open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked Connectivity Problems to EVE - 080620
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 : last (10)

Author Topic

Calvin Okone
Gallente
TransNet Inc.
Posted - 2008.06.22 01:49:00 - [151]
 

Looks like this little guy is still having prblems get all the little piggies to the market:

tge1-2.fr3.lon.llnw.net [69.28.171.126]

Results of traceroute -[-

C:\Documents and Settings\roberto>tracert www.eve-online.com

Tracing route to www.eve-online.com [87.237.39.199]
over a maximum of 30 hops:

1 7 ms 5 ms 7 ms Someip
2 5 ms 7 ms 10 ms Someip

3 6 ms 6 ms 9 ms Someip
4 14 ms 13 ms 11 ms nyrkbbrj02-so000.0.r2.ny.cox.net [68.1.0.251]
5 20 ms 11 ms 12 ms ve2002.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.201]
6 83 ms 84 ms 90 ms tge1-2.fr3.lon.llnw.net [69.28.171.126]
7 92 ms 84 ms 90 ms ve5.fr4.lon.llnw.net [69.28.171.138]
8 84 ms 84 ms 84 ms ccp.ve201.fr3.lon.llnw.net [87.248.208.150]
9 93 ms 94 ms 88 ms 87.237.39.199

Trace complete.


Shepard Book
Posted - 2008.06.22 02:02:00 - [152]
 

Update 2: These issues appear to be cleared up. If this is incorrect, please make sure you post about it to let us know.



There is still a problem and it never stopped. A new update would be nice. Thank you for your time.

Calvin Okone
Gallente
TransNet Inc.
Posted - 2008.06.22 02:13:00 - [153]
 

Well I haven't been dropping but but the lag is just horrible. When I did the traceroute you see above I saw the latency in the link and figured I'd better post something.

Ikki Phoenix
Gallente
United Imperial Fleet
Posted - 2008.06.22 03:20:00 - [154]
 

Also losing connection.
I am using ATT

Chradian
Posted - 2008.06.22 04:54:00 - [155]
 

Getting lots of disconnects tonight Sad

Benedic
Posted - 2008.06.22 05:02:00 - [156]
 

Can't stay connected. Quality.

Haakelen
Gallente
The Scope
Posted - 2008.06.22 05:02:00 - [157]
 

5 or 6 DCs tonight, this is getting stupid.

Eternal Error
Exitus Acta Probant
Posted - 2008.06.22 05:02:00 - [158]
 

Terrible disconnects tonight.

Dingi223
Posted - 2008.06.22 05:03:00 - [159]
 

Disconnects are starting again.

Pathetic. It appears that the ISP needs some improved redundancy plans.

Joskken Inx
the unified
Negative Ten.
Posted - 2008.06.22 05:03:00 - [160]
 

3 drops in 5 minutes, all the while I'm broadcasting a radio show.
Just letting it be known, I can bear it :]

Gorefacer
Caldari
Resurrection
Gentlemen's Club
Posted - 2008.06.22 05:04:00 - [161]
 

3 D/Cs for me in the last 10min.


Farham
The Scope
Posted - 2008.06.22 05:04:00 - [162]
 



Just dicod along with half the alliance 3 times in the past 10 minutes.

Kyguard
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2008.06.22 05:07:00 - [163]
 

Same

Zurin Arctus
Posted - 2008.06.22 05:07:00 - [164]
 

Nope. The issue is not resolved.

Maglorre
Posted - 2008.06.22 05:10:00 - [165]
 

Originally by: Calvin Okone
Well I haven't been dropping but but the lag is just horrible. When I did the traceroute you see above I saw the latency in the link and figured I'd better post something.

Latency? A 80ms jump to go from the US to the UK? Try living in Australia, then complain about latency. I would also have thought 80ms to hop the Atlantic would be fairly normal.

Alex Under
H A V O C
Against ALL Authorities
Posted - 2008.06.22 05:12:00 - [166]
 

Edited by: Alex Under on 22/06/2008 05:26:51
I've gotten disconnected 6 times in the past 5 minutes... screw this, I am logging off for the night.

Toronto, Canada
ISP is Bell-Sympatico

Tracing route to www.eve-online.com [87.237.39.199]
over a maximum of 30 hops:

1 8 ms 7 ms 8 ms xxx.xxx.xxx.xxx
2 6 ms 5 ms 6 ms dis4-kitchener06_Vlan105.net.bell.ca [64.230.239.205]
3 7 ms 7 ms 6 ms core3-kitchener06_GE10-1-1.net.bell.ca [64.230.163.109]
4 14 ms 14 ms 15 ms core4-toronto12_POS3-1-1.net.bell.ca [64.230.140.245]
5 24 ms 25 ms 24 ms core2-chicago23_pos3-0-0.net.bell.ca [64.230.147.22]
6 28 ms 28 ms 27 ms bx4-chicagodt_POS3-0-0.net.bell.ca [64.230.186.178]
7 26 ms 23 ms 22 ms peer-limeligh_bx2-chigagodt.net.bell.ca [64.230.186.182]
8 38 ms 38 ms 37 ms tge11-3.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.194]
9 40 ms 40 ms 45 ms ve2002.fr4.lga.llnw.net [69.28.171.202]
10 * 41 ms * ve2002.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.201]
11 109 ms 110 ms 109 ms ccp.ve201.fr3.lon.llnw.net [87.248.208.150]
12 113 ms 114 ms 113 ms 87.237.39.199

Trace complete.

Alex Under
H A V O C
Against ALL Authorities
Posted - 2008.06.22 05:13:00 - [167]
 

Edited by: Alex Under on 22/06/2008 05:13:09
double post

Moostang
GoonWaffe
Goonswarm Federation
Posted - 2008.06.22 05:16:00 - [168]
 

Tracing route to 87.237.38.200 over a maximum of 30 hops

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 10 ms 8 ms 10 ms s66-76-73-1.tyrmcmta01.tylrtx.tl.sta.suddenlink.net [66.76.73.1]
3 31 ms 31 ms 17 ms tyrmsysc02-gex010001.ma.dl.suddenlink.net [66.76.109.249]
4 12 ms 10 ms 9 ms cdm-66-76-109-233.tylrtx.suddenlink.net [66.76.109.233]
5 17 ms 12 ms 11 ms tyrm-crs02.suddenlink.net [66.76.30.21]
6 13 ms 15 ms 12 ms dllsosr01-10gex2-1.tex.sta.suddenlink.net [66.76.30.34]
7 18 ms 11 ms 13 ms 66-76-104-14.ukwn.suddenlink.net [66.76.104.14]
8 16 ms 12 ms 12 ms ve5.fr3.dal.llnw.net [69.28.171.105]
9 39 ms 40 ms 43 ms tge5-3.fr3.ord.llnw.net [69.28.171.198]
10 43 ms 38 ms 40 ms ve6.fr4.ord.llnw.net [69.28.172.42]
11 66 ms 57 ms 65 ms tge11-3.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.194]
12 59 ms 66 ms 58 ms ve2002.fr4.lga.llnw.net [69.28.171.202]
13 152 ms 161 ms 146 ms tge8-1.fr3.ams.llnw.net [69.28.171.85]
14 154 ms 170 ms 161 ms tge7-2.fr3.lon.llnw.net [69.28.171.94]
15 152 ms 156 ms 162 ms ve5.fr4.lon.llnw.net [69.28.171.138]
16 187 ms 170 ms 175 ms ccp.ve201.fr3.lon.llnw.net [87.248.208.150]
17 183 ms 168 ms 187 ms 87.237.38.200

Trace complete.

C:\>

When I lose connection to eve I cannot ping my 14th hop anymore, the tge7-2.fr3.lon.llnw.net [69.28.171.94] hop. I can ping my 13th hop just fine.

FALLEN XCALIBER
Invicta.
Posted - 2008.06.22 05:16:00 - [169]
 

I know a few people using Verizon DSL having the same disconnect problems. I just had 4 disconnects within the last 5 minutes.

Rutoo
Gallente
Interstellar eXodus
BricK sQuAD.
Posted - 2008.06.22 05:18:00 - [170]
 

Edited by: Rutoo on 22/06/2008 05:21:32
Originally by: Alex Under
I've gotten disconnected 6 times in the past 5 minutes... screw this, I am logging off for the night.

Toronto, Canada
ISP is Bell-Sympatico

Tracing route to www.eve-online.com [87.237.39.199]
over a maximum of 30 hops:

1 8 ms 7 ms 8 ms 64.230.197.36
2 6 ms 5 ms 6 ms dis4-kitchener06_Vlan105.net.bell.ca [64.230.239.205]
3 7 ms 7 ms 6 ms core3-kitchener06_GE10-1-1.net.bell.ca [64.230.163.109]
4 14 ms 14 ms 15 ms core4-toronto12_POS3-1-1.net.bell.ca [64.230.140.245]
5 24 ms 25 ms 24 ms core2-chicago23_pos3-0-0.net.bell.ca [64.230.147.22]
6 28 ms 28 ms 27 ms bx4-chicagodt_POS3-0-0.net.bell.ca [64.230.186.178]
7 26 ms 23 ms 22 ms peer-limeligh_bx2-chigagodt.net.bell.ca [64.230.186.182]
8 38 ms 38 ms 37 ms tge11-3.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.194]
9 40 ms 40 ms 45 ms ve2002.fr4.lga.llnw.net [69.28.171.202]
10 * 41 ms * ve2002.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.201]
11 109 ms 110 ms 109 ms ccp.ve201.fr3.lon.llnw.net [87.248.208.150]
12 113 ms 114 ms 113 ms 87.237.39.199

Trace complete.




Was just going to post my results but seen yours :P same city

Half my allience is having the same issues keep getting disconnected

here my route


D:\Documents and Settings\Stephen>tracert www.eve-online.com


Tracing route to www.eve-online.com [87.237.39.199]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms WGR614v5 [192.168.2.2]
2 2 ms 1 ms 1 ms mymodem [192.168.2.1]
3 11 ms 11 ms 11 ms bas9-toronto01_lo0_SYMP.net.bell.ca [64.230.197.184]
4 12 ms 9 ms 11 ms dis5-toronto01_7-11_SYMP.net.bell.ca [64.230.140.81]
5 9 ms 9 ms 11 ms core1-toronto01_GE11-0.net.bell.ca [64.230.234.241]
6 9 ms 11 ms 11 ms core4-toronto12_POS13-3.net.bell.ca [64.230.138.66]
7 22 ms 21 ms 21 ms core2-chicago23_pos3-0-0.net.bell.ca [64.230.147.22]
8 25 ms 23 ms 26 ms bx4-chicagodt_POS3-0-0.net.bell.ca [64.230.186.178]
9 21 ms 24 ms 23 ms peer-limeligh_bx2-chigagodt.net.bell.ca [64.230.186.182]
10 41 ms 37 ms 37 ms tge11-3.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.194]
11 * * * Request timed out.
12 * 119 ms 139 ms tge8-1.fr3.ams.llnw.net [69.28.171.85]
13 * * 127 ms tge7-2.fr3.lon.llnw.net [69.28.171.94]
14 118 ms 127 ms 117 ms ve5.fr4.lon.llnw.net [69.28.171.138]
15 202 ms 197 ms 251 ms ccp.ve201.fr3.lon.llnw.net [87.248.208.150]
16 118 ms 117 ms 118 ms 87.237.39.199

Trace complete.

KingOzar
Caldari
Skill Training Completed
Posted - 2008.06.22 05:19:00 - [171]
 

How about a disconnect every 30 seconds? Didn't have a problem until today.

Kzintee
Caldari
Posted - 2008.06.22 05:19:00 - [172]
 

Oh yeah, disconnects galore. 30 sec-1 minute ones.

Ashandra Phoenix
Dirt Nap Squad
Dirt Nap Associates
Posted - 2008.06.22 05:20:00 - [173]
 

Edited by: Ashandra Phoenix on 22/06/2008 05:25:00
Edited by: Ashandra Phoenix on 22/06/2008 05:21:10
I'm having disconnect problems, as well:

Tracing route to eve-online.com [87.237.39.199]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms 2 ms 1 ms
2 14 ms 13 ms 13 ms
3 12 ms 13 ms 14 ms
4 21 ms 21 ms 21 ms
5 21 ms 21 ms 21 ms
6 25 ms 20 ms 20 ms
7 21 ms 21 ms 21 ms
8 33 ms 50 ms 24 ms
9 38 ms 43 ms 38 ms tge1-2.fr4.iad.llnw.net [69.28.172.34]
10 43 ms 44 ms 52 ms tge4-1.fr4.lga.llnw.net [69.28.171.154]
11 43 ms 42 ms 44 ms ve2002.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.201]
12 114 ms 114 ms 119 ms tge1-2.fr3.lon.llnw.net [69.28.171.126]
13 122 ms 123 ms 125 ms ve5.fr4.lon.llnw.net [69.28.171.138]
14 114 ms 115 ms 114 ms ccp.ve201.fr3.lon.llnw.net [87.248.208.150]
15 114 ms 115 ms 117 ms 87.237.39.199

Trace complete.

Note: I'm in Georgia.

Atsuko Yamamoto
Spartan Shipyards
Posted - 2008.06.22 05:23:00 - [174]
 

West Coast US, disconnecting constantly...

Northwind Fusilier
Posted - 2008.06.22 05:25:00 - [175]
 

In Toronto as well, terrible DC's all night. Just logged for the night....try it again in the morning.

t0bor
Celestrial Angels
Posted - 2008.06.22 05:25:00 - [176]
 

i just bought a new router because i thought these disconnects was a local problem. it seemed to fix it for awhile but recently the dc's have been coming back. i am somewhat glad that i am not the only person having these problems

Dapper Danny
Minmatar
Ducktape 'n Tinfoil
Posted - 2008.06.22 05:25:00 - [177]
 

Was disconnected 12 minutes ago, couldn't log back in, can now, but the moment I get into game (as in, in my ship) I get disconnected about 10 seconds later, funny thing is, Journal window wont load, but EvE mail window will... looks like some information is getting through but a good deal isn't (especially the most important stuff). Wasn having any problem with EvE until now.

Connect from New Zealand if that helps, and my internet connection is fine outside of EvE (bar the EvE website and forums being noticeably slower than normal.

Karlemgne
Tides Of War
Posted - 2008.06.22 05:25:00 - [178]
 

Edited by: Karlemgne on 22/06/2008 05:29:14
Edited by: Karlemgne on 22/06/2008 05:26:34
This is still a major issue for me. It was happening while I was watching my parents house in San Diego this last week rather regularly, and now that I'm back in graduate student housing (in Los Angeles) its happening even more.

In San Diego I was connecting through Cox and here I am connecting through the my university's isp.

I cannot stay connected to the game for more than 5 minutes at a time.

Not to sound like a broken record, but I urge you guys at CCP to fix this as soon as you can. Eve in its current state (and to some extent over the last 3 or 4 days) is completely unplayable for me.


Cheers,

-K

Stromgren
Amarr
Forcas armadas
Moon Warriors
Posted - 2008.06.22 05:26:00 - [179]
 

Playing from Brazil, and since last patch i'm having alot of connectivity issues.
Today per example my client disconected 12 times in less than 30 minutes.
No message about connection lost before game client reset :( , problem occour with classic and premium client.

Stromgren

Alan Kell
Minmatar
Posted - 2008.06.22 05:26:00 - [180]
 

Disconnects here as well. Twice at jumpgates in Sinq Laison/Everyshore and again docking in Sinq Laison.
Think you have bad ping? Try playing from the other side of the world from the server.

tracert www.eve-online.com

Tracing route to www.eve-online.com [87.237.39.199]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms xxx.xxx.xxx.xxx
2 55 ms 52 ms 71 ms xxx.xxx.xxx.xxx
3 69 ms 68 ms 70 ms ge-1-3-0-872e1-international.telstraclear.net[218.101.61.169]
4 68 ms 74 ms 69 ms ge-0-2-0-1.xcore1.acld.telstraclear.net [203.98.50.251]
5 65 ms 66 ms 68 ms 203.167.233.10
6 193 ms 200 ms 193 ms unknown.net.reach.com [202.84.141.21]
7 195 ms 203 ms 192 ms i-pc-8.tlot03.net.reach.com [202.84.251.150]
8 193 ms 193 ms 198 ms ge2-7.fr1.lax.llnw.net [206.223.123.123]
9 202 ms 208 ms 217 ms tge1-3.fr3.sjc.llnw.net [69.28.171.118]
10 217 ms 202 ms 206 ms ve5.fr4.sjc.llnw.net [69.28.171.210]
11 266 ms 272 ms 274 ms tge1-1.fr3.ord.llnw.net [69.28.171.65]
12 268 ms 261 ms 263 ms ve6.fr4.ord.llnw.net [69.28.172.42]
13 290 ms 300 ms 287 ms tge11-3.fr3.lga.llnw.net [69.28.171.194]
14 * * 293 ms ve2002.fr4.lga.llnw.net [69.28.171.202]
15 379 ms 371 ms 378 ms tge8-1.fr3.ams.llnw.net [69.28.171.85]
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * 372 ms 372 ms 87.248.208.150
19 368 ms 368 ms 371 ms 87.237.39.199

Trace complete.


Pages: first : previous : ... 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 : last (10)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only