open All Channels
seplocked EVE Technology Lab
blankseplocked ingame browser graphic problems
 
This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 
Author Topic

Invicitii xchiir
Gallente
Posted - 2003.10.01 21:08:00 - [1]
 

I have a link to a jpg image on my ingame web-site. The image is resized:

echo "<img src=\"images/TopBar.jpg\" height=45 width=465>";

(php code) so in html it would be:
<img src="images/TopBar.jpg" height=45 width=465>"

and I find that half the time it just shows up as a white image with some text on it, and the other half of the time it shows a 'quafe' image?!

can someone help me to get this to work?

thanks in advance :)

(oh aye, the browser needs better error handling, as a stray } in php can cause a CTD) Sad


d ArkAngel
Posted - 2003.10.01 23:19:00 - [2]
 

well you need "'s arroung your numbers for a start.

<img src="images/TopBar.jpg" height="45" width="465">

not sure if you need a leading ./ in the URL as well

<img src="./images/TopBar.jpg" height="45" width="465">

Invicitii xchiir
Gallente
Posted - 2003.10.03 08:43:00 - [3]
 

yup, thanks for that,... but it still doesn't work. I get either the 'white image with text' or an image that has nothing to do with what I want. It very odd and very annoying. Sad

Cyberwizzard
Posted - 2003.10.08 12:10:00 - [4]
 

Try deleting the cache of the browser...

This bloody game has the annoying habbit of using the wrong cached bitmaps when displaying pages...

Djarid
Caldari
Joint Espionage and Defence Industries
Posted - 2003.10.13 20:33:00 - [5]
 

What image type is it?

Note: you dont need to quote numbers (you dont even need to quote text)

Pojo
Caldari
PartyAnimals
Posted - 2003.10.16 09:07:00 - [6]
 

having absolute links seems to help the problem...

so instead of "/images/33.jpg" you woud put "http://www.whateversite.com/images/33.jpg"

some what annoying but it fixed majority of these image substitutes...


 

This thread is older than 90 days and has been locked due to inactivity.


 


The new forums are live

Please adjust your bookmarks to https://forums.eveonline.com

These forums are archived and read-only