open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked Jagged Roids
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

3859
Posted - 2003.10.06 13:46:00 - [1]
 

Hi,

I just popped a new GeForce4 into my machine, replacing an old GeForce3.

Since using the new card I've noticed a very annoying graphic thingy, when I enter a roid field, and two roids are growing out of each other, where they join the line is all jagged and buggered up.

The GeForce3 didn't do it, so I know its a problem with the card.

I'm using the latest drivers and DirectX model.

anyone got any ideas?

Zvavos d'long
Caldari
Deep Core Mining Inc.
Posted - 2003.10.06 14:01:00 - [2]
 

I have the same problem using a Radeon 9800 Pro. It appeared after the latest patch.

NGRU Rix
Dark Design
Posted - 2003.10.06 14:49:00 - [3]
 

Z-buffer and a lack of fogging in the distance for this game.

No known workaround at this time; supposedly setting the system to 32 bit color helps (not really).


3859
Posted - 2003.10.06 18:16:00 - [4]
 

Thanks for the help :)

Gaijin Lanis
Posted - 2003.10.07 10:16:00 - [5]
 

Edited by: Gaijin Lanis on 07/10/2003 10:17:42
Had the problem since beta, only ships and a couple of gallente stations do not suffer from it... i've heard that the name for the bug is "z-fighting"

Its caused when the z-buffer's resolution is two low... and since 32-bit is the highest right now... we screwed.


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only