open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked Empyrean Age 1.1 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 3 4 [5] 6

Author Topic

Johncrab
Minmatar
Teram Odator Rilfur Pegastur
Posted - 2008.09.05 11:45:00 - [121]
 

Edited by: Johncrab on 05/09/2008 12:59:46
nvm

Lucien Lachanse
Posted - 2008.09.05 12:22:00 - [122]
 

Yestoday i could not see local, Corp chat windows at all. This is because i had those two and a private chat room pinned together. The owner of the private chat room passworded it. After try reset windows, dont stack, swearing and shouting nothing worked. The only solution was to ask for the password.

I just wondered if this has always been a problem or just after the 1.1 patch.

CCP Lingorm


C C P
Posted - 2008.09.05 13:31:00 - [123]
 

Edited by: CCP Lingorm on 05/09/2008 14:05:10
Edited by: CCP Lingorm on 05/09/2008 14:04:02
We have fix and issue with the Empyrean Age Data Export.

New version available here : EmpyreanAge 1.1.0 (20724-1) DB.

We have also put the db build number into the file name to better note changes like this.

Tool kit page being updated now.

CCP Explorer

Posted - 2008.09.05 13:50:00 - [124]
 

Originally by: Clay Shaw
I like that the default tab has been removed, but I don't like that now you cannot reset a tab to it's saved settings by clicking on it again. (i.e. if you hide something, you used to be able to re-display it simply by clicking on the tab again, now you have to locate the object, click on it, then right click and select display the item).
This behaviour was defected to us and we changed it. See more here.

KtB
Gallente
Cosmic Cimmerians
Usurper.
Posted - 2008.09.05 17:56:00 - [125]
 

Why did you switch the overview arrows around? Arrow up is now a-z when it used to be down. Trying to confuse us ey??

Azuse
Veto.
Veto Corp
Posted - 2008.09.05 21:52:00 - [126]
 

Fleet stabber.

When jumping out of a system the cloaking animation is not applied. In the next system, and all thereafter, the ship is totally invisible, it's just...gone...

Sexiest Beast
Caldari
State War Academy
Posted - 2008.09.06 11:28:00 - [127]
 

My wallet transactions tab ONLY shows transactions i completed pre patch.

If i switch to the journal tab i can see the list of transactions in journal form. then when I switch back to Transactions they all appear. Closing the wallet resets it back to having no transaction listings :/

Toko Baru
Minmatar
Kleinrock Heavy Industries
The Laughing Men
Posted - 2008.09.06 11:40:00 - [128]
 

My combat log doesn't working anymore.. still all empty list..

When make I kill one (Final Blow) then I want copy KM on killboard but Combat log doesn't show up.

per
Caldari
Rytiri Lva
Posted - 2008.09.06 11:47:00 - [129]
 

Edited by: per on 06/09/2008 11:48:53
+
my f11 minimap works again after about one year, thx god :)

-
drones get brainwashed at least sentry(not using other) ... they are shooting different targets that i order them, have to order them attack my target twice or more times sometimes to make them shooting what i want, probably they are thinking their target is much better,
even in focused fire they are shooting more different targets, make them obey again pls :)
also i heard they are not shooting back in pvp when someones agro your ship, didnt test yet

small icons dont work work for me in station services anymore
give us ability to lock station panel pls

Keav
Minmatar
Spitfire Inc
Posted - 2008.09.06 12:46:00 - [130]
 

I know it's minor as issues go but the wallet balance shown when hovering over the wallet in Neocom STILL doesn't update properly.

Told you it was minor but it's still annoying.

Fredou
Gallente
Hidden Agenda
Deep Space Engineering
Posted - 2008.09.06 16:04:00 - [131]
 

while in space,

adding a waypoint while using the right click menu in space to dodixie while being in agrallarier does not work (not the menu add as first waypoint)

step to reproduce:

go to agrallarier
right click in space
select the menu stargate
select to dodixie
select add waypoint (not add as first waypoint)

Solostrom
Posted - 2008.09.06 18:26:00 - [132]
 

With the Station Information window now acting like a window it now covers my cargo bay whenever I dock.

Previously since it was fixed my cargo bay would remain on top and in the spot I leave it. Bottom right corner covering mostly useless areas of screen real estate.

Now when I dock the Station Services being a new window appears on top. There is no easy "cargo bay" button in a station as there is in space. Therefore to bring the cargo bay window back to the top I have to double click my ship or open ships and double click it there.

Incredibly small and easy fix. When drawing the station environment. Force the Station information to the bottom of the stack instead of allowing it to be on top.

I could of course move my cargo window but I won't. I've had it there for a year.

Keav
Minmatar
Spitfire Inc
Posted - 2008.09.06 18:35:00 - [133]
 

When performing a clone jump from one station to another, any existing ship or item windows don't update. They still display the contents of the station you just jumped from. They have to be closed and re-opened in order to update to the contents of the station you are now in.

Anubis Assassin
Caldari
SandStorm.
The Babylon Consortium
Posted - 2008.09.06 21:08:00 - [134]
 

Okay, am I alone in this one or what?
For some reason, after the patch, my targeting speed sucks. If I'm in my Rokh, it takes me almost 40 seconds to target and lock onto a frigate sized ship... This is in missions against NPC targets. What gives?

CCP Explorer

Posted - 2008.09.06 21:15:00 - [135]
 

Edited by: CCP Explorer on 06/09/2008 21:25:10
Originally by: KtB
Why did you switch the overview arrows around? Arrow up is now a-z when it used to be down. Trying to confuse us ey??
We changed it because we got bug reports from players saying it was incorrect; instead it should be this way: pointy end of the arrow should indicate the direction of smaller values.

CCP Explorer

Posted - 2008.09.06 21:19:00 - [136]
 

Originally by: per
small icons dont work work for me in station services anymore
They work fine on my computer, please describe the problem in more detail.

CCP Explorer

Posted - 2008.09.06 21:51:00 - [137]
 

Edited by: CCP Explorer on 06/09/2008 21:51:20
Originally by: Keav
I know it's minor as issues go but the wallet balance shown when hovering over the wallet in Neocom STILL doesn't update properly.
Testing had indicated that this was not re-producible anymore. But I just verified on Singularity that this is still an issue and I re-opened the defect.

CCP Explorer

Posted - 2008.09.06 22:07:00 - [138]
 

Edited by: CCP Explorer on 06/09/2008 22:47:48
Originally by: Azuse
Fleet stabber. When jumping out of a system the cloaking animation is not applied. In the next system, and all thereafter, the ship is totally invisible, it's just...gone...
Just tested the Stabber Fleet Issue on SiSi, the Classic client edition, and found no problems. Can you compare the Classic and Premium on your computer, please.

Edit: It looks like there are visual issues with the Premium version of the Stabber Fleet Issue. I've opened a defect.

Slayzee
Tavington Securities
Posted - 2008.09.07 01:16:00 - [139]
 

One of my characters returned 8 copy jobs from the lab after the patch went live. Only to have all 8 jobs return ONLY the BPO. The copies are no where to be found.

What is werid though is looking at the blueprints tab in the Science and Industry window, it "sees" the copies.

Also if I am not docked in the station, they show up in assets, but there is no contract option, only a jettison option.

Another thing that is weird is when I try to install a manufacturing job inside a station. It doesnt work if I am sitting in my rorqual. It just hangs.

Arkady Sadik
Minmatar
Electus Matari
Posted - 2008.09.07 13:36:00 - [140]
 

Ok, up until ea 1.1, I had no problems with moving windows since it was fixed the last time. Now I do again.

I have the selected item window, overview, and drone window on the right of my screen, small distance from screen borders, all snapped to each other and stickied.

Starting with ea 1.1, on undocking, my overview unstickied itself and moved from the right over to the left, halfway covering local. The "selected target" window stayed where it was supposed to be. The drone window from below the overview snapped to the selected item window.

I did a "reset window positions" as recommended somewhere on these forums.

Now the selected item window and the overview swap places - first overview, then selected items window - whenever I undock. Both stay stickied, though.


Small stuff:
- Would be nice if you could configure the services and accesoirs buttons by right-clicking on them, not (just) right-clicking on the empty menu bar
- Would be even nicer if we could define our own "submenu buttons" and configure them this way :-)
- When installing a job from s&i / installations / install job, you can not select a corp hangar for input/output even if you select a corp blueprint

Kasade
Shadows Of The Federation
Posted - 2008.09.07 14:32:00 - [141]
 

Drones are still atacking diffrent targetsSad

Kerfira
Kerfira Corp
Posted - 2008.09.07 18:43:00 - [142]
 

Edited by: Kerfira on 07/09/2008 18:47:22
Originally by: CCP Explorer
Originally by: per
small icons dont work work for me in station services anymore
They work fine on my computer, please describe the problem in more detail.

I seem to have this one too. Basically the station services icons are the big ones even if the setting is set to small.

Oh, and some people in the mission forum are speculating there are problems with the way Marauder bonus' gets applied. Either that or you've increased the mission difficulty. It may be worth saying whether missions were made tougher.
This thread has some of it.....

Another issue. The new 'Wildcat Strike' level 4 mission is mis-classified. It should have been level 3 (or a tough level 2).

Arkady Sadik
Minmatar
Electus Matari
Posted - 2008.09.08 12:34:00 - [143]
 

Just gave some drones the order "return to drone bay" via key short cut. Three of the five returned, two just sat dead in space - they were not in the "drones in bay" groups (obviously), not in space, and not in the "drones in local space" group, either. I could fly over and scoop them up, though.

Randolf Sightblinder
Ars ex Discordia
Posted - 2008.09.08 16:58:00 - [144]
 

Originally by: Arkady Sadik
Just gave some drones the order "return to drone bay" via key short cut. Three of the five returned, two just sat dead in space - they were not in the "drones in bay" groups (obviously), not in space, and not in the "drones in local space" group, either. I could fly over and scoop them up, though.


I've lost a few drones and I think I'm seeing the same behavior and will watch closely myself and post again.

Evil Temptress
Posted - 2008.09.08 19:22:00 - [145]
 

Issues
1. windows move about randomly. this happens when opening new ones and while undocking. if i open new ones in station teh station info window gets moved. when i undock the drone window ends up over the item box( teh one with keep distand orbit etc).
2. can no longer link items for peopel to view. the link simply dosnt work.
3.while trying to log in a profile taht ended up black screening, i tried to open petition via your petitions and nothing happened.i know this used to link to petitions but i waited and nothing happened.
they all worked pre patch and now they dont

Erimisha
Minmatar
Posted - 2008.09.09 18:16:00 - [146]
 

Issues I've encountered since last patch:

*Buy Orders display no items and 0 ISK is shown in Escrow even though I have active buy orders that are still filling up.

*"Jumping Windows" are now worse. I have actually died now because my windows suddenly decided to unpin themselves and move all over when using a stargate covering my entire screen.

*When wrecks are created in a mission the newest wreck is put as the closest on Overview even though I sort by Distance (closest first) -- so if I'm near something 2km away and a new wreck is created 40km away the 40km item is on top of the list showing as 'closest'

*Buying stuff from the market is incredibly frustrating when I have to buy the same item 3 times before I do NOT get the message about 'outdated information' (Sorry I don't have the exact wording). This is incredibly frustrating because I try to buy the SAME EXACT ITEM and it suddenly goes through after a 2nd or 3rd time.

el M
Caldari
Haita de lupi
ROMANIAN-LEGION
Posted - 2008.09.10 05:37:00 - [147]
 

Originally by: Arkady Sadik
Just gave some drones the order "return to drone bay" via key short cut. Three of the five returned, two just sat dead in space - they were not in the "drones in bay" groups (obviously), not in space, and not in the "drones in local space" group, either. I could fly over and scoop them up, though.


This also happened to me twice already... Must be careful and manually scoop any rebel drones before jumping any acceleration gate...

Arkady Sadik
Minmatar
Electus Matari
Posted - 2008.09.10 19:39:00 - [148]
 

Hmph. I bugreported the moving windows problem, and the report got attached to a defect that is supposed to be fixed in "WAR 1.1" (EA 1.1). No, sorry, it's not.

Beef Hardslab
Agony Unleashed
Agony Empire
Posted - 2008.09.12 08:25:00 - [149]
 

Originally by: Beef Hardslab
Whenever someone on my buddy list logs in or out, I get roughly a full second of screenfreeze.


Any word on this?

NetMage
Caldari
Arkonide Great Imperium Corporation
Posted - 2008.09.15 04:49:00 - [150]
 

Some new things I noticed flying some missions:

1. I can't seem to see shortcuts for F9 - F12 - and F10 stopped working. I redefined it to Toggle Map, and it works, but is not displayed. F11 and F12 work as I defined them, but are not displayed.

2. When I went into map, upper right Solarsystem/StarMap/Close control appeared overtop of overview details tab, then disappeared after I clicked on StarMap.


Pages: 1 2 3 4 [5] 6

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only