open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Socket Closed
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 ... : last (52)

Author Topic

Brimator
Posted - 2009.05.20 09:29:00 - [871]
 

starting to get a little bit annoying, Sweden here with ISP: COMHEM and in Stockholm(city).
COMHEM isnt having any problems to any IP or route or call thats written here on the forums, nor to the http adress to eve online. Im a networkd technician myself, and the problem lies within CCP.

Please just fix it, its not so very hard to reset and redo. Empty the old logs, use other ports... use anything its not working as it is. Another friend... just fyi, has TELIA as ISP and another one has BREDBANDSBOLAGET, all of them are having the same problems 15minutes then socket was closed. Give me a flightticket and pay my acc for a year and ill solve it for you :P

/PAYING customer

PS
Started for me today 20/5-2009 at 0900 GMT+1 in Stockholm Sweden DS

Brimator
Posted - 2009.05.20 12:03:00 - [872]
 

and we had a DT.. no patch no nothing.. great job.. you actually restarted the server.. but.. oh.. no u didnt did u ... NOPE u didnt. Pull the plug !!!!!! Or just fix ur code, its not so bloody hard!

Well, im renewing in two days time, or not :P Cancel. Tell me when uve fixed it, thx bye bye :P

Brimator
Posted - 2009.05.20 12:13:00 - [873]
 

Edited by: Brimator on 20/05/2009 12:13:10
Edited by: Brimator on 20/05/2009 12:12:51
dbl post ... delete

Keflin Geard
Versatech Co.
Raiden.
Posted - 2009.05.20 17:22:00 - [874]
 

Edited by: Keflin Geard on 22/05/2009 13:14:33
Full speed ahead for this thread. This last patch has something evil in it. Prior to the patch 2 days ago I had never really had a major connection problem with this system (decent computer, decent broadband, 3 miles from the servers - now I get socket closed error every 10 min.

It's unplayable - so...... I hope it gets fixed soon.

CCP said they were recording stats on the socket closure problem - I wish they would share that the community so we know that they know the extent of the problem.

Update: I got pi**ed off so I reinstalled Eve and have not had a socket closure since.


magic don
Minmatar
Sebiestor Tribe
Posted - 2009.05.20 18:05:00 - [875]
 

Yet another one

It seems this problem has gotten worse over the last year not better. The amount of people that only have this problem since the last patch, like me, is unbeleavible.

So what if it effects only a minority, are we worth so little?

NubbyMcNub
Posted - 2009.05.20 22:02:00 - [876]
 

/signed

Connection stability is a thing of the past at the moment.

That plus the random error that comes up sometimes when the client is closed.........if I am afk and running three clients and I get disconnected, I end up having to restart the PC cause it is that laggy trying to shutdown the clients.....

Come on CCP.....be nice to have a fix of some sort

LemoNparTy MuFfinMaN
Posted - 2009.05.20 22:32:00 - [877]
 

hm. didnt even see this thread....if i had i wouldnt have made fifty new ones of my own.

im having the same issue. ill log in and within about 5 minutes everything just locks. if i dont ctrl-q i get the 'sucked closed' message then thats all she wrote. when i try to log back in i get the perpetual 'authenticating' bar then another 'sucked closed' message. it takes me three to twelve times of this to finally get logged in.

its not my computer. its not my internet connection. and it isnt the voodoo princess next door putting a hex on my hardware. my computer is a couple of weeks old, near top-of-the-line, updated drives, i have no problems with any other web site i visit, and i have holy water and a blessed cross above my desk. there is some ****** first year intern at cccp who has no clue how to program writing code. please relegate this person back to fetching beer and pretzels for the people who have half a clue how to code.

cccp needs too keep a set of jaws-of-life on hand to pull their heads out of their collective poopers. seriously...spend a bit more time getting this game to work instead of using all the money coming in from monthly subscription fees subsidizing the local crack dealers.

yesterday the server crapped itself, booting people then not allowing them to log back on, for god only knows what reason and even after it was rebooted the gates caused major de-sync issues.

its still happening. cccp...please make use of the test server before you introduce this digital diarrhea on the live server. the one we pay for. either that or hire a flock of priests to perform exorcisms on your servers.

amateurs

kaliptous
Posted - 2009.05.21 00:04:00 - [878]
 

i have been getting this issue also and now eve wont eve load up to the login screen : (.....

LemoNparTy MuFfinMaN
Posted - 2009.05.21 02:07:00 - [879]
 

the only thing that works for me is re-log. once the 'authenticating' bar stops moving few a minute or two, give up, ctrl-q, and start over. keep doing this till youre able to log in.

if you leave the window open with 'authenticating' perpetually going it will eventually give you a pop-up with some long, fancy, elaborate explanation that translates to it cant connect.

Facecorn
Posted - 2009.05.21 03:41:00 - [880]
 

Only in Eve will you see such incompetency, over and over again. I'm guessing everyone that has lost a ship/pod with socket closed has been denied reimbursment?

LemoNparTy MuFfinMaN
Posted - 2009.05.21 16:00:00 - [881]
 

Originally by: Facecorn
Only in Eve will you see such incompetency, over and over again. I'm guessing everyone that has lost a ship/pod with socket closed has been denied reimbursment?


there are no longer any petitions being answered. this was nerfed in the last patch.

were sorry for the inconvenience this may have caused you and sincerely hope you continue to send us $15 every month to subsidize our crack habit.

Guild' Beoulve
Posted - 2009.05.21 22:17:00 - [882]
 

The bug is still here, the game logout always and there's 30 pages on this thread !

I got the jumpgate bug too !

For me the game is no more playable...


WAKE UP CCP PLEASE !

WhiteFusion
Gallente
Posted - 2009.05.21 22:53:00 - [883]
 

Been getting this problem for the last few weeks. Originally thought it was my internet connection, after a proper check tonight I have realised that it isn't!

Also noticed this thread tonight. Any news on a patch to fix this very annoying problem??

Ssgt Nightfall
Posted - 2009.05.22 01:36:00 - [884]
 

I keep getting the same thing saying that my Socket has been closed, i have to unplug my internet or restart my compute the weird thing is that every other computer in my house doesn't experience the same problem! WTF is going on please help me :(

Jaramian
Posted - 2009.05.22 03:03:00 - [885]
 

I think I have fixed this for myself. What happened was that I wanted to put the eve client on my laptop so I started downloading it using the bittorrent method from the eve website. Doing this downloads Bittorrent DNA which starts with Windows so since yesterday when I tried to put the eve client on my laptop I have been experiencing the socket closed issue. Today I turned off my laptop and eve worked fine from my desktop. Started the laptop and the disconnects came back. But I saw Bittorrent DNA running on the laptop so I uninstalled it and not Eve is running fine again, well except for the gate disconnects that started with the patch yesterday.

***The solution*** (at least for me)
Uninstall Bittorrent DNA

Misanth
RABBLE RABBLE RABBLE
Posted - 2009.05.22 03:46:00 - [886]
 

Originally by: Brimator
starting to get a little bit annoying, Sweden here with ISP: COMHEM and in Stockholm(city).
COMHEM isnt having any problems to any IP or route or call thats written here on the forums, nor to the http adress to eve online. Im a networkd technician myself, and the problem lies within CCP.

Please just fix it, its not so very hard to reset and redo. Empty the old logs, use other ports... use anything its not working as it is. Another friend... just fyi, has TELIA as ISP and another one has BREDBANDSBOLAGET, all of them are having the same problems 15minutes then socket was closed. Give me a flightticket and pay my acc for a year and ill solve it for you :P

/PAYING customer

PS
Started for me today 20/5-2009 at 0900 GMT+1 in Stockholm Sweden DS


I can just confirm it has nothing to do with the ISP. Been using BBB (bredbandsbolaget) for 10 years, and recently swapped to ComHem after a move. I've never had this socket closed error, at all.

DeathMarshellKerensky
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2009.05.22 05:34:00 - [887]
 

Well, 1st I had the "crash to desktop" issue, now I seem to have the "socket closed" issue.... Every day..... Multiple times per day.... Now per hour....

Thank you...

Good bye... 0/

Brawl Bodar
Posted - 2009.05.22 07:46:00 - [888]
 

Edited by: Brawl Bodar on 22/05/2009 07:46:56
Just adding my two cents.

Since Apocrypha I do experience a lot of desyncs, disconnects and socket closed errors myself.
So far I have tried three different ISPs I have access to (two via DSL and one via 3G) and different VPN endpoints (Switzerland, Germany, UK) and nothing seems to help.

Absolutely no packet loss or something like that until the last Telecity node (ipt-ccp-games-1-as35834.lon3.telecity.net (217.20.44.138)).

I really believe that to be CCPs problem but nobody is doing anything to fix it it seems.

sorrotus
Devious Decorum
Posted - 2009.05.22 23:51:00 - [889]
 

Originally by: Jaramian
Uninstall Bittorrent DNA

Uninstalling BTDNA now. Mmmh.. placebo..

Alva Noto
Local Outrage
Posted - 2009.05.23 12:29:00 - [890]
 

Just wanted to say that I haven't had a socket closed for two days now, so maybe this is fixed?

Guild' Beoulve
Posted - 2009.05.23 13:29:00 - [891]
 

No it isn't, this night I had at least 7 logouts.

Ms Wolfie
Posted - 2009.05.23 14:37:00 - [892]
 

Nope, still only able to log in intermitently and even then am "socket closed".

Also: recently got a new pc, before installing bittorrent or anysuch thing (had already Dleded the client on the old PC as well), tried to log into EvE and same problem.

Psychodelica
Euphoria Released
Posted - 2009.05.23 20:09:00 - [893]
 

ill join up on this, got same issue, although from tuesday to thrusday al was running perfect except for the jumpgate bug, log in was almos instant, tried to log in this evening and same thing again, I look up some info on the net and some ppl say that might be a virus that can't be recognized by any common antivirus yet.

Tom Peeping
Posted - 2009.05.23 22:07:00 - [894]
 

Originally by: Keflin Geard
Edited by: Keflin Geard on 22/05/2009 13:14:33


CCP said they were recording stats on the socket closure problem - I wish they would share that the community so we know that they know the extent of the problem.






Did they really say that? I find that interesting, because of having petitioned once due to a socket error and being told the logs don't show anything. If their logs don't show anything, I wonder how they track this. Laughing sounds like CYA PR to me...

Wu Jiaqiu
Minmatar
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2009.05.24 13:21:00 - [895]
 

I have to unplug my modem and router to restart them before I play EVE.

Works for about 12 hours, no socket closed.

Red Recluse
Caldari
Posted - 2009.05.25 10:54:00 - [896]
 

Same here, all week: Socket Closed AND a jumpgate problem requiring log off / log in (findng my ship warping to the stargate from ... ?).

Oh, and I still have problems accessing the Map from within a station. Only in space does the map load properly.

Gonetae
Madragore Inc.
Posted - 2009.05.25 17:36:00 - [897]
 

Just returned to Eve after a long abscence and after my initial delight at being back in the game and seeing what had changed since I played previously I have been plagued with the Socket Closed errors on both accounts, it's really making my gaming experience a miserable one. Is there no workaround or fix for this that I can implement from my end ?

Goldfrapp
Posted - 2009.05.25 22:11:00 - [898]
 

My two accounts i closed of due to this socket closed rubbish. Got a 24 hour invite to try and get me to resub. Trying it out getting same probs as when i quit and now the gates are fubar also.
Sorry CCP but i wont be subscribing again just yet thanks.

nardaq
UK Corp
Posted - 2009.05.26 07:16:00 - [899]
 

i get a Socket Closed, once a while.
today few mins ago, and before that few days ago :/

USMC Kearney
Posted - 2009.05.26 18:49:00 - [900]
 

After the patch this morning, around 10, I was able to get on and play for a few minutes just fine before I logged off (without the socket closing problem).

Now, just 2 and 3 hours later, I can't even log on. Doesn't get passed the login screen, just tells me "LOGGING IN *Authenticating*"

then it goes too

"CONNECTION FAILED *The Socket was closed*"


Ummmm... What the hell?


Pages: first : previous : ... 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 ... : last (52)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only