open All Channels
seplocked Ships and Modules
blankseplocked Eve Fitting Tool v2.13.4 - Incursion 1.4.1
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 ... : last (188)

Author Topic

Telcore
Posted - 2011.03.11 23:50:00 - [5401]
 

nm i was wrong =(

Amaroq Dricaldari
Amarr
Vengeance Industrial Militia
Posted - 2011.03.13 07:15:00 - [5402]
 

Edited by: Amaroq Dricaldari on 13/03/2011 07:15:49

Is the character set to "Without Skills"? Are you sure you put the right modules on? Did you import your implants? Are you sure it's the right ship?

EDIT: Oops, didn' read this page before I made my response, sorry.

Luteros
Minmatar
Cronos Titan
Posted - 2011.03.13 15:52:00 - [5403]
 

It seems the spreading of heat in EFT is calculated differently then in the game itself. In EFT heat damages only modules next to it, in the game heat from the first slot spreads to the last slot, too. I've observed it with a Vagabond with MWD, LSE, LSE, Point in the midslots. I've overheated the MWD and the point got damaged.

Mfume Apocal
Minmatar
Origin.
Black Legion.
Posted - 2011.03.14 11:47:00 - [5404]
 

Edited by: Mfume Apocal on 14/03/2011 11:48:29
@ that above poster, I'm fairly certain the percentage displayed in EFT is the probability of that module taking heat damage. On TQ, it's a random chance what on the rack takes heat damage, so it's hard to display it any other way.

On a different subject, I'm running into a minor issue, when I apply commandship bonuses to a Scimi's reps and drag the shield transpos into the Scimi's projected effects box, the bonuses are applied. So far, so good.

But when I drag those same shield transpos to a different ship's projected effects box, the bonuses are not applied.

What am I doing wrong?

Sigras
Gallente
Conglomo
Posted - 2011.03.14 17:22:00 - [5405]
 

I notice that bomb damage used to be applied and now is not, is there a reason for the removal?

Astrid Blake
Caldari
AeonTek
Posted - 2011.03.17 06:23:00 - [5406]
 

Ok I want to say thanks, first of all, for providing what is, in my opinion at least, an essential tool for EVE!

However I can't seem to get EFT to show my ship's fittings after I import my characters. It does show the ship default details, but I just can't seem to figure out how to get my modules to show up. Also, I seem to need to connect in the character editor (yes I have checked the box to remember my user id etc..)

I'm using Win7 and EFT 2.13.3 - maybe this is a Win7 thing, or I'm just doing something wrong. In any case at the moment I'm getting nothing out of EFT.

Nipheon
Posted - 2011.03.17 09:50:00 - [5407]
 

Little Feature request of mine:

A way to be able to mark faction/deadspace items as "owned" using a small icon or similar would be nice.

The reason is that I am more than often surprised as to what special items I actually own when I really look trough all my assets.

A simple way would be to enable rightclick and "mark as owned" in the item list, a great way would be to utilze the full API and process all assets.


Furb Killer
Gallente
Posted - 2011.03.17 09:57:00 - [5408]
 

Originally by: Astrid Blake
Ok I want to say thanks, first of all, for providing what is, in my opinion at least, an essential tool for EVE!

However I can't seem to get EFT to show my ship's fittings after I import my characters. It does show the ship default details, but I just can't seem to figure out how to get my modules to show up. Also, I seem to need to connect in the character editor (yes I have checked the box to remember my user id etc..)

I'm using Win7 and EFT 2.13.3 - maybe this is a Win7 thing, or I'm just doing something wrong. In any case at the moment I'm getting nothing out of EFT.

Can you explain what the problem is a bit more clearly? You do realise you dont get your ships you got fitted in eve automatically in eft or something similar?

Cassandra Masami
Axiom Initiative
Posted - 2011.03.17 17:24:00 - [5409]
 

Moving from version 2.13.2 to 2.13.3 I noticed that the available CPU on the nemesis is incorrect in 2.13.3 (it was correct in 2.13.2).

In 2.13.2 the no skills CPU for the nemesis is 307 (matching the in game info)
In 2.13.3 the no skills CPU for the nemesis is 310.07

Mona X
Caldari
Missions Mining and Mayhem
Northern Coalition.
Posted - 2011.03.17 22:40:00 - [5410]
 

It's 307 in my EFT.

Amaroq Dricaldari
Amarr
Vengeance Industrial Militia
Posted - 2011.03.17 23:16:00 - [5411]
 

I want to see a new version. And an automatic update option.

CO Bradley
The Graduates
Morsus Mihi
Posted - 2011.03.21 16:06:00 - [5412]
 

Originally by: Cassandra Masami
Moving from version 2.13.2 to 2.13.3 I noticed that the available CPU on the nemesis is incorrect in 2.13.3 (it was correct in 2.13.2).

In 2.13.2 the no skills CPU for the nemesis is 307 (matching the in game info)
In 2.13.3 the no skills CPU for the nemesis is 310.07


Check your character for a KMB-25 implant... ;)

the raver
Oberon Incorporated
Morsus Mihi
Posted - 2011.03.22 00:42:00 - [5413]
 

Edited by: the raver on 22/03/2011 00:46:38
Originally by: Amaroq Dricaldari
I want to see a new version. And an automatic update option.


agreed. the www.easy-share.com is just crap. wait 18 minutes for a download? Rolling Eyes

Furb Killer
Gallente
Posted - 2011.03.22 07:15:00 - [5414]
 

Originally by: the raver
Edited by: the raver on 22/03/2011 00:46:38
Originally by: Amaroq Dricaldari
I want to see a new version. And an automatic update option.


agreed. the www.easy-share.com is just crap. wait 18 minutes for a download? Rolling Eyes

I agree automatic update would be awesome, but uhm, do you realise you can just use the eve-files mirror?

Njals
Posted - 2011.03.22 20:29:00 - [5415]
 

2.13.3 minor bug report

Putting (non-covert) cloaking device offline takes away scan resolution penalty, while in game this penalty still works despite of cloak online/offline status.

Amaroq Dricaldari
Amarr
Vengeance Industrial Militia
Posted - 2011.03.25 18:26:00 - [5416]
 

bump

Ibin far'tin
Posted - 2011.03.26 15:35:00 - [5417]
 

Naglfar volley-/alpha-damage is buggy on certain a config.

With an active siege-mod, add 2x citadel cruise launchers, 2x T2 BCS = volley/alpha 35756. Add 1x Quad 3500mm Siege arty (EMP XL), 3x gyrostab T2 = volley/alpha 20152. Then add a second Quad 3500mm Siege arty (EMP XL) = volley/alpha 40304. Numbers seem a bit off / odd...

All 5s, no other boosters, mods or implants of any kind.

Furb Killer
Gallente
Posted - 2011.03.26 16:45:00 - [5418]
 

I think it only takes turrets into account when fitting both them and missile launchers (your launchers have delayed damage compared to turrets, so do not really belong with alpha).

CCMarley
Posted - 2011.03.30 06:06:00 - [5419]
 

Wheres the latest Download for EFT? What version is that?

Loraine Gess
Posted - 2011.03.30 08:37:00 - [5420]
 

The broadsword don't seem to be getting its shield resistances applied correctly.

Xoetrope
Posted - 2011.04.02 17:22:00 - [5421]
 

Question re: EFT and implants (sorry if it's been answered before, but this thread is 181 pages long and I can't find the answer with EVE search)

I have a full LG Slave set and a Noble ZET500(the 3% one) plugged in. According to EFT the armour HP on my punisher should be 3981, but in game it's only 3554. I saw a similar 11%ish difference in my Mega. The resists are all as expected as are the shield HP.

Is this a known bug, or am I missing something?



Ziaxi
Posted - 2011.04.03 09:48:00 - [5422]
 

Originally by: Xoetrope
Question re: EFT and implants (sorry if it's been answered before, but this thread is 181 pages long and I can't find the answer with EVE search)

I have a full LG Slave set and a Noble ZET500(the 3% one) plugged in. According to EFT the armour HP on my punisher should be 3981, but in game it's only 3554. I saw a similar 11%ish difference in my Mega. The resists are all as expected as are the shield HP.

Is this a known bug, or am I missing something?



Guessing you're fitting 400mm RT and 3 x trimarks? Max skills with the implants you mentioned indeed gives me 3981. I can't test it ingame and I can't figure what might cause an 11% drop. It almost seems like eve is stack-nerfing the trimarks :S Can't be right. Can you post ingame screenshots?

Xoetrope
Posted - 2011.04.03 11:11:00 - [5423]
 

Screen shots of the problem Ingame and EFT.

You are correct 400mm RT plate and 3x trimarks. Do you think the Trimarks are stacking nerfed with the slaves?



Colonel Grey
Posted - 2011.04.03 14:31:00 - [5424]
 

Dear author, whether it is possible to add some other ships in your program?

Ziaxi
Posted - 2011.04.03 14:45:00 - [5425]
 

Originally by: Xoetrope
Screen shots of the problem Ingame and EFT.

You are correct 400mm RT plate and 3x trimarks. Do you think the Trimarks are stacking nerfed with the slaves?



Got me on this one. Can you sit in an unrigged punisher and see what HP it gives? Might give a clue as to what is being calculated wrongly.

Xoetrope
Posted - 2011.04.03 15:41:00 - [5426]
 

Without rigs the 400mm RT Punisher has 2337 armour in game, and EFT is showing 2617. The difference is still 11%. Just checked in a Maller, EFT is over estimating the armour HP by 11% on that too.

I'm guessing the calculation EFT uses for the LG Slaves needs a bit of a tweak.

Gripen
Posted - 2011.04.03 20:17:00 - [5427]
 

Originally by: Colonel Grey
Dear author, whether it is possible to add some other ships in your program?

All the ships available to players are present in EFT. I see no point in adding those which players will never get.
Originally by: Xoetrope
Screen shots of the problem Ingame and EFT.

You have Low-Grade Snake Epsilon implant according to your screenshot.

Xoetrope
Posted - 2011.04.03 22:57:00 - [5428]
 

Embarassed Thank you, I was hoping it was something simple like that. Guess it's going to cost me another 200mil to fix my problem.

I've had that clone for 18 months and never noticed. In my defence I don't use it that often.

Oh and thanks for making and continuing to support EFT I've found it an invaluable tool over the years.

Mr LaForge
Posted - 2011.04.05 12:07:00 - [5429]
 

Having some trouble this morning with importing skills in EFT. Disclaimer: Evemon works fine. When I go to import skills it resets them all back to 0. When I made a test character and put my information in for ID and Key and hit connect no characters came up in the selection. I'm not sure if this is a CCP thing or an EFT thing. Again, Evemon works fine.

Yugo Reventlov
The-Forsaken
The Forsaken.
Posted - 2011.04.05 12:49:00 - [5430]
 

Originally by: Mr LaForge
Having some trouble this morning with importing skills in EFT. Disclaimer: Evemon works fine. When I go to import skills it resets them all back to 0. When I made a test character and put my information in for ID and Key and hit connect no characters came up in the selection. I'm not sure if this is a CCP thing or an EFT thing. Again, Evemon works fine.


I have the same problem.


Pages: first : previous : ... 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 ... : last (188)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only