open All Channels
seplocked Linux
blankseplocked Latest client problems (trinity)
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

farfrael
FP Enterprise
Posted - 2007.12.06 19:13:00 - [1]
 

Edited by: farfrael on 06/12/2007 21:24:41
OK, the slackware/gentoo package on the Eve website is completely messed up
in several places. needs to be looked at ASAP









Judinous
GoonFleet
GoonSwarm
Posted - 2007.12.06 19:22:00 - [2]
 

try running "/home/username/.cedega/.updater/cedegaUpdateChecker -GAME EveOnline-linux" instead of launching it through cedega.

farfrael
FP Enterprise
Posted - 2007.12.06 19:31:00 - [3]
 

Edited by: farfrael on 06/12/2007 19:51:06
Thanks for the quick answer

i no longer have a "/home/username/.cedega/.updater/cedegaUpdateChecker -GAME EveOnline-linux" folder as i COMPLETELY cleaned my system of cedega

now I get:

The Cedega Installer appears to be missing. Please reinstall the package.
this is while running the installer as root (i want multiple clients)

when running as a normal user, I get
Your installation seems to be corrupt. Please have your administrator purge the package and reinstall
and the installer dies

really don't see how the install can be corrupt, it's just been downloaded

Thank you so much for nothing CCP with your #### of ### linux client
give me back the old normal cedega anyday

farfrael
FP Enterprise
Posted - 2007.12.06 20:28:00 - [4]
 

ok, problem is in misc_updater_utils.py

if not current_buildnumber and not orig_package_buildnumber:
# what, neither?
log.logger.info("Couldn't figure out the current or the original package buildnumber.")
error_dlg = gtk.MessageDialog(None, 0, gtk.MESSAGE_ERROR, gtk.BUTTONS_OK, "Your installation seems to be corrupt. Please have your administrator purge the package and reinstall.") # FIXME i18n
error_dlg.run()
error_dlg.destroy()
return None


looks like some ****** messed up the detection routine

farfrael
FP Enterprise
Posted - 2007.12.06 21:04:00 - [5]
 

the Slack/gentoo package on your website is broken

the test based on the get_component_buildnumber() function is broken in the case of a new install (it cannot find jack**** on a CLEAN system but doesn't handle the case)


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only