open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked API: Reporting Bugs, Getting Fixes, Going Forward
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: 1 [2]

Author Topic

Eraggan Sadarr
Comply Or Die
Posted - 2008.07.02 09:37:00 - [31]
 

Is it Just me or is the API still down?

Yorick Downe
Caldari
Agony Unleashed
Agony Empire
Posted - 2008.07.03 05:06:00 - [32]
 

Originally by: Valdor Belaric

Is there another page that documents additional API functions?


CCP Garthak maintained an official change log at http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=575626. However, his successor does not seem to maintain it, and the official documentation is nowhere near current.

Your best bet is eve-dev.net, at this point. The API documentation there is actually quite decent.

Brat Valve
Science and Trade Institute
Posted - 2008.07.05 22:19:00 - [33]
 

Edited by: Brat Valve on 08/07/2008 00:08:52
Any info on when the API key download will work again?

edit: fixed

Daiken
Sebiestor Tribe
Posted - 2008.08.10 15:48:00 - [34]
 

When I try to go into myeve to get my key I get this...

Failed to generate new API key. Please try again.

(Violation of PRIMARY KEY constraint 'pk_apiKeys'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.apiKeys'.)

Anyone know if it's me, or is this all CCP?

Cube Polygon
GoonFleet
GoonSwarm
Posted - 2008.08.10 21:11:00 - [35]
 

Same issue when I check for my API key (http://myeve.eve-online.com/api/default.asp). Same error message as well:

"Failed to generate new API key. Please try again.

(Violation of PRIMARY KEY constraint 'pk_apiKeys'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.apiKeys'.)"

Sandro Cella
Posted - 2008.08.13 14:31:00 - [36]
 

Edited by: Sandro Cella on 13/08/2008 14:32:36
Originally by: Cube Polygon
Same issue when I check for my API key (http://myeve.eve-online.com/api/default.asp). Same error message as well:

"Failed to generate new API key. Please try again.

(Violation of PRIMARY KEY constraint 'pk_apiKeys'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.apiKeys'.)"


It seams fixed, i can generate API now and was having same issue

Gilgamoth
Minmatar
Eldritch Storm
Posted - 2008.08.14 11:54:00 - [37]
 

Is it possible to allow a character with POS Manager and/or POS caretaker roles to be able to access the /corp/StarbaseDetail.xml.aspx and /corp/StarbaseList.xml.aspx API's please? It's not like it's not available to us in game.

Regards,

Gil

Ranamar
Caldari
Posted - 2008.08.17 00:58:00 - [38]
 

Edited by: Ranamar on 17/08/2008 01:01:59
I'm generating API keys just fine, but EVE-Mon doesn't seem to be getting any data out of them. For that matter, EVE-HQ isn't either, when it comes to training skills and stats and such. (On the other hand, full-access assets and wallet seem to be working fine...)

I should be submitting a bug report, but I'm also curious... anybody else having this problem?

EDIT: nevermind; seems to just be a problem with eve-mon, now...

Tonto Auri
Vhero' Multipurpose Corp
Posted - 2008.08.19 06:51:00 - [39]
 

First of all, you shall wait from 10 min to one hour, before generated key will start to work for you.
And for the second... yes, there's an issue with EVEmon, that sometimes prevent it from retrieveng character data from EVE-o. If you have added character, but it showing no skills/stats/etc, just click that spinning circle top-right of the character pane, select "update API" and enter the same ID/key once more. Often it helps.

Ranamar
Caldari
Posted - 2008.08.23 05:38:00 - [40]
 

Originally by: Tonto Auri
And for the second... yes, there's an issue with EVEmon, that sometimes prevent it from retrieveng character data from EVE-o. If you have added character, but it showing no skills/stats/etc, just click that spinning circle top-right of the character pane, select "update API" and enter the same ID/key once more. Often it helps.


Yup, that did it... Thanks!

Genshika Kouseki
Amarr
The Rogue Initiative
Posted - 2008.09.04 17:10:00 - [41]
 

Feature Request:

Not sure if this is the right thread to post this to, if not please let me know.

Would it be possible to have an additional page displaying the online status of people in your address book? Something to allow us to see if our buddies are online without logging in would be nice.

Melissa Brown
Marquie-X Corp
Posted - 2008.09.05 07:43:00 - [42]
 

Does the ContainerLog API work at all? Yesterday it returned a XML without an error code, but with some text stating: "Internal Application Error...". Today i get a 404 error. Before you ask: Yes i sent my UserID, Full ApiKey, CharacterID, ApiVersion and i'm director of the corp.

CCP Lingorm


C C P
Posted - 2008.09.05 09:29:00 - [43]
 

We found a load issue with the Container Log API. It has been disabled till we can get a fix deployed.

No date yet as it is a DB fix not a API code fix.

Immersive
Immersive Technology Solutions
Posted - 2008.09.05 12:23:00 - [44]
 

Originally by: Genshika Kouseki
Feature Request:

Not sure if this is the right thread to post this to, if not please let me know.

Would it be possible to have an additional page displaying the online status of people in your address book? Something to allow us to see if our buddies are online without logging in would be nice.


X-Fire - it's completely free, and handles other games as well.

Steam - It's also free, but it wont show that you're playing EVE unless you actually buy eve using the Steam Store.

Both of these options allow you to set up an in-game instant-messager to talk to any of your friends using that particular system, regardless of which games they are actually playing.

Imperator Michael
Amarr
Naboo Enterprises
Posted - 2008.11.10 12:42:00 - [45]
 

Hello,
I ve got a little Problem in AssetList for Corp.

Situation:
My Corp just opened a new Office at Station "Aokannitoh VII - Moon 2 - School of Applied Knowledge School" => ID "60015002"
PERSONAL Assetlist is working well. Every item has in XML locationID="60015002"
in CORP Assetlist the XML shows locationID="66015002"

Found everywhere:
Quote:
to convert locationIDs starting 66 to stationIDs from staStations subtract 6000001 from the locationID to convert locationIDs starting 67 to stationIDs from the eveAPI ConquerableStationList subtract 6000000 from the locationID


Calculation
While substracting 6000001 from each locationID (Office > 66) it will work for every Office we have in our Corporation. Only the new above named station has now locationID 60015001 which is "Akiainavas III - School of Applied Knowledge School"

Solution? :
Should XML show locationID="66015003" for an Office in station in "Aokannitoh" ??

tyr mars
Posted - 2008.11.12 11:40:00 - [46]
 

My character is showing cached,ive got my correct api key but when i enter it i get a message the key is incorrect!

H'targ
Posted - 2008.11.12 11:41:00 - [47]
 

.

Adept Mechanicus
Caldari
School of Applied Knowledge
Posted - 2008.11.12 16:41:00 - [48]
 

Ditto

fffarcry
Posted - 2008.11.12 21:18:00 - [49]
 

Same here, EFT shows "Error: EVE backend database temporarily disabled."
And EVEMon cannot connect too.

NoHair
Posted - 2008.11.13 02:28:00 - [50]
 

Originally by: fffarcry
Same here, EFT shows "Error: EVE backend database temporarily disabled."
And EVEMon cannot connect too.


Also tried the character page....

api.eve-online.com/account/Characters.xml.aspx?userID=[your user ID]&apiKey=[your api key]

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
- <eveapi version="2">
<currentTime>2008-11-13 02:16:59</currentTime>
<error code="902">EVE backend database temporarily disabled.</error>
<cachedUntil>2008-11-13 02:21:59</cachedUntil>
</eveapi>


TehPhil
Community for Justice
Majesta Empire
Posted - 2008.11.13 07:00:00 - [51]
 

*signed same problems here ... nothing that uses an eve api is working for me.

I would be glad for some informations...

CCP Lingorm


C C P
Posted - 2008.11.13 09:15:00 - [52]
 

Due to some issues being found of TQ we have kept the API off.

I will try to get an ETA for when it will go live again.


CCP Lingorm


C C P
Posted - 2008.11.13 11:26:00 - [53]
 

API is now up and running.

Greg Vaganza
Posted - 2008.11.13 12:08:00 - [54]
 

Thanks for your effort! Very Happy
Greets Greg Vaganza

H'targ
Posted - 2008.11.13 23:31:00 - [55]
 

All good...thank you!!

Rye
East Khanid Trading
Khanid Trade Syndicate
Posted - 2008.11.14 15:26:00 - [56]
 

Small bug found in /eve/CertificateTree.xml.aspx output...

In the "Required Certificates" rowset, the "grade" is always "1", even if the certificate referred to is a different grade.

Work-around for now is to use the certificateID in the "Required Certificates" to look up the correct grade from the actual certificate.

Biohit
Amarr
Biohit Corp
Posted - 2008.11.14 16:04:00 - [57]
 

Originally by: Rye
Small bug found in /eve/CertificateTree.xml.aspx output...
There is no cachedUntil in that xml

Duke Mortheus
Posted - 2008.11.27 08:47:00 - [58]
 

Originally by: Biohit
Originally by: Rye
Small bug found in /eve/CertificateTree.xml.aspx output...
There is no cachedUntil in that xml

It's exist but in wrong place Evil or Very Mad
Another cosmetic in this xml is in RequredSkills -> template for its in rowset (typeID,skillLevel), but rows inside is <row typeID="3318" level="4" />


Pages: 1 [2]

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only