open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked EVE: Trinity Post-Deployment Issues Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (28)

Author Topic

CCP kieron

Posted - 2007.12.05 23:49:00 - [1]
 

The EVE: Trinity expansion has been deployed and Tranquility has returned to service. If you have an issue after the deployment, please check the below list as well as the Known Issues page to see if the Dev Team is already aware of it and submit a bug report. If you are unsure of what has been changed in this patch, please take a look at the Patch Notes page.

EVE: Trinity Features and Improvements are also available for review.

Please keep discussion constructive and on-topic. Negative, spam or posts not directly related to the patch deployment, bugs or issues will be deleted.

The Dev Team will be monitoring this thread throughout the next few days to keep abreast of the patch deployment and status.

Known Issues: Items will be added to this list based upon feedback in this thread.

ThisAlt IsUseless
Posted - 2007.12.05 23:50:00 - [2]
 

nice!

Miki Fin
Gallente
New Eden Population Control
Posted - 2007.12.05 23:54:00 - [3]
 

Trying to download the eve classic full client but it keeps coming up as corrupt installer. Tried downloading on 2x pcs so far and it wont install on either

gordon861
Minmatar
PROGENITOR CORPORATION
Intrepid Crossing
Posted - 2007.12.05 23:55:00 - [4]
 

Er where are the scripts for the modules ?

Other than that, congrats on getting it back online early.

Mashie Saldana
Minmatar
Veto Corp
Posted - 2007.12.05 23:55:00 - [5]
 

You can't toggle "Orbit station" nor "Time stamps" as the buttons no longer are available. If the old client was set to orbit station then you will keep orbit the station after the upgrade.

Bug report submitted.

Ask Unbeatable
Krazny Oktyabr Revolyutsiya
Posted - 2007.12.05 23:56:00 - [6]
 

Edited by: Ask Unbeatable on 06/12/2007 01:17:45
Local/Corp/Ally chat is gone for me. And I'm in n-rael Surprised
Havent done a restart of the client as its still downloading Premium so im not too worried

Edit: Fixed after client restart

ArtemisEntreri
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2007.12.05 23:56:00 - [7]
 

Nanite Operation is untrainable, skill requirement level missing, therefore skill can't be trained. (afaik)

Option removed bug? feature? Timestamps in chat

ShogunAssassin
Luppratazzi Crime Family
Posted - 2007.12.05 23:58:00 - [8]
 

Installed classic and Dling premium. I get nothing after the splash menu dissappears the eve tab is still on the windows toolbar but thats it. My comp is fairly uptodate.

Kyrall
Posted - 2007.12.05 23:58:00 - [9]
 

Fiddling with which icons are shown on the menu bar (can't remember its name) and which are in the accessories sub-menu causes the menu bar to vanish/ I'm using auto hide, and after changing a few of those options I can no longer "unhide" it.

Closing Eve and logging in again fixes this.

CCP Cascade

Posted - 2007.12.05 23:59:00 - [10]
 

Originally by: ArtemisEntreri
Nanite Operation is untrainable, skill requirement level missing, therefore skill can't be trained. (afaik)

Option removed bug? feature? Timestamps in chat


Time stamp in chat can be set by right clicking on text in a chat channel.

Disteeler
Perkone
Posted - 2007.12.05 23:59:00 - [11]
 

alt-v doesen't open the eve-voice interface and I can't find it listed in the shotcut list

Bon Hedus
Amarr
Voice of the Blood Raiders
Posted - 2007.12.06 00:00:00 - [12]
 

Edited by: Bon Hedus on 06/12/2007 00:01:19
Yay... Eve is broken for me. With my ATI Radeon 9700Pro, I get past "downloading bulk data" but cannot see my charact, or even initialize the introductory movie. I tried my Nvidia FX5500oc, and cannot even get to the log in, the splash screen freezes.

I have the most up to date DirectX files (November 2007's) and the most current drivers for both cards. I have tried updating all my drivers and nothing works.

I have cleared the cache on my account and am now attempting a clean install of Eve

GM Faolchu


Game Masters
Posted - 2007.12.06 00:01:00 - [13]
 

Originally by: Disteeler
alt-v doesen't open the eve-voice interface and I can't find it listed in the shotcut list


If you have petitioned before to get eve-voice disabled you will need to file another petition to get it re-enabled.

xeom
Sniggerdly
Pandemic Legion
Posted - 2007.12.06 00:01:00 - [14]
 

On sisi there was a rotate around station option that would make the ship spin(way cooler then the camera going around).

Why is it no longer there in the premium version??!

Thuul'Khalat
Gallente
Veto Corp
Posted - 2007.12.06 00:01:00 - [15]
 

I have an issue... no new alliance logo even though it has had status "Will be available in next content patch" for a while now... Sad

Hermosa Diosas
Posted - 2007.12.06 00:02:00 - [16]
 

wheres the new patch? when i log in just say incompatible version and takes me nowhere neither advises where to go to get new patch




Disteeler
Perkone
Posted - 2007.12.06 00:02:00 - [17]
 

Originally by: GM Faolchu
Originally by: Disteeler
alt-v doesen't open the eve-voice interface and I can't find it listed in the shotcut list


If you have petitioned before to get eve-voice disabled you will need to file another petition to get it re-enabled.


Eve-voice works for me fine, it's just the interface windows it's not popping as it did.

Kerfira
Kerfira Corp
Posted - 2007.12.06 00:02:00 - [18]
 

Originally by: gordon861
Er where are the scripts for the modules ?

Other than that, congrats on getting it back online early.

Need to get the blueprint and build 'em...

DrBiologist
Caldari
Ascended Humanity
Posted - 2007.12.06 00:03:00 - [19]
 

Edited by: DrBiologist on 06/12/2007 00:11:26
My Text and some Pictures in the HUD is all scrambled up. This only happens on EVE.

Changed to link - Valorem
Changed to link - Valorem
Changed to link - Valorem

What would cause this, my gameplay seems unafected by it.
Thanks Valorem Embarassed

Hunin
Minmatar
Infinity Enterprises
Atlas Alliance
Posted - 2007.12.06 00:05:00 - [20]
 

I cannot log in to the game. I patched the client by downloading the patch and applying it. It appeared to succeed. I started the client and everything looks good. When I enter my username and password, the client pops up a box saying "Authenticating" and then the box goes away and nothing happens.

I have tried restarting the client several times.

What is going on?

Delimit Freemist
Killer Koalas
R.A.G.E
Posted - 2007.12.06 00:05:00 - [21]
 

Keyboard doesn't work either on the login screen or ingame, can login by copy/pasting password from a word processor.

Gand Darkwater
Posted - 2007.12.06 00:06:00 - [22]
 

I got a funny problem...
I cant see mining beams... Not my own or others. The lasers starts in like 5sec then they are gone...
Going to try some tweaking to the graphics but my computer should be able to handle this.
P4 3.4GHz HT. 3GB RAM, Nvidia 8800GTS, Windows XP Pro.

Bimjo
Caldari
Caldari Provisions
Posted - 2007.12.06 00:06:00 - [23]
 

what's with people and posting images when they know they shouldn'tMad

Yon89
Northern Coalition.
Posted - 2007.12.06 00:07:00 - [24]
 

Omg you changed the music. i love it

Janus Ovellian
Minmatar
Firebird Squadron
Terra-Incognita
Posted - 2007.12.06 00:08:00 - [25]
 

Edited by: Janus Ovellian on 06/12/2007 00:17:10
Edited by: Janus Ovellian on 06/12/2007 00:09:34
Originally by: Delimit Freemist
Keyboard doesn't work either on the login screen or ingame, can login by copy/pasting password from a word processor.


I also have this problem. Very annoying.

Edit:
Also, the cursor will disappear occasionally after closing the settings menu (which I can only access from the login prompt, as obviously ESC doesn't do anything). And the cursor doesn't change to indicate that I can resize a window or anything.
Furthermore... the - and x in the top right of any windows don't appear when I mouseover the window like they did on sisi.

Fatsam
Madhatters Inc.
The Initiative.
Posted - 2007.12.06 00:09:00 - [26]
 

Can't find the Jump Freighter skillbook or any of the capital advanced ship component BPOs on the market.

DrBiologist
Caldari
Ascended Humanity
Posted - 2007.12.06 00:09:00 - [27]
 

I didnt know how to describe the things i was seeing. But I just tried another game and it does the same thing :( what could it be?

Jack Wilder
Germany's Last Geeks
Yet Another Alliance
Posted - 2007.12.06 00:10:00 - [28]
 

Are you sure the given SHA-1 hash is correct? I've downloaded the eveclassictopremiumpatch45017.exe on two seperated machines (desktop and web-server) and on both I get d40c2f2c40684602a10cf1290c936bea6a27b230 as SHA-1, not 62103f637fbf558d4a3916a71158a58c.

Falkrich Swifthand
Caldari
eNinjas Incorporated
Posted - 2007.12.06 00:10:00 - [29]
 

EVE API is down?

Dreeper
Posted - 2007.12.06 00:10:00 - [30]
 

When I download the 23 meg patch the installer tells me:

"Patching Error in file . An unknown error has occured. Please try to install this patch again.

If this error persists you might want to try reinstalling the game.
Error=
error ept0029."

I tried it again and again
:(


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (28)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only