open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked Trinity Patch Deployment Feedback Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4 5

Author Topic

CCP kieron

Posted - 2007.12.18 17:12:00 - [1]
 

The first patch for the Trinity expansion has been deployed and Tranquility has returned to service. If you have an issue after the deployment, please check the below list as well as the Known Issues page to see if the Dev Team is already aware of it and submit a bug report.

If you are unsure of what has been changed in this patch, please take a look at the Patch Notes page. Exploit fixes have been added to the notes.

Please keep feedback constructive and on-topic. Negative, spam or posts not directly related to the patch deployment, bugs or issues will be deleted.

The Dev Team will be monitoring this thread throughout the next few days to keep abreast of the patch deployment and status.

Known Issues: Items will be added to this list based upon feedback in this thread.

Clone 1
Posted - 2007.12.18 17:29:00 - [2]
 

Running Eve Premium edition on a nvidia 7950GT, with 93.71 drivers.

When entering warp, as I align I get a warp tunnel effect. Doesn't appear to happen on classic version. Its only a graphical thing but looks a bit odd thats all.



Macdeth
Ephemeral Misgivings
Posted - 2007.12.18 17:30:00 - [3]
 

Classic graphics, with items/ships merged into station panel option enabled.

Every time I switch ships, the items/ships panels go blank and can't be recovered unless I unmerge them in the options.

So much for having them merged for the next week or two, I guess.

Kappas.
Galaxy Punks
Posted - 2007.12.18 17:38:00 - [4]
 

Is it impossible to make a patch that doesn't **** your overview settings? Crying or Very sad

Lucas Avignon
Avignon Associates Inc.
Posted - 2007.12.18 17:46:00 - [5]
 

Edited by: Lucas Avignon on 18/12/2007 17:49:22
4th Laughing

apparently there is warp issues

Is it possible to run two premuim clients now?

Oh and you could you please fix the contracts bugs, when you open contracts you can't click on the orange links at least not initially.

Maulith
Brutal Seizure
Posted - 2007.12.18 17:46:00 - [6]
 

warp animation starts way before u actually warp...plus it kinda looks like ur going backwards thru the WH then just vanishes when u stop...erk!

Morkus Rex
Solar Spice and Liquors Company
Posted - 2007.12.18 17:47:00 - [7]
 

Originally by: Macdeth
Classic graphics, with items/ships merged into station panel option enabled.

Every time I switch ships, the items/ships panels go blank and can't be recovered unless I unmerge them in the options.

So much for having them merged for the next week or two, I guess.


I have the exact same problem Sad
Very annoying Exclamation

Amphira
The Golden Goose
Posted - 2007.12.18 17:52:00 - [8]
 

Originally by: Macdeth
Classic graphics, with items/ships merged into station panel option enabled.

Every time I switch ships, the items/ships panels go blank and can't be recovered unless I unmerge them in the options.

So much for having them merged for the next week or two, I guess.


Same issue with premium graphics.

Toramii
Le Moulin Rouge
Posted - 2007.12.18 18:00:00 - [9]
 

Bug report filed for 'Warp tunnel' effect - 49903

Max Kentarii
Gallente
Nordic Endeavour
Posted - 2007.12.18 18:05:00 - [10]
 

Bug report filed for error in mission db for R&D missions:

"Mission briefing Error: mission briefing corrupt. This has been logged server side, and will undoubtedly be fixed as soon as possible. Sorry for the inconvenience."

Chunks Blown
Science and Trade Institute
Posted - 2007.12.18 18:07:00 - [11]
 

Originally by: Lucas Avignon
Edited by: Lucas Avignon on 18/12/2007 17:49:22
4th Laughing

apparently there is warp issues

Is it possible to run two premuim clients now?

Oh and you could you please fix the contracts bugs, when you open contracts you can't click on the orange links at least not initially.


If you click on the far left of the 'highlighted' portion of the action you are trying to perform, it will work.

Ishina Fel
Caldari
Terra Incognita
Intrepid Crossing
Posted - 2007.12.18 18:12:00 - [12]
 

Yep, getting the warp tunnel effect while aligning as well. Premium graphics enabled with HDR.

Mordrake
Freelance Economics Astrological resources
Tactical Narcotics Team
Posted - 2007.12.18 18:13:00 - [13]
 

Edited by: Mordrake on 18/12/2007 18:26:21
yes Warp effect starts soon as you hit warp and tunnel "Seeks" as you alighn.. realy anoying ; [

Premium and XP Home Nvidia card

On an up note Jitter seems to be gone ; ]

fullymental
Caldari
Monkeytech
Posted - 2007.12.18 18:14:00 - [14]
 

Bug with R&D Agent - Research / Trade Mission Base

I got this message

Mission briefing
Error: mission briefing corrupt. This has been logged server side, and will undoubtedly be fixed as soon as possible. Sorry for the inconvenience.





Mack Dorgeans
Camelot Innovations
Posted - 2007.12.18 18:18:00 - [15]
 

Sloppy patch. The ships/items disappearing was obvious on Singularity, but apparently wasn't caught in time to fix.

Claymaker
Caldari
Restless Oblivion
Posted - 2007.12.18 18:24:00 - [16]
 

Was there any reason for not turning the old strip miner sound back to how it was ?

Sakita Takashi
Posted - 2007.12.18 18:27:00 - [17]
 

Edited by: Sakita Takashi on 18/12/2007 18:27:56
Ive also seen a problem when dropping items into a container . the game sorts them up and down instead of right to left . I have fixed this by pinning the container window. Never used to be that way .Also after trinity patch , the mining laser sounds and graphics in premium still arent like they used to be . But if you run classic they go back to normal

Tamia Clant
New Dawn Corp
New Eden Research.
Posted - 2007.12.18 18:27:00 - [18]
 

Industry jobs still don't take the blueprint's location into account when starting a job, they just default to division 1. I'll file a bug report on it when I have the time.

Max Kentarii
Gallente
Nordic Endeavour
Posted - 2007.12.18 18:33:00 - [19]
 

Originally by: Tamia Clant
Industry jobs still don't take the blueprint's location into account when starting a job, they just default to division 1. I'll file a bug report on it when I have the time.

Confirmed... even though I just ignore that field when starting new research jobs, the bpos return to the original hangar.

BPO is in 2nd division.
Start a ME research job and leave the Input/output as per default 1st division.
Job completes and when I deliver it, the BPO returns to 2nd division, effectively ignoring the Input/output field alltogether.

Bellasarius Baxter
Caldari
Zilog Enterprises
Posted - 2007.12.18 18:35:00 - [20]
 

I have minimized the "Selected item" portion of the overview (It cannot be collapsed as before Trinity). Now, every time I undock, that thing sits in the top centre part of the screen, no longer minimized.

Another thing is that when jumping through gates the camera view seems to get messed up, and I have to zoom/unzoom to get my ship back to "standard position".

Both on the Premium client/Windows.

Max Kentarii
Gallente
Nordic Endeavour
Posted - 2007.12.18 18:37:00 - [21]
 

Edited by: Max Kentarii on 18/12/2007 18:41:01
Originally by: Max Kentarii
Bug report filed for error in mission db for R&D missions:

"Mission briefing Error: mission briefing corrupt. This has been logged server side, and will undoubtedly be fixed as soon as possible. Sorry for the inconvenience."


- "Thank you for your bugreport - ID:49905 Title: Bug with R&D missions
The problem you have described as an intended game feature, and not a bug.
Your bugreport has been filtered.

The BugHunter Team"

Seriously? Why do I even bother reporting errors? Even though the error message system works as intended, agents not being able to give out missions is a serious bug.

At least it's an amusing error message ugh Mission briefing

Macdeth
Ephemeral Misgivings
Posted - 2007.12.18 18:41:00 - [22]
 

Originally by: Max Kentarii
Originally by: Max Kentarii
Bug report filed for error in mission db for R&D missions:

"Mission briefing Error: mission briefing corrupt. This has been logged server side, and will undoubtedly be fixed as soon as possible. Sorry for the inconvenience."


- "Thank you for your bugreport - ID:49905 Title: Bug with R&D missions
The problem you have described as an intended game feature, and not a bug.
Your bugreport has been filtered.

The BugHunter Team"

Seriously? Why do I even bother reporting errors? Even though the error message system works as intended, agents not being able to give out missions is a serious bug.


See, volunteer bug hunters have a quota to fill to keep their chaos and free TQ accounts but some have clued into the fact that nobody is ever going to look at the bug reports they filter out without reading to see if they were actually any good.

Omak Topal
Gallente
Topal Navy
Topal Alliance
Posted - 2007.12.18 18:46:00 - [23]
 

um, its great now that the mining laser annimation is fixed, but are my ICE mining lasers supposed to be orange now?

Miki Fin
Gallente
New Eden Population Control
Posted - 2007.12.18 18:46:00 - [24]
 

So... erm... has anyone rebooted since autopatching yet?

Kaathar Rielspar
Minmatar
Universal Exports
Cult of War
Posted - 2007.12.18 18:46:00 - [25]
 

did you include the name of the agent, his/her location, the level of the agent, the name of the mission and other such things they need to know?

if not, all you're essentially telling them with that BR is that

"hey guys, the agent is saying he cant find the mission description and is outputting error message text"
BH - "yeh we know, we made it so they'd do that"

voxen
Trans-Solar Works
Posted - 2007.12.18 18:47:00 - [26]
 

Edited by: voxen on 18/12/2007 18:51:36
never mind, I was asleep :D

Pottsey
Enheduanni Foundation
Posted - 2007.12.18 18:47:00 - [27]
 

Hardware sound is still broke for Vista. When is this getting enabled again?

Max Kentarii
Gallente
Nordic Endeavour
Posted - 2007.12.18 18:54:00 - [28]
 

Edited by: Max Kentarii on 18/12/2007 18:56:11
Originally by: Kaathar Rielspar
did you include the name of the agent, his/her location, the level of the agent, the name of the mission and other such things they need to know?

if not, all you're essentially telling them with that BR is that

"hey guys, the agent is saying he cant find the mission description and is outputting error message text"
BH - "yeh we know, we made it so they'd do that"

I gave them a screenshot of the agent and mission briefing. What else do they need?
I went to another agent now and asked for the mission.. same issue.
This time I said I would do the mission without knowing wth she wanted me to do.
Mission accepted.. I talk to her again and told her that I completed whatever she wanted me to do and I got the reward.

<rant>
The Bug Hunter team is there to assist the devs by filtering out bogus bug reports but dismissing an obvious error makes me not care to file any more bugs...
</rant>

Zeta Rio
20th Legion
Sodalitas XX
Posted - 2007.12.18 18:57:00 - [29]
 

Strip miner graphic is much better but the audio is terrible on Vista, They sound like regular miners only worse. Other sound issues as well in Vista 64 running premium content.

Lucas Avignon
Avignon Associates Inc.
Posted - 2007.12.18 18:59:00 - [30]
 

Ok I upgraded to premuim again and regreting it, buggy as ever and now when I click a market item on my quickbar it just stalls at fetching orders but never does.

The funny thing is, this only happens with some items


Pages: [1] 2 3 4 5

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only