open All Channels
seplocked EVE Information Portal
blankseplocked Revelations 1.3.1 Patch to be deployed on Wed, 31 January
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Pages: [1] 2

Author Topic

CCP kieron

Posted - 2007.01.30 17:10:00 - [1]
 

There will be a small patch deployed tomorrow, 31 January, during the normal maintenance downtime. The maintenance period should not be extended to deploy the patch.

The following issues will be resolved:
  1. The old machonet cache did not expire after patching the client. This has resulted in a number of errors.

  2. Changing columns in the overview settings can cause the client to crash to desktop.

  3. In-Game Browser bookmarks cannot be created.


Patch Notes are now available. The news item is also available.

VeNT
Minmatar
Freelancer Union
Unaffiliated
Posted - 2007.01.30 17:12:00 - [2]
 

Edited by: VeNT on 30/01/2007 17:08:50
yey love to see the fast response on bookmarks!!!

and first!

in fact, my first first!

ZaKma
Body Count Inc.
Against ALL Authorities
Posted - 2007.01.30 17:17:00 - [3]
 

Will this fix the overview issue with only war targets being shown? Currently they don't show unless "Horrible standings" are checked as well.

Riley Craven
Caldari
Raata Invicti
Reckoning.
Posted - 2007.01.30 18:42:00 - [4]
 

Originally by: ZaKma
Will this fix the overview issue with only war targets being shown? Currently they don't show unless "Horrible standings" are checked as well.


I am probably wrong about this, but I know from experience what you are talking about is probably just the way the overview was programmed. (rather stupidly) Settings will not compete with each for a lack of the better word.

For example if you are npcing and you only want the overview to show cans, npcs, and neutrals/enemies, if you uncheck show corp and high standings etc, cans will disappear even though you spefically have that option checked in the celestial view.

Hangman69
Evolution
IT Alliance
Posted - 2007.01.30 19:21:00 - [5]
 

I know you just moved "trash it" from "train" in the right click menu, but why in the 7 levels of hell did you put it right above "make active". "Trash It" is a necessary function especially for dealing with shuttles and ibis's that clutter up your assets across the eveverse but having it right above a highly used function as "make active" is just begging for complaints and petitions.

Paddlefoot Aeon
SiN. Corp
Daisho Syndicate
Posted - 2007.01.30 19:25:00 - [6]
 

Originally by: Hangman69
I know you just moved "trash it" from "train" in the right click menu, but why in the 7 levels of hell did you put it right above "make active". "Trash It" is a necessary function especially for dealing with shuttles and ibis's that clutter up your assets across the eveverse but having it right above a highly used function as "make active" is just begging for complaints and petitions.



/signed....

I would rather lose most skills by trashing instead of training... but a fully fitted ship would really suck, especially if you are in deep 0.0 and its your only one. I forsee several hundred petitions in the future...

Other than that, good patch!

IBDS

Jarjar
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
Posted - 2007.01.30 19:45:00 - [7]
 

"Trash it" asks you if you're sure, "Make active" does not.
In other words, if you get a box asking if you're sure when trying to activate a ship, say no. Razz

Darul Naki
Octet Sunrise
Posted - 2007.01.30 20:08:00 - [8]
 

Hi!

Regarding the in-game browser, there is still the "double borders" problem for tables, which has been introduced since Revelation (no such problem in RMR).

Do you think it could be fixed?

Our in-game forum is affected. There's also more details related to this behavior on the Grismar's Wiki changes.


Thanks,
Da ~

Kaleb Dark
Posted - 2007.01.30 20:19:00 - [9]
 

Starbase "low fuel" mails are now sent to people with the appropriate roles as well as directors.

Something went wrong here. Right now only ceo's get "low fuel" mails. Not directors or ppl with starbase config. Dont know if every one has this problem.

Hiro Yuki
Minmatar
Re-Awakened Technologies Inc
Posted - 2007.01.30 21:17:00 - [10]
 

Umm, I don't get an option to download the patch.
I just get 'incompatible build' and no way of logging into the game.
I had to install the optional patch from the last major patch because I crashed to desktop from JPGs at stargates...

Anyone know how I can patch now?

Hiro Yuki
Minmatar
Re-Awakened Technologies Inc
Posted - 2007.01.30 21:18:00 - [11]
 

Oh, hang on, it's Tuesday and this patch is going live tomorrow.
Ok... I'll go ask my question elsewhere!

farfrael
FP Enterprise
Posted - 2007.01.30 21:24:00 - [12]
 

Edited by: farfrael on 30/01/2007 21:33:52
EDIT
Found a fix, you need to have arial.ttf in your .cedega/EVE/c_drive/windows/Fonts folder.
Don't ask me why. Now you can type your password

Eve and Cedega 5.2.10 NOT working. Am not the only one either.

It is now impossible to enter a password into the password form. Tried copy/paste, typing the pass directly directly and nothing works. Everything else seems to work as far as i can see. Which makes it even more frustrating.
The Account name form works though ?!

Could somebody please have a look at this? Should be easy to fix ... And where's the collaboration with Transgaming announced some time ago? This is the sort of mistakes which could be easily avoided with just a little bit collaboration

telsy amberson
Posted - 2007.01.30 21:37:00 - [13]
 

well this patch was supposed to have fixed a few things... such as drone complexes actually having drones or stuff...well i just checked drone complexes now dont have drones or even stations. or they are completely gone... this is in reference to stuff like haunted yards and so forth...also the lag which wasnt there before patch is now there again really bad. in my opinion the 1.3 patch should be either reversed or fixed properly.. also i would like to know when the reverse engineering which was shedualed for 1.3 is going to be put in game.

Fredou
Gallente
Hidden Agenda
Deep Space Engineering
Posted - 2007.01.30 22:46:00 - [14]
 

can you remove the login thing to view patch note? (like the dev blog)

website always forget that I'm log-in

thanks


MustangSally
Posted - 2007.01.30 23:04:00 - [15]
 

Where has Kisogo gone??

hotgirl933
Posted - 2007.01.30 23:30:00 - [16]
 

lol at kisogo comment - its still there u just cant access it from jita ( gates were shifted and destoryed and new ones put up) oh and a lot of asteroid belts were moved out of trade hubs to reduce lag to - yay for making ppl adaptive

darkmancer
Posted - 2007.01.30 23:53:00 - [17]
 

I noticed in the patch notes;

The mission, "Enemies Abound 1/5" has had the 5 Navy II Support Frigates replaced with weaker versions, but more ships have been added to another group in the area.


I'm playing though it now and its exactly same as before??

Oodini
Gallente
Black Adders of Doom
Posted - 2007.01.31 00:19:00 - [18]
 

what have you done to probes
my stock just lost a load of value due to the removal of components and stuck with a load of stuff that cost a fortune and no warning. that you were going to reduce the material requirements .

AstralDeva
Posted - 2007.01.31 00:29:00 - [19]
 

Any idea why total skill points are hung? It seems its the same number as yesterday even if i have skill training. And looking at EVEMon, im a few 100k off in-game.

Is this also cache bug? Tried to empty the folder as per instructions, but did not solve problem.

Serge Benton
Posted - 2007.01.31 00:45:00 - [20]
 

Anyone other than me unable to get into the game anymore? I mean the website patch links to the manual patches is broken, the game won't recognize the last patch or the current one so it is just stuck at "incompatable build" and I cant find the patch anywhere else. Nothing personal but is Mickey Mouse writing the patches and maintaining the website these days? How about a status bar on the log in screen that tells of issues surrounding the server or log in? I mean a little bit goes a long ways.

Xander Deathstalker
Xan-Tek Inc.
Posted - 2007.01.31 01:24:00 - [21]
 

Hey folks, got a major issue with the patch since updating I can't login, deleting the folder had no effect, goes past the login, but doesnt initialize full screen in my main account(in the case of my 2nd account doesn't initialize the window) and blacks out the background in the login window, then shows a Entering Character Selection menu which loads fully then stops, then it does nothing, same thing happens on both of my accounts so im locked out of eve..., running on a Intel Centrino 1.7Ghz Laptop with 1GB RAM 128mb Radeon 9700 Mobility Graphics Card, with WinXP SP2 fully up to date with graphics drivers updated within the last two months, latest dx of/c, never had any issues of this nature before.

so err CCP help lol, anyone else experienced this?

Xander


Moarkus Drayson
The Knights Templar
Posted - 2007.01.31 03:32:00 - [22]
 

With Revelations, it appears the maximum length of an EVEmail was shortened. This could be worked around by typing the EVEmail up in the Notepad, and pasting your final draft into the EVEmail window itself.

It appears with Revelations 1.3, this has been disabled, resulting in a very short maximum length for EVEmails. For myself, this creates a challenge to communication with my Corp and Alliance as EVEmails (even somewhat longer ones) are an excellent tool to stay in touch with members from another time zone.

Will this change be permanent or is this one of the other "assorted errors" that are going to be fixed with the upcoming 1.31 patch?

Oodini
Gallente
Black Adders of Doom
Posted - 2007.01.31 04:16:00 - [23]
 

Ok guys this is for CCP hope a dev reads it
as they would not answer a petition as this is down to the devs .so please be patient .

Whave you done to probes???

Taking out the most expensive components
you have not put the components into my hanger.
For all the probes I have in stock or on the market.

The value of the probes has been drastically
reduced to well below the cost of makeing them.
this means that we have to sell at a loss.

But at least give us back the materials that you have taken
nano transister at 2000isk market hyper synatpic fibres at 5000 isk market
and then the Strontium Calthates at 5000 isk these are removed from the probes
already built so I can not reprocess to get them back

A quick guide there are 1 hypo 1 nano and up to 18 strontium
in one probe along with megacyte these are not /were not cheap to build
now we are left with a major loss in our stocks and the new selling price is arround

15000 isk per unit as aposed to 100.000 isk before you made changes.

quick cost of loss
approx 1000 probes in stock and 300 plus on market so we have 1300 probes

1300 probes *16 strontium per =20800 strontium aprox
Strontiun @5000 isk *20800 104 mill isk Loss taken by you at CCP

there is aprox
1mega 4300
1 nano to each probe this value is 2000
1 hyp 5000
11000 isk each * 1300 probes == 14300000

so we are looking at being fleased by CCp for 118 million isk
with out so much as by your leave ..
Come on CCP at least put the expensive minerals back in the hanger..


Cyan Nuevo
Dudes In Crazy Killing Ships
Posted - 2007.01.31 06:35:00 - [24]
 

Real life can bite. EVE is real life. Therefore, EVE can bite. Very Happy

But to make my post a little less spammish: yes, it sucks for those of you that had a lot of money invested in probes and their components, but drastic price reductions upon "the discovery of a new technology" (someone discovered a way of making probes without all those components!) is a fact of a realistic market.

zoolkhan
Minmatar
Mirkur Draug'Tyr
Ushra'Khan
Posted - 2007.01.31 07:11:00 - [25]
 

Originally by: Kaleb Dark
Starbase "low fuel" mails are now sent to people with the appropriate roles as well as directors.

Something went wrong here. Right now only ceo's get "low fuel" mails. Not directors or ppl with starbase config. Dont know if every one has this problem.


i thought this was supposed to be fixed nowQuestionConfused

Kylania
Gallente
Phoenix Industries
Sylph Alliance
Posted - 2007.01.31 08:52:00 - [26]
 

Good news from the other topic at least. The bookmark files for IGB are still there, so it's probably just a UI display problem, so I don't think any bookmarks were actually lost. YAY!

Phrixothrichus
Posted - 2007.01.31 11:44:00 - [27]
 

and where is the patch now? ugh

El Filibustero
Posted - 2007.01.31 11:52:00 - [28]
 

Is there somewhere I can download the patch directly?

Natasa K
Posted - 2007.01.31 11:53:00 - [29]
 

autopaching ain't working, can't find manual patch latest build?

CCP Jiekon

Posted - 2007.01.31 11:54:00 - [30]
 

the patch will be available after 1200

We're still in "official downtime" period


Pages: [1] 2

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only