open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked Characters have disappeared
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

King Moloch
Posted - 2008.03.11 14:04:00 - [1]
 

Hello everyone. Not sure if this has come up before, but I recently returned from being overseas and logged into the EVE account I had kept active while I was gone. Now my character selection screen is empty.
I filled out a petition but it's been a few days now and I've received no acknowledgment that anyone even read it...
Has this happened before and is there anything I can do?


Thanks for your input.

RaTTuS
BIG
Gentlemen's Agreement
Posted - 2008.03.11 14:51:00 - [2]
 

this is another account I take it ?
did you have the api info ?
can you see the characters when you log into this site and setect forum settings ?

if this is the account that you have no characters showing on i.e. this King Moloch does not show when you try and enter game ? [if so then that may be a cache problem ]

King Moloch
Posted - 2008.03.11 20:12:00 - [3]
 

Originally by: RaTTuS
this is another account I take it ?
did you have the api info ?
can you see the characters when you log into this site and setect forum settings ?

if this is the account that you have no characters showing on i.e. this King Moloch does not show when you try and enter game ? [if so then that may be a cache problem ]




I can see the character names when I log onto this site, but the selsction screen is blank in game. Do you know how I would go about fixing this?

Ep Farbourne
Posted - 2008.03.11 20:25:00 - [4]
 

Edited by: Ep Farbourne on 11/03/2008 20:25:34
Im having the same problems. Its been like this for 3 days. I can log into Eve in work and change skills etc. At home I log in to see empty character slots and no create new char or terminate options.
Ive uninstalled all security software and trying a new install of Eve now. Weirdly im also having a punkbuster handshaking error when playing fps games.They say this is firewall related so im working on that first.
Would you be using Virgin media by any chance King?

King Moloch
Posted - 2008.03.11 20:58:00 - [5]
 

No, actually. I uninstalled all the security software while I was out to sea this last time.
Other than that, there have been no configurational changes with this machine.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only