Do you want to go to support page?

-------------------

Currently receiving this error when I try to update via Steam. I am living in Eastern Canada, and normally have a flawless connection to the server and have never been dropped. Is this just patch day woes and CCP's download servers unable to handle the traffic? Or is there something wrong with my particular location? I know there are lots of people who have their countries locked out of CCP's servers, but I don't think that should affect me? Should I just come back later or is there anything I can do to get the file now? I also cannot download it from the website. Whenever I go to the web address ccp.vo.llnwd.net. I am given a page load error cannot find server.. which is usually what happens when a server is being hammered. Maybe get a response so that others having this issue will know to just cool it and wait.

Chinchek
khanid industries
Posted - 2009.01.27 13:17:00 - [7]
 

Edited by: Chinchek on 27/01/2009 13:21:02
i am getting the same download problem!!!

i live in eastern Canada, and im running windows xp 32bit

Ocih
Amarr
Space Mermaids
Posted - 2009.01.27 13:18:00 - [8]
 

Edited by: Ocih on 27/01/2009 13:19:21
Same as above

I am also in Eastern Canada.

I sent myself the link in a mail so I could right click and save as the exe and it said the site wasn't found.

Yon89
Northern Coalition.
Posted - 2009.01.27 13:19:00 - [9]
 

I am getting reports of multiple BSOD after patching from corp m8's.

Markie Mark
Posted - 2009.01.27 13:20:00 - [10]
 

It would help the CCP developers if everyone who reports a problem lists what client they are running - XP / Vista 32 or 64 bit, Mac or Linux.

Would be easier to spot a common theme that way.

NegateZero
Minmatar
Broski Enterprises
Posted - 2009.01.27 13:23:00 - [11]
 

3 people from eastern canada in a row having this problem? Where are you all from? maybe it's our ISP?

Halifax, Nova Scotia here. Eastlink.

NegateZero
Minmatar
Broski Enterprises
Posted - 2009.01.27 13:25:00 - [12]
 

Sorry, I am running windows XP 32bit. should have nothing to do with website access though.

Ocih
Amarr
Space Mermaids
Posted - 2009.01.27 13:25:00 - [13]
 

Originally by: NegateZero
3 people from eastern canada in a row having this problem? Where are you all from? maybe it's our ISP?

Halifax, Nova Scotia here. Eastlink.


http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe

That's where they send me.
Says it isn't there.

Chinchek
khanid industries
Posted - 2009.01.27 13:26:00 - [14]
 

Edited by: Chinchek on 27/01/2009 13:29:02
Edited by: Chinchek on 27/01/2009 13:27:30
PEI, charlottetown. eastlink here

What client are you running (Premium/classic)?
***Premium***

What build number are your current install running (Can be seen in the lower left corner on the log in screen)?
***5.20.72263***

What patch are you trying to apply(What is the name of the patch)?
***evepremiumpatch72263-75883.exe***

Where are you downloading it from(Auto patching or Manual patching)?
***http://updates.eve-online.com/patches/patches.asp?n=72263&u=chinchek&s=87.237.38.200&protocol=2&intended_platform=win&client_bitcount=32&actual_platform=win&platform_type=workstation&platform_version=5.1&platform_extra=3&platform_bitcount=32&client_fullversion=5.20.72263&edition=premium&e=Unable%20to%20download%20file%20o2/evepremiumpatch72263-75883.exe%20from%20the%20server.%3Cbr%3EError:%20[Errno%20socket%20error]%20(11001,%20%27getaddrinfo%20failed%27,%20%27thread::getaddrinfo%20failed%20with%20error%2011001:%20No%20such%20host%20is%20known.\r\n%27)***

What error are you getting?
***There was an unexpected error while retrieving patch status:

Unable to download file o2/evepremiumpatch72263-75883.exe from the server.
Error: [Errno socket error] (11001, 'getaddrinfo failed', 'thread::getaddrinfo failed with error 11001: No such host is known.\r\n')


Do you want to go to support page?***

CCP Cascade

Posted - 2009.01.27 13:27:00 - [15]
 

Those of you who are experiencing problems, can you please make sure to answer these questions when reporting a problem:

Are you running Premium or Classic?
What build number are your current install running? (Can be seen in the lower left corner on the log in screen)
What patch are you trying to apply? (What is the name of the patch)
Where are you downloading it from? (Auto patching or Manual patching)
What error are you getting?

Manual patch:

Premium: http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe
Classic: http://ccp.vo.llnwd.net/o2/eveclassicpatch72263-75883.exe

NegateZero
Minmatar
Broski Enterprises
Posted - 2009.01.27 13:27:00 - [16]
 

Originally by: Ocih
Originally by: NegateZero
3 people from eastern canada in a row having this problem? Where are you all from? maybe it's our ISP?

Halifax, Nova Scotia here. Eastlink.


http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe

That's where they send me.
Says it isn't there.


Yeah, it's not that it isn't there. The website is not coming up for us.

vasile kitrosu
Posted - 2009.01.27 13:29:00 - [17]
 

Edited by: vasile kitrosu on 27/01/2009 13:33:01
i downloaded the patch, hit the aplly button...i received this error...tried a couple of times
" Patching error in file. An unknown error has ocurred.Please try to install this patch again.
If this eror persist you might want to reinstall the game.
Error =
error ept0029"
im running clasic
build number 5.70.72263
tryiing to install eveclassicpatch72263-75883
i tried manual and auto patching...same result

NegateZero
Minmatar
Broski Enterprises
Posted - 2009.01.27 13:29:00 - [18]
 

Edited by: NegateZero on 27/01/2009 13:31:58
Originally by: CCP Casqade
Those of you who are experiencing problems, can you please make sure to answer these questions when reporting a problem:

Are you running Premium or Classic?
What build number are your current install running? (Can be seen in the lower left corner on the log in screen)
What patch are you trying to apply? (What is the name of the patch)
Where are you downloading it from? (Auto patching or Manual patching)
What error are you getting?

Manual patch:

Premium: http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe
Classic: http://ccp.vo.llnwd.net/o2/eveclassicpatch72263-75883.exe


Premium
Build: 5.20.72263
Patch: Quantum Rise 1.05, both auto and manual will not download.
Error in original post.

The website address http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe
which holds the manual post will not work for all of us. For some reason your servers are denying access to people using eastlink, it would appear.

Error when attempting auto patch (steam, in client) There was an unexpected error while retrieving patch status:

Unable to download file o2/evepremiumpatch72263-75883.exe from the server.
Error: [Errno socket error] (11001, 'getaddrinfo failed', 'thread::getaddrinfo failed with error 11001: No such host is known.\r\n')

---------------

it would appear we do not have access to the (web server for downloads).

We're all using eastlink, ip range 24.222.X~


Ocih
Amarr
Space Mermaids
Posted - 2009.01.27 13:30:00 - [19]
 

Originally by: CCP Casqade
Those of you who are experiencing problems, can you please make sure to answer these questions when reporting a problem:

Are you running Premium or Classic?
What build number are your current install running? (Can be seen in the lower left corner on the log in screen)
What patch are you trying to apply? (What is the name of the patch)
Where are you downloading it from? (Auto patching or Manual patching)
What error are you getting?

Manual patch:

Premium: http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe
Classic: http://ccp.vo.llnwd.net/o2/eveclassicpatch72263-75883.exe


It's a server problem
We are all East coast Canadian, trying to access
http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe
by the looks of things.

RiverdanceMcDiscoDa4th
Posted - 2009.01.27 13:34:00 - [20]
 

classic gfx is patching for me now

NegateZero
Minmatar
Broski Enterprises
Posted - 2009.01.27 13:36:00 - [21]
 

Edited by: NegateZero on 27/01/2009 13:37:43

US Networks can download the file.
I was able to get a friend to send it to me from America.

It appears that your servers are denying access to those from eastern Canada.

Chinchek
khanid industries
Posted - 2009.01.27 13:37:00 - [22]
 

Edited by: Chinchek on 27/01/2009 13:38:31
is it possible to send it to me?
is it possible if u can post in a downloading service for us please?

Zzzs
Posted - 2009.01.27 13:44:00 - [23]
 

Edited by: Zzzs on 27/01/2009 13:46:29
The eastern canada download issue is definitely an ISP problem:

C:\>tracert ccp.vo.llnwd.net

Tracing route to ccp.vo.llnwd.net [208.111.181.50]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms x.x.x.x
2 70 ms 66 ms 69 ms x.x.x.x
3 73 ms 67 ms 68 ms i216-58-0-3.cybersurf.com [216.58.0.3]
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 *
I can log into my work VPN (use a different ISP but still in eastern ontario) and download it.

Chinchek
khanid industries
Posted - 2009.01.27 13:45:00 - [24]
 

well that sucks, ok so can any one post a alternative download to this please?????? CCP?

NegateZero
Minmatar
Broski Enterprises
Posted - 2009.01.27 13:45:00 - [25]
 

Greetings everyone.
It is not CCP that is blocking us from this website.
For some reason, our service provider (eastlink) is blocking this particular website http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe
in order to download the patch, you will need to use a http proxy. I suggest "Nopum" I was able to download the file using it.

Repeat, it is NOT CCP.

Ocih
Amarr
Space Mermaids
Posted - 2009.01.27 13:49:00 - [26]
 

Originally by: NegateZero
Greetings everyone.
It is not CCP that is blocking us from this website.
For some reason, our service provider (eastlink) is blocking this particular website http://ccp.vo.llnwd.net/o2/evepremiumpatch72263-75883.exe
in order to download the patch, you will need to use a http proxy. I suggest "Nopum" I was able to download the file using it.

Repeat, it is NOT CCP.


Would seem so.

Chinchek
khanid industries
Posted - 2009.01.27 13:50:00 - [27]
 

Edited by: Chinchek on 27/01/2009 14:12:56
thank you!!!!!!!
sorry i acted so impatient, i was on vent and there we hostiles in my system :P.. couldnt wait to log on

NegateZero
Minmatar
Broski Enterprises
Posted - 2009.01.27 13:51:00 - [28]
 

Originally by: Chinchek
thank you!!!!!!!

no problem, enjoy! Haha, Interesting to see some Eastern Canadians on eve. Hit me up in game if you like ;)

Riga Mortis
Minmatar
Empyreum
Lux Caelestia
Posted - 2009.01.27 13:54:00 - [29]
 

Updated and within 30 mins, Socket Disconnection. Shame that there appears to have been nothing done to sort out this problem...

ShR3DeR
Gallente
Aliastra
Posted - 2009.01.27 13:54:00 - [30]
 

Edited by: ShR3DeR on 27/01/2009 14:00:54
Edited by: ShR3DeR on 27/01/2009 13:58:25
Edited by: ShR3DeR on 27/01/2009 13:55:57
ok no problems down loading the patch. i updated 3 installs 3 different computers...log in for maybe 40 seconds click market whamo no bsod no error just stright reboot....beep mem count hardware etc try to log in again.. enter password hit enter whemo again reboot...hmmm go to second computer... log in get to station screen slight hicup boom reboot on a totally different machine.

Figure ok gotta be somthing my end just my luck right... 3rd computer basic same story as above. reboots on launch of eve only now. bf2142 gta IV cod etc all run fine. somthing go south? i have latest direct x drivers vid drivers for nvidia etc all xp corp addition comps also. Going to dl whole version and see what happens. bbl.
shred p.s
running classic on all due to multiple accounts logged at same time same machine etc.
Did auto patch was on at downtime no problems auto patch now im being rebooted when i hit enter to log in from password screen.


Pages: [1] 2 3 4

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only