open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked Trinity Patch Deployment Feedback Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 2 [3] 4 5

Author Topic

Blind Man
Caldari
Blue Republic
RvB - BLUE Republic
Posted - 2007.12.18 20:04:00 - [61]
 

The patch was downloaded but it failed verification indicating that the file is corrupt. Would you like to download the file again?

You will not be able to enter the game until you download the patch.

:/

the animator
Caldari
Comrades in Construction
Posted - 2007.12.18 20:06:00 - [62]
 

goto Eve Patches and do a manual patch, seems to work that way :)

Tiberius Marr
Posted - 2007.12.18 20:12:00 - [63]
 

I can't install the patch, when I try the manual patch, a windows message pops up saying the program crashed.

I tried downloading and installing it ingame and it kept saying it was corrupt..

I think the patch has a problem with vista or something.

Karash Amerius
Sutoka
Posted - 2007.12.18 20:18:00 - [64]
 

Looks like I wont be logging in for awhile until these problems are fixed.

decoherance
Gallente
40 htz
Posted - 2007.12.18 20:18:00 - [65]
 

Logged in tonight, saw my Vexor and uttered the words "holy wow!"
Looks a thousand times better imo. Cheers!

Somatic Neuron
Posted - 2007.12.18 20:20:00 - [66]
 

Domain market appears to have crashed

Ombey
Black Aces
Against ALL Authorities
Posted - 2007.12.18 20:22:00 - [67]
 

Originally by: Macdeth
Classic graphics, with items/ships merged into station panel option enabled.

Every time I switch ships, the items/ships panels go blank and can't be recovered unless I unmerge them in the options.

So much for having them merged for the next week or two, I guess.


Same, but I go to F10 map and then back and it fixes it

Tarjema Maloria
In Pain Corp
Posted - 2007.12.18 20:27:00 - [68]
 

Edited by: Tarjema Maloria on 18/12/2007 20:41:46
Originally by: Blind Man
The patch was downloaded but it failed verification indicating that the file is corrupt. Would you like to download the file again?

You will not be able to enter the game until you download the patch.

:/

Same for me. Will attempt manual patch and update post with results.

Update....Manual patching worked for me. Vista 32 client, premium content.

Si Raven
Posted - 2007.12.18 20:28:00 - [69]
 

Originally by: Blind Man
The patch was downloaded but it failed verification indicating that the file is corrupt. Would you like to download the file again?

You will not be able to enter the game until you download the patch.

:/


What he said, but I'm only getting this with the premium client on XP Pro. My Vista computer with the classic client seems ok (apart from the market!).

Ky Vatta
Majority 12
Posted - 2007.12.18 20:46:00 - [70]
 

These items are NOT fixed, I quote
'A large number of sound issues have been resolved.
Sounds that error out and do not replay until a client reboot have been resolved.'

as it caused my computer to reboot while logging in.....

Terminus adacai
Caldari
Racey Bee
Posted - 2007.12.18 20:48:00 - [71]
 

Classic client patched, first log in, more then 6 minutes now and counting for "entering station"


Magius Paulus
Gallente
Agony Unleashed
Agony Empire
Posted - 2007.12.18 21:03:00 - [72]
 

Market fails again (or still) at Sinq Laison region

Siouxsie Xai
Gallente
The Golden Ankh
Posted - 2007.12.18 21:03:00 - [73]
 

Markets are still down. Just how long will it take for CCP to to make a statement about it? like " We are aware of Markets being unusable, and are working hard to fix this problem. " It's a big problem. Out of ammo, unable to buy a needed skill book. Being stuck in a noob ship because your ship was destroyed.. and now you can not buy a new one. Are just 3 of the major issues this is causing. Sad

XFranc
Caldari
Interstellar eXodus
BricK sQuAD.
Posted - 2007.12.18 21:09:00 - [74]
 

This is currently unplayable - ive lost my ship - now im stuck cause I cant buy a new one - will CCP please give us an update.

Crumplecorn
Gallente
Eve Cluster Explorations
Posted - 2007.12.18 21:10:00 - [75]
 

Edited by: Crumplecorn on 19/12/2007 00:15:19
Edited by: Crumplecorn on 18/12/2007 21:12:35
Noticable graphic performance improvements since patch - great success.

Bloom doesn't work in station for me (gallente station) - is this just me?


Also, while I had nothing major against baby blue, new color is excellent, Brutix and Thorax look excellent, can't wait to see my Domi.


Edit - Bloom now working properly for me in stations, don't know why. Thanks again to CCP for the performance boost - before I couldn't use bloom at all, now I can use it on both clients! And Gallente ships are shinier now too!
\o/

Lucas Avignon
Avignon Associates Inc.
Posted - 2007.12.18 21:14:00 - [76]
 

I'll try again tommorrow, good luck trying to buy ammo guys Rolling Eyes

Bimjo
Caldari
Caldari Provisions
Posted - 2007.12.18 21:22:00 - [77]
 

Originally by: Magius Paulus
Market fails again (or still) at Sinq Laison region

fail here toough

MrTripps
Gallente
Hedonistic Squirrels
Posted - 2007.12.18 21:23:00 - [78]
 

I applaud all of you brave souls who are trying to play the game. There are always tons of problems in game the first couple of hours after patch deployment from tens of thousands of people trying to log in and download the patch. It happens every time.
This isn't a CCP grip. I'm just pointing out that conditions right after patch (effective DOS attack) are not the same as the game under normal load.

Andreus Ixiris
Gallente
Mixed Metaphor
Posted - 2007.12.18 21:36:00 - [79]
 

PLEASE fix the advanced camera controls! This is the third time I've asked for you to do this, and I can't possibly be the only person who's remarked that they don't work.

Odewad
Gallente
Fat Boys need luvin too
Posted - 2007.12.18 21:44:00 - [80]
 

Since first Trinity...

Running classic, swap ships and new ship doesn't appear in hanger.. just shows empty hanger.

Running two classic clients on one machine, tell one client to warp to station and dock, then switch back to other client. When I return to the first client who is now docked, the entire hanger is a black screen.

Both problems can be fixed with undock/redock.

Siouxsie Xai
Gallente
The Golden Ankh
Posted - 2007.12.18 22:25:00 - [81]
 

In game music are often stopped by acceleration gates.. and mission specific music are not playing. this is not consistant but often enough to annoy. Others have also exprienced this.

SirMolly
Posted - 2007.12.18 22:39:00 - [82]
 

AA doesnt work. Even without HDR. Mad

Andrew Fess
Gallente
Posted - 2007.12.18 23:19:00 - [83]
 

WTH is happening... I keep getting Incompatible (Protocol) error, can't even login!

Grimpak
Gallente
Midnight Elites
Echelon Rising
Posted - 2007.12.18 23:46:00 - [84]
 

Originally by: Andrew Fess
WTH is happening... I keep getting Incompatible (Protocol) error, can't even login!
download patch?

Jenna Fear
Gallente
Fear Incorporated
Posted - 2007.12.18 23:49:00 - [85]
 

My Dominix is now ugly again thanks to the new color. =(

Andreus Ixiris
Gallente
Mixed Metaphor
Posted - 2007.12.18 23:54:00 - [86]
 

Originally by: Jenna Fear
My Dominix is now ugly again thanks to the new color. =(


The Dominix was always ugly.

Kilz0r
Gallente
Interstellar Brotherhood of Gravediggers
The 0rphanage
Posted - 2007.12.18 23:58:00 - [87]
 

mega is two thumbs way up now though!

Tolas
Aerthyrian Sovereignty
Posted - 2007.12.19 00:37:00 - [88]
 

Originally by: Tolas
Edited by: Tolas on 18/12/2007 19:53:39
Originally by: Kaakao
Originally by: Macdeth
Classic graphics, with items/ships merged into station panel option enabled.

Every time I switch ships, the items/ships panels go blank and can't be recovered unless I unmerge them in the options.

So much for having them merged for the next week or two, I guess.


This, FIX! Mad

Proof (I know the motd is spelled wrong..)



I have this happen too. It doesn't happen every time I change ships though, just when I move ships from a cargo hold to hangar or a station container to hangar. and I can fix it every time by right clicking in the blank area and sorting by type.


Ok I take that back I have the same problem now in classic or premium. Have to uncheck merge for a while I guess.

Cyan Nuevo
Dudes In Crazy Killing Ships
Posted - 2007.12.19 01:18:00 - [89]
 

Originally by: Pottsey
Hardware sound is still broke for Vista. When is this getting enabled again?

Seeing as Vista removed hardware sound acceleration, probably never.

Bellum Eternus
Gallente
The Scope
Posted - 2007.12.19 01:34:00 - [90]
 

Awesome job on the Megathron colors. You missed the Kronos though. Darken up the grays please.Confused


Pages: 1 2 [3] 4 5

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only