open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE: Trinity Post-Deployment Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (28)

Author Topic

LockOut's alt1
Posted - 2007.12.06 00:34:00 - [61]
 

i downloaded the patch and now when i go to play the splash screen appears for a split second and goes away and then nothing. don't tell em i have to wait an hour to re download the entire game and reinstall!!!!

Odda
Gallente
NibbleTek
Pandemic Legion
Posted - 2007.12.06 00:34:00 - [62]
 

Beams are bugged!
they have no rof, they fire all the time until a target is dead. <-bug

Ryuga VonRhaiden
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2007.12.06 00:36:00 - [63]
 

API is gone...

evemon doesn't recognise my id/api, and so do the igoogle apps... :/

Nate D
Hell's Rejects
The Council.
Posted - 2007.12.06 00:37:00 - [64]
 

EVE Voice

Here's a How-to guide on all the new EVE Voice goodies in Trinity!
http://www.youtube.com/watch?v=qvK90blJeys

Voice history - Is still in the game but not accessible via Alt-V, you must be in a fleet to see the "broadcasts" window which shows voice history.

-Nate

Nate D
Hell's Rejects
The Council.
Posted - 2007.12.06 00:38:00 - [65]
 

Originally by: Ryuga VonRhaiden
API is gone...

evemon doesn't recognise my id/api, and so do the igoogle apps... :/


This will return tomorrow says PrismX via IRC.

-Nate

Tallaen
Clan Shadow Wolf
Sylph Alliance
Posted - 2007.12.06 00:38:00 - [66]
 

Can we have other threads for those who can't log in, and those with in game probs?

Kaminari Rayne
Posted - 2007.12.06 00:39:00 - [67]
 

I downloaded and installed the patch, but when I run the game, the splash screen shows up for a second and then I get a black screen.

Komaru Kirinashi
Posted - 2007.12.06 00:41:00 - [68]
 

I'm running an Intel 965 Family Chipset with about 358MB of video memory. Yet EVE still tells me that I don't support premium content. Is my card seriously not supported? I bought this computer about a month ago, and I"ll be really disappointed if it can't even play EVE well.

Sargeant HAmmer
Caldari
Caldari Star Industries Co
Posted - 2007.12.06 00:41:00 - [69]
 

Originally by: Derelicht
Originally by: Sargeant HAmmer
Originally by: Derelicht
Originally by: bullwyff
I am trying to log in after i downloaded patch. As soon as i fill in my username and pasword the login proces starts but i keep getting the same screen. Iff i click on connect again i get this message

The client's local session information is corrupt, probably as a result of failed cleanup during a disconnect. Connecting to the server in this state could lead to a rather unpleasant game experience. Please restart the client prior to logging in.

What does this mean ???


This is exactly what happens on my more lame PC. Sometimes pressing "connect" twice in reasonably quick succession would cause this, but I let it sit for ages, and it refused to do anything. Hit connect, and the corrupt message as above appears.

I deleted Eve, and reinstalled it. Same thing again. :/


never had a problem before with any patches, same issue. ive traced it to a bug in the blue.dll file but thats all i know


How did you trace it to that?


run evelogserver program provided in eve dir in background while running eve

after trying to login go back up and find the exceptions and halts etc

SexxxSlave
Posted - 2007.12.06 00:41:00 - [70]
 

So its beginning to look as if you havent got an 8800GT in your pc, the FPS isnt worth the upgrade to Trinity. Why did CCP do this?

Sargeant HAmmer
Caldari
Caldari Star Industries Co
Posted - 2007.12.06 00:42:00 - [71]
 

Originally by: Komaru Kirinashi
I'm running an Intel 965 Family Chipset with about 358MB of video memory. Yet EVE still tells me that I don't support premium content. Is my card seriously not supported? I bought this computer about a month ago, and I"ll be really disappointed if it can't even play EVE well.


size doesnt matter

shader model 3 does

Sargeant HAmmer
Caldari
Caldari Star Industries Co
Posted - 2007.12.06 00:44:00 - [72]
 

another new bug, all my laptops windows in eve flash when i scroll, and they do it intermitently too

insidion
Caldari
Octavian Vanguard
RAZOR Alliance
Posted - 2007.12.06 00:44:00 - [73]
 

Well must say that I'm pleasantly surprised with Trinity. I've been a harsh critic of the progress thus far, but I must give credit were credit is due. Things are undoubtedly smoother thus far, it's stable compared to the issues I had on SiSi even <24 hours ago, and visually it is a step up to say the least. While I still have reservations, good work in the end CCP.

I couldn't help but notice something odd at the LP store though. The tag requirements now seem reverse of what they should be. According to various dev statements, the general consensus was that the reqs on LP store items would either be 'staying the same or a slight decrease' in the number of tags required. From the patch notes....

Quote:

Module and blueprint offers for all Empire faction LP stores have been modified to bring them in line with new pricing models.



This seems true...if you reverse the numbers. Surely the current numbers on TQ can't be correct and need to be inverted?

As examples...

Caldari Navy BCU 45k LP, 18m ISK (same pre and post patch)
Tag reqs pre patch
24 Major I's, 17 Colonel I's, 5 Colonel II's.
Tag reqs post patch
5 Major I's, 17 Colonel I's, 24 Colonel II's.
Tag reqs post patch (reversed)
24 Major I's, 17 Colonel I's, 5 Colonel II's.

Caldari Navy Invulnerability Field 180k LP, 72m ISK (same pre and post patch)
Tag reqs pre patch
98 Major I's, 66 Colonel I's, 15 Colonel II's.
Tag reqs post patch
15 Major I's, 66 Colonel I's, 98 Colonel II's.
Tag reqs post patch (reversed)
98 Major I's, 66 Colonel I's, 15 Colonel II's.

Caldari Navy Cruise Missile Launcher BPC (5-run copy) 90k LP, 36m ISK (same pre and post patch)
Tag reqs pre patch
51 Major I's, 30 Colonel I's, 6 Colonel II's.
Tag reqs post patch
7 Major I's, 33 Colonel I's, 49 Colonel II's.
Tag reqs post patch (reversed)
49 Major I's, 33 Colonel I's, 7 Colonel II's.

NL Nataku
Manson Family
Corcoran State
Posted - 2007.12.06 00:44:00 - [74]
 

Originally by: SexxxSlave
So its beginning to look as if you havent got an 8800GT in your pc, the FPS isnt worth the upgrade to Trinity. Why did CCP do this?


For using it in the future ?? They dont actually force you to use it you even have a choice i already find that more then any other gaming company would do. And i have a 7950GT with a E6600 and its playeble oke its not as good as it used to be but i can life with it.

I could imaginge that when eve was released alot of people also did not have the pc to play it. That has changed over time and so will this.

Greetz Nata

adriaans
Amarr
Ankaa.
Nair Al-Zaurak
Posted - 2007.12.06 00:46:00 - [75]
 

i keep freezing and having to restart client/computer, not to mention it produces a lot of heat...(yes i meet all requirements very well).


Otherwise looks great! Very Happy (except for stability i need to run classic...Sad)

Nj0rdur
Posted - 2007.12.06 00:46:00 - [76]
 

Originally by: Jack Wilder
Strip Miners and Ice Harvesters seem to be bugged when using premium client. While in classic, they emit the normal, long lasting beam, in premium, they only emit a short pulse and you hear a firering sound like using a weapon, not the normal strip miner sound.


I have this problem also.

Another problem is that when i right-click my ship in a station I don't get the menu where I can select the usual stuff like show info, open cargohold, open drone bay and so on.

Talthrus
EdgeGamers
Situation: Normal
Posted - 2007.12.06 00:48:00 - [77]
 

What happened to all of the resolution choices?

I really like playing EVE with 1600x900 (which has been available for years). In Trinity, it seems resolutions like this have vanished. Any reason?

Larech Frodoth
Caldari
Children of Artemis
Posted - 2007.12.06 00:49:00 - [78]
 

My mouse pointer lags alot. I'm running the premium content and did not experience this on Sisi when testing it there. Framerate and everything else works like a charm. Might just be a drivers issue, I'll try and update/reinstall them. It's a laptop btw, Dell Inspiron 9400 C2D 2Ghz, 2GB RAM and GF 7900GS.

Aprudena Gist
GoonFleet
GoonSwarm
Posted - 2007.12.06 00:50:00 - [79]
 

Originally by: Talthrus
What happened to all of the resolution choices?

I really like playing EVE with 1600x900 (which has been available for years). In Trinity, it seems resolutions like this have vanished. Any reason?


did you click widescreen buddy.

Sargeant HAmmer
Caldari
Caldari Star Industries Co
Posted - 2007.12.06 00:51:00 - [80]
 

Originally by: Talthrus
What happened to all of the resolution choices?

I really like playing EVE with 1600x900 (which has been available for years). In Trinity, it seems resolutions like this have vanished. Any reason?


they gave you graphics, you really want them to give you a good res too! :p

Panqueray
Posted - 2007.12.06 00:52:00 - [81]
 

I spent about 30 minutes ratting before I noticed that I was not being awarded any bounties in my wallet. Is this a bug or some kind of new feature?

Sargeant HAmmer
Caldari
Caldari Star Industries Co
Posted - 2007.12.06 00:52:00 - [82]
 

Originally by: Larech Frodoth
My mouse pointer lags alot. I'm running the premium content and did not experience this on Sisi when testing it there. Framerate and everything else works like a charm. Might just be a drivers issue, I'll try and update/reinstall them. It's a laptop btw, Dell Inspiron 9400 C2D 2Ghz, 2GB RAM and GF 7900GS.


sounds like your running it a bit close to the edge, when the mouse starts to slow you need to either reduce your bit rate or put up with it

Nate D
Hell's Rejects
The Council.
Posted - 2007.12.06 00:53:00 - [83]
 

Originally by: Kaminari Rayne
I downloaded and installed the patch, but when I run the game, the splash screen shows up for a second and then I get a black screen.


Try deleting your cache C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\CCP\EVE\cache

If that doesn't work, grab a LogServer file if you can and bug report it http://bugs.eve-online.com

-Nate

Lazarann
Ideal Machine
Posted - 2007.12.06 00:53:00 - [84]
 

Originally by: Panqueray
I spent about 30 minutes ratting before I noticed that I was not being awarded any bounties in my wallet. Is this a bug or some kind of new feature?

According to the patch notes it should take 15 minutes iirc.

Anar Vin
Posted - 2007.12.06 00:54:00 - [85]
 

The Content upgrade deleted my \boot.ini file.

Be sure to check if this has happened to you and fix it BEFORE you restart
your PC. Otherwise you will not be able to boot.

A bug report has been raised for the issue.

Ehrys Marakai
Caldari
Evolution
The Initiative.
Posted - 2007.12.06 00:54:00 - [86]
 

Originally by: Lesican
I installed the premium content, even though my computer isn't upto spec, just to see what it would perform like. Unfortunatley the client just boots the classic regardless because I am not upto spec. Is there anyway to force it to run the premium? I dont care if it blows up, the world ends or whatnot, I just want to see what will happen Embarassed

Even if it dies before it loads the station enviroment, can this be done?


No, as the instructions don't exist on your graphics card. It's a bit like talking Japanese to someone who only speaks German. They'll both sit there going "Wtf?" at each other and it will probably end up in a huge fight and then someone might spill their beer. All this just because you wanted pretty graphics! >.<
(Mmm beer)

Nate D
Hell's Rejects
The Council.
Posted - 2007.12.06 00:54:00 - [87]
 

Originally by: Talthrus
What happened to all of the resolution choices?

I really like playing EVE with 1600x900 (which has been available for years). In Trinity, it seems resolutions like this have vanished. Any reason?


You can still set it manually in prefs.ini I believe.

-Nate

Sargeant HAmmer
Caldari
Caldari Star Industries Co
Posted - 2007.12.06 00:56:00 - [88]
 

Originally by: Nate D
Originally by: Talthrus
What happened to all of the resolution choices?

I really like playing EVE with 1600x900 (which has been available for years). In Trinity, it seems resolutions like this have vanished. Any reason?


You can still set it manually in prefs.ini I believe.

-Nate


can you set lower rates than 1024 * 768 ??

Cadiz
Caldari
EXTERMINATUS.
Nulli Secunda
Posted - 2007.12.06 00:56:00 - [89]
 

Originally by: Talthrus
What happened to all of the resolution choices?

I really like playing EVE with 1600x900 (which has been available for years). In Trinity, it seems resolutions like this have vanished. Any reason?

If that resolution's not available as an option for your desktop, it's not available in EVE. If you're using an nVidia card though, you can manually re-add resolutions via the nVidia Control Panel -> Display -> Manage Custom Resolutions -> Create option. Dunno about ATI cards.

I had to do this to unlock 1600x1024 again, but it works fine now.

Daedex
Posted - 2007.12.06 00:57:00 - [90]
 

Originally by: Kaminari Rayne
I downloaded and installed the patch, but when I run the game, the splash screen shows up for a second and then I get a black screen.


I'm having the same problem. I get the splash, then it goes full screen and is all black. I can hear music in the background and if i hit enter or something I can here the 'click' sound.

Athlon x64 4800+, radeon x1900 XTX, Windows XP patched with the latest video drivers and latest version of DX.


Pages: first : previous : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 ... : last (28)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only