open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Socket Closed
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 ... : last (52)

Author Topic

tomd741
Best Path Inc.
Posted - 2009.06.20 17:34:00 - [961]
 

Originally by: joskii
Same problem here since feb


Thats 4 months - how long exactly does it take for CCP to fix something that is clearly a problem their end not ours

Nean Derthal
Minmatar
Eve Defence Force
Systematic-Chaos
Posted - 2009.06.20 17:40:00 - [962]
 

Edited by: Nean Derthal on 20/06/2009 17:40:57
4 months ??? some people having this issue for over a year now

edit: actually they probably not having it anymore as most certainly have quit game already, i know i am not so patient

Minuit Soleil
Minmatar
Imperium Technologies
Sodalitas XX
Posted - 2009.06.20 23:00:00 - [963]
 

Been having the same problem here, getting disconnected at random intervals for no apparent reason.

Major Deviant
Posted - 2009.06.21 00:07:00 - [964]
 

I have been plagued by this problem since QR and since the last Apoc patch the game was simply unplayable for me as I could barely stay connected to just change skills.

Anyway in the last 5 days or so the problem seems to have gone away by itself as I have not done anything from my side. Fingers crossed CCP may be working on this on the backround and have actually changed/fixed something.

The alternative, ie random occurence of this, is more alarming if anything.

FT Diomedes
Gallente
Factio Paucorum
Posted - 2009.06.21 05:39:00 - [965]
 

I am still getting this problem, and have been since QR.

Tsugumi Lynn
Posted - 2009.06.21 12:25:00 - [966]
 

I'm getting this problem now as well. Strange thing about it is, that nothing has changed on my computer, and no patch came out.

Just as if it just appeared out of the blue.

Kainos Kerensky
Shadows Of The Requiem
Controlled Chaos
Posted - 2009.06.21 19:17:00 - [967]
 

Ive been having the same issue since last Tuesday. Ive done everything I can think of on my end, to include, new modem, new cords, a different internet connection all together, driver reinstall, operating system reinstall. Nothing works, I keep getting socket closed all the time. Sometimes I cant even get into to game without it closing.

Gunslingerr
Minmatar
Wings of Redemption
Black Flag Alliance
Posted - 2009.06.22 15:17:00 - [968]
 

Originally by: Major Deviant
I have been plagued by this problem since QR and since the last Apoc patch the game was simply unplayable for me as I could barely stay connected to just change skills.


Yes, yes, you, me and the bulk of petitions about this issue seem to have originated around November 2008 (Quantum Rise expansion). I know i have done nothing hard- or soft-wise in my PC to cause it, and I have been using the same ISP and internet configuration (fully wired) since 2004.

Of course i know many other players have been having this kind of problems even before QR, or only since recently.

Originally by: Major Deviant
Anyway in the last 5 days or so the problem seems to have gone away by itself as I have not done anything from my side. Fingers crossed CCP may be working on this on the backround and have actually changed/fixed something.


Again, same thing here. For approx. the last two weeks i have been able to run even 2 simultaneous accounts, with no disconnects. I have done nothing on my PC, my ISP has done nothing on their end... has to be CCP (!?)

Originally by: Major Deviant
The alternative, ie random occurence of this, is more alarming if anything.


Absolutely agreed.. even when atm seems to be running fine, in light of the new people that are reporting this, and the old players that still experience it, i don't trust my eve connection enough to run capital ship ops.. or any kind of pvp for that matter... Evil or Very Mad


Bootleg Greg
Minmatar
Death on Sight
The Devil's Warrior Alliance
Posted - 2009.06.22 22:52:00 - [969]
 

Awesome.

Socket Closed: Check
Dead Covert Op: Check
#170 in que again so I cannot even grab my loot: Check
Main now stranded in hostile 0.0 space in a Drake with no Covert Ops: Check.

shuu shan
Posted - 2009.06.23 10:40:00 - [970]
 

Have been playing EVE without any changes to my environment for over two weeks. Yesterday the "Socket Closed" CTD. The frequency seems to have increased. Now I can't even warp to a gate without a crash (yesterday I could get a couple of jumps).

Disconnect seems to be on communication with the server -- sometimes market access, sometimes login, sometimes undock, often during a session change. All other network apps are working fine.

The game is not playable.

lookie see
Posted - 2009.06.23 15:34:00 - [971]
 

Started happening tonight for the first time, up to about 15 times and am ready to rage quit. Varies between 2 - 30 minutes before it all falls over (socket closed).

I'd hate to be out pvp as it would be a huge isk-sink. Just lucky i'm only losing t2 med drones on lvl 4's :(

Alva Noto
Local Outrage
Posted - 2009.06.23 16:04:00 - [972]
 

nothing on this still

this is incredible

lookie see
Posted - 2009.06.23 16:10:00 - [973]
 

3 times since i could be bothered refreshing this thread


lookie see
Posted - 2009.06.23 16:15:00 - [974]
 

warp to station


...desktop

lookie see
Posted - 2009.06.23 16:22:00 - [975]
 

wooah...hold on you can't post that many times in a row

swap 2 mid slots out.....

desktop

get told i can't rant this fast....priceless...sort the problem out and i won't spam the forums

lookie see
Posted - 2009.06.23 16:24:00 - [976]
 

Edited by: lookie see on 23/06/2009 16:24:52
didn't even get into station *sad panda*

lookie see
Posted - 2009.06.23 16:36:00 - [977]
 

silly me tried to warp to mish spot in same system...mmm 12 AU is apparently too far without seeing my desktop

lookie see
Posted - 2009.06.23 16:43:00 - [978]
 

well got to shoot my guns twice...

oooh that looks like my desktop....funny should be spaceships shooting each other

lookie see
Posted - 2009.06.23 16:51:00 - [979]
 

maybe if I hold my hands just so they will look like a station with a repairshop

docking request.....docking request accepted *yeah docked ftw*

whilst we juice your ship up, would you like an orange juice

**** no, gimme some blow and *****s

here you go mr see that'll be 2 million isk....

no probs, throw it on the marker

mmm maybe i should undock and blow some **** up to cover the expenses....nah..hang around and trade some you'll make it up....enjoy the fantasy whilst you ......

arrrgggg!!!! my desktop it was just getting good!!!! where'd my "exotic dancers" go.........

statler1
Posted - 2009.06.23 20:57:00 - [980]
 

Edited by: statler1 on 23/06/2009 21:00:14
Just wondered how many are using belkin routers


found this http://www.dslreports.com/forum/remark,22048343

Mornesh
Posted - 2009.06.24 00:15:00 - [981]
 

Edited by: Mornesh on 24/06/2009 00:15:23
Listen to this, after I loose conection like everyone else on the forum I try to connect to the internet and it says I have no signal from the router. After waiting a few minutes it connects to the network, but no internet still. After a few more minutes I get connection back. All this happens while my roommates experience uninterupted internet from the same router. Serious compatibility probems Eve.

Cerebella
Gallente
The Restless Masquerade
Posted - 2009.06.24 12:46:00 - [982]
 

Seeing as there are about 34 pages to this thread, I haven't bothered to go through them all to see if CCP have replied. Soo instead I'll ask you guys!

"Socket Closed" - These two words are ruining the game for me. Yesterday I dock, leave my room, get a drink from the kitchen, and returned to the log in screen. Less then 30seconds, and I already can't be bothered to log back in.

So people, have we had a CCP reply of any description?

Kolatha
Posted - 2009.06.24 12:48:00 - [983]
 

Originally by: statler1
Edited by: statler1 on 23/06/2009 21:00:14
Just wondered how many are using belkin routers


found this http://www.dslreports.com/forum/remark,22048343


Netgear, D-Link and Belkin. The socket closed issue happens for me on all three so the router ain't the cause.
Besides, I'm running through the wire, not the wireless which this issue is refering to.

Berentais
Gallente
Operations and Development Group
Posted - 2009.06.25 12:55:00 - [984]
 

I only get this on my laptop but now, for some convenient reason my desktop gets BSOD on loading, so, blech

Blastrodamus
Posted - 2009.06.27 04:32:00 - [985]
 

this is happening to me now.

annoying.

nardaq
UK Corp
Posted - 2009.06.27 18:22:00 - [986]
 

is it possible a CCP dev dude can reply this year in this topic about this and what they gonna do about it?

Cra'Don Bor
Posted - 2009.06.28 01:52:00 - [987]
 

Happening to me constantly now... makes game totally unplayable. My ISP says everything fine on my end. Please fix this, CCP Mad

Knarra
Posted - 2009.06.28 11:05:00 - [988]
 

Edited by: Knarra on 28/06/2009 11:05:42
My hat's thrown in here too. Same problem. "Socket Closed" fully wired connection. Updated routers, vid drivers, blah blah blah...it's not me...it's CCP.

I will need to get a new desk soon if this doesn't get fixed....

lookie see's posts have been keeping me entertained though...lol

Alitis Kontrakias
Posted - 2009.06.28 23:57:00 - [989]
 

2 months now i cant enjoy the game too. sometimes when i try to log in the game i crash like 3 or 4 times b4 i first see my docked ship. then i crash when i change ships. then i crash when i undock/dock. then i crash when i jump etc...
crashed 15 times yesterday on a single roam...
so i guess ccp doesnt care about us having those problems. maybe we are too few compared to the number of users not having this probEvil or Very Mad
found sthg at issues/workarounds ccp wrote that it "might" fix the prob by changing port 26000 to 3724.... lol guess what... i crashed again

Tom Peeping
Posted - 2009.06.29 00:43:00 - [990]
 

I petitioned it in order to keep the flag flying.

They sent me a program to run that needed 1500 cycles per instructions. I started running it... everything looks good... ok there's a hickup at a london server... no biggie though, everything still looking good. wait some more... wait... oh, interesting, that was 1 cycle... rinse, repeat, 2 cycles, rinse repeat, 3,4,5... wow... this is taking a long time.

WTF? You want 1500 cycles? You expect me to take my computer offline for that kind of time? As far as I can tell from some quick numbers thats more than a day of constant processing... I'm not supposed to be using the net while this is running... Are you insane? Do you honestly feel that appropriate customer support of this issue is going to be making them run a diagnostic program that is going to take this insane amount of time? I have no idea what you're smoking but you need to share it.

here's a hint... customer support of this issue does not constitute making people not able to use the internet for that kind of length of time.... are you hoping I'm going out of town or something?


Pages: first : previous : ... 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 ... : last (52)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only