open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked /end /ula:off not working ?
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Drachma Golea
Caldari
hunter killers
Posted - 2008.05.25 11:32:00 - [1]
 

I'm trying to run EVE from an USB device (A portable HD in my case)

But I keep losing my settings if I start the game on a new machine.

Now I remember that the switch /ula:off made sure that the cache and settings were not written to C:\Documents and Settings\%APPDATA%\CCP\EVE

Any idea if this is still valid?

Draaken
Caldari
hirr
Morsus Mihi
Posted - 2008.05.25 11:33:00 - [2]
 

I'm guessing you just have a typo, it's supposed to be:

/end /LUA:OFF

searess
Posted - 2008.05.25 11:34:00 - [3]
 

It needs to be this exactly as it is here or it does not work and dont forget the space between the end of the .exe
/end /LUA:OFF

Xen Gin
Silurian Operations
Posted - 2008.05.25 11:35:00 - [4]
 

They removed it. It was a temporary measure until the added the new paths for settings and their ilk.

Drachma Golea
Caldari
hunter killers
Posted - 2008.05.25 11:40:00 - [5]
 

DARN, indeed it Still works!!!!!

/LUA:OFF EmbarassedEmbarassedEmbarassed

Thnx for the superfast response guys!

Chribba
Otherworld Enterprises
Otherworld Empire
Posted - 2008.05.25 11:48:00 - [6]
 

LUA is still active, but not needed unless you want to force the settings to end up in the client folder (like I do since I don't want all settings on D&C on the same drive).


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only