open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked Revelations 2.2 Post Patch Feedback Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (16)

Author Topic

Sevarus James
Minmatar
Meridian Dynamics
Posted - 2007.08.28 15:22:00 - [31]
 

Edited by: Sevarus James on 28/08/2007 15:25:22
Originally by: CCP Lingorm
Originally by: Sevarus James
Cedega 6.02 as well as wine are now back to splash/n/crash. Didn't see that one on the known issues, so figured it would go here.


Please check that the following 3 lines are in your prefs.ini if running under cedega (or wine).

audio=0
audiodriver=0
voiceenable=0




uh. whoa. So i'm guessing that means cedega waits for a transgaming update?

Missed your second post. checking now.

branodn lee
Minmatar
kadian blades
Posted - 2007.08.28 15:23:00 - [32]
 

ok just a ? since the dev's are watching this... is there a way if you have multiple accounts to make each copy of eve use there own cach folders and such. it keeps laging me out since i have 4 accounts and they all use the same one. please any help for us multiple account user's...

invY Ancoron
Minmatar
Posted - 2007.08.28 15:23:00 - [33]
 

Which prefs.ini are you referring to? Can't find one in my eve directory.

CCP Zulu

Posted - 2007.08.28 15:26:00 - [34]
 

Originally by: branodn lee
ok just a ? since the dev's are watching this... is there a way if you have multiple accounts to make each copy of eve use there own cach folders and such. it keeps laging me out since i have 4 accounts and they all use the same one. please any help for us multiple account user's...


Use a separate install folder for each client, create a shortcut to each of the eve.exe files and append "/END /LUA:OFF" switch to each of them.

B1FF
Posted - 2007.08.28 15:30:00 - [35]
 

Ice Harvester Upgrades and Mining Laser Upgrades take over 30 hours to invent. Every other module I've invented was 2.5 hours.

branodn lee
Minmatar
kadian blades
Posted - 2007.08.28 15:31:00 - [36]
 

Originally by: CCP Zulupark2
Originally by: branodn lee
ok just a ? since the dev's are watching this... is there a way if you have multiple accounts to make each copy of eve use there own cach folders and such. it keeps laging me out since i have 4 accounts and they all use the same one. please any help for us multiple account user's...


Use a separate install folder for each client, create a shortcut to each of the eve.exe files and append "/END /LUA:OFF" switch to each of them.


ok i have 4 folders and 4 desktop short cuts for them. so where to i add that stuff.

Kesslee
Caldari
Water and Power
Posted - 2007.08.28 15:31:00 - [37]
 

Originally by: CCP Greyscale
Originally by: Mashie Saldana
I see you removed the invention implants (Draftsman) from the LP store, is that just temporarily until they are fixed? If not what will happen to those of us that have them plugged in already?


Both the Draftsman series and the Consul series will be fixed in a future patch. Stay tuned for more information on what we're doing in the meantime.


Stay tuned where exactly?

And by "what we are doing in the meantime" do you mean in regard to these implants specifically or in more general terms about your area of game design?

Midge Mo'yb
Bat Country
Goonswarm Federation
Posted - 2007.08.28 15:32:00 - [38]
 

Edited by: midge Mo''yb on 28/08/2007 15:34:26
http://rogueserv.net/albums/userpics/eveprob.jpg

Image changed to link, posting images is not allowed - Wrangler
oi you edited out my explanation noob :P

Got CRC error on installation of the patchwith tut2.stuff

and this tryign to start

NeOnicuS
Gallente
Aliastra
Posted - 2007.08.28 15:32:00 - [39]
 

Edited by: NeOnicuS on 28/08/2007 15:33:31
Khanid Navy items aren't listed under variations.

CCP Zulu

Posted - 2007.08.28 15:32:00 - [40]
 

Originally by: branodn lee
Originally by: CCP Zulupark2
Originally by: branodn lee
ok just a ? since the dev's are watching this... is there a way if you have multiple accounts to make each copy of eve use there own cach folders and such. it keeps laging me out since i have 4 accounts and they all use the same one. please any help for us multiple account user's...


Use a separate install folder for each client, create a shortcut to each of the eve.exe files and append "/END /LUA:OFF" switch to each of them.


ok i have 4 folders and 4 desktop short cuts for them. so where to i add that stuff.


Click 'properties' for each of the shortcuts, and behind the path to the eve.exe file ("C:\Program Files\CCP\EVE1\eve.exe" for example) add "/END /LUA:OFF" with quotation marks and all.

Mistica
Cirrius Technologies
O X I D E
Posted - 2007.08.28 15:33:00 - [41]
 

Maybe a little offtopic or not in line with most problems people have here installing the patch.

The error you are getting is what i got last patch. I downloaded a full client, not the one provided in the download client section, but another link.

It worked for me, in that case on that computer.
If all things have failed, maybe this is a possible solution. If not let me know (i am sure people will :) )

the post i made then:

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=549672&page=1#4

invY Ancoron
Minmatar
Posted - 2007.08.28 15:34:00 - [42]
 

Edited by: invY Ancoron on 28/08/2007 15:34:19
Originally by: branodn lee
Originally by: CCP Zulupark2
Originally by: branodn lee
ok just a ? since the dev's are watching this... is there a way if you have multiple accounts to make each copy of eve use there own cach folders and such. it keeps laging me out since i have 4 accounts and they all use the same one. please any help for us multiple account user's...


Use a separate install folder for each client, create a shortcut to each of the eve.exe files and append "/END /LUA:OFF" switch to each of them.


ok i have 4 folders and 4 desktop short cuts for them. so where to i add that stuff.


Add the /END /LUA:OFF Stuff to the command path (in the properties) of your shortcuts.


Again: I don't have a prefs.ini, how do i disable sound to make wine work again?

Phill Alutan
Fleetworks
The Spire Collective
Posted - 2007.08.28 15:34:00 - [43]
 

Originally by: CCP Zulupark2
Originally by: Phill Alutan
Patching error in file tut2.stuff. The specified file did not have the correct CRC.
This indicates that your installation is corrupt. Please reinstall EVE-Online.

Got that during the auto update process.
Ok... I reinstall EVE from the client 34791 and apply the downloaded patch evepatch34791-36191.exe

Same error.

Sweet :(


We tested that patch in house and it works fine. Try re-downloading the patch file itself.


Downloaded evepatch34791-36191.exe and applied it over a freshly reinstalled EVE_Setup.exe

Exactly the same error.
Using Windows XP SP2.

Downloading the uptodate full client will take several hours with my connection. Any ideas ?
(Anyway, I start downloading it, better to start now if there is no fix... Wink

Sevarus James
Minmatar
Meridian Dynamics
Posted - 2007.08.28 15:35:00 - [44]
 

Linghorm, now change with those changes to prefs.ini. Sending the tar file to you...then bed. (Graveyard worker needs to hide from the sun. Very Happy

PuJu
Dawn of a new Empire
The Initiative.
Posted - 2007.08.28 15:36:00 - [45]
 

Only a small minor thing that I have noticed whilst warping is a double sonic boom effect, before I would only hear one as i reached my max warp speed.. now im getting another as I slow down! Intended? Rolling Eyes

Otherwise all looks good, thumbs up, pats on backs and happy face! Laughing

CCP Zulu

Posted - 2007.08.28 15:36:00 - [46]
 

Originally by: midge Mo'yb
Edited by: midge Mo''yb on 28/08/2007 15:34:26
http://rogueserv.net/albums/userpics/eveprob.jpg

Image changed to link, posting images is not allowed - Wrangler
oi you edited out my explanation noob :P

Got CRC error on installation of the patchwith tut2.stuff

and this tryign to start


Have you by any chance deleted any files from the EVE/BIN folder?

If not, you can re-download the full client. Your cache should stay intact unless you're running the /END /LUA:OFF options.

TimtheTerror
Bite me inc.
Narwhals Ate My Duck
Posted - 2007.08.28 15:37:00 - [47]
 

Originally by: LiquidTester
Originally by: Phill Alutan
Patching error in file tut2.stuff. The specified file did not have the correct CRC.
This indicates that your installation is corrupt. Please reinstall EVE-Online.

Got that during the auto update process.
Ok... I reinstall EVE from the client 34791 and apply the downloaded patch evepatch34791-36191.exe

Same error.

Sweet :(


Me too.


Me too, exact same problem Sad I'm running Vista Ultimate 64.

Midge Mo'yb
Bat Country
Goonswarm Federation
Posted - 2007.08.28 15:37:00 - [48]
 

Edited by: midge Mo''yb on 28/08/2007 15:39:04
Edited by: midge Mo''yb on 28/08/2007 15:37:42
Edited by: midge Mo''yb on 28/08/2007 15:37:21
Originally by: CCP Zulupark2
Originally by: midge Mo'yb
Edited by: midge Mo''yb on 28/08/2007 15:34:26
http://rogueserv.net/albums/userpics/eveprob.jpg

Image changed to link, posting images is not allowed - Wrangler
oi you edited out my explanation noob :P

Got CRC error on installation of the patchwith tut2.stuff

and this tryign to start




Have you by any chance deleted any files from the EVE/BIN folder?

If not, you can re-download the full client. Your cache should stay intact unless you're running the /END /LUA:OFF options.


nope - and its currently downloading :P

CCP Wrangler

Posted - 2007.08.28 15:39:00 - [49]
 

Originally by: midge Mo'yb
Edited by: midge Mo''yb on 28/08/2007 15:34:26
http://rogueserv.net/albums/userpics/eveprob.jpg

Image changed to link, posting images is not allowed - Wrangler
oi you edited out my explanation noob :P

Got CRC error on installation of the patchwith tut2.stuff

and this tryign to start
Embarassed

Midge Mo'yb
Bat Country
Goonswarm Federation
Posted - 2007.08.28 15:40:00 - [50]
 

Originally by: CCP Wrangler
Originally by: midge Mo'yb
Edited by: midge Mo''yb on 28/08/2007 15:34:26
http://rogueserv.net/albums/userpics/eveprob.jpg

Image changed to link, posting images is not allowed - Wrangler
oi you edited out my explanation noob :P

Got CRC error on installation of the patchwith tut2.stuff

and this tryign to start
Embarassed


Indeed!

Elis Elora
Posted - 2007.08.28 15:40:00 - [51]
 

Originally by: Phill Alutan
Downloading again the patch file as suggested.

I am using Windows XP SP2.



I'm reinstalling and manual patch the file. (My 3rd time both auto and manual patching) But the same error still happen. FYI, i'm using win xp sp2 too and i'm installing using eve version 34791

Lucky for me I still have the original setup file. Any other bright suggestion Rolling Eyes

Tech Step
Minmatar
Republic Military School
Posted - 2007.08.28 15:41:00 - [52]
 

After patching, it keeps displaying server status: unknown at the splash screen, and when I try and log in anyway, it says:
"Could not connect to the specified address. Odds are that you have not established an internet connection, the server isn't running, or the server address or port number was wrong."

That's odd. :(

Stephen HB
Mystical Knights
Malum Exuro
Posted - 2007.08.28 15:42:00 - [53]
 

Originally by: CCP Zulupark2
Have you by any chance deleted any files from the EVE/BIN folder?

If not, you can re-download the full client. Your cache should stay intact unless you're running the /END /LUA:OFF options.


I would conjecture that it is in fact YOUR responsibility to ensure that your patch does not corrupt a normal installation, not mine to re-download a 450MB client over a 5Kb/s connection.

CCP Zulu

Posted - 2007.08.28 15:43:00 - [54]
 

At the moment I'd advise people to download a fresh full client if they're having issues with files in the /bin/ folder being corrupted. This appears to be limited to only Windows Vista users at the moment.

We're working on finding the cause for this though and hope to have something on it soon.

Imhothar Xarodit
Minmatar
Wolverine Solutions
Posted - 2007.08.28 15:44:00 - [55]
 

Hmm you did tweak the reinforced strontium consumption numbers didn't you?

At least the TS tower takes the same amount as the Amarr one...

Or is it a bug?

Stephen HB
Mystical Knights
Malum Exuro
Posted - 2007.08.28 15:45:00 - [56]
 

Originally by: CCP Zulupark2
At the moment I'd advise people to download a fresh full client if they're having issues with files in the /bin/ folder being corrupted. This appears to be limited to only Windows Vista users at the moment.

We're working on finding the cause for this though and hope to have something on it soon.


As several people have pointed out, this is not limited to Vista.

TimtheTerror
Bite me inc.
Narwhals Ate My Duck
Posted - 2007.08.28 15:45:00 - [57]
 

Originally by: CCP Zulupark2
At the moment I'd advise people to download a fresh full client if they're having issues with files in the /bin/ folder being corrupted. This appears to be limited to only Windows Vista users at the moment.

We're working on finding the cause for this though and hope to have something on it soon.


Thank you, downloading a fresh client now... Looking forward to resetting and sorting out all my Overview, Hud, Addressbook, Bookmarks Rolling EyesLaughing

Midge Mo'yb
Bat Country
Goonswarm Federation
Posted - 2007.08.28 15:47:00 - [58]
 

Originally by: CCP Zulupark2
At the moment I'd advise people to download a fresh full client if they're having issues with files in the /bin/ folder being corrupted. This appears to be limited to only Windows Vista users at the moment.

We're working on finding the cause for this though and hope to have something on it soon.



i have a minidump that im promped to lookat after the crash would it help if i sent it somewhere? or linked you to it?

CCP Zulu

Posted - 2007.08.28 15:47:00 - [59]
 

Originally by: Stephen HB
Originally by: CCP Zulupark2
At the moment I'd advise people to download a fresh full client if they're having issues with files in the /bin/ folder being corrupted. This appears to be limited to only Windows Vista users at the moment.

We're working on finding the cause for this though and hope to have something on it soon.


As several people have pointed out, this is not limited to Vista.


So far corrupted /bin/ folders seem exclusive to Vista. Corrupted tut2 files in the patch itself are happening on all platforms.

CCP Zulu

Posted - 2007.08.28 15:48:00 - [60]
 

Originally by: midge Mo'yb
Originally by: CCP Zulupark2
At the moment I'd advise people to download a fresh full client if they're having issues with files in the /bin/ folder being corrupted. This appears to be limited to only Windows Vista users at the moment.

We're working on finding the cause for this though and hope to have something on it soon.



i have a minidump that im promped to lookat after the crash would it help if i sent it somewhere? or linked you to it?



Please file a bugreport and attach the dump file, a logfile and a dxdiag file.


Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (16)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only