open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Invention at a POS broken?
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Brutor Citizen 64
Posted - 2008.09.03 00:30:00 - [1]
 

I have been unable to start new invention jobs at my pos. Everytime I try to install a job, it only gives 'my hangar' as the input/output option for materials. Of course my stuff is in a corp hangar in the lab modules. What gives?

Shuckstar
Gallente
Hauling hogs
Swine Aviation Labs
Posted - 2008.09.03 00:36:00 - [2]
 

Originally by: Brutor Citizen 64
I have been unable to start new invention jobs at my pos. Everytime I try to install a job, it only gives 'my hangar' as the input/output option for materials. Of course my stuff is in a corp hangar in the lab modules. What gives?


Simple answer ccp fecked up again Sad


CCP Lingorm


C C P
Posted - 2008.09.03 01:07:00 - [3]
 

I have tried to replicate this but can install Invention jobs fine, could you please give more detailed steps.


DeODokktor
Caldari
Dark Templars
The Fonz Presidium
Posted - 2008.09.03 01:10:00 - [4]
 

Just to be sure, You are trying to Invent from a bpc that's in the CORP hangar, and not one you have in your personal hangar..
Correct?

hisgoatness
Sniggerdly
Pandemic Legion
Posted - 2008.09.03 01:24:00 - [5]
 

Originally by: CCP Lingorm
I have tried to replicate this but can install Invention jobs fine, could you please give more detailed steps.




Im at my POS. I have a mobile lab and 2 advanced labs. I open the science and industry tab. I select the installations tab. I set the activity to invention, location to mobile laboratory, range to current solar system, type to corporation. It lists my three labs. I select my mobile lab which has 5 slots. I select the first slot and click install job. I then press pick blueprint, then under the corporation blueprints tab, I select one of my BPCs from the corp hangar in that lab. Now after selecting that the invention window under INPUT/OUTPUT only shows 'my hangar' as an option on the drop down menu. Before the patch this was always selectable, and I had it set on the particular corp hangar which I called BLUEPRINTS. This is how I did it before the patch with zero problems. Now it refuses to show any of the corp hangars under input/output and I cant start any jobs.

ajduB
Minmatar
Militaris Industries
Cascade Imminent
Posted - 2008.09.03 01:25:00 - [6]
 

Ok on a similar note i attempted to install a material research job at an alliance pos and it would not work. I am my corp CEO, have the skills necessary to start jobs at alliance pos in same system with the BPO safely in my corps office. It only gives me My Hanger as an Input/Output location. I got the job to work only if i use the Corp Blueprints tab in the Science and Industry shortcut. Prepatch it worked through the instillation tab. I dont know if this was a change i missed in the patch notes. I also could not start a production job for corp, as it would not give me the option to change input/output location. Oh well i guess! LoL

hisgoatness
Sniggerdly
Pandemic Legion
Posted - 2008.09.03 01:25:00 - [7]
 

Originally by: DeODokktor
Just to be sure, You are trying to Invent from a bpc that's in the CORP hangar, and not one you have in your personal hangar..
Correct?


thats correct, there is no personal hangar at a POS.

CCP Lingorm


C C P
Posted - 2008.09.03 01:27:00 - [8]
 

Edited by: CCP Lingorm on 03/09/2008 01:29:51
Thanks for the reproduction steps.

I will get some one to further investigate this.

As a work around can you tell me if you can install it correctly if you start by right clicking on the BPC in the Lab and then selecting a Lab slot and all the other options. (This is the way I usually do it, any how I tested it when I noticed this thread, and it worked fine for me about 10 minutes ago).

If you can reply here with your result.



hisgoatness
Sniggerdly
Pandemic Legion
Posted - 2008.09.03 01:28:00 - [9]
 

Originally by: ajduB
Ok on a similar note i attempted to install a material research job at an alliance pos and it would not work. I am my corp CEO, have the skills necessary to start jobs at alliance pos in same system with the BPO safely in my corps office. It only gives me My Hanger as an Input/Output location. I got the job to work only if i use the Corp Blueprints tab in the Science and Industry shortcut. Prepatch it worked through the instillation tab. I dont know if this was a change i missed in the patch notes. I also could not start a production job for corp, as it would not give me the option to change input/output location. Oh well i guess! LoL


I just tried this using your method of right clicking from the corp blueprints tab and it works for invention as well. It seems to be the installation tab that is bugged.

CCP Lingorm


C C P
Posted - 2008.09.03 01:31:00 - [10]
 

OK. Will get this tested and under way for a fix.


ajduB
Minmatar
Militaris Industries
Cascade Imminent
Posted - 2008.09.06 07:19:00 - [11]
 

Any more info on this?

DeadRow
Caldari
Damnation Angels
Posted - 2008.09.08 05:53:00 - [12]
 

Originally by: CCP Lingorm
As a work around can you tell me if you can install it correctly if you start by right clicking on the BPC in the Lab and then selecting a Lab slot and all the other options. (This is the way I usually do it, any how I tested it when I noticed this thread, and it worked fine for me about 10 minutes ago)


I've been having the same problem as the people in this thread, however this workaroud works for me, thank you ^_^

Caen Travess
Posted - 2008.09.15 18:35:00 - [13]
 

I have had alot of problem with the Research and Industries menu and have submitted bug reports. So far I have to use the work around for all of the manufacturing and research projects. Hopefully this will be fixed soon. The main problem is that the bug does not always happen, that is somedays everything works fine and other days nothing works the way it's suppose to work.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only