open All Channels
seplocked Ships and Modules
blankseplocked Eve Fitting Tool v2.13.4 - Incursion 1.4.1
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 165 166 167 168 [169] 170 171 172 173 ... : last (188)

Author Topic

Viki Katana
Posted - 2010.10.29 01:53:00 - [5041]
 

is there a version newer than 2.9.1?

Aioa
Planetary Assault Systems
Posted - 2010.10.29 07:41:00 - [5042]
 

Edited by: Aioa on 29/10/2010 15:37:43
Originally by: Viki Katana
is there a version newer than 2.9.1?
Laughing look at the first post
Edit: or the thread title Shocked

Aioa
Planetary Assault Systems
Posted - 2010.10.29 07:43:00 - [5043]
 

Originally by: Tryst Sabaro
the Republic Firetail is set up a little backwards. In EFT you have it listed as having 4 high slots and 3 mid slots
No, no he doesn't. Do you guys ever tire of making false bug reports?

Furb Killer
Gallente
Posted - 2010.10.29 08:07:00 - [5044]
 

Originally by: Tryst Sabaro
Edited by: Tryst Sabaro on 28/10/2010 17:12:07
Ok, i don't know if you have a specific place to report bugs, but I just noticed the Republic Firetail is set up a little backwards. In EFT you have it listed as having 4 high slots and 3 mid slots, when it's actually 3 highs and 4 mids.

:edit:
Also, i noticed that the Hound seems to not get its role bonus' at all. Trying to fit the exact hound set up I have in game yields a frigate that's thousands of units over in both CPU and power grid. This problem seems to be present for all the stealth bombers.


That is correct, it gets the role bonusses it had when your version of EFT was released, which was most likely quite long ago.

Download latest version before reporting 'bugs'.

bombre4life
Posted - 2010.10.29 09:30:00 - [5045]
 

Originally by: Nova Zembla
i used eft about a year ago and everything worked flawlessly. Now that I'm back playing EVE, eft won't import my skills as everything is set to 0. I've set firewall exceptions, tried using the alternate download links and nothing. It takes my api fine and looks as if its doing something but the skills remain at 0. Other programs that use the api work for me, for some reason eft won't. Any ideas? Thanks


Same proble, using proxy. EFT sees available chars but sets all skills to 0 when importing.

Tryst Sabaro
Posted - 2010.10.31 05:18:00 - [5046]
 

Edited by: Tryst Sabaro on 31/10/2010 05:20:13
Originally by: Aioa
Originally by: Tryst Sabaro
the Republic Firetail is set up a little backwards. In EFT you have it listed as having 4 high slots and 3 mid slots
No, no he doesn't. Do you guys ever tire of making false bug reports?


False bug report? I think not. However it looks like I'm using an out of date version of EFT, so I'm pretty sure that's the problem right there. I'm not trying to rag on Gripen's program, i actually love this thing. I just thought I had a bug and wanted find out how to fix it, and I just did.

http://i22.photobucket.com/albums/b331/propyro/Untitled.png
http://i22.photobucket.com/albums/b331/propyro/brokenfiretail.jpg

Dek'athor
Posted - 2010.10.31 10:09:00 - [5047]
 

Edited by: Dek''athor on 31/10/2010 10:29:39
Edited by: Dek''athor on 31/10/2010 10:28:58
Stumbled upon a "All Level 5" bug.

Steps to reproduce:

Download, unzip in a convenient place, and start EFT 2.12.4

Import loadout:

[Maelstrom, AC Maelstrom]
Tracking Enhancer II
Tracking Enhancer II
Republic Fleet Gyrostabilizer
Republic Fleet Gyrostabilizer
Republic Fleet Gyrostabilizer

Tracking Computer II
Invulnerability Field II
Invulnerability Field II
Explosion Dampening Field II
Heavy Capacitor Booster II
X-Large Shield Booster II

800mm Repeating Artillery II
800mm Repeating Artillery II
800mm Repeating Artillery II
800mm Repeating Artillery II
800mm Repeating Artillery II
800mm Repeating Artillery II
800mm Repeating Artillery II
800mm Repeating Artillery II

Large Core Defence Capacitor safeguard I
Large Core Defence Capacitor safeguard I
Large Projectile Burst Aerator II


Note the 876 dps (no drones, no implants, EMP L ammo...etc)

2. Make a new char in EFT

3. Open char editor and manually make it's skills V (will take a lil' while)

4. Observe then 929 dps in EFT (no drones, no implants, EMP L ammo...etc)

5. Switch back and forth between "All level V" and the char you manually made all it's skill level V, and be amazed that every time, your char results in higher dps than the "All V'er" that is implemented in EFT.

6. Wonder which of the 2 numbers is the real one

7. Report back your findings


Edit: inserting pix

http://img259.imageshack.us/img259/4261/ermx.png

Filofox
Amarr
28 Disciples and a Kangaroo
Posted - 2010.11.01 08:59:00 - [5048]
 

Originally by: Dek'athor
Stumbled upon a "All Level 5" bug.

(...)

7. Report back your findings

8. inserting pix


my_level_v.gif: http://eve-files.com/dl/231911

all_level_v.gif: http://eve-files.com/dl/231912

ImageMagick: compare my_level_v.gif all_level_v.gif differences.gif

differences.gif: http://eve-files.com/dl/231913

No difference whatsoever.

Dek'athor
Posted - 2010.11.01 09:12:00 - [5049]
 

I'll try on another computer. Maybe this one has some OS oddities or such.

I also got a different DPS number than you on all V, 876 vs 852 in your case

Tippia
Caldari
Sunshine and Lollipops
Posted - 2010.11.01 10:30:00 - [5050]
 

Originally by: Dek'athor
I'll try on another computer. Maybe this one has some OS oddities or such.

I also got a different DPS number than you on all V, 876 vs 852 in your case
How did you create the empty character? If you copied one of your existing ones and just bumped the skills, it's entirely possible that the original character had implants installed that happen to affect the DPS, and which got copied along with the skills…

Selena Poo
Posted - 2010.11.01 12:24:00 - [5051]
 

Edited by: Selena Poo on 01/11/2010 12:26:36
Originally by: Dek'athor
I'll try on another computer. Maybe this one has some OS oddities or such.

I also got a different DPS number than you on all V, 876 vs 852 in your case


dont worry Dek'athor
i have the same problem/bug
i did a fresh install with the latest EFT
created a new char, did load my skills via API, made a new ship -> Golem
fittet it with some items/weapons

got a higher dps, when i choose my skills compared to all lvl V

greetings Sel

Furb Killer
Gallente
Posted - 2010.11.01 12:58:00 - [5052]
 

Same question, did you make sure you have no implants?

Selena Poo
Posted - 2010.11.01 13:07:00 - [5053]
 

Edited by: Selena Poo on 01/11/2010 16:45:30
Originally by: Furb Killer
Same question, did you make sure you have no implants?


hmm nope, had 2 implants 'fittet'
guess that was/is my problem

are there any skills, which give a negative effect of implants ? so i get lower dps with all lvl V ?

Edit: ok got it now, the all lvl V -'char' (in the character editor) doesnt have any implants, thats why i have those dps diffrences, sorry

iam a little EFT-newbie, i only use EFT for some fittings, so i did find out that 'problem' one day
but havent thought its implant related, hmm

Sel

Rayton Drew
Posted - 2010.11.01 14:16:00 - [5054]
 

What is the latest version? I have downloaded the 2.12.4 but I see 2.9 when I goggle it. I dare not download from anywhere but the original posters link for fear of viruses.



Dek'athor
Posted - 2010.11.01 16:10:00 - [5055]
 

Edited by: Dek''athor on 01/11/2010 16:34:19
Originally by: Furb Killer
Same question, did you make sure you have no implants?

Yup, no implants. Look in the screenshot in my prev. posts , I had selected the implant/booster section when I made the screenshot to show it was empty.
Besides, the dps shoudn't change, both "all V" included in EFT and the manually made "all 5'er" should list the same dps with the same implants.

I tried to duplicate on a Windows 7 and all was ok.
The "screwy" thingy found and posted was on a windows xp sp3 box.

@Selena Poo
Funny enough, I started to look into this when putting a implant would cause my listed dps to drop (low grade gunslinger LX-0 implant dropped dps, high grade LX-2 did not).
I then put all skills on 5 and tried fiddling with implants again, with same results.

I then threw all implants out and just checked the dps between all V and manually maxed skills...and I found the difference...

It may be some obscure windows setting, or something else that is screwy on certain setups, who knows...

@Filofox, I have checked on another box (windows 7 this time), and the manual V vs included V is identical. However it is at 876 dps, you obtained 852 dps in your screenshot for all V... still something strange...

CO Bradley
The Graduates
Morsus Mihi
Posted - 2010.11.02 13:38:00 - [5056]
 

Originally by: Tryst Sabaro
Also, i noticed that the Hound seems to not get its role bonus' at all. Trying to fit the exact hound set up I have in game yields a frigate that's thousands of units over in both CPU and power grid. This problem seems to be present for all the stealth bombers.


Uh..I fit bombers daily in EFT... and they are spot on. What are you trying to fit because my guess is you are doing it wrong.

Jed Clampett
Posted - 2010.11.02 15:15:00 - [5057]
 

Heh or your in game fit is grandfathered. That is, the ship bonuses changed and if you strip the ship you will not be able to put the current modules back on. Specifically Stealth boats have changed from special Cruise module allowance to Torpedoes.

Tryst Sabaro
Posted - 2010.11.02 21:20:00 - [5058]
 

Edited by: Tryst Sabaro on 02/11/2010 21:22:58
Originally by: CO Bradley
Originally by: Tryst Sabaro
Also, i noticed that the Hound seems to not get its role bonus' at all. Trying to fit the exact hound set up I have in game yields a frigate that's thousands of units over in both CPU and power grid. This problem seems to be present for all the stealth bombers.


Uh..I fit bombers daily in EFT... and they are spot on. What are you trying to fit because my guess is you are doing it wrong.


My version of EFT was about 4 versions old, problem solved. Also, the two image links in my old post are screen shots of the problems i was having.

Damien Domani
Posted - 2010.11.02 23:32:00 - [5059]
 

EFT seems to have some sort of importing issue after the patch. A fresh import will not pick up my newly obtained Weapon Upgrades level 5, but it does pick up Advanced Weapon Upgrades 1.

Tryst Sabaro
Posted - 2010.11.05 14:25:00 - [5060]
 

Originally by: Damien Domani
EFT seems to have some sort of importing issue after the patch. A fresh import will not pick up my newly obtained Weapon Upgrades level 5, but it does pick up Advanced Weapon Upgrades 1.


No, that's not an EFT issue, that's the API system bugging out. For two of my accounts the API's stopped updating properly so in EveMon and iClone both my accounts show as not training anything and for a while it wouldn't show a handful of skills that I know I had trained until several days later.

Evil Storm
Caldari
GZS-R Minmatar Fleet
Posted - 2010.11.07 15:59:00 - [5061]
 

Edited by: Evil Storm on 07/11/2010 17:52:56
My bad.

Temitten
Posted - 2010.11.07 21:24:00 - [5062]
 

Edited by: Temitten on 07/11/2010 21:35:25
Maybe this has already been reported (probably even) or maybe this is not the place for bug reports, but bonuses from things like omnidirectional tracking links do not apply to faction drones atm (I compared and my regular garde IIs has a much longer optimal than the fed. navy version).

Version 2.12.4 ofc

EDIT: or oh.. I didn't realize faction drones were worse than T2 ones, my bad.

DmitryEKT
Clandestine.
Posted - 2010.11.11 23:13:00 - [5063]
 

Please visit your user settings to re-enable images.
this happened after i opened eris, blank fit, before i even had time to fit anything. i think the precise timing was when i moused over the fitting name or ship bonus list, something in that area at the top of the fit.

Aamrr
Posted - 2010.11.12 13:34:00 - [5064]
 

Does anyone here have any information on how EFT does its heat damage calculations?

Is it an average from probabilistic events? What's the formula?

DaHeaVYFo
Trauma Ward
Posted - 2010.11.15 04:12:00 - [5065]
 

Lachesis shows as having 100 powergrid more then it actually has.

Aioa
Planetary Assault Systems
Posted - 2010.11.15 09:06:00 - [5066]
 

Originally by: DaHeaVYFo
Lachesis shows as having 100 powergrid more then it actually has.
Predictably, no it does not Rolling Eyes

Furb Killer
Gallente
Posted - 2010.11.15 13:23:00 - [5067]
 

Edited by: Furb Killer on 15/11/2010 13:24:33
Originally by: Dek'athor
Edited by: Dek''athor on 01/11/2010 16:34:19
Originally by: Furb Killer
Same question, did you make sure you have no implants?

Yup, no implants. Look in the screenshot in my prev. posts , I had selected the implant/booster section when I made the screenshot to show it was empty.
Besides, the dps shoudn't change, both "all V" included in EFT and the manually made "all 5'er" should list the same dps with the same implants.

I tried to duplicate on a Windows 7 and all was ok.
The "screwy" thingy found and posted was on a windows xp sp3 box.

@Selena Poo
Funny enough, I started to look into this when putting a implant would cause my listed dps to drop (low grade gunslinger LX-0 implant dropped dps, high grade LX-2 did not).
I then put all skills on 5 and tried fiddling with implants again, with same results.

I then threw all implants out and just checked the dps between all V and manually maxed skills...and I found the difference...

It may be some obscure windows setting, or something else that is screwy on certain setups, who knows...

@Filofox, I have checked on another box (windows 7 this time), and the manual V vs included V is identical. However it is at 876 dps, you obtained 852 dps in your screenshot for all V... still something strange...

Late reaction, but you only showed the implants belonging to your SHIP, not to the character. Since adding the LX-0 implant lowered your dps i am going to say for 90% sure you got a LX-2 implant added to your character. (Dont have EFT here, but where you can add api and stuff to your character in EFT you also got an implants tab, quite sure you will have an implant there).


And not necesarily you since it still might be a bug (although i highly doubt that), but serious people how is he supposed to fix bugs if 95% of the bug reports here are either outdated versions or just wrong.

Saidin Thor
Posted - 2010.11.17 20:34:00 - [5068]
 

Edited by: Saidin Thor on 17/11/2010 20:35:37
Any plans to add the noctis before it gets added to TQ, just to be able to play around with it?

Stats are in the dev blog about it (here), or I'm sure someone could go look on singularity if it's on the current version.

Janatheth
Posted - 2010.11.22 17:15:00 - [5069]
 

Not sure if this has been mentioned or not...

Capacitor batteries show the ship's peak recharge instead of the differential recharge due to adding the battery.

Whelan Jr
Posted - 2010.11.23 02:57:00 - [5070]
 

Edited by: Whelan Jr on 23/11/2010 03:15:46
This has to be a question someone's already asked.....where in the heck is the salvage module in v2.12.4? Is it even there as an option?

EDIT: Ehhhh..nevermind. My brain did a whoopsie.


Pages: first : previous : ... 165 166 167 168 [169] 170 171 172 173 ... : last (188)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only