open All Channels
seplocked Ships and Modules
blankseplocked Missile rigs and bonses
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Locii
Posted - 2008.08.29 10:47:00 - [1]
 

i fitted a hydraulic bay thrusters to my raven, my missile had a base of 8111m/s and should now clip 9300m/s as tehy are boosted by teh rig by 15%.

anyhow apon checking no speed increase is indicated. i petitioned this and was told there is a known issue with the speed display that one day maybe fixed. but to quote the gm 'The rig bonus should however apply properly'

does anyone know if the rig bonus is actually applied or not.
thanks in advance
locii

Akita T
Caldari Navy Volunteer Task Force
Posted - 2008.08.29 10:53:00 - [2]
 

it is

Heartcarver
Goat Gangbangers
Posted - 2008.08.29 10:59:00 - [3]
 

Originally by: Locii
i fitted a hydraulic bay thrusters to my raven, my missile had a base of 8111m/s and should now clip 9300m/s as tehy are boosted by teh rig by 15%.

anyhow apon checking no speed increase is indicated. i petitioned this and was told there is a known issue with the speed display that one day maybe fixed. but to quote the gm 'The rig bonus should however apply properly'

does anyone know if the rig bonus is actually applied or not.
thanks in advance
locii


How did you check the speed of the missiles?
show info on ship > fitted modules > scroll down to missiles and look there? Or did you just show info from the clickable F spots?


Locii
Posted - 2008.08.29 11:03:00 - [4]
 

Originally by: Heartcarver


How did you check the speed of the missiles?
show info on ship > fitted modules > scroll down to missiles and look there? Or did you just show info from the clickable F spots?


]

show info on ship. etc etc


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only