open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked Revelations 2.2 Post Patch Feedback Thread
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 : last (16)

Author Topic

Aram Gishno
The Graduates
Posted - 2007.08.30 18:33:00 - [361]
 

I was up all night working so my eyes are a bit crossed but I did not see mention of the warping/ CTD problem that others and myself are expereicning. I do have Vista and the prior client ran like butter on my system. Now I have to cross my fingers every time I undock or warp or basically do anything but sit in station. I'll fill out a bug report to be on the safe side. Has Scotty been drinking the fine ale again?!

Unscrew Pewlous
Posted - 2007.08.30 18:44:00 - [362]
 

I would like to know when ccp will be implementing sp trades for those of us who are crazy enough to train for things that get deleted from the game.

Case in point, the draftsman implants. There is no other reason that I would have ever wasted the 12 days to train cybernetics 5, not to mention the hours of now wasted courier runs to get the lp's for the implants.

Oh, I know that 12 days is just s drop in the bucket to those amarr pilots, who have been relegated to second class pilots until they can train up another race ship or missile skills and those who felt compelled when rev 1 came out to cross train to gallente capital ship in order to compete only to find out after wasting a month on gallente battleship 5 that oh yea ccp made a mistake by giving the drone race drone advantages to its mothership.

so for future reference can you tell me which is the test server? tq or sisi?

one other thing and you should ask your 'economist' about this. the death of a commodity market is when the clients lose faith in the system. you keep pulling the rug out from enough people there won't be anyone left.

good luck on your death by a thousand cuts. crazy things is you are doing it to yourselves

Andreis
Caldari
Posted - 2007.08.30 18:46:00 - [363]
 

I have found a few interesting issues since the patch.
First and most annoying is that ocasionally when aligning for warp or activating an accelerationg gate the ship declares warp drive active and goes into alignment mode but continues flying on the same heading instead of aligning. This can be worked around by stopping ship and trying again. (potentially bad in a fight though.)

Second, when entering a warp, activating a cloak, or activating a missile launcher (only things ive notice it on) the audio clip plays twice for some reason.

Lastly, I'm not for sure this is due to the patch but I'll throw it in here anyway; using the manticore with a prototype cloaking device I and covert ops skill at lvl2, I see a 75% reduction in velocity when cloak is active. This is not in line with the description of the ship since it has a 25% bonus to cloaked velocity per covops lvl. I ran the numbers a couple of way and can't see how it makes sense. The module on my ship reads -75% velocity which is reduced from 90%, but according to the bonus should be -40%.

Aaron Mirrorsaver
The Scope
Posted - 2007.08.30 18:52:00 - [364]
 

sound issues are documented in a thread in the known issues section, seems everyone is getting them almost. funny how something like that gets passed testers.

also anyone having connectivity issues, like without fail being disconnected between 5-30 minutes of gameplay no matter what you are doing (even if sitting idle) should post in the connection to server lost thread in known issues forums..

M'ing Pai
The Jagged Edge
Posted - 2007.08.30 18:57:00 - [365]
 

Edited by: M''ing Pai on 30/08/2007 18:57:19
Originally by: Jiremjahu Menasseh
Originally by: Sevarus James
Originally by: Khazud
Originally by: Reapeat Offender
Edited by: Reapeat Offender on 29/08/2007 22:21:44
Originally by: Bellum Eternus
Anyone else getting massive crashing on warp in/undocking?


I crashed 4 times last night under those exact circumstances. Twice while undocking and twice while coming out of warp after activating an ancient acceleration gate.

This was a crash like I've never seen before. The client just vanished. On my screen one moment, completely gone the next.

If it helps, it only was happening on my Vista machine. I run 3 PC's each with their own client. All 3 clients were running simulatanously on the differnt machines with the three characters traveling through the same space together. The client on the Vista machines experienced these crashes while the 2 other clients running on XP were fine.


Exact same situation for me as well - using Vista, repeated crashes while warping to a location.


I'll report that one of my corp members had this experience last night during a fleet operation. It took 3 logins/reboots to finally get in game and stay there. I believe he's running XP, but just wanted to fyi here.


I'm also experiencing this exact problem. I'm running Vista. It's happened 4 times to me so far; the last time it took 4 attempts to log back in.


I am experiencing this issue too, only when I am warping into an engagement at a gate or jumping through a gate where an engagement is happening on the other side. On all occasions my client just dissappears, and repeated attempts to login and get to the engagement to help out all cause the same issue. Only after the engagement is concluded can I log in ang get my client to stay up. It has happened to another corp mate of mine as well.

This is costing us kills, and could possibly cost us ships for no reason. Can we get a fix for this please? Our corp is at war with two alliances, and I'd hate to lose ships just because the patch is busted. As it stands, I can't even play. I haven't been able to participate in any corp ops since yesterday. I log in and fly to random locations, but no PvP without a crashing client...

CCP... PLEASE HELP!!!!!

Darius Ringhal
Posted - 2007.08.30 19:04:00 - [366]
 

When i open my character skillsheet, i can see everything. training a new skill does not show, and when i close then open it, the whole list vanishes and i have to quit the game and restart to show it again. grrrrr!

Bellum Eternus
Gallente
The Scope
Posted - 2007.08.30 19:16:00 - [367]
 

Originally by: M'ing Pai
Edited by: M''ing Pai on 30/08/2007 18:57:19
Originally by: Jiremjahu Menasseh
Originally by: Sevarus James
Originally by: Khazud
Originally by: Reapeat Offender
Edited by: Reapeat Offender on 29/08/2007 22:21:44
Originally by: Bellum Eternus
Anyone else getting massive crashing on warp in/undocking?


I crashed 4 times last night under those exact circumstances. Twice while undocking and twice while coming out of warp after activating an ancient acceleration gate.

This was a crash like I've never seen before. The client just vanished. On my screen one moment, completely gone the next.

If it helps, it only was happening on my Vista machine. I run 3 PC's each with their own client. All 3 clients were running simulatanously on the differnt machines with the three characters traveling through the same space together. The client on the Vista machines experienced these crashes while the 2 other clients running on XP were fine.


Exact same situation for me as well - using Vista, repeated crashes while warping to a location.


I'll report that one of my corp members had this experience last night during a fleet operation. It took 3 logins/reboots to finally get in game and stay there. I believe he's running XP, but just wanted to fyi here.


I'm also experiencing this exact problem. I'm running Vista. It's happened 4 times to me so far; the last time it took 4 attempts to log back in.


I am experiencing this issue too, only when I am warping into an engagement at a gate or jumping through a gate where an engagement is happening on the other side. On all occasions my client just dissappears, and repeated attempts to login and get to the engagement to help out all cause the same issue. Only after the engagement is concluded can I log in ang get my client to stay up. It has happened to another corp mate of mine as well.

This is costing us kills, and could possibly cost us ships for no reason. Can we get a fix for this please? Our corp is at war with two alliances, and I'd hate to lose ships just because the patch is busted. As it stands, I can't even play. I haven't been able to participate in any corp ops since yesterday. I log in and fly to random locations, but no PvP without a crashing client...

CCP... PLEASE HELP!!!!!


That is EXACTLY what has been happening to me! I tried to engage some targets and crashed on warp in, repeatedly! At both gates and stations. Only after the fight was over could I actually log in and stay there.

000Hunter000
Gallente
Missiles 'R' Us
Posted - 2007.08.30 19:47:00 - [368]
 

not sure if this has been noted before but i found a miner annoyance, apparently u can nolonger link an item u searched using the search tab in ur assets window, u used to be able to link it's info into a channel by searching it then drag/dropping it.

Just curious if this was removed by accident or on purpose and if on purpose why? Can't find no harm in it? tbh i would love to be able to drag/drop info on items into a channel by using my assets and not even having to go throug the search tab.

Fevriel
Posted - 2007.08.30 19:58:00 - [369]
 

Edited by: Fevriel on 30/08/2007 20:21:54
As described previously in this thread, despite an apparently "successful" patch process, my current game experience is "unplayable" due to random crashing to desktop followed by repeated crashing on login. I have raised a bug report 36191, but seen no response, have now added a workspace log of a crash - is anyone else getting this and is there any chance of CCP looking at it or should I just work on the basis that my favourite game is now unplayable?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
From known issues:-
The client sometimes crashes after the initial splash screen has been displayed, more info on this is needed so send us a bug report if you have noticed this issue with a logfile attached.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I have now sent in a crash log on the bug report 36191 - please check it out.


Thanks
Fevriel

Kent Halo
Gallente
Conspiracy of One
Posted - 2007.08.30 20:00:00 - [370]
 

Edited by: Kent Halo on 30/08/2007 19:59:49
Originally by: Unscrew Pewlous
Case in point, the draftsman implants. There is no other reason that I would have ever wasted the 12 days to train cybernetics 5, not to mention the hours of now wasted courier runs to get the lp's for the implants.


Are you aware that you also need cybernetics 5 for +5 implants? Or are you not using those?

Redwing Fellen
Posted - 2007.08.30 20:03:00 - [371]
 

Dunno if this has been covered - but for some reason the range circles display (tac overlay) dissappears from the solarsystem map when you move to a new system and you can't get it back. Very very very annoying if you are probing - has spoilt the game for me. Sort it out CCP !

M'ing Pai
The Jagged Edge
Posted - 2007.08.30 20:15:00 - [372]
 

Originally by: Fevriel
As described previously in this thread, despite an apparently "successful" patch process, my current game experience is "unplayable" due to random crashing to desktop followed by repeated crashing on login. I have raised a bug report 36191, but seen no response, have now added a workspace log of a crash - is anyone else getting this and is there any chance of CCP looking at it or should I just work on the basis that my favourite game is now unplayable?

Thanks
Fevriel


Fevriel-

Many of us are experiencing this crash to dessktop issue. My corp mate petitioned it, but we haven't heard anything back. The known issues as linked in this thread by the mods don't include it. The most serious issue I have seen in an Eve patch to date, as it makes the game completely unplayable... see below:

Originally by: Bellum Eternus
Originally by: M'ing Pai
Edited by: M''ing Pai on 30/08/2007 18:57:19
Originally by: Jiremjahu Menasseh
Originally by: Sevarus James
Originally by: Khazud
Originally by: Reapeat Offender
Edited by: Reapeat Offender on 29/08/2007 22:21:44
Originally by: Bellum Eternus
Anyone else getting massive crashing on warp in/undocking?


I crashed 4 times last night under those exact circumstances. Twice while undocking and twice while coming out of warp after activating an ancient acceleration gate.

This was a crash like I've never seen before. The client just vanished. On my screen one moment, completely gone the next.

If it helps, it only was happening on my Vista machine. I run 3 PC's each with their own client. All 3 clients were running simulatanously on the differnt machines with the three characters traveling through the same space together. The client on the Vista machines experienced these crashes while the 2 other clients running on XP were fine.


Exact same situation for me as well - using Vista, repeated crashes while warping to a location.


I'll report that one of my corp members had this experience last night during a fleet operation. It took 3 logins/reboots to finally get in game and stay there. I believe he's running XP, but just wanted to fyi here.


I'm also experiencing this exact problem. I'm running Vista. It's happened 4 times to me so far; the last time it took 4 attempts to log back in.


I am experiencing this issue too, only when I am warping into an engagement at a gate or jumping through a gate where an engagement is happening on the other side. On all occasions my client just dissappears, and repeated attempts to login and get to the engagement to help out all cause the same issue. Only after the engagement is concluded can I log in ang get my client to stay up. It has happened to another corp mate of mine as well.

This is costing us kills, and could possibly cost us ships for no reason. Can we get a fix for this please? Our corp is at war with two alliances, and I'd hate to lose ships just because the patch is busted. As it stands, I can't even play. I haven't been able to participate in any corp ops since yesterday. I log in and fly to random locations, but no PvP without a crashing client...

CCP... PLEASE HELP!!!!!


That is EXACTLY what has been happening to me! I tried to engage some targets and crashed on warp in, repeatedly! At both gates and stations. Only after the fight was over could I actually log in and stay there.



Fevriel
Posted - 2007.08.30 20:24:00 - [373]
 

Edited by: Fevriel on 30/08/2007 20:25:52
Thanks - as you will see I have edited my post above - there is a known issue listed now with a request for a crash log - now I captured one hopefully this will get some love.... it does seem to me a lot more serious than a lot of the things that are being worried about, no disrespect to anyone else who has problems.

Well, I think it's that known issue - I've had the crash anytime from immediately after the splash screen to after the third emergency warp attempt, as well as just mining in a belt.

Lady Natacha
Minmatar
Water and Power
Posted - 2007.08.30 20:28:00 - [374]
 

Edited by: Lady Natacha on 30/08/2007 20:30:58
Originally by: CCP Wrangler
We have updated the Known Issues page.


Quote:
Skills & Implants

* Eifyr & Co 'Rogue' HY-x implants are not working, they do not give the said bonus to warp speed.
* Hardwiring - Eifyr and co. 'Rogue' _Y-0 implants incorrectly have a 3% bonus listed in their description, where it should say 1%.



Why are the Draftsman G-series invention bonus implants STILL (after more than 3 months) not on the known issues page with the other broken implants? CCP Grayscale has already posted in this thread and elsewhere these are broken and have been since introduction.



M'ing Pai
The Jagged Edge
Posted - 2007.08.30 20:34:00 - [375]
 

Edited by: M''ing Pai on 30/08/2007 20:37:13
Originally by: Fevriel
Edited by: Fevriel on 30/08/2007 20:25:52
Thanks - as you will see I have edited my post above - there is a known issue listed now with a request for a crash log - now I captured one hopefully this will get some love.... it does seem to me a lot more serious than a lot of the things that are being worried about, no disrespect to anyone else who has problems.

Well, I think it's that known issue - I've had the crash anytime from immediately after the splash screen to after the third emergency warp attempt, as well as just mining in a belt.


That known issue is a random crash after the splash screen, not the issue we're experiencing.

EDIT: Indeed after the initial crash, the client sometimes crashes after the character select screen, but still not quite the same as the bracketted quote from the known issues below.

[The client sometimes crashes after the initial splash screen has been displayed, more info on this is needed so send us a bug report if you have noticed this issue with a logfile attached.]

Like you, I believe this issue is a much more serious than many of the issues people are experiencing, save the issues which prevent people from logging in at all. I hope this is addressed quickly. I hope your crash log gets us some much needed love...

Ethan Hunte
Ninjas With Frikkin StarShips
Posted - 2007.08.30 21:11:00 - [376]
 

can we get a dev to look at this issue: http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=584307

it should be right behind crashing to desktop on list of issues. Can't play on either account, on two different computers, two different operating systems. can't maintain a connection. 2 logs with the same error each time submitted in a bug report, in what way do they get back to you? trace route to CCP is fine... internet is fine, as evidence by other multiplayer games working without issues.

Aram Gishno
The Graduates
Posted - 2007.08.30 21:19:00 - [377]
 

Hmmm...While everything else is going on I'd like to mention that the EOM fanatics don't talk anymore during the mission. Remember they use to scream "Kill the infidel!" or something to that extent with every wave? Now, I see nothing. Although, it was troublesome to see the dialogue in every chat box...

Kent Halo
Gallente
Conspiracy of One
Posted - 2007.08.30 21:40:00 - [378]
 

Originally by: Aram Gishno
Hmmm...While everything else is going on I'd like to mention that the EOM fanatics don't talk anymore during the mission. Remember they use to scream "Kill the infidel!" or something to that extent with every wave? Now, I see nothing. Although, it was troublesome to see the dialogue in every chat box...


Check the patch notes:
"NPC’s will now only send messages to the local chat channel."


Btw. another interesting bug is that when NPC ships die, they don't explode anymore. They just simply disappear. Confused

Unscrew Pewlous
Posted - 2007.08.30 22:32:00 - [379]
 

Originally by: Kent Halo
Edited by: Kent Halo on 30/08/2007 19:59:49
Originally by: Unscrew Pewlous
Case in point, the draftsman implants. There is no other reason that I would have ever wasted the 12 days to train cybernetics 5, not to mention the hours of now wasted courier runs to get the lp's for the implants.


Are you aware that you also need cybernetics 5 for +5 implants? Or are you not using those?


simple. return on investment. I would not accrue a benefit from them over my current norm for 21 months considering the 12 days of skill training and the cost of purchasing the implants that could be used for something with a more immediate return.

Anton Marx
Caldari
Warhamsters
Against ALL Authorities
Posted - 2007.08.31 00:54:00 - [380]
 

Hey guys!

My uber cool laptop just arrived today and it's all pimped out with Core2Duo processor, WiFi Internet from the Air and shi7...

Problem is (and I don't know whether this is because of the new patch), every time the game tries to load ships around me (undocking from station, warping at a gate, etc..) I get booted to desktop :( :(

And now from a very excited person, I'm just a very sad and lonely guy in my bedroom.

Please, if anyone experiences the same problem and/or knows the solution to this problem, post bellow me.

Thanks!!!

Hotshothotshot1
Pelennor Swarm
Posted - 2007.08.31 03:01:00 - [381]
 

Whahahah Sux for you AntonRazz

Anyway as i stated in another thread, my client keeps vanishing too. Everytime i get out of warp onto gate where the engagement is happenening.

On patchday I crashed like 10 times and Anton had to keep inviting me back to gang. And the day after the same thing happened. Client kept disappearing and everytime i log in i automaticly warp back to the gate and as i arive on the gate, hocus pocus, gone is eve. Goodthing i didnt loose anything.

Oh FYI im running on Vista

M'ing Pai
The Jagged Edge
Posted - 2007.08.31 03:19:00 - [382]
 

Originally by: Hotshothotshot1
Whahahah Sux for you AntonRazz

Anyway as i stated in another thread, my client keeps vanishing too. Everytime i get out of warp onto gate where the engagement is happenening.

On patchday I crashed like 10 times and Anton had to keep inviting me back to gang. And the day after the same thing happened. Client kept disappearing and everytime i log in i automaticly warp back to the gate and as i arive on the gate, hocus pocus, gone is eve. Goodthing i didnt loose anything.

Oh FYI im running on Vista


I confirmed just a few minutes ago that it isn't just at a gate... I just lost my client when trying to warp to an engagement happening in a belt in lowsec... no more client, crash dump in my cache.

I just petitioned it, but acknowledgement would be golden. I can't play my favorite game, and haven't been able to since Tuesday. This is sad.

Bishman82
Racketeers
Posted - 2007.08.31 06:13:00 - [383]
 

No Anton you're not the only one, My machine has been running the game fine for months, it's the patch that has started causing the crash to desktop thing. Give CCP a while and i'm sure this will get fixed, the patch was only deployed 3 days ago and this is obviously a huge problem. I'm using vista too but there are 1 or 2 people who are getting the same thing with XP.

It's a shame i reactivated both my accounts yesterday though Sad if i'd known this was gonna happen i would of waited a week and seen if the problem is fixed, now i have 2 accounts i can only play from inside the station!

kenna holcolm
Minmatar
Sebiestor Tribe
Posted - 2007.08.31 07:19:00 - [384]
 

big prob

i patched my eve file with the bin.zip, but now its saying it cant find the file root:/manifest.dat, i then tried the new patch, and when its updating it errors and tells me that my biuld is corrupt. so then i tried to reinstall. i downloaded the biuld and it it came corrupt. something about how the installer couldnt verify


kenna holcolm
Minmatar
Sebiestor Tribe
Posted - 2007.08.31 07:22:00 - [385]
 

Originally by: M'ing Pai
Originally by: Hotshothotshot1
Whahahah Sux for you AntonRazz

Anyway as i stated in another thread, my client keeps vanishing too. Everytime i get out of warp onto gate where the engagement is happenening.

On patchday I crashed like 10 times and Anton had to keep inviting me back to gang. And the day after the same thing happened. Client kept disappearing and everytime i log in i automaticly warp back to the gate and as i arive on the gate, hocus pocus, gone is eve. Goodthing i didnt loose anything.

Oh FYI im running on Vista


I confirmed just a few minutes ago that it isn't just at a gate... I just lost my client when trying to warp to an engagement happening in a belt in lowsec... no more client, crash dump in my cache.

I just petitioned it, but acknowledgement would be golden. I can't play my favorite game, and haven't been able to since Tuesday. This is sad.


shot i had that problem like 3 months ago, and now im having this other problem, and i have misse 3 planned pos killing ops that if i dont go my 3 cap pilots wont go to.

kenna holcolm
Minmatar
Sebiestor Tribe
Posted - 2007.08.31 07:33:00 - [386]
 

Originally by: Anton Marx
Hey guys!

My uber cool laptop just arrived today and it's all pimped out with Core2Duo processor, WiFi Internet from the Air and shi7...

Problem is (and I don't know whether this is because of the new patch), every time the game tries to load ships around me (undocking from station, warping at a gate, etc..) I get booted to desktop :( :(

And now from a very excited person, I'm just a very sad and lonely guy in my bedroom.

Please, if anyone experiences the same problem and/or knows the solution to this problem, post bellow me.

Thanks!!!



when i had this problem i completely got rid of directx and got the newest version. just updating it didnt work for some reason you have to completely get rid of it.

Rugs
Amarr
Clown Punchers.
Posted - 2007.08.31 08:06:00 - [387]
 

Originally by: VInanath Diesel
Edited by: VInanath Diesel on 28/08/2007 15:10:06
...somewhere buried in the patchnotes i uncovered this gem....
"# The camera zoom level will no longer reset after you jump through a Stargate."

Oh my gosh! can it be true? after so many yrs the pet peeve of nearly every capsuleer been fixed?!...well to quote starcraft II ; " It's about time."Laughing

Actually this problem arrived on TQ along with the new solarsystem map, not that long ago, so not sure what you mean with so many years :P
And yes i'm thrilled about it too, my scrollwheel on the mouse will be happy as well.
But unfortunately it's the only good thing in this patch (yeah i'm amarr specced :P)

Wrongstuff
Posted - 2007.08.31 08:19:00 - [388]
 

Edited by: Wrongstuff on 31/08/2007 08:20:16
whilst playn my client keeps closing at random, i have yet re-installed few times the most recent versionEvil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad

I use vista OS

MasterDecoy
Gallente
The Scope
Posted - 2007.08.31 08:23:00 - [389]
 

Edited by: MasterDecoy on 31/08/2007 08:24:38
the exploration bug been fixed yet?

got ****ed off yesterday trying to track down a signature that just happened to be in the same area as an encounter, guess which one i got?

Rolling Eyes

Caterpillar
AUS Corporation
CORE.
Posted - 2007.08.31 08:29:00 - [390]
 

Edited by: Caterpillar on 31/08/2007 08:41:19
I find it interesting the amount of times the devs have responded to this thread in comparison with the apparently redundant devblog that covered the NOS nerf and Khanid changes. Could it be that they didn't want to waste their time on something that they already knew was going to happen anyway? Paying customers contributed nearly 60 pages of comment on the proposed changes and from what I have read, the majority had major issues with those changes. In the future, why dont CCP simply tell us what they plan to do and get on with it instead of wasting our time giving the false impression that we have a say? Even in this thread, the question of what CCP plans to do to make the Curse/Pilgrim anything other than scrap metal is still being avoided.

IMHO CCP have screwed up NOS completely despite being given the benefit of countless alternative options in the dev blog.

rant over..... for now.


Pages: first : previous : ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 : last (16)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only