open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked Empyrean Age 1.1 Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 [2] 3 4 5 6

Author Topic

Rutger Centemus
Phantom Squad
Atlas.
Posted - 2008.09.02 23:28:00 - [31]
 

Edited by: Rutger Centemus on 02/09/2008 23:30:27
Upside:
* Things seem to run smoother.

Downsides:
* Character sheet 'froze' once docked. I opened it, check some standings, and closed it. Whilst still docked, I opened it again but it remained empty. Only thing I saw was some sort of 'paperclip' / 'envelope' top left, similar to the icon for evemail. Relogging fixed this. Have not tried to replicate it.
* Personal setting: character sheet was on top of the station services etc (right side). Pre patch, all was fine. Post patch, with the moveable station services etc. , the character sheet and the (now moveable :p) station services - window 'collided'. Another one of those 'jumping windows' - things...

* edit * also: reprocessing: why show everything in your hangar, in stead of just the stuff you selected to reprocess? Makes for performance issues, and problems checking whether you're not melting stuff you need intact...

Mioelnir
Minmatar
Cataclysm Enterprises
Ev0ke
Posted - 2008.09.03 00:05:00 - [32]
 

Edited by: Mioelnir on 03/09/2008 00:07:52


Arrow "rightclick > copy url" was useful and is now gone

Arrow "rightclick > view market details" was useful and now only works inside the input window, not in the chat itself

Arrow premium-modell Sabre still misses it's wingy bits. thought i read it would be fixed with fleet stabber and ishkur, but i may be wrong on that one.

Arrow "Star Map > Color Stars By" seems to still preload all the Sov and FW stuff resulting in a short freeze and wait-time till I can finally check my different option

Lucas Avignon
Avignon Associates Inc.
Posted - 2008.09.03 00:11:00 - [33]
 

The new patch broke url links in chat, when you copy them, the full line including name comes up.

And if you link an item now in chat, you can't right click and show market details.


Please fix, kthxbai

IceDe4d
Space Odyssee
Xx Space Odyssee xX
Posted - 2008.09.03 00:16:00 - [34]
 

is it possible to play with english language and german keyboard settings?

Zantharis
Gallente
Advanced Planetary Exports
Intergalactic Exports Group
Posted - 2008.09.03 00:28:00 - [35]
 

Edited by: Zantharis on 03/09/2008 00:52:40
My mining lasers have a very high-pitched scratching sound, not at ALL like pre-patch sounds. Also, the sound remains consistently LOUD no matter how far out I zoom the camera. I can't really play like this, it's way too annoying, like nails on a chalkboard.

I restarted the client and get the same results, but what I noticed is that the sound seems to be a loop of the initial sound the mining laser makes when I click on the icon to activate it -- a short, high pitch "scratch" sound.

Abrazzar
Posted - 2008.09.03 00:35:00 - [36]
 

Edited by: Abrazzar on 03/09/2008 00:48:03
The Station Information window is blinking whenever I finish a mission. Both pinned and unpinned it disappears for a tenth of a second and appears again, while the mission is erased from the Journal.

Edit: Makes no difference whether the Journal is open or not. The mission is removed directly after the Station Information blinked.

Shar Tegral
Posted - 2008.09.03 00:37:00 - [37]
 

Now that the "services" or "station panel" is movable/shrinkable you have given me the gift of another window that jumps around willy nilly.

Suggestion: Get someone to fix, or just remove, the auto-gridding all the windows are doing. I've found that if I move my windows around until no border shows any alignment arrows, the jumping around stops.

Of course with you guys unlocking every window in game I'm running out of places where auto-alignment is NOT happening.

Hertford
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2008.09.03 00:37:00 - [38]
 

Noticed FPS was much worse post patch, narrowed it down to having Bloom set to Low. Turning it off doubled FPS, which seems a bit off.

Joe Martin
Locus Industries
Posted - 2008.09.03 00:39:00 - [39]
 

Once again, as with every other content patch in the history of EVE, it claims my install which has been working perfectly for months now is corrupt, and then proceeds to corrupt the game as is, and forces me to redownload the entire EVE client. AGAIN.

WHY.

Crexa
Star Mandate
Posted - 2008.09.03 00:50:00 - [40]
 

Originally by: mortalilty
Originally by: Ricky1989
Originally by: mortalilty
isn't just stupid to see your services tab in space? (i mean, what kind of space services are there available?) besides, if i click it, nothing happens......


You can add stuff to it, right click the sidebar, configure, services.

You can add Market, Manufacturing and Science and Fitting window to it, its like the accessory button.




doesnt do anything, (both the lmb and rmb)


Which is dumb as hell considering. Why in the world would i want to tunnel down thru another button, just to get services that are already icons. Evil or Very Mad Seems that plenty of time was spent screwing around with the station services icons when you can't even keep our window positions from moving every patch.

RogueMind
Caldari
Posted - 2008.09.03 01:23:00 - [41]
 

I cant log in at all.
Any reason why?

KingCappo
Seigers of Doom
Posted - 2008.09.03 01:53:00 - [42]
 

I have my gang window tabbed with my overview along the right-side of the screen. Whenever I dock while in a gang, my gang window shrinks to the top part of the screen and the station window shrinks to the bottom part of the screen, making it very difficult to access my ships and hanger.

Daan Sai
Polytrope
Posted - 2008.09.03 02:15:00 - [43]
 

Mac Client:

1) Alliance tab missing
2) right-click-> Copy URL isn't there anymore in chat windows on a yellow URL (am I missing something there, is there a new key combo?) I have to copy to a text editor and extract the url there before I can paste into a browser.



Roemy Schneider
Vanishing Point.
Posted - 2008.09.03 02:31:00 - [44]
 

Edited by: Roemy Schneider on 03/09/2008 03:10:47
nvm

Rooker
Lysian Enterprises
Posted - 2008.09.03 02:38:00 - [45]
 

It crashed while patching in Kubuntu under Wine and froze the entire PC. This seems to have hosed Kubuntu, because I can no longer boot it up...

KingCappo
Seigers of Doom
Posted - 2008.09.03 03:37:00 - [46]
 

Edited by: KingCappo on 03/09/2008 03:43:21
nvm

Jesho
Minmatar
Swedish Aerospace Inc
The Kadeshi
Posted - 2008.09.03 06:39:00 - [47]
 

"Default" overview tab is missing for me.
any idea how to get it back?

all i have is my custom made tabs in the overview.

Botia Macracantha
Minmatar
Volition Cult
Posted - 2008.09.03 07:14:00 - [48]
 

Edited by: Botia Macracantha on 03/09/2008 07:13:55
Automatic update for Market does not seem to be working despite being checked. Will try relog to see if it clears.

Botia Macracantha
Minmatar
Volition Cult
Posted - 2008.09.03 07:27:00 - [49]
 

Edited by: Botia Macracantha on 03/09/2008 07:27:19
So, automatic refresh market setting only works when selling, and does not work when purchasing. If I hit a different tab and then go back to the market it updates. Relogging did not fix it. Is nobody else seeing this ? Is it worth a bug rep ?

Apart from having to reset all window positions Sad, and the other stuff Neutral, game worked great from the off, so far Very Happy...

Schrudcher
Posted - 2008.09.03 07:33:00 - [50]
 

On which client are those problems because I do not have any of the problems Wink mentioned accept the relocating of the windows and the default tab is gone in the over few.

Is it possible that the patch client side is changed? just installed it.

Botia Macracantha
Minmatar
Volition Cult
Posted - 2008.09.03 07:37:00 - [51]
 

I am on Classic client / Win XP Home SP3 / laptop (hence classic client Very Happy)

Another issue is that on the "show more info" for a mission, when I open this the text etc is all crushed up against the left edge of the window. Only resizing the window makes the text display correctly. The rest of the mission windows seem ok.

Beef Hardslab
Agony Unleashed
Agony Empire
Posted - 2008.09.03 08:24:00 - [52]
 

Whenever someone on my buddy list logs in or out, I get roughly a full second of screenfreeze.

Kamikaze Dan
Posted - 2008.09.03 09:28:00 - [53]
 

Originally by: vanBuskirk
This is an issue as far as I'm concerned, although it might be an intended change; it used to be possible to select one or more stacks of items in a hangar and select "reprocess" - and the reprocessing window would come up with just those items in it.

Now, do the same and everything in the hangar is listed, with the items selected ticked. This takes a lot longer, and it is very difficult to check and make sure you're not reprocessing anything you shouldn't. Is this a bug, or as designed? If the latter, it stinks.


I consider this to be a bug, being an industrialist. I not only reprocess my own stuff, but I do this for corp members as well. Having everythign in my hangar come up (I like to leave fittings there for quick swaps) is a backwards step. I can see ships and fittings getting squished by accident due to this, and many petitions due to accidentally clicking on something that shouldn't have even been in the window

That said, I have the same problem trying to look at all the items and make sure i have selected only the correct ones in the contract window since it was introduced there. But as I don't use it constantly, it hasn't caused the same grief.

other than that...
*the windows moved again <sigh> but reason not store this server side - I use any of 3 different machines, and each has a different sized monitor, so I have my windows located differently on each. But why it has to be deleted from my machine each time...
*my overview no longer has the 'default' tab *\o/* hooray, it was a waste of space
*the asteroid belts in my current local are listed 4, 1, 2, 3 (for the first planet listed) in the right click menu

Dan

Hertford
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2008.09.03 09:38:00 - [54]
 

Originally by: Hertford
Noticed FPS was much worse post patch, narrowed it down to having Bloom set to Low. Turning it off doubled FPS, which seems a bit off.


Just to clarify, having bloom enabled pre-patch didn't make much difference to framerate when in space. Post-patch, bloom halves FPS in certain situations, like being next to a gallente stargate, which did not happen pre-patch.

Premium graphics, 7950GT, up to date drivers, X2 5600+, 2GB RAM.

Bex Beere
Caldari
Brewery Research Ltd
Ethereal Dawn
Posted - 2008.09.03 09:57:00 - [55]
 

Unable to destroy wrecks owned by another alliance member - missiles do no damage and nothing in the combat log at all. Only way to get rid of it was to salvage it.

Bex Beere

Enarious
Minmatar
Posted - 2008.09.03 10:02:00 - [56]
 

Originally by: Botia Macracantha
Edited by: Botia Macracantha on 03/09/2008 07:27:19
So, automatic refresh market setting only works when selling, and does not work when purchasing. If I hit a different tab and then go back to the market it updates. Relogging did not fix it. Is nobody else seeing this ? Is it worth a bug rep ?

Apart from having to reset all window positions Sad, and the other stuff Neutral, game worked great from the off, so far Very Happy...



I am also having this problem, but when buying and selling.

Astria Tiphareth
Caldari
24th Imperial Crusade
Posted - 2008.09.03 10:02:00 - [57]
 

Edited by: Astria Tiphareth on 03/09/2008 10:16:32
Edited by: Astria Tiphareth on 03/09/2008 10:15:03
Submitted bug report 61940. If you have a window out in space, like cargohold, docked on the right-hand side of the screen, and then dock into a station, the window is beneath the station services and agent etc. list, rather than on top. Refreshing the window (open cargohold again, in the example) seems to fix it. Problem is repeatable (i.e. doesn't get better after relogging or undocking and redocking).
Originally by: Joe Martin
Once again, as with every other content patch in the history of EVE, it claims my install which has been working perfectly for months now is corrupt, and then proceeds to corrupt the game as is, and forces me to redownload the entire EVE client. AGAIN.

I had this as well. The patch got about halfway then told me the CRC for a given file was wrong (after it had verified the installer!). Unfortunately I cannot remember which file, but it did it twice, both the automated download from the client, and the manual patch. Using the full installer did work.

Clay Shaw
Caldari
Blake Industries
LEGIO ASTARTES ARCANUM
Posted - 2008.09.03 10:05:00 - [58]
 

Mission detail windows have misaligned text. Re-sizing the window corrects this, but when you reopen the window the text is misaligned again. I like that the default tab has been removed, but I don't like that now you cannot reset a tab to it's saved settings by clicking on it again. (i.e. if you hide something, you used to be able to re-display it simply by clicking on the tab again, now you have to locate the object, click on it, then right click and select display the item).

Solar Ray
Vanishing Point
Posted - 2008.09.03 10:27:00 - [59]
 

Minor issue: on the invention quote tab column "DAMAGE" shows 100% for the data interface. It's a lie.

Siigari Kitawa
Gallente
Perditus Peregrinus
Posted - 2008.09.03 10:58:00 - [60]
 

Edited by: Siigari Kitawa on 03/09/2008 11:00:07
SOUNDS:

- The Sin, Iteron Mark III and Dominix all sound like an Exequror.
- Sound channels seem to have been actually reduced. Please add more.

UI:

- Show Info item window moves the text up to the top once in a while. It does not center under the ► like it usually does.
- Station text "Current Location" contents are VERY SMALL and difficult to read without actually reading it. Glancing would be nice.
- Station sidebar minimizable? Can we please have a way to unset that feature so it stays locked in place? I keep moving it by accident.


Pages: 1 [2] 3 4 5 6

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only