open All Channels
seplocked EVE General Discussion
blankseplocked Huge lag at Pure Blind
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Mask Rayne
Viper Intel Squad
Pure.
Posted - 2006.09.14 15:29:00 - [1]
 

We have huge lag at pure blind. s4 cons.

anybody had?

FatChance
Defenders of Order
BLACK-MARK
Posted - 2006.09.14 16:22:00 - [2]
 

Yep, we were experiencing a lot of lag last night throughout the whole pipe. Some jumps through gates were taking upwards of 3 minutes. Glad we weren't the only ones.

Mask Rayne
Viper Intel Squad
Pure.
Posted - 2006.09.14 17:00:00 - [3]
 

same now.
when we jump to pure blind cons: s4gh-ı (rqh) we had lag like crazy

but other constellations are fine :)

FatChance
Defenders of Order
BLACK-MARK
Posted - 2006.09.15 00:36:00 - [4]
 

Yep the long lag we had was when we headed into RQH as well.



Jynx Li
Posted - 2006.09.15 02:20:00 - [5]
 

Next question, WHAT IS CCP DOING TO FIX IT?!!

CCP really needs to keep us in the loop on how the cluster is performing and what steps are being taken to fix the issues.

They seem to reset the cluster for no apparent reason, but when lag sets in and essentially cripples entire systems...nothing!

CCP KEEP US IN THE LOOP! Evil or Very Mad

turnschuh
Brutor Tribe
Posted - 2006.09.15 02:22:00 - [6]
 

put up more outposts

5% lag reduction per outpost

:p

Xelios
Minmatar
Broski Enterprises
-Mostly Harmless-
Posted - 2006.09.15 02:22:00 - [7]
 

Originally by: Jynx Li
Next question, WHAT IS CCP DOING TO FIX IT?!!

CCP really needs to keep us in the loop on how the cluster is performing and what steps are being taken to fix the issues.

They seem to reset the cluster for no apparent reason, but when lag sets in and essentially cripples entire systems...nothing!

CCP KEEP US IN THE LOOP! Evil or Very Mad

THEY CAN'T HELP IT THE LOOP IS LAGGED! Shocked

Colonel O'Neill
Caldari
Isotope Incorporated
Exiled Collective
Posted - 2006.09.15 04:05:00 - [8]
 

Defintly laggy. Already lost a raven to to lag + shield display bug. Shields were @ 90%, but my armor went to 0% (with shields still at 90%) almost instantly then boom. Was going to petition, but tbh I manage to get most of the expensive **** back and I don't feel like waiting 8-12 weeks for a reply.

Maximillian Pele
Caldari
Keel Hauler's Inc.
Posted - 2006.09.15 05:36:00 - [9]
 

In both Lonetrek and Forge there has been a lot of what I call stutter lag - where the client gets ahead of the server only to be suddenly "jerked back".

Cost me an Arbitrator last night that had escaped into warp only to be jerked back and sent out of control (won't bother petitioning - should have warped earlier).

Running two clients on the same PC with two screens I often see one account suffering lag while the other is fine.

Rather than the old grind to halt lag, we now seem to have lag spikes.

Lunabi
Gallente
Hanse Aero Space Inc.
Posted - 2006.09.15 06:04:00 - [10]
 

Originally by: Maximillian Pele
In both Lonetrek and Forge there has been a lot of what I call stutter lag - where the client gets ahead of the server only to be suddenly "jerked back".

Cost me an Arbitrator last night that had escaped into warp only to be jerked back and sent out of control (won't bother petitioning - should have warped earlier).

Running two clients on the same PC with two screens I often see one account suffering lag while the other is fine.

Rather than the old grind to halt lag, we now seem to have lag spikes.



Same over the last days at Sinq Laison Region. The stuttering lag is total annyoing. And it isnt fun to play with such heavy lag spikes. Sometimes everything is fine for an hour or two and then it start again to lag like hell... since the Dragon Code deplyoment i expirience this Confused

Traxio Nacho
Dark Knights of Deneb
Posted - 2006.09.15 09:35:00 - [11]
 

Had the same crap in Molden Heath last night, we petetioned it as some idiot alt in local kept mouthing off how he was copying bm's on purpose, but one GM said "they were looking into it" and another one said "we don't show any heavy load" (that was 2 different petetions that were sent about an hour apart.)

But with the lag spikes its impossible to do anything and jumping through gates into low populated systems was taking upto 30-45 seconds.

Altai Saker
Rapier Innovations
Posted - 2006.09.15 09:44:00 - [12]
 

have noticed it around pb recently yeah.

Xeliya
Destructive Influence
IT Alliance
Posted - 2006.09.15 09:46:00 - [13]
 

It's laggy all over the place, the last patch made crap worse. So much for blaming the lag on people mass copying bm's as it got worse when they nerfed the copy process . . . They should start looking at their networking code . . .


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only