open All Channels
seplocked Skill Discussions
blankseplocked EVE Mobile Skill Planner - Tyrannis - V4.0.2 (GPL)
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: first : previous : ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 : last (29)

Author Topic

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.09.18 19:33:00 - [751]
 

Originally by: Psy Smythe
I'm not sure this has been asked before (25 pages is a lot to scan to see) but will this run on Windows Mobile? I currently own a HTC Fuze

Thanks,

Psy

I don't remember if the post was about your exact type of HTC, but I remember a pretty comprehensive write up on this thread about getting it to work on a HTC device.

Naburo Ishizuma
Posted - 2009.09.21 15:16:00 - [752]
 

hi,

lanch perfectly on a HTC Hero but virtual key not appear when i try to enter my ID and Key ...
Works fine on a Qtek 9000 (HTC universal) who as a physical keb.

Kevin Kenobi
Caldari
Sigillum Militum Xpisti
R.A.G.E
Posted - 2009.09.27 01:59:00 - [753]
 

I installed it on my BlackBerry Bold. I was able to start it and add my API key, but it crashes my phone whenever I try to pull my character data.

Joe Skellington
Minmatar
Matari Legion Holding
Matari Legion
Posted - 2009.09.30 14:09:00 - [754]
 

Originally by: Kevin Kenobi
I installed it on my BlackBerry Bold. I was able to start it and add my API key, but it crashes my phone whenever I try to pull my character data.


Works fine on my BB Curve 8900. I had a crash once or twice but it does its job. I hope for an update on some overlap of the portrait on some menus.

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.10.03 01:02:00 - [755]
 

Originally by: Joe Skellington
Originally by: Kevin Kenobi
I installed it on my BlackBerry Bold. I was able to start it and add my API key, but it crashes my phone whenever I try to pull my character data.


Works fine on my BB Curve 8900. I had a crash once or twice but it does its job. I hope for an update on some overlap of the portrait on some menus.

Some one said in an earlier post that they had to do a "hard reset" (restart?) on their BB to get it to work correctly (something BB specific I think).

BTW added tinyurls for mobile download/installation to the OP.

Vajra Spear
Gallente
Liquor and Scrap Inc
Posted - 2009.10.04 17:57:00 - [756]
 

Edited by: Vajra Spear on 04/10/2009 18:28:40
Edited by: Vajra Spear on 04/10/2009 18:07:23
Edited by: Vajra Spear on 04/10/2009 18:02:37
Works great on my Sony Erricson W910i.... Apart from one possible error.

EMSP claims the skill I am training is completed when it is still bein trained.

Other software I use to read skills from API get it right, so API info is ok.

Precisely, I have the electronics upgrades skills up to 4 qued in EVE, currently training 3
I get message in EMSP "Electronics Upgrades 3 Completed" even though it has 40 minutes left. Updating from API or changing config like fix timezone make no difference fwiw.

Thanks for the great software. Also cool logo ;)

<edit>I waited for Electronics Upgrades 3 to actually complete and updated EMSP from API. It is now displaying correctly.<edit>
Upon reflection I suspect I may be mis-understanding the message - was it warning me that it was about to complete soon?
Sorry for my lack of intuition here but in case there is a bug I just wanted to let you know.

GraVity Defier
Posted - 2009.10.08 01:49:00 - [757]
 

I'm sorry if you already took note of this request, or if you're even working on this anymore.

I want to ask if you can implement WAP proxy information. For those of us who hacked our blackberries to a provider that doesn't actually support blackberries a lot of applications that don't support proxy will not work.

Cricket WAP is wap.mycricket.com:8080

Ecliptic Illusion
Caldari
Executive Intervention
Controlled Chaos
Posted - 2009.10.08 11:11:00 - [758]
 

Hello, A+ App so far working great on my blackberry pearl :) One thing I was wondering, is there an easy way yo change the select key? My trackball doesn't click most of the time anymore, so it was hard to setup the app (took a lot of clicking until it would click, worn out bb pearl for the win). However most applications accept the click from the trackball, or the enter on the bottom right hand side.
I noticed you had an option for the back key, would be cool if you could set an option for the select key too!
Either way, nice app :)

Barakkus
Posted - 2009.10.08 21:31:00 - [759]
 

Edited by: Barakkus on 08/10/2009 21:40:38
Got:
Unexpected Result
java.lang.NullPointerException

while updating each character for the first time using limited api on a blackberry curve 8330. Worked ok after that though.

Think it's happening when it's getting the current skill training or shortly afterwards.

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.10.20 19:50:00 - [760]
 

Originally by: Barakkus
Edited by: Barakkus on 08/10/2009 21:40:38
Got:
Unexpected Result
java.lang.NullPointerException

while updating each character for the first time using limited api on a blackberry curve 8330. Worked ok after that though.

Think it's happening when it's getting the current skill training or shortly afterwards.

A quick question regarding this.

Do you have an alt that doesn't have a character image (on the forums) yet ?

I don't get this error (and never have) and it was suggested that it may be a character image related issue.

If this is the case, would you be prepared to send me your limited key for testing purposes ?

Zehava Cerasi
Posted - 2009.10.26 20:00:00 - [761]
 

I have tried everything on my BB 9000 Bold and I'm still getting "Unexpected result java.io.IOExeption: Tunnel Failed". I do not have a data plan but I have not had a problem running every program and the internet browser. I am using AT&T.

I'm ready to start using the program, it looks great.

LeLoupBleu
Amarr
Corporation MakhOS-X
Posted - 2009.10.27 03:44:00 - [762]
 

Edited by: LeLoupBleu on 27/10/2009 03:49:27


You are getting "Unexpected result java.io.IOExeption: Tunnel Failed" on a Blackberry using this soft? Look at that erlyer post I found here and it fixed the problem!

BTW, for Blackberry's on Rogers network :


APN = internet.com
Username = wapuser1
Password = wap


Originally by: thelung187
Edited by: thelung187 on 09/06/2008 20:03:33
**Blackberry Success!!**

First off, thanks to Jaabaa for a truely badass application. Very nice to have this on my mobile phone.

I wrote up a bit of a walkthrough while I was here at work for everyone who is on a Blackberry and is having some severe troubles (like I was earlier):

1. First and foremost, you MUST upgrade your handset to it's latest OS version. That is NOT the DESKTOP manager, but the HANDSET operating system. Currently, I am using a Blackberry 8100 Pearl from T-Mobile, latest OS is 4.2.1.107 (you can find this by going onto your Blackberry and going to Options --> About)

You can find your carrier-specific Blackberry update page at the following link: http://www.blackberryforums.com/rim-software/58404-latest-operating-system-available-each-blackberry-device.html

2. After updating your handset, go to http://www.alexalas.co.uk/EMSP/emsp.jad on your handset (typing exactly as it looks)

3. If you are on BB OS 4.2.1.107 or higher, your application will prompt that this is not a trusted source (lol @ Jaabaa), just click yes and allow it to finish installing.

4. After it has installed, go to Options --> Advanced Options --> Applications --> emsp
i. With emsp highlighted, hit the Menu button, scrolled down to Edit Permissions, and continue on.
ii. Set ALL permissions from their default of "custom" to "ALLOW", menu button --> Save and quit.

5. Go to Options --> Security Options --> TLS --> and change it from Proxy to Handheld. Save and quit.

6. Go to Options --> Advanced Options --> TCP --> and change the APN to wap.voicestream.com. Leave the username/password as empty, and save your settings.
NOTE that is only for T-Mobile users, Google for your carrier's respect APN info.

7. PULL THE BATTERY on the phone, do not just shut it off. Put the battery back in, option EMSP, and you're good to go to put in your User ID/Limited/Full Keys.


TROUBLESHOOTING

- I am receiving a 901 something or other COD error.
You're using an old Blackberry OS version. Upgrade you nubje!!

- I am receiving a 202/203 authentication error after inputting my API credentials!
You've either mistyped something or just have fat fingers. This is not a provider authentication error (in relation to APN), but rather CCP refusing to authenticate your mis-typed info. If you get this message, it's a mixed blessing; you're communicating with the Eve API servers, which is good, but have mistyped the API login information, which is bad. Recheck all of your information, VERIFYING case-sensitivity. In this case, Q!=q, and z!=Z. Also, make sure you're typing ZEROES when appropriate and not capital O's.

That's basically all I know, took some forum/google-whoring, but I have my full ch

Zehava Cerasi
Posted - 2009.10.27 05:09:00 - [763]
 

I have tried everything that Thelung187 wrote in his post. I'm using AT&T and changed my WAP to their settings. I am also not using a data plan but I am linked to wifi. Anyone else that has gone through the Tunnel Failed please help. This has been a pain in the butt!

Kahneolus Malkare
Amarr
Posted - 2009.10.31 23:13:00 - [764]
 

Installed this and have it working.... ready for what Phone it's on?

E-Ten Glofiish M810 (yes, two i's).


Cheers and keep on updating it! Indeed, the use of the touchscreen to have it scroll, would be a very nice touch :p

Mizuki Yori
Caldari
Universalis Imperium
Tactical Narcotics Team
Posted - 2009.11.09 19:35:00 - [765]
 

I'm getting authentication errors:

521: Invalid username and/or password passed to UserData.LoginWebUser().

On my API Access Log, this is what I'm getting. The first two are from EVEMon right after I was getting the authentication error. The next 6 are all my attempts to retrieve the character sheet from my phone. The last two were attempts to get the list of characters from my account from my phone, which went through fine.

09/11/2009 19:27:35 xxx.xxx.xxx.xxx /char/SkillIntraining.xml.aspx/829828319 OK
09/11/2009 19:27:34 xxx.xxx.xxx.xxx /char/CharacterSheet.xml.aspx/829828319 OK
09/11/2009 19:23:54 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:22:36 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:20:52 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:20:09 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:20:03 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:18:02 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:17:59 yyy.yyy.yyy.yyy /account/Characters.xml.aspx/4421349 OK
09/11/2009 19:17:50 yyy.yyy.yyy.yyy /account/Characters.xml.aspx/4421349 OK


Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.11.13 00:30:00 - [766]
 

Originally by: Mizuki Yori
I'm getting authentication errors:

521: Invalid username and/or password passed to UserData.LoginWebUser().

On my API Access Log, this is what I'm getting. The first two are from EVEMon right after I was getting the authentication error. The next 6 are all my attempts to retrieve the character sheet from my phone. The last two were attempts to get the list of characters from my account from my phone, which went through fine.

09/11/2009 19:27:35 xxx.xxx.xxx.xxx /char/SkillIntraining.xml.aspx/829828319 OK
09/11/2009 19:27:34 xxx.xxx.xxx.xxx /char/CharacterSheet.xml.aspx/829828319 OK
09/11/2009 19:23:54 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:22:36 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:20:52 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:20:09 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:20:03 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:18:02 yyy.yyy.yyy.yyy /char/CharacterSheet.xml.aspx/Authentication Failure 521
09/11/2009 19:17:59 yyy.yyy.yyy.yyy /account/Characters.xml.aspx/4421349 OK
09/11/2009 19:17:50 yyy.yyy.yyy.yyy /account/Characters.xml.aspx/4421349 OK


I've had a look at the relevant code and the only thing that I can imagine is that you have entered an invalid code for your "limited access" key (maybe a blank) and put the right code in your "full access" code. There is a small difference in the validity checking of these 2 routines that might lead to the 521 failure that you are seeing.

As a short stop solution, I can only suggest that you try and reenter your limited api key and full api keys again. If you don't feel happy with this, then uninstalling (and deleting the data when possibly asked) and then reinstalling EMSP and reentering your complete data again.

Sorry I don't have a more precise answer but I'm just going by what you said and the code that has been released. I hope that this helps.

Wiaf
Vae Nexon
Neon Equinox
Posted - 2009.11.14 23:44:00 - [767]
 

So im sitting here with my new blackberry (newest os, bold 9700) and install the skillplan, add my userid and my api(tested with full api to) and press "load"

my berry keeps giving me : "Unexpected result net.rim.device.internal.io.CriticalIOExecption: Critical tunnel failure"

What do?

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.11.16 03:53:00 - [768]
 

Originally by: Wiaf
... my berry keeps giving me : "Unexpected result net.rim.device.internal.io.CriticalIOExecption: Critical tunnel failure"

What do?


This thread has +25 pages and +700 posts.

I don't have a blackberry but I'm sure that the "tunnel" problem was addressed multiple times.

I you can't be bothered to read the thread then I'm sure that more EMSP users can't be bothered to answer your post.

Go figure ....

Wiaf
Vae Nexon
Neon Equinox
Posted - 2009.11.16 14:05:00 - [769]
 

Hey thats already a good enough answer will have to digg through 25pages of awesome eve forum code then :)

Do you always read 700+ posts before asking a question, do you?

-W

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.11.16 23:12:00 - [770]
 

Originally by: Wiaf
Hey thats already a good enough answer will have to digg through 25pages of awesome eve forum code then :)

Glad to be of service.
Originally by: Wiaf
Do you always read 700+ posts before asking a question, do you?

-W

Well, yes, I actually do, before I post something that has already been answered.

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.12.09 23:21:00 - [771]
 

Latest release is now 3.6.1 with the new Dominion skill "Citadel Cruise Missiles" and it now displays "accounts" that aren't training in the "Training" panel Exclamation.

ObiGYN Kenobi
Posted - 2009.12.10 02:44:00 - [772]
 

Originally by: Barakkus
Edited by: Barakkus on 08/10/2009 21:40:38
Got:
Unexpected Result
java.lang.NullPointerException

while updating each character for the first time using limited api on a blackberry curve 8330. Worked ok after that though.

Think it's happening when it's getting the current skill training or shortly afterwards.


I'm getting the same error after a first time load with the API's. but after Training a skill it didn't update and i cannot use "load'. the version i am using is 3.6.1 and i'm using a Blackberry Tour 9630.

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.12.11 21:38:00 - [773]
 

Originally by: ObiGYN Kenobi
Originally by: Barakkus
Edited by: Barakkus on 08/10/2009 21:40:38
Got:
Unexpected Result
java.lang.NullPointerException

while updating each character for the first time using limited api on a blackberry curve 8330. Worked ok after that though.

Think it's happening when it's getting the current skill training or shortly afterwards.


I'm getting the same error after a first time load with the API's. but after Training a skill it didn't update and i cannot use "load'. the version i am using is 3.6.1 and i'm using a Blackberry Tour 9630.

I think that the NullPointerException only happens during the initial load of an account when there is a character on the account that doesn't yet have an image available via the API (same source as the forum's avatars). I haven't had the time to analyse this yet though.

Regarding the "Load" option being disabled, CCP includes a "cached until" field in the data that they send to client applications and EMSP respects this limit and disables the option until the cache limit has expired.

You can also select a character in the list and select "Update" which will update the information for that character only.

You can find more information about the EVE API on the EVE Development Network's site, on the linked page there is also a column describing the caching policy of the various calls.

I hope that this helps.

Jaabaa

Arkena Miner
Posted - 2009.12.20 20:35:00 - [774]
 

Hey everyone!
I'm going to try to address the "tunnelexception" for blackberry devices. I myself have this problem
(workarround -> load a page while getting the data) it has something to do with the connection url, or so I read it was.


Zehava Cerasi
Posted - 2009.12.23 00:09:00 - [775]
 

Arkena Miner, have you been able to find anything about the "Unexpected result, java.io.ioException: Tunnel Failed"? I posted earlier on this page with the same problem. I have not been able to get a fix. I read every page and read blackberry programming pages for help, still nothing.

I have a Blackberry 9000 (Bold) with a plan from AT&T. I turned off my data plan b/c I work from home and can use my wifi here. I do have the internet working and other applications that use the internet, so I know that it isn't my connection. It did not work on my last blackberry (RIP: Water death). And it is not working on the current blackberry with the newest version OS.

Is there something that I can show on my phone, like a startup log when I try to login to the program that will make things easier? The only idea I have is from a blackberry programming page that said in the code I should change where it says data plan (for the internet) to wifi. I don't know how to get to the code of the app to do that though.

I would love to get a fix on this so I can spread the word and help other unfortunate blackberry users, lol.

Thank you very far in advance.

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.12.23 01:15:00 - [776]
 

I can point you to TheLung's post which contains loads of BB related information.

According to Darkeen you have to update the OS on your device.


Maybe (hopefully) something in one of these posts will help you sort out the "tunneling" issue that you have.

Zehava Cerasi
Posted - 2009.12.23 04:35:00 - [777]
 

Thank you for the quick response. I will let you know either way if the posts help with the issue.

RyanSnake
Caldari
Emergence Inc.
Posted - 2009.12.23 23:41:00 - [778]
 

I need a new phone >:(

Jaabaa
Minmatar
Dental Drilling Corporation
Posted - 2009.12.31 02:30:00 - [779]
 

Originally by: RyanSnake
I need a new phone >:(

Huh ?

It should work on just about every phone available.

Unless of course you need to carry a suit case ;)

Please elaborate.

Ironpole Ironpole
Posted - 2009.12.31 13:29:00 - [780]
 

Downloaded the jar fileto my Sony Ericsson K550 and it works perfectly, many thanks for the great program!Twisted Evil


Pages: first : previous : ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 : last (29)

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only