open All Channels
seplocked Issues, Workarounds & Localization
blankseplocked eve shows as process but not as a program and i cant play
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

DontDropSoap
Posted - 2008.01.13 19:04:00 - [1]
 

ok so i reinstalled windows on my pc, downloaded eve, found i was missing a file to run it, got the file, now...

double click eve, load screen shows, and after the program loads eve fails to launch. however it shows in my processes as an exe program. whats missing?

Zephyr Rengate
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2008.01.13 20:18:00 - [2]
 

im having the same issue and have no idea how to fix it nor do i know what has caused this.

All i can offer is a bump, sorry.

Akiri Kitami
Posted - 2008.01.13 21:25:00 - [3]
 

My graphics card keeps having problems. Mostly "VPU Recover" works but every now and again its message tells me that the problems are too serious and I'll need to reboot in order to reinitialise the hardware rendering of the graphics. When this happens, the result sounds similar to the problem you are describing. Eve continues to run as a process and sits in taskbar looking as though its there, but cannot render to the screen. Maybe you should check you have the latest graphics drivers etc.

I put in a petition about a week ago for technical help but haven't heard anything yet.



 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only