open All Channels
seplocked Test Server Feedback
blankseplocked New patch (today) for sisi
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2

Author Topic

Duncan Bannatyne
Honesty Industries
Posted - 2007.12.02 11:20:00 - [1]
 

Just loaded the client it asked me to install a patch. Installed patch get this: Incompatible (Release). Intended or?

Driann
Minmatar
SPORADIC MOVEMENT
Alpha Tauri
Posted - 2007.12.02 11:23:00 - [2]
 

Same problem here

I also noticed that the server name changed from singularity to an IP address 87.237.32.25


Help!

Stork DK
Minmatar
Risky eXplosion
Death or Glory
Posted - 2007.12.02 11:24:00 - [3]
 

Same problem here.

Nye Jaran
Posted - 2007.12.02 11:24:00 - [4]
 

Same. So much for playing around with a Vigil tonight. Sad

Teraos
Genos Occidere
Heretic Nation
Posted - 2007.12.02 11:24:00 - [5]
 

Yup i've got the same problem.

Kal Shakai
Appetite 4 Destruction
Posted - 2007.12.02 11:25:00 - [6]
 

Ditto

CCP Mephysto

Posted - 2007.12.02 11:26:00 - [7]
 

What version is your client patched to?

Duncan Bannatyne
Honesty Industries
Posted - 2007.12.02 11:26:00 - [8]
 

I've managed to solve the problem...

Goto your directory in which your EVE.exe (for sisi) is stored.

Create a shortcut.. Properties.. and at the end of "Target" put this: /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

It'll solve your problems.


Crux Australis
Reikoku
KenZoku
Posted - 2007.12.02 11:27:00 - [9]
 

Originally by: Mephysto
What version is your client patched to?


4.10.44778

Teraos
Genos Occidere
Heretic Nation
Posted - 2007.12.02 11:28:00 - [10]
 

Thanks, that fixed the problem.

CCP Mephysto

Posted - 2007.12.02 11:28:00 - [11]
 

Eh, found the problem. Solution:

Create a shortcut to the eve.exe file.
Open the shortcut, and modify the target to have the following on the end (after the eve.exe): /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

You will then connect to hte correct server. We'll fix the patches shortly.

Nye Jaran
Posted - 2007.12.02 11:29:00 - [12]
 

Originally by: Duncan Bannatyne
I've managed to solve the problem...

Goto your directory in which your EVE.exe (for sisi) is stored.

Create a shortcut.. Properties.. and at the end of "Target" put this: /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

It'll solve your problems.




Good call, that fixed it.

Duncan Bannatyne
Honesty Industries
Posted - 2007.12.02 11:30:00 - [13]
 

Originally by: Mephysto
Eh, found the problem. Solution:

Create a shortcut to the eve.exe file.
Open the shortcut, and modify the target to have the following on the end (after the eve.exe): /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

You will then connect to hte correct server. We'll fix the patches shortly.


Stealing my ideas ^

Dario Kaelenter
Posted - 2007.12.02 11:30:00 - [14]
 

Originally by: Duncan Bannatyne
I've managed to solve the problem...

Goto your directory in which your EVE.exe (for sisi) is stored.

Create a shortcut.. Properties.. and at the end of "Target" put this: /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

It'll solve your problems.




Yup that worked for me too Razz

Driann
Minmatar
SPORADIC MOVEMENT
Alpha Tauri
Posted - 2007.12.02 11:30:00 - [15]
 

Originally by: Duncan Bannatyne
I've managed to solve the problem...

Goto your directory in which your EVE.exe (for sisi) is stored.

Create a shortcut.. Properties.. and at the end of "Target" put this: /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

It'll solve your problems.




Worked!

Thx a lot

Crux Australis
Reikoku
KenZoku
Posted - 2007.12.02 11:31:00 - [16]
 

Edited by: Crux Australis on 02/12/2007 11:31:49
Originally by: Mephysto
Eh, found the problem. Solution:

Create a shortcut to the eve.exe file.
Open the shortcut, and modify the target to have the following on the end (after the eve.exe): /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

You will then connect to hte correct server. We'll fix the patches shortly.


It works but at game launch I lose all of my settings and stuff.

Just curious to know why :P


Edit:
Maybe because it points to a different server and those infos are remotely stored (ergo different) ?

As I said, just curious

Darius Shakor
Minmatar
Re-Awakened Technologies Inc
Posted - 2007.12.02 11:34:00 - [17]
 

Originally by: Crux Australis
Edited by: Crux Australis on 02/12/2007 11:31:49
Originally by: Mephysto
Eh, found the problem. Solution:

Create a shortcut to the eve.exe file.
Open the shortcut, and modify the target to have the following on the end (after the eve.exe): /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

You will then connect to hte correct server. We'll fix the patches shortly.


It works but at game launch I lose all of my settings and stuff.

Just curious to know why :P


Edit:
Maybe because it points to a different server and those infos are remotely stored (ergo different) ?

As I said, just curious


Did you have the /end /LUA:OFF in your shortcut before this?

If not then that is why. It is looking in the install directory for settings instead of the common My Documents based directory.

Gun thar
Posted - 2007.12.02 11:34:00 - [18]
 

Originally by: Duncan Bannatyne
I've managed to solve the problem...

Goto your directory in which your EVE.exe (for sisi) is stored.

Create a shortcut.. Properties.. and at the end of "Target" put this: /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

It'll solve your problems.




doesnt work for me :(

is this using vista or something, cause i got xp.

"D:\eve test\EVE\eve.exe" is my current target
should the final thing look like

"D:\eve test\EVE\eve.exe"/end /LUA:OFF /server:87.237.38.50
including spaces and "wrong" slashes, or should it be inside the target brackets?

anyway, i tried all the options i could think off and i couldnt get it to work :(

Duncan Bannatyne
Honesty Industries
Posted - 2007.12.02 11:36:00 - [19]
 

try putting a space b etween the " and the /

Meiyang Lee
Gallente
Azteca Transportation Unlimited
Gunboat Diplomacy
Posted - 2007.12.02 11:36:00 - [20]
 

Originally by: Gun thar

doesnt work for me :(

is this using vista or something, cause i got xp.

"D:\eve test\EVE\eve.exe" is my current target
should the final thing look like

"D:\eve test\EVE\eve.exe"/end /LUA:OFF /server:87.237.38.50
including spaces and "wrong" slashes, or should it be inside the target brackets?

anyway, i tried all the options i could think off and i couldnt get it to work :(



"D:\eve test\EVE\eve.exe" /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50 is how it should look, needed an additional space after the " Wink

Crux Australis
Reikoku
KenZoku
Posted - 2007.12.02 11:37:00 - [21]
 

Edited by: Crux Australis on 02/12/2007 11:37:30
Originally by: Gun thar
Originally by: Duncan Bannatyne
I've managed to solve the problem...

Goto your directory in which your EVE.exe (for sisi) is stored.

Create a shortcut.. Properties.. and at the end of "Target" put this: /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

It'll solve your problems.



doesnt work for me :(

is this using vista or something, cause i got xp.

"D:\eve test\EVE\eve.exe" is my current target
should the final thing look like

"D:\eve test\EVE\eve.exe"/end /LUA:OFF /server:87.237.38.50
including spaces and "wrong" slashes, or should it be inside the target brackets?

anyway, i tried all the options i could think off and i couldnt get it to work :(


D:\eve test\EVE\eve.exe /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

not

"D:\eve test\EVE\eve.exe"/end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

Meiyang Lee
Gallente
Azteca Transportation Unlimited
Gunboat Diplomacy
Posted - 2007.12.02 11:38:00 - [22]
 

you need a " at both the start and end, he just forgot a space after the last one. Smile

"C:\Program Files\CCP\EVE-SiSi\eve.exe" /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

That's what mine looks like and it works flawlessly.


Scarlett Flame
Posted - 2007.12.02 11:40:00 - [23]
 

Me 7 :-(

Crux Australis
Reikoku
KenZoku
Posted - 2007.12.02 11:41:00 - [24]
 

Originally by: Darius Shakor
Did you have the /end /LUA:OFF in your shortcut before this?

If not then that is why. It is looking in the install directory for settings instead of the common My Documents based directory.


It looks like it is the reason.

I'm going to use this /end /LUA:OFF thing so I can actually test graphics on the 2 different clients without being forced to have the same settings for both (which happens if both of them go to read the infos from the damn My Documents place).

\0/

Crux Australis
Reikoku
KenZoku
Posted - 2007.12.02 11:42:00 - [25]
 

Originally by: Meiyang Lee
you need a " at both the start and end, he just forgot a space after the last one. Smile

"C:\Program Files\CCP\EVE-SiSi\eve.exe" /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

That's what mine looks like and it works flawlessly.




If I add the "" it doesn't work for me, dunno why heh.
Without the "" it works perfectly.

/me scratches head

CCP Mephysto

Posted - 2007.12.02 11:45:00 - [26]
 

Everyone connecting to Singularity should be using the /LUA:OFF switch, as you will corrupt your TQ settings otherwise.

SillyWaif
Galactic Kingdom
Posted - 2007.12.02 11:48:00 - [27]
 

Thanks for the update on the /server:87.237.38.50 part.
Fixed the login ;-)

Crux Australis
Reikoku
KenZoku
Posted - 2007.12.02 11:50:00 - [28]
 

Edited by: Crux Australis on 02/12/2007 11:51:03
Originally by: Mephysto
Everyone connecting to Singularity should be using the /LUA:OFF switch, as you will corrupt your TQ settings otherwise.


Not if you use ramdisks for TQ cache (used cache stored in a folder named cache2 or something like that, that is why I ignored the /LUA:OFF thing) :P

Gun thar
Posted - 2007.12.02 11:56:00 - [29]
 

Originally by: Crux Australis
Edited by: Crux Australis on 02/12/2007 11:37:30
Originally by: Gun thar
Originally by: Duncan Bannatyne
I've managed to solve the problem...

Goto your directory in which your EVE.exe (for sisi) is stored.

Create a shortcut.. Properties.. and at the end of "Target" put this: /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

It'll solve your problems.



doesnt work for me :(

is this using vista or something, cause i got xp.

"D:\eve test\EVE\eve.exe" is my current target
should the final thing look like

"D:\eve test\EVE\eve.exe"/end /LUA:OFF /server:87.237.38.50
including spaces and "wrong" slashes, or should it be inside the target brackets?

anyway, i tried all the options i could think off and i couldnt get it to work :(


D:\eve test\EVE\eve.exe /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

not

"D:\eve test\EVE\eve.exe"/end /LUA:OFF /server:87.237.38.50



k, thanks alot, works now :)

Venkul Mul
Gallente
Posted - 2007.12.02 12:03:00 - [30]
 

Originally by: Crux Australis
Edited by: Crux Australis on 02/12/2007 11:31:49
Originally by: Mephysto
Eh, found the problem. Solution:

Create a shortcut to the eve.exe file.
Open the shortcut, and modify the target to have the following on the end (after the eve.exe): /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50

You will then connect to hte correct server. We'll fix the patches shortly.


It works but at game launch I lose all of my settings and stuff.

Just curious to know why :P


Edit:
Maybe because it points to a different server and those infos are remotely stored (ergo different) ?

As I said, just curious


No it is the LUA:off, it point to a different cache in your computer, I am using it so I don't mess my Tranquillity setting when using Sis.

A information for the devs: I already had the /end /LUA:OFF /server:87.237.38.50 shortcut but after updating, when the autoupdater tried to start EVE it said "incopatible" (something that normally don't happens when updating).

Then, whitout doing anything, after reading this thread I tried again from my shortcut, and it worked perfectly.

Apparently for some reason this update don't remember some of setting you used to start EVE before before the update (I hope it is clear, as I am not native English speaker and and this period is a bit convoluted ugh ).



Pages: [1] 2

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only